Petice proti zvláštnímu zpoplatnění nočních linek

Evulka

#126 K petici

2012-10-22 13:48

syn studuje v Brně a nelíbí se mii stále zdražování.
Mylosh B.

#127 SWYNE z MMB

2012-10-22 15:28

Zkorumpovana VERBEZ z MMB uz nevi, jak by nas vic OKRADALA ... :-(
nomi

#128

2012-10-23 00:51

Pokud nocni linka spada pod DPMB tak nevidim duvod proc bych mel platit za dalsi jizdni doklad pokud uz jeden (salinkartu) mam. Ja si take nenarokuju odskodne za opakovana a velice casta spozdeni.anj za preplnene vozy.pokud dopravni podnik bude ochoten tyto nedostatky nejaky spusobem schopen odstranit pak jsem ochiten si koupit jizdenku za drazsi cenu a to treba i v noci.ale pokud jedinym argumentem je pouze financni problem samotnehi brna tak budu radeji chodit pesky a tim paden neposkytnu ani korunu
Jouza

#129 Zlodějina, Výsměch monopolní situaci...

2012-10-25 10:59

Vážení, DPMB už takto je dost prohnilou společností, která se doslova vysmívá tomu, že má monopolní místo v MHD v Brně a že jí tudíž nikdo nemůže konkurovat. Nehledě na to, že MHD je dotováno z NAŠICH daní. ODMÍTÁM jima platit další zlodějské poplatky, jestliže platím už tak takovou šupu za šalinkartu. Když to zavedou, z principu se V ŽIVOTĚ tou jejich dementní linkou nesvezu, NIKDY! A budu jejich email a všechny kontakty attackovat a buzerovat, buzerovat, buzerovat.
Jolion

#130

2012-10-29 10:04

Platím si šalinkartu, abych se nemusel furt stresovat s tím, kde si mám koupit lístek, ještě k tomu když spěchám a pokud vím tak v rozjezdech jezdí občas dost ožralý lidi a chci vidět pány revizory jak z nich to jízdné chtějí cloumat. Aby z nich náhodou nevycloumali něco jiného.
Kosmas

#131 Je třeba se spojit

2012-10-29 13:46

Je to jako všude:naši volení zástupci utrácejí cizí peníze za cizí věci, nebo-li z cizího krev neteče, takže nějaké hospodaření se svěřenými prostředky jim nic neříká nebo to ani neumí. Je potřeba zavést majetková přiznání a tvrdě kontrolovat "příjmy - výdělek - majetek".

Nepřihlášený uživatel

#132

2012-10-30 13:12

Nesouhlasím se zpoplatněním nočních linek v Brně pro studenty!

Nepřihlášený uživatel

#133

2012-10-30 19:37

Já osobně už nemám šalinkartu a z Rosic dojíždím autem,když jsem byl ještě nedávno student, asi by mě tohle vážně štvalo a docela štve i teď, protože DPMB by měl řešit situace, jako bezdomovce,cigány,ožraly a černý pasažéry,a ne to, jak ze studujících lidí tahat ještě větší peníze.. pánové a dámy nahoře by si měli trošku utáhnout opasky, jelikož jízdné je oproti jiným evropským městům už tak předražené, a místo toho jsou v brně kolikrát nevytopené a znečištěné dopravní prostředky a nekolikaminotové prodlevy, čili tímto bych poprosil horní pozice,aby za vybrané peníze dodávaly odpovídající služby, a ne stálé zdražování..


