Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-03-17 08:40

Mimořádně podezřelý případ
Jan Šinágl
Nepřihlášený uživatel

#2 Boj ještě zdaleka neskončil!

2014-05-03 11:46

Marek Řičář se pokusil vzepřít zavedenému, korupčnímu sytému, nakonec ho to semlelo. Karel Řičář byl jeho dědeček - http://cs.wikipedia.org/wiki/Karel_%C5%98i%C4%8D%C3%A1%C5%99 .Toho zlikvidovali komunisté. Jeho vnuka nová mafie, schovaná pod pláštíkem demokracie! Podpořím ho. Pokračuje v boji, který začal jeho dědeček a který ještě neskončil!
Jan Šinágl, 3.5.2014, www.sinagl.cz

Karel Zadražil

#3

2014-05-06 07:32

Celá kauza je velice mlhavá a opět to vypadá, že to zase odnesly jen malé ryby. A kdo ví, jestli to byly vůbec nějaké ryby. Moc si nedokážu představit, proč by se Marek Řičář, který se zdá být velmi inteligentním člověkem, choval takto iracionálně.

Já, až vytuneluju nějakou společnost, tak se to budu snažit zahrabat pod kobereček, to dá rozum. Nepůjdu někoho žalovat a riskovat že se můj podvod během vyšetřování provalí. Něco tady dost smrdí. Ale v přítmí "demokracie" se to špatně hledá. Podepsal jsem, jelikož chci více světla do této kauzy.
Jana Řičářová

#4

2014-05-11 09:05

Když čtu některé články mylně informovaných novinářů nebo i laiků (popř. kněží), jsou napsány tak, že bych si první řekla: je to hajzl, do kriminálu s ním… Nezlomná víra v demokracii (přece něco takového nemůže být pravda!) a podprahová touha věřit oficiálním zprávám, bere lidem chuť se za tuto věc postavit. Přikládám několik nesoustavných poznámek k tomuto případu. Na začátku byl Marek Řičář s rodinou umístěn do Programu na ochranu svědků. V novinách se objevovaly zprávy, že se pod změněným jménem skrývá na neznámém místě (!). V programu byl s pěti dětmi, jimž byla změněna jména, data a místa narození – v tak absurdních městečkách tak vzdálených států, že by jeden laický telefonát na místní úřad vše vyvrátil! Dětem začalo osm dlouhých schizofrenních let jako v horečkách, let předstírání, střídání míst pobytu, kamarádů, školních kolektivů, dvojí identita, naučené životopisy a bezradnost jak odpovědět na nevinné otázky učitelů… Zatímco byl Marek Řičář jedním chapadlem chobotnice zatížen v programu a pod pokutou vázán mlčenlivostí, ostatní chapadla vesele jednala: ze svědka se stává obviněný, probíhají soudy, na které se nemohl dostavit, mizejí důkazy a podrobné policejní zprávy… Manipulace s informacemi, navyšující se čas, vytrhávání souvislostí z kontextu… případ se rozrostl do nečitelnosti jako rakovinný nádor. Agresivní rakovinný nádor se objevil i u jedné z jeho dcer (psychosomatika v praxi) - lékaři se s něčím podobným v tak mladém věku setkávají vzácně. To není nevkusná hollywoodská citovka, to je holý fakt. V den zatčení vedou Marka Řičáře v tričku po zuby ozbrojení policisté se samopaly, on jde a nemá co ztratit, protože už všechno ztratil. Večer v hlavních zprávách vystupuje andělsky působící ministryně Věra Jourová a chlácholivě mluví o přidělování dotací či o čem. Kdyby filmaři chtěli nějaké téma, nemusejí vymýšlet nadsázku Vrtěti psem. V tomto případu je materiálu dost. Škoda, že působí temně a nerozpletitelně, že je beznadějný(?). Proto děkuji každému, kdo měl tu odvahu a svůj podpis připojil.
Jana Řičářová, 11. 5. 2014 Liberec


Nepřihlášený uživatel

#5

2014-05-16 09:06

Důvěru v českou justici jsem, na základě vlastních poznatků, ztratil již v roce 1996.
J.Kubík

#6 Svobodu pro pana Řičáře!

2014-05-20 20:27

Je načase ty poněkud bolševické metody zametání se svědky skončit. Doufám, že pan Řičář bude jednou osvobozen a když to nebude naším soudem tak mezinárodním. A pak bude soudně rehabilitován, protože budou zase probíhat rehabilitace jako roku 1990. Doufám, že v tu dobu už bude mít azyl v nějaké jiné zemi než v tomto smutném státě.
Jan Šinágl

#7 Všechny dosud zveřejněné články ke vězni svědomí ČSSD

2014-05-22 09:59


Nepřihlášený uživatel

#8

2014-05-22 12:28

Kéž nejvýš Spravedlivý dá, aby byli od Něho spravedlivě potrestání oni justiční mafiáni!
Mlýny Boží melou pomalu, ale jistě...

