Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona
Profesionální papaláš-žena Jourová
Vězeň svědomí
http://pravyprostor.cz/causa-ricar-peklo-pro-vezne-svedomi-ano-opravdu-se-pise-rok-2014/
Jourová ...
... A tak se Věra Jourová stává eurokomisařkou a Marek Řičář sedí v kriminále. Jak se vám líbí tento příběh z naší současnosti?
http://pravyprostor.cz/profesionalni-papalas-zena-jourova/
Velmi ohleduplné až uctivé „grilování“ ministryně Věry Jourové ve Sněmovně
Rozhovor ministryně Věry Jourové s Janem Šináglem
ZOI k rukám ministryně Mgr. et Mgr. Věry Jourové
Připomenutí otřesných skutečnosti v případu ing. arch. Marka Řičáře
Skutečně se může deprivant typu Doležel za zneužívání svých policejních, politických a justičních kontaktů takto flagrantně mstít svědkovi, který mu nešel včas z cesty?
proti Ing Říčářovi, a vyloučit zásahy z podezřelých vysokých míst politiky. Měl by být o věci podrobně informován předseda hnutí ANO pan Babiš a požádán aby se zastal spravedlnosti - i kdyby se jednalo o odhalení nepřístojné činnosti jeho zástupkyně.
Jourová jela za Junckerem. Ten ji ale nepřijal
MMR odpovědělo na ZOI ve věci ministryně Věry Jourové
Svědek a trest
Zveřejnila ministryně Věra Jourová účetní uzávěrky firmy PRIMAVERA jak slíbila…?!
Kandidátka ČR na eurokomisařku ministryně Věra Jourová, bude mít stále neklidnější spaní - a nejenom
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Nespravedlive odsouzený ing.arch. Ricár
#12: Viktor Kraus - Nespravedlive odsouzený ing.arch. Ricár
Když se nepodaří nakrást, tak hned je z toho aféra s chudáčkem. Kdyby se to povedlo, dnes by se paní Řičářová válela v přepychu někde u moře a "netrápila" by se psaním petic a slohových prací o ubohých dětech, které jistě netrpí nedostatkem a hojně si užívají z výnosu dříve povedených "akcí" pana Řičáře. Ohánět se zde ještě rakovinou dcery je neskutečný hnus!! Jsem také pro obnovení procesu. Mohl by pak pan "podnikatel" vyfasovat něco navíc. Je to hnusné zneužívání této petiční stránky. O nespravedlnosti zde píší zřejmě podobní hochštapleři a zloději.
zkuste pomoci i přes FACEBOOK
o případ se zajímám od jara 2014 a vzhledem k malé informovanosti a mediální ignoraci jsem založil skupinu https://www.facebook.com/groups/czechconscience/ ... prosím tedy signatáře i jejich známé a lépe informované o sdílení a případně i připojení k této skupině
Re: Re: Nespravedlive odsouzený ing.arch. Ricár
#70: Markus - Re: Nespravedlive odsouzený ing.arch. Ricár
Pane "Markusi",
Nechápu, jak si dovolujete něco takového napsat, evidentně nemáte o celé kauze ani potuchy.
Jsem dcera Marka Řičáře a kvůli těmto událostem jsem musela opustit studium a začít si vydělávat sama. Nedokážete si představit, čím celá moje rodina musela neprávem projít.
Můžete upřesnit, o jakých "akcích" mého otce se zmiňujete nebo jen tak mluvíte do větru?
Vy sám jste "neskutečný hnus", pokud se takto vyjadřujete o rodině, kterou neznáte.
S pozdravem
Anna E.
Koncert pro rodinu Marka Řičáře!
ala Berdychuv gang
Ponekud to vypada na praci nejakeho dobre zastaniceneho Berdychova gangu - nastrcit nevinneho cloveka k likvidaci, aby se zakryla cizi kriminalita, to cele za koordinace vysokych sarzi.
Pravni stat beznadejne nejsme, to v kazdem pripade.
pokus za minutu dvanáct
Příští týden se bude v EU hlasovat o Eurokomisařce. Pokud dost lidí pošle cirkulářový email EU poslancům (třeba: jiri.pospisil"at"europarl.europa.eu), aby žádali přerušení schvalování, a to až do doby než skončí projednávání stížnost Ing. Marka Řičáře k EU soudu, tak by se minimálně ukázala špína české justice - pokud tam tedy ten návrh přednese veřejně aspoň jeden poslanec - třeba zrovna Jiří POSPÍŠIL.
| This discussion has been closed. |
Obávám se, že Věra Jourová patří do vězení, ne do Bruselu - a nejen ona!