Nepřihlášený uživatel

#134

2012-10-31 17:12

nasrat
Dela

#135

2012-10-31 22:00

Nejprve bych se podívala, kdo jezdí MHD, a tedy i nočními rozjezdy. Určitě ne bohatí podnikatelé a ředitelé a management podniků. Jedná se tedy o příjmově nejchudší obyvatele a studenty. Na těch se to dobře vymáhá, neumějí se totižto bránit! Dokdy ještě chcete zdražovat? Odkud na to mají obyčejní lidé nabrat? Nočním rozjezdem jsem jela v životě asi třikrát, přesto protestuji. Elektřina, plyn, MHD atd. A pak se divíte, že dochází k loupežím bank nebo loupežným přepadením.
jezinka

#136

2012-11-02 11:08

To už je naprosto nehorázné,co si zastupitelé Magistrátu města Brna vůči občanům města Brna dovolují! Informace o tom,že noční provoz je nadstandard a že např. v Berlíně noční provoz MHD neexistuje se nezakládají na pravdě. Vždyt tam mají S-Bahn,U-Bahn i s nočním provozem,stejně tak v Mnichově a jiných větších evropských městech. A to,že nočními autobusy jezdí jen opilí studenti,vracející se z noční zábavy v barech,hospodách,atd.,svědčí o tom,že odpovědní činitelé MHD vůbec neužívají! Asi chudáci nevědí,že spousta lidí,kteří mají to štěstí pracovat na směny,se nočními autobusy musí dopravovat do práce na noční nebo se vracejí po 22h. z odpolední. A kde jsou návštěvníci kulturních podniků jako jsou kina,divadla,monstr koncerty v Kajot-aréně,na výstavišti? Zvláště divadla a koncerty navštěvují stovky starších obyvatel nejen města Brna,kteří poctivě platí dopravu a mají plné právo ji využívat i v nočních hodinách. Vždyt kdo má při dnešním neustálém zdražování všeho na předražené taxíky? Na rádiu Kiss-Hády spočítali cenu 1 autobusu,přibližnou délku jeho provozu,nutné kapaliny,spotřebu nafty, plat řidiče, a zjistili,že 1 jízda autobusu se vyplatí už při obsazenosti 9 plně platících cestujících-9krát 25 kč,čili náklady na 1 jízdu autobusu pokryje už 18 studentů s poloviční slevou. A už jste někdy jeli v autobusu,kde sedělo jen 18 lidí? Já tedy ne! A to ani ve 3 nebo 4 hodiny ráno! Do 2.hodiny ranní kdykoliv jedu,jsou všechny autobusy téměř narvané,když nastoupím na hlavním nádraží, musím mockrát zůstat stát!MHD v Brně je 2. nejdražší v republice-25 kč za 45' jízdy se nedá srovnat s 32 kč v Praze na 90',kde se metrem dostanete na 2.konec Prahy a zpět s 1 jízdenkou za poloviční čas,než tramvají nebo autobusem! Cestující MHD v Brně se stávají rukojmími, věčně výluky s nedodržením dojezdových časů-zpoždění i 10 minut a lidi,kteří musí mít jednorázovou jízdenku časově omezenou,jsou vystaveni nebezpečí, že při kontrole revizorem jim toto časové zdržení nebude uznáno-a víte co pak následuje,že? Takže já říkám jednoznačné NE! příplatku za noční přepravu autobusem!

Nepřihlášený uživatel

#137 Hloupost

2012-11-09 08:17

V Českých Budějovicích jsme také jednu dobu platili. Ale zjistilo se, že je to neefiktivní a nepřineslo to kýžený výsledek. Samozřejmě, že opět nepřiplácíme za noční jízdu, nenechte se! Lidé mají sílu, ale neuvědomují si, že už není minulý režim a že dnes tuto sílu můžeme využít v náš prospěch.
strouhí

#138 Re:

2012-11-11 17:06

#102: -

to by stálo za to ty návrhy podat...

 

normální občan

#139 Re: Facebooková stránka

2012-11-25 20:06

#1: Pavel Buršík - Facebooková stránka

Ano spoplatnit a cemu se divite dnes neni nic zadarmo a az si vsichni koupi lostek nebo smirglkartu tak to bude za stejnou cenu a me je to stejně jedno ja nejel mhd 10 let takze co

 

normální občan

#140 VOLTE KARLA NAŠEHO KNÍŽETE !!!!!!!!

