MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Chtěl byste pana presidenta Zemana odvolat... Tak ho odvolejte...
Vrátný Rosenkranz z chudobince v Sýkořici by si chtěl vzít za ženu Nanynku řidicích z Čeradic. Tak ať si ji vezme...
Je to tak jednoduché...
škoda energie
Čo tak venovať viac pozornosti Transatlantickej obchodno investičnej zmluve TTIP, ktorá bude mať podstatnejšie dopady na každodenné reálie, ako excesy reprezentanta ľudu na hrade.
Kolik bude podpisů bude do vánoc? 200 tisíc? No pokud za Zemanem přijdete s takovým počtem, tak on vám řekne, že ho zvolili skoro tři milióny lidu a že si tu zkurvenou petici máte strčit do kundy.
Re:
Ach jo, Milane necheš kandidovat proti Zemanovi, asi bych ho pak ještě rád volil. :-)
Re: škoda energie
O té se jedná za zavřenými dveřmi, takže nikdo neví, co zatím vyjednali a vše jsou akorát tak spekulace. Postaví nás před hotové.
Re:
To je taky rudá prakunda, ale ta je fakt zasraná jak jetel !
MILOŠ ZEMAN JE MRTVÝ
AŤ NEŽIJE MILOŠ ZEMAN
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Plňě s Vámi souhlasím!
Elita národa:
Zeman, Šlouf, Grebeníček, Čuba, Bohdalová, Švorcová, H.Vondráčková, Jakeš, Štrougal, Semelová - jektože tyhle hyeny ještě nikdo nezlikvidoval ?
ZEMAN JE VOCAS A MÁ KŘEČ
ZEMAN JE PO SMRTI
Stydím se za prezidenta, který je alkoholik. Stydím se jeho většinu vystoupení, kdy nás negativně reprezentuje ve světě. Kazí to, co pro svou i naši prezentaci dokázal Václav Havel.
Re:
Na nádraží Praha-Libeń dorazil ze Steyeru z Rakouska zvláštní vlak se dvěma vagony Pemprsek pro našeho nejmilostivějšího knížete. Za výkládání vagonů dostanou dobrovolníci 50 Kč za hodinu. Pomožte vagony rychle vyložit, aby TOP 09 nemusela platit zdržné.
Zasrané zamrdané kundy plné vožralých čuráků a pravicoví prostituti,
to, že mě nesnášíte, a to, že s Vámi souhlasí většina národa,
není můj, ale váš problém. Já se současným prezidentem problém nenám.
Co na tom, že jsem jediný ! (Ale jsem, já Milošek, vtipný, že ? Zasmějte se taky, ať se těm svým blbonmotům nesměju sám - nebo zavolám Vláďovi, a ten Vás rozstřílí na mraky, vy zkurvená desetimilionová spodino národa !).
Váš Miloš Zeman - prezidement všech (ožralů a dementů)
Re: Re:
A kolik dostanou za výklad´Ústavy ČR v ruštině Zemanovi, když v češtině jí nerozumí ?
Pana Zemana jsem nevolila, a byla jsem moc smutná, jak volba dopadla. Je mi čím dál smutněji. Bylo by krásné nasbírat 2 miliony podpisů. Snad si lidi konečně uvědomili, koho tenkrát zvolili
| This discussion has been closed. |