Petice proti Petici, která se snaží svrhnout vedení Dobyvatele

Albireo

#76 Re: Re: Re: Nepodepsal jsem petici, ale nepodepíšu ani tohle

2013-08-19 20:09

#75: Albireo - Re: Re: Nepodepsal jsem petici, ale nepodepíšu ani tohle 

...a ještě k tomu dodám, aby bylo úplně jasno: přístupové údaje jsem poskytl člověku, kterého jsem považoval za kamaráda s tím, že se podívá na funkce, které má moderátor. S jeho výslovným příslibem, že nebude do ničeho zasahovat a jakkoli se projevovat, tohle jsem opakoval důrazně a několikrát. Dotyčný svůj slib nedodržel, přesto jsem se nijak neoháněl tím, že situace byla tak a tak... Prostě došlo mojí vinou k pochybení a já to akceptoval. Nebudu tu nikoho vyzývat k podobnému, ale radši budu "neúspěšný" moderátor se ctí a hrdostí, než někdo, kdo se nepodepíše a případně (?) sám používá cosi jako je poslanecká imunita. Takže tak :-)

Nepřihlášený uživatel

#77 Re: Re: Re: Re: Nepodepsal jsem petici, ale nepodepíšu ani tohle

2013-08-19 22:34

#76: Albireo - Re: Re: Re: Nepodepsal jsem petici, ale nepodepíšu ani tohle

Albireo - co já pamatuju, byl jsi vždy supr moderátor a nic si z toho, co tam ten anonym píše nedělej, ona totiž paní operátorová také dala k dispozici svoje přihlašovací údaje, jen o tom nikdo nemluví... je na Dobyvateli hodně tabu, o kterých se musí mlčet, jinak jsi umlčen ty a navždy

Ceres

2013-08-22 05:45

Trapáci...
tutka

#79 smysl petice

2013-09-20 20:10

No, nevím, ale jak jsem pochopil z pravidel i z účasti ve hře samé (a to jsem asi historicky osmým hráčem), zde přeci není nic takového jako např. demokracie možného. Proto tedy petice pro něco či proti něčemu má smysl asi stejný jako modlitba. Jmenuji se Jindřich Kubánek alias tutka. :O)
Čechoslovák a Schwarenegr

#80 Čechoslovák a Schwarenegr

2014-08-26 21:52

Zvrhněte ten oplzlý režim!

Nepřihlášený uživatel

#81 Re:

2015-06-27 12:28

#8: kava004 -  

Takze,vazena pani,zablokovala jste mne bez upozorneni profil na dobyvatel.cz a to zcela bezduvodne,upozornuji,ze na vas trestni oznameni.Nick nekdosi.

Nepřihlášený uživatel

#82 Re:

2015-06-29 11:17

#1: -  

me prijdou jak maly teda obe dve strany, ja to sice hraju dosti nepravidelne, ale za poslednich par let, jsem se nesetkal s jedinym problemem