Nepřihlášený uživatel

#9 Re:

2014-05-29 09:50

#4: Jana Řičářová -

Vážená paní a Dámo,

je mi Vás velice líto, Vás i Vašich dětí, o manželovi ani nemluvě. Důvěřuji panu Šináglovi a jelikož jej osobně znám jako inteligentního a poctivého nezávislého novináře, věřím i jeho závěrům a jeho snahám o spravedlivé posouzení celé kauzy. Jsem členem Hnutí ANO, jelikož jsem poznal nereformovatelnost a zakonzervovanost předchozích vládnoucích stran a falešnost jejích představitelů. Tím více mne mrzí, že představitelé ANO zatím zarytě mlčí k případu Vašeho manžela, jakoby se báli, že se může provalit jiná pravda, než jakou oficiálně prezentuje policie a justice, přípaně veřejná média. Osobně se v této záležitosti nedokážu orientovat, je pro mne velice složitá a stěží pochopitelná. Přesto mi připadá, že se s Vaším manželem jedná podobně jako s Dr. Rathem, příp. problematicky odsouzeným lupičem Kájínkem, tedy demonstruje se síla a odhodlání zastrašit případné podporovatele spravedlivého posouzení případu. Případy pana Rittiga, Janouška a Dr. Béma, i jiných podezřelých, jen znevěrohodňují spravedlnost při posuzování vlivných osob. Proto jsem také nedávno podepsal petici za zrušení rozsudku a obnovu řízení.

Rád bych Vám, a hlavně Vaší dceři, pomohl i jinak. Velice se zajímám o alternativní medicínu i fungování té jediné uznávané školské. Mám dost přátel z řady odpovědných tetrapeutů a znám i mnoho jejich vynikajících výsledků (bývalých "nevyléčitených" pacientů). Nemám v úmyslu zde prezentovat více, než je třeba, ale Vám rád pomohu s vyléčením (nikoli pouhým léčením s velice pravděpodobnými negativními dopady). Nemám jiný zájem, než odpovědně poradit a pomoci Vaší dcerušce. Nemám jinou možnost, než Vám zde veřejně předložit moji adresu josefcap@hotmail.cz a doufat, že se mi ozvete právě Vy.

Držím palce a přeji jen to dobré i skutečně spravedlivý proces!

Josef Čáp

 

 


Nepřihlášený uživatel

#10

2014-05-29 10:32

Ceská justice je zlocinecká organizace, která je nutno rádne potrestat! Jsou to Gestapáci!!

Nepřihlášený uživatel

#11

2014-05-29 11:57

Jsem pro obnovu procesu se řádným prověřením kdo a co způsobil a nikoliv vybrání si jedné osoby bez možnosti řádné obhajoby. Označení pouze záměru za důvod mnohaletého trestu je spíše krycí manévr zakrytí viny jiné nebo jiných osob a spíše způsob jak se pomstít za pletení se "mezi dospělé". Ing. Jan Suchánek Liberec
Viktor Kraus
Wels

#12 Nespravedlive odsouzený ing.arch. Ricár

2014-05-30 20:37

Dnesní ceská justice je zlocinecká a nespravedlivá! Pana arch. Ricáre odsoudila ve vykonstruovaném tzv. "hospodárském procesu. Tzn. dnesní mocipáni dokazují komunistickými praktikami, ze komunistické koncentráky jeste v CR nevymrely!! Vyzývám vsechny obcany ceské republiky, aby si to nenechali líbit a sli do ulic zvonit "klícemi", protoze to muze jednou kazdého z nás postihnout. Pane architekte nebojte se, pravda vzdycky zvítezí a ty darebáky jednou povedeme k zodpovednosti!!! Hlavne je treba si vse pamatovat! Ze vsech sil se budu snazit, aby tito darebáci, kterí Vás tyrají byli jednou rádne potrestástáni!!! Viktor Kraus, Trebenická 1293/22, 182 00 Praha 8
Viktor Kraus
Wels

#13 Ceská justice je zlocinecká oragnizace!!