2013-01-15 12:04


http://radek-velicka.cz/?p=2094

Knížecí plky ze spaní
Radek Velička 20. Říjen 2012 | 08:17 Názory a komentáře, Přímá volba prezidenta bez komentáře

Kníže Karel se probudil a zahájil svou prezidentskou kampaň, asistentů má dostatek, aby jej budili, či v dobách spánku za něj pracovali. V době probouzení nebo usínání pronesl něco tak zázračného, že by chtěl po vzoru Václava Havla vrátit České republice respekt. Kdo ví, co tím myslel, jestli bude iniciovat nějaké další humanitární bombardování, aby trpěli a umírali civilisti? Nebo má nachystané nějaké zmatené drama: Jak se na státních návštěvách, fórech a panelech usíná? Nebo toho chce dosáhnout urážením Rakušanů, že ví, jací jsou to kreténi?
Anonymní utěšovatel

#141 Re: všem

2013-01-16 13:25

#12: volič čssd - všem

" Pěšky se dá dojít taky všude. "

 

Ano a nejlépe po noční směně, kdy to člověk má domu pouhých 12 kilometrů ( jsem Brňák a pracuji v Brně ) ..... Blááázne.

Mirek

#142 Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

2013-01-20 11:43


Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

Jako opaření zůstaly tisíce Čechů při sledování prvního velkého televizního duelu prezidentských kandidátů před 2. kolem voleb. Karel Schwarzenberg zde totiž odsoudil poválečný odsun Němců a jeho strůjce dokonce označil za válečné zločince.

Ukázalo se tak v plné nahotě, že v blížící se volbě se nehraje jen o to, který stařík usedne na Hradě. Hraje se o celé poválečné uspořádání Evropy, i samu podstatu českého státu.

»Vždy jsem říkal, že to, co jsme v roce 1945 spáchali, by dneska bylo odsouzeno jako hrubé porušení lidských práv a asi by se tehdejší vláda včetně prezidenta Beneše ocitla v Haagu,« uvedl Schwarzenberg. Šokovaný Zeman ihned replikoval, že v Haagu je přeci soud pro válečné zločince a nemohl uvěřit, že Schwarzenberg za takového zločince právě označil prezidenta Edvarda Beneše.

Schwarzenberg však jen pokrčil rameny, za svým názorem si prý stojí. Ba přitlačil ještě na pilu, strůjce poválečného uspořádání označil nepřímo za nacisty. »Museli být nakaženi bacilem nacismu, když vyhnali své spoluobčany,« znělo sálem paláce Hybernia za bouřlivých ovací pražského pravicového publika, v němž nechyběla řada známých umělců.

Podivuhodný byl rovněž Schwarzenbergův názor na poválečné dekrety prezidenta republiky, které postavily novou základnu státnosti. Podle pravicového prezidentského kandidáta již dvacet let tyto dekrety, přeměněné později v zákony, neplatí! Jejich platnost prý skončila s přijetí Základní listiny práv a svobod roku 1993. Udivený Zeman samozřejmě oponoval. »Tyto zákony stále zůstávají nedílnou součástí českého právního prostředí,« prohlásil jasně.

Senilita, nebo zlá vůle?

Schwarzenbergovo prosudeťácké extempore nadzdvihlo mnohé. Například spisovatel Jaroslav Čejka to nevydržel a oslovil média svým apelem. Zdůrazňuje v něm, že odsun Němců se neuskutečnil jen z české zvůle či z Benešova rozhodnutí. Šlo o rozhodnutí vítězných mocností, které Československo pouze naplňovalo. »A také není pravda, že byl při něm šmahem uplatňován princip kolektivní viny, jako je tomu třeba dnes u lustračního zákona. Němečtí antifašisté byli z odsunu oficiálně vyloučeni a mohli v republice zůstat,« napsal Čejka.

