Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona
Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-))
Děkuji Vám paní Vaníčková, však nás bude přibývat:-)
Veřejný dopis a výzva občanům zákonodárcům!
Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-))
Souhlasím s tímto komentářem a přidávám se. Díky pane Šinágle. Jana Řičářová
Ano pokud se upozorní na nějakou nepravost a člověk se odhodlá i stát se svědkem/ což je v dnešní době velký problém/, tak může dopadnout hodně špatně - tedy pokud nemá prsty ve vysoké politice, nebo kruzích řečených mafie.
Držím palce, protože se mi také mnoho věcí na této kauze nezdá.
Pane Řičáři vydržte!
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re: Nespravedlive odsouzený ing.arch. Ricár
#70: Markus - Re: Nespravedlive odsouzený ing.arch. Ricár
Zhrzenej, zakomplexovanej bolševik, co? Ono tě to přejde, zmetku, až sám staneš před soudem!
Paní Marková věřím Vám, že se tento hodně zkorumpovaný justiční stát dopustil velké nespravedlnosti a hyenistické zvrácenosti vůči celé vaší rodině, poněvadž mám osobní 11 letou zkušenost s justičními zločinci. Znám několik desítek kauz i občanů, kterým justiční zločinci zničili život. Největšího protidemokratického svinstva se v této zemi dopouší 4 moc - media, která o těchto justičních zločinech nepiší. Váš příběh dám na mé www stránky, aby se ho dozvědělo co nejvíce uvědomělých občanů tohohto státu. Miroslav Stach
Štrasbourk, je další Potěmkinova vesnice.
Škoda peněz nestojí to málo a spravedlnost v nedohlednu, posílá se to soudci Kurisovi Litevec a ten nemá s nikým z ČR soudnos,t je to všechno samá korupce a drogy. Nedoporučuji, stav spravedlnosti je u konce.
Dopis ministru spravedlnosti R.Pelikánovi
Žádost k rukám NSZ JUDr. Pavla Zemana ve věci ing.arch Marka Řičáře – vězně svědomí
This comment has been removed by the author of the petition.
Exposlanec Petr Wolf likvidován jako Marek Řičář?!
Dopis ministru spravedlnosti od Štěpána Eliáše
Re: Boj ještě zdaleka neskončil!
#2: Jan Šinágl - Boj ještě zdaleka neskončil!
Já když slyším jméno Jan Šinágl, tak jdu od toho. Prostě Vám nevěřím a mám pro to mnoho důvodů.
Rusko, 16.listopadu 2009: † Sergej Magnitskij
Vyjádření úcty a pomoci
Vážená paní Marková,
kauzu Vašeho pana manžela sleduji od jejího vzniku. Že se jedná o justiční zvůli, rozpoznal každý čestný a svobodomyslný občan již dávno. To byl také důvod, proč jsem hned v počátku připojil svůj podpis pod příslušnou petici, jejímž cílem je sjednání nápravy a pojmenování křivdy, které se soud svým hanebným rozhodnutím na celé Vaši ctěné rodině dopustil.
Já jsem v naši justici ztratil důvěru již v roce 1995 na základě vlastních poznatků, které jsem postupně adresoval příslušnému soudu v Šumperku počínaje, přes ministryni spravedlnosti Parkanovou a prezidentem ČR konče. Ve svém pokročilém věku mohu citlivě a nezaujatě posoudit stav věci a nebojácně vyslovit svůj názor.
Chci Vás ujistit, že celá naše početná rodina s Vámi upřímně cítí a i když víme, že deset let života Vám nikdo nevrátí, alespoň s Vámi doufáme, že spravedlnost si cestičku v té naší současné morální džungli proklestí. To Vám z celého srdce přejeme!
S úctou
Bořivoj Holínek
Zábřeh
[email protected]
11. 5. 2015
Ministr Pelikán odmítl doporučit žádost o milost
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-))
#100: Jan Šinágl - Re: Re: Re: Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-))
Pane Šinágle, chci Vám poděkovat za Vaši vytrvalou podporu M. Řičářovi. Díky Vám nemusí žít M. Ř. a jeho rodina, ani my, kteří případ sledujeme, v naprosté beznaději. Jsem ráda, že u nás žijí i lidé jako jste Vy. Věnoval jste této věci velice mnoho času a námahy a jenom doufám, že snad už brzy dojde k rozuzlení případu- a nejen tohoto jednoho. Díky!! Společnost moc potřebuje lidi jako jste Vy, aby nedegenerovala docela - až ke svému naprostému zubožení. Nedejte na prázdné výkřiky neurvalců. Nenechte se znechutit!