Petice proti Petici, která se snaží svrhnout vedení Dobyvatele

Evans

#51 Re:

2013-08-15 11:03

#49: -

Ano. V dnešním světě se pan Dexter nijak nevymyká. Je naplosto noumání.

Patton

2013-08-15 11:59

Už jsem se do toho nechtěl míchat, ale musím: k Dexterovi mám také své výhrady, ale ať je jakýkoliv, alespoň se vy "nepřihlášení uživatelé" nebojí podepsat! A znám ho od začátku hry, ještě jako řadového hráče, pak moderátora a nakonec operátora a mohu vás všechny UJISTIT, že se nemstí. Podle. Zezadu. Ano - je možné se s ním dostat do prudkého sporu, ale vždycky fér ... z očí do očí! Takže asi tak.

Nepřihlášený uživatel

#53 Re:

2013-08-15 12:14

#46: -

bohužel jen kavárna pro vyvolené, ne pro všechny :(, takže jsi mě špatně pochopil/a

Nepřihlášený uživatel

2013-08-15 12:16

Dextere ty jsi mě nešikanoval, jeden tvůj kolega ano...takže neber vše tak osobně, je vás tam víc, proti tobě nic nemám

Nepřihlášený uživatel

2013-08-15 12:20

Ti hráči , kteří zde nejsou delší dobu, tak neví o co jde, co se tu děje, bylo by lépe kdyby nekomentovali...(bez urážky)
doktor Chocholoušek

2013-08-15 17:29

ahoj Duivo,Pattone, Vladimíre, Vicky, Coxtra, Radyku, kavo atd. a dejte si ten pozdrav ještě desetkrát,aby to bylo v pořádku. Jak to, že už nejste u mě v ústavu? zdravím též strážce apolónova hrobu a další mimozemšťany :). Kdo neskáče není Čech, hop hop hop :DDD

P.S. Ješito máš ušito
Rudla

2013-08-15 18:55

Kávo, ty si dokonalý kafemlejnek (co tě kolegové naučí, to jedeš dokola a dokola, i kdyby to bylo vyvráceno tisíckrát)! Tady ti to můžu říct, aniž bych dostal ban od tebe nebo spíš té modré nádhery...fascinuje mě, jak se furt bránité tím, že si stěžují vulgární hráči nebo prudiči! Každý, kdo to sleduje, a není dítě či váš anální alpinista, vidí, že to není zdaleka o těch jedincích, kteří si tam chtěj jen užít minutku "slávy" nebo momentálně zavostalí Otíci, a ban si zaslouží. Ale vy umlčujete i ty slušné. A že je někdo prudič? Uděláte ho z něho vy. Porušování pravidel ze strany supportu, a během minuty napomínání druhých za menší prohřešek - takhle provádíte svou práci na chatu.
A tu tvoji "práci ve volném čase" si strč za klobouk, nikdo tě tam nedrží. Z mého pohledu naopak uděláš (a zdaleka nejen ty) dobyvateli službu, když ze supportu zmizíš.
Na tuto petici proti petici sice máte právo (nyní pominu tu vrcholně směšnou podstatu petice PROTI PETICI :-D), ale že ji založil zrovna jeden z vychcánků, kteří využívají své "moci na chatu" k tomu, aby dokazovali, že jsou něco víc, a honili si tak triko aspoň na netu, to jen dokresluje celou tu bublinu, ve které vy supportáci žijete. A uklidňovat se tím, že jinde je to horší, nebo, že to přece není tak zlé, to je dost málo.
Dexter

#58 Re:

2013-08-15 19:13

#57: Rudla -

Rudlo, ty šmudlo, že se nestydíš! :-D

Rudla

2013-08-15 19:39

Dextere, vůbec :-). Tebe se na to ani ptát nebudu, ty si těch prasárniček tam vyloženě užíváš, že? Přemýšlím, že bych založil petici proti petici proti petici (ale to bych se snížil ke stejnému nonsensu, jako jste vymysleli vy). A na to já nemám čas, já se jdu mejt :-P
Dexter