Tvrzení, že by za odsun prezident Beneš dnes skončil v Haagu, je dle Čejky »buď projev senility pana Schwarzenberga, nebo - a to spíš, protože jiné jeho výroky prokazují, že senilní není - projev jeho zlé politické vůle. Politik, který má radost, že mu fandí Bernd Posselt, vůdce sudetských Němců, nemá co dělat nejen na Pražském hradě, ale ani v české vládě,« burcuje Čejka, byť smutně dodává, že v současné České republice je už možné naprosto všechno.

»Je to tragický výsledek třiadvacetileté devastace školní výchovy, včetně výuky dějepisu, a naopak rostoucího vymývání mozků médii a některými politiky,« konstatuje smutně Jaroslav Čejka.

Schwarzenbergovy výroky vzbudily negativní reakce dokonce i v pravé části politického spektra, ohradil se proti nim například europoslanec ODS Jan Zahradil.

Na obranu republiky!

Jinak Schwarzenberg v souboji se Zemanem těžce ztrácel, za každou vyslovenou banalitu však sklízel bouřlivý potlesk zfanatizovaného davu sympatizantů. Na serveru Novinky.cz desetitisíce lidí dokonce odhlasovaly, že vítězem duelu byl Schwarzenberg, na pomoc přispěchali i různí »odborníci« - Daniel Köppl např. Schwarzenberga označil za vítěze duelu, neboť »naplnil image alternativního sexy staříka«...

Je zjevné, že nikdy od roku 1989 nečelilo Palackého a Masarykovo pojetí smyslu českých dějin tak troufalému a marketingově propracovanému útoku. Příští pátek a sobotu bude svedena bitva o republikánský a národní charakter země, ba poprvé od roku 1945 se povede znovu bitva o český stát samotný!
----------------------------
viz rozhovor s " KARLEM "//// http://www.novinky.cz/domaci/290724-schwarzenberg-jako-prezident-budu-hajit-slabsi.html
V duelu se Zemanem jste řekl, že by dneska prezident Beneš skončil s dekrety v Haagu u mezinárodního tribunálu. Jak jste to myslel?

To je samozřejmě otázka dneška. Jak jsme viděli v Jugoslávii, v Africe, dnes se vyhánění obyvatelstva velice přísně posuzuje.
Co říkáte na to, že váš výrok hned vyvolal takovou averzi?

Já budu říkat věci, které jsou pravdivé, i když vyvolávají kontroverzi. Když se mě na to Zeman zeptal, tak jsem slušně odpověděl. Kdybych se z reakce veřejného mínění podělal, tak by to byla pro mě hrozná porážka.

Nepřihlášený uživatel

#143

2013-02-20 14:29

Beskydy info Valašské muzeum v přírodě Pustevny Beskydy Pustevny Pustevny Valašsko Atrakce Pustevny Horské středisko Pustevny Informační centrum Pustevny Informace Pustevny Středisko Pustevny Ubytování Pustevny Turistika Putevny Hotel Tanečnica Pustevny Maměnka Libušín Pustevny Koliba U Záryša Pustevny Hotel Radegast Hotel Martiňák Pustevny Chata Šumná Pustevny Skalíkova Louka Skialpin Pustevny Lyžování Pustevny Lyžovačka Pustevny Běžky Pustevny Lyžařské závody Pustevny Běžkažské závody Pustevny Snowboardy Pustevny Kolobežky Pustevny Běh Pustevny Radegast Pustevny Suvenýry Pustevny Mapa Pustevny Plán Pustevny Lanová dráha Pustevny Lanovka Pustevny Reklama Pustevny Sjezdovka Pustevny Sjezdovky Pustevny Trojanovice Pustevny Prostřední Bečva Pustevny Pustevny historie Historie Pusteven Pustevny zábava Pustevny pro děti Pustevny rodinný výlet Pustevny podnikání Pustevny prodej Pