Otevřený dopis - Nechceme politruka hejtmanem Plzeňského kraje

Otevřený dopis - Nechceme politruka hejtmanem Plzeňského kraje / Oznámení / ZMĚNA: Sraz před krajským úřadem je v pondělí 27. ledna (ZÍTRA) už v 9.15 hod. Jednání zastupitelstva je VEŘEJNÉ a veřejnost MÁ PRÁVO na zastupitelstvu vystupovat. / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-01-26 19:33

A tady máme Havlovou sametouvou revoluci. Nejsme jako oni!!!
Pěkný prd, krásný příklad jak se revoluce nedělá. Vždycky v lidkský historii, ať to bylo vyhlášení americké nezávislosti na Anglii. Nebo po vítězství nad Hitlerovským německem a třetí říší. Tak se nepřítel buď fyzicky zlikvidoval nebo odsunul. V opačném případě to dopadá jako u nás v ČR. Argumenty, že se lidi totalitě zase až tak moc nebránili a tudíž si úplné osvobození nezaslouží z historického a současného hlediska neobstojí. Protože se tak nedělo ani v Americe, ani v Japonsku ani ve Francii, ani Itálii, ani Německu. Krev smyjete jen krví, nebo vás časem lstivý nepřlítel sám zahubí aby vás poučil o smyslu války.

Nepřihlášený uživatel

#2 nevadí....

2014-01-27 18:15

Tak si ho tam protlačili, soudruzi,ČSSD tímto ukázala , že nemá žádnou morální brzdu a ukazuje, že když tohle prošlo, příště zkusí jít ještě dál. Realizují to, co poválce neprošlo organizaci ODESSA, postupnou infiltraci zdola, realativizaci-každý něco dělal, nikdo nevraždil, jen se staral ,aby vlaky jezdili včas, bylo dost plynu, dost koksu pro krematoria a plnil se plán konečného řešení. Bylo dobré, že někdo v Plzni ukázal, že se není možné smířit se vším. Ale je nutné si uvědomit, že proti spontálnímu občanskému protestu stojí organizovaná síla.

Nepřihlášený uživatel

#3 zkusme přesvědčit ty, kteří volili, že neudělali správně

2014-01-27 20:50

Milena Stárková, zastupitelka ČSSD, která volila RSDr Šlajse, ráda diskutuje o problému politruka hejtmanem na stránkách www.cssd-susice.eu

Nepřihlášený uživatel

#4

2014-01-29 17:48

Zvolili ho ti, kteří byli zvoleni v demokratických volbách. Je mi z toho nevolno kde všude jsou politruci a bývalí estébáci. Asi si svobodu nezasloužíme. V roce 1989 nás to skoro nic nestálo, a tak si toho nevážíme.

Jan