2014-05-30 20:42

Ceská justice jsou dnes bývalí komunisté a proto je zapotrebí proti nim tvrde zakrocit!! Nebojte se jich!! Pane architekte, nebojte se niceho, Václava Havla také nezabili. Vse se jednou obrátí proti nim!! Zapojíme do akce mezinárodní organizaci pro lidská práva Amnesty International. Nebojte se zatocíme s nimi!! Pravda vzdycky zvítezí, ale nekdy to trvá nejaký cas, ale zvítezí! Drzíme Vám palce a "bojujeme" za Vás. Viktor Kraus, Trebenická 1293/22, 182 00 Praha 8, Ceská republika.
Viktor Kraus
Wels

#14 Re: Boj ještě zdaleka neskončil!

2014-05-30 20:46

#2: Jan Šinágl - Boj ještě zdaleka neskončil! Vázený pane Sinágl, máte naprostou pravdu. Dnesní ceská vláda je nová ceská mafie, zejména ta justicní na kterou si posvítíme!! Zapojuji se do boje proti této zlocinecké ceké justice a proti ceské vláde. Budu burcovat Ceký a Západní verejnost o tom, co se deje v dnesní Ceské republice, aby si nemysleli, ze CR je pohodový stát EU. Je to zlocinecký stát!! Viktor Kraus, Trebenická 1293/22, 182 00 Praha 8.

 

Jan Šinágl

#15 Vězeň svědomí ing. arch. Marek Řičář

2014-05-31 11:09

http://www.sinagl.cz/domaci-zpravodajstvi/4140-zruseni-rozsudku-a-obnoveni-procesu-ing-arch-marka-ricare-josefa-marka.html
… Prosím, napište dopis panu Řičářovi. To je to nejmenší, co pro něho můžete udělat. On už pro nás udělal a stálé dělá mnohem více! Děkuji všem i jménem rodiny ing. arch. Marka Řičáře. Těší mne, že se konečně začínají ozývat a jednat významné organizace a osoby, které jsem oslovil. Začínají se ozývat a nabízet pomoc i lidé a instituce ze zahraničí.

Jan Šinágl, 31.5.2014


Nepřihlášený uživatel

#16

2014-06-02 13:15

Sám se nacházím v podobné situaci,kdy jsem fakticky přišel o veškerý svůj majetek a to jen proto, že poukazuji na kriminální činnost některých politiků a státních zaměstnanců v Ústeckém kraji, kteří po roce 1989 dokončují v roce 1945 započaté krádeže majetku a vraždy německých antifašistů.
Jan Šinágl

#17 Kauza Řičář: média informována, všechna dosud svorně mlčí…?!

2014-06-05 08:49

Pravý prostor

#18 Causa Řičář: Jak politická mafie bezohledně zlikvidovala život rodiny s pěti dětmi (I.)

2014-06-06 07:47


Nepřihlášený uživatel

#19

2014-06-06 08:20

Nikdo z běžných lidí, kteří nebyli přímo zainteresovaní v celém případu nemohou posoudit, kde je pravda, ale medializované okolnosti celé kauzy, její vývoj a následné zatčení pana Řičáře jsou velmi podivné a zasluhují si nezávislé posouzení celého případu. Pevně doufám, že se podaří dosáhnout spravedlnosti. Rodině pana Řičáře přeji hodně sil a statečnost - pokud je pan Řičář nevinný, tak budiž vám toto vědomí dostatečnou útěchou a rozhodně se nevzdávejte, protože pravda vždy nakonec vyjde najevo.

Nepřihlášený uživatel

#20 Re: Re:

2014-06-06 08:29

#9: - Re:

No, na případ pana Ratha bych zrovna nepoukazoval. Ano, způsob jeho vyšetřování a zadržování ve vazební věznici byl podivný, ale pevně doufám, že případ pana Řičáře je jiný než jakou sehrál pan Rath, který si na oběť jenom chce hrát, ale přitom čisté ruce a svědomí ve své kauze rozhodně mít nemůže. A jemu navíc je přitěžující jeho drzost s jakou jako lidem zvolený politik hrál na veřejnosti divadlo, kdy proti takovým, jakým byl on sám, plnými ústy brojil. Ve skutečnosti mu však nikdy nešlo o obecný zájem a prospěch společnosti, ale jen svoje vlastní koryto a prospěch svých kumpánů.


Nepřihlášený uživatel

#21

2014-06-08 13:12

Na tuto kausu si dobre pamatuji a proto jsem petici podepsala.
Jan Šinágl

#23 Ing. arch. Marek Řičář mezi nejhorší spodinou ve věznici Všehrdy v akutním ohrožení života!

2014-06-17 21:40

Jan Šinágl

#24 Causa Řičář: Monstrproces politické a justiční zvůle (III.)

2014-06-19 10:40


Nepřihlášený uživatel

#25

2014-06-20 15:03

Nespravidlivé rozsudky musí být zrušeny !!