MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Tak pardon, já Vám psal tak dlouhé odpovědi, asi jsem Vás přecenil...
Re: Re: Re:
Ti hysteričtí smajlíci taky něco o tobě vyjadřují...takže pokračuj dle libosti.
Re:
A že kokot Mareš aj ten šulin Hezucký či jak sa to píše poušťali pondělí, úterý, středa a eště aj dneskaj jakési citace, jejich trapné scénky a parodie či mix těch nadávek Zemana je v pořádku? To je kurňa vzor pro děcka a mládež jako prase kurva !!!
Re: Re: Re: Re:
fakt jo...ty jsi tak moudrý :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Re: Re:
Neumíš zacházet s Caps Lockem? Je deset a ty jsi na šrot. Jak typické pro zemanovce.
Re: Re: Re: ZLATÍ KOMUNISTÉ
#7119: Tomáš Kott - Re: Re: ZLATÍ KOMUNISTÉ
No tos mi to vysvětlil tak ňák po bolševicku ... bylo to zřejmě dost slabý , když vám ještě těch 86,5 % chybí ... musíte přidat souzi .
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
nejde o slova, jde o peníze, které se už parazitům nebudou dostávat :-))))))))))
Omluva hnusu hnusem náleží jen prasatům...takže klidně si vem do svého chlívku Hezuckýho a Mareše a můžeš masturbovat...
Re:
Sluší ti to...ale škoda, že jsi jen v pozadí jako anonym....
Re:
Ano USA obchodují s Čínou jakožto velká část světa. To ovšem ještě neznamená ,že souhlasí s tím co se v Číně děje. Narozdíl od našich státních představitelů viz výňatek z jiné petice. :
Během své návštěvy Čínské lidové republiky v dubnu 2014 podepsal ministr zahraničí České republiky, pan Lubomír Zaorálek, prohlášení, v němž se praví, že "Česká strana respektuje suverenitu a územní celistvost Čínské lidové republiky, je si plně vědoma důležitosti a citlivosti otázky Tibetu, znovu potvrdila dodržování své politiky jedné Číny i to, že Tibet je neoddělitelnou součástí čínského území. Česká republika v této souvislosti nepodporuje samostatnost Tibetu v jakékoliv formě."
Dále pak ministr Zaorálek dodal: "Za českou stranu mohu ujistit svého partnera, že naše stanovisko je jednoznačné a nehodláme nijak čínskou stranu v budoucnosti překvapovat, co se týče otázek Tibetu."
Tímto svým projevem dle našeho názoru demonstroval ministr Zaorálek nezájem o porušování lidských a národních práv v Čínské lidové republice, a vyjádřil podporu stávajícímu neuspokojivému stavu.
kurvy komunistický si tu hrají na demokraty....už končíme, bolševici, můžete sepisovat co chcete, vyžírkové :-))))))))))))))))))
Re: Re: Re:
Ty dva bych poslal do uranového dolu, nebo aj kutat uhlí, aj s Tebou ocasu. Jdi si vymastit Ego nad fotečkou Trautenberga, můžeš si tam hodit aj ty dva kokoty.
Že musím v zaměstnání proti mé vůli poslouchat ty dva pomrdance, neznamená, že jsem sympatizant takových mainstream-žump jako Nova, Prima, včetně Europy2...
Zamysli se nad tím hňupe, sám kritizuješ Zemana, ale 20x větší porce sraček a vulgarit v médiích Ti nevadí - typický demokrat ala Šišlův club.
I když byl můj děda fašoun a babička Irma Kott dozorkyně v Osvětimi nestydim se za ně ! Jsem Kott ne Kokott vy Kundy .
Re: Re: Re: Re:
to je jen rudá píča :-))))))))))))))))))))))))
Re:
ano, zkurvenej zaprodanec komoušů chrchla Havel tam nepatří :-)))))))))))))))
ještě tam je, ožrala?
| This discussion has been closed. |
Re:
#998: bari -
CHUDÁKU, CO KOUŘÍŠ? pIJEŠ? MÁŠ V POŘÁDKU MOZEK?