#60 Re:

2013-08-15 19:51

#59: Rudla -

Jdi, mokrým hadrem přes čelo :-)

FireFly

2013-08-16 07:58

Souhlasím s Rudlou. Dexter (a mnoho dalších) na chatu pouze využívá toho, že aspoň někde mají vyšší moc než ostatní a mohou si na nich léčit své komplexy. Je to smutné, že místo aby se noví hráči hrnuli a bylo jim pomáháno, je jim hra od začátku znechucována podobnými lidmi jako je Dexter.
Ještě k tomu už odchází mnohem více lidí, kteří jsou na Dobyvateli přes rok, znovu pouze kvůli porušování pravidel ze strany supportu a tomu, že si na chatu dělají co chtějí, jen proto, aby se mohli povyšovat. Petici proti vedení hry Dobyvatel podepsalo i mnoho lidí, kteří hru hrají dlouho a pamatují ještě operátora DobyvatelCZ. Nevypovídá to o něčem? Třeba o změně, kterou Support prošel? Samozřejmě k horšímu.
Stejně tak nechápu to, že jsou mazáni a blokováni lidé, kteří pod tuto kontrapetici umístí tu petici původní, aby nováčci věděli, proti čemu že kontrapetici podepisují. TUto petici podepsal zatím support a (jak psal Rudla) anální alpinisté.
Vzpamatujte se! V první řadě nechte lidi umístit na FB stránku Dobyvatele petici proti vedení supportu, bylo by to více než fér (ale vám se to nehodí, tak proč, že?)
Na konec komentáře snad jen toto: ,,Výkon petičního práva je chráněn, nemůže mu v něm být nikomu bráněno a zároveň nikdo nesmí být pro jeho výkon postihován. Stejně tak nelze nikoho k podpisu petice nutit."
Dexter

#62 Re:

2013-08-16 08:14

#61: FireFly -

Aaaa, oblíbená argumentace s léčením si komplexů, tu mam rád :-) Já se nad nikoho nepovyšuju, na veřejném chatu se vyskytuju po přidělení operátorských práv minimálně, takže nevim, jak lidem od začátku znechucuju hru. Myslim, že hra se znechutit až tolik nedá. Stále si neuvědomujete, že na veřejný chat píše zlomek lidí, kteří navštěvují Dobyvatele. Naprostá většina chodí na Dobyvatele kvůli hraní hry a veřejný chat a vedlejší rozpory je pramálo zajímají. Prostě si jdou odehrát pár her ve hře, která je baví a zbytek je druhotný. To, že vy bojujete proti něčemu na veřejném chatu, je hlavně váš boj. Hra jako taková je velmi dobrá a od dob operátora DobyvateleCZ se vylepšila a rozšířila databáze otázek. Na tom mají podíl ti samí lidé, proti kterým v petici bojujete.

Nepřihlášený uživatel

#63 Re: No comment . Soudní lidé si udělají úsudek i bez mého komentáře. kava004

2013-08-16 08:53

Evans

#64 Re: Re:

2013-08-16 10:21

#62: Dexter - Re:

Aaaa, oblíbený argument s minimem hráčů, kteří využívají chat, což má být obahjobou pro to, aby si operátoři a moderátoři dělali, co chtěli. I kdyby na chat přispívali 3 lidi denně, nebo vůbec žádný a psali na něj pouze operátoři a moderátoři, tak je důležitá jejich prezentace, protože jsou reprezentanty produktu TV Nova. Takže tento váš argument neobstojí.

