Petice proti Petici, která se snaží svrhnout vedení Dobyvatele

Quoted post

Albireo

#73 Nepodepsal jsem petici, ale nepodepíšu ani tohle

2013-08-18 17:00

Za prvé - to, co se teď děje (tahle "stávka" a tahle antipetice), to mi přijde tak příšerně ješitná a možná až tragikomická záležitost, že k tomu snad nemám ani co dalšího dodat. A za druhé - ono je to všechno jednoduché. Když dodržování Pravidel vyžaduje někdo, kdo je sám porušuje (a k tomu třeba i platné zákony ČR), pak to opravdu vyvolá v menším případě nevoli, v horším případě například právě petici. A to už nemluvím o způsobu, jakým je všechno podáno. Bývaly doby, kdy na Dobyvateli fungovalo určité člověčenství a nebylo tam tolik vystupování z pozice síly. Sám nejsem příznivcem petic a podobných nesmyslů, na druhou stranu tenhle odpor, který se zvedá, taky asi není výkřikem do tmy. Je to minimálně podnět k zamyšlení, aspoň podle mě. Netvrdím, že by měli jít určití lidi "pryč", spíš by se měli trošku chytit za nos. A pak to půjde.

Odpovědi

Ten, kdo hodně ví

#74 Re: Nepodepsal jsem petici, ale nepodepíšu ani tohle

2013-08-19 18:57:12

#73: Albireo - Nepodepsal jsem petici, ale nepodepíšu ani tohle

Zajímavé, že pan Albireo, čili bývalý neúspěšný moderátor, se takto vyjadřuje, když on porušil pravidla supportu nejvíc - a to poskytnutím přístupových práv jiné osobě, která jeho jménem banovala hráče. Čili - ty kdož jsi bez viny, hoď kamenem aneb zameťte si před vlastní prahem...a pak teprve kritizujte lidi, kteří pro tuhle hru něco dělají. Howgh!