Petice Gymnázia Ostrov
This comment has been removed by the author of the petition.
This comment has been removed by the author of the petition.
děti postižené, tak i děti nadané, potřebují individuální přístup a výukový plán...
nejlepší gymnázium v Karlovarském kraji!
kdo bude chtít studovat na gymnáziu a z nedostatku
kapacity se nedostane, není dnes problém opustit
kraj a studovat třeba v Chomutově.Dále nyní postupně dorůstají již silnější ročníky a míst za 5 let bude nedostatek.Chci vzdělaný kraj ne dělníky, kteří stejně svou kvalifikaci neuplatní !!!
Mého syna připravili na vysokou školu perfektně a byla by škoda, aby tak kvalifikovaný tým nemohl připravovat další děti do života.Syn studuje jednu z nejnáročnějších vysokých škol a přijímací zkoušky zvládl díky skvělým učitelům i celkové atmosféře této školy hladce na první pokus stejně, jako jeho spolužáci. Nemluvě o vedení dětí ke kultivovanému projevu i vystupování. Rozhodně jsem proti. Nevím, kde jste studoval Judr.Sloup, ale rozeznat vysoce kvalitní školu Vás tam evidentně nenaučily. To pardon. Ludmila Eisenschreiberová
usnesení zastupitelstva města Ostrova
Ono je to těžké když do krajského školství zasahuje bývalý komunistický politruk. Takoví bývali a jsou nejhorší charakterové zrůdy.
Snad někomu nevadí pravda?
Co znamenají znaky "upravit" nebo "odstranit?
Re:
hloupému vše hloupé bez základních znalostí problematiky asi tak k vašemu příspěvku
Re:
Po přečtení vašeho příspěvku pochybuji že jste zakončil zmiňované gymnázium. Pokud ano tak úroveň o něčem svědčí.
Re: usnesení zastupitelstva města Ostrova
#13: Jan Bureš - usnesení zastupitelstva města Ostrova
Chválím zastupitele, že se vzali za správnou věc a myslím, že tím vyjádřili názor většiny ostrovských obyvatel! Takže obyvatelé, podpořte teď i vy jejich snahu a podepište petici! A nebojte se podepsat svým jménem, neděláte nic špatného, naopak!
Re: Re:
Čína a Severní korea taky zaměstnává pracovníky, kteří píšou na internetových diskuzích ve prospěch strany.
FYI: Maturoval jsem s průměrem 1.0. Fakultu aplikovných věd jsem dodělal s červeným diplomem a cenou děkana.
| This discussion has been closed. |