Nepřihlášený uživatel

2013-08-16 14:24

ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj...je to ještě normální nebo už ne? ...nehrajte si na slušný...
Dexter

#66 Re: Re: Re:

2013-08-16 15:59

#64: Evans - Re: Re:

Jako celek se prezentujeme dobře, vedení Novy si naší práce, kterou pro ní zadarmo vykonáváme, váží a stojí za námi. Hezkou hru :-)

Nepřihlášený uživatel

#67 Re: Re:

2013-08-16 22:09

#26: - Re:

K tomu není co dodat..

Nepřihlášený uživatel

2013-08-17 12:43

Milý Dextere,

fandím ti a věřím, že to ustojíš statečně!!! Byl jsi dobrým moderátorem a jsi ještě lepší operátor.
Děkuji za za tvůj čas který věnuješ Dobyvateli
S pozdravem Hanybany

Nepřihlášený uživatel

#69 Re: jj přesně,vidíme kdo si dá kdy kafe,kdy jde se psem apod. klasicický herní chat :)))

2013-08-17 14:31

Nepřihlášený uživatel

#70 Re:

2013-08-17 17:49

#14: -

dobyvatel ano, ale support na dobyvateli ne :DD

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-08-17 18:05

Dexter

#72 Re:

2013-08-17 18:06

#68: -

Děkuji, Hanybany :-)

Albireo

#73 Nepodepsal jsem petici, ale nepodepíšu ani tohle

2013-08-18 17:00

Za prvé - to, co se teď děje (tahle "stávka" a tahle antipetice), to mi přijde tak příšerně ješitná a možná až tragikomická záležitost, že k tomu snad nemám ani co dalšího dodat. A za druhé - ono je to všechno jednoduché. Když dodržování Pravidel vyžaduje někdo, kdo je sám porušuje (a k tomu třeba i platné zákony ČR), pak to opravdu vyvolá v menším případě nevoli, v horším případě například právě petici. A to už nemluvím o způsobu, jakým je všechno podáno. Bývaly doby, kdy na Dobyvateli fungovalo určité člověčenství a nebylo tam tolik vystupování z pozice síly. Sám nejsem příznivcem petic a podobných nesmyslů, na druhou stranu tenhle odpor, který se zvedá, taky asi není výkřikem do tmy. Je to minimálně podnět k zamyšlení, aspoň podle mě. Netvrdím, že by měli jít určití lidi "pryč", spíš by se měli trošku chytit za nos. A pak to půjde.
Ten, kdo hodně ví

#74 Re: Nepodepsal jsem petici, ale nepodepíšu ani tohle

2013-08-19 18:57

#73: Albireo - Nepodepsal jsem petici, ale nepodepíšu ani tohle

Zajímavé, že pan Albireo, čili bývalý neúspěšný moderátor, se takto vyjadřuje, když on porušil pravidla supportu nejvíc - a to poskytnutím přístupových práv jiné osobě, která jeho jménem banovala hráče. Čili - ty kdož jsi bez viny, hoď kamenem aneb zameťte si před vlastní prahem...a pak teprve kritizujte lidi, kteří pro tuhle hru něco dělají. Howgh!

Albireo

#75 Re: Re: Nepodepsal jsem petici, ale nepodepíšu ani tohle

2013-08-19 19:34

#74: Ten, kdo hodně ví - Re: Nepodepsal jsem petici, ale nepodepíšu ani tohle 

Ten, kdo hodně ví, by se mohl podepsat aspoň nickem, ne? :-) Tuhle chybu jsem přiznal, připustil a taky si za ní nesl následky :-) Na rozdíl od těch, kteří si za svoje současné přehmaty následky nenesou. Kromě toho, jak se pozná úspěšný a neúspěšný moderátor? :-) To by mě celkem zajímalo.

Co tam máš ještě, hrdino? Tohle je sice klasická ukázka vašeho současného myšlení, uvažování a jednání, někoho anonymně napálit, ale nemyslím si, že vám to nasbírá plusový body. Což je ale koneckonců váš problém, ne můj.

Takže, kdo z vás? Máte tu hrdost a úroveň se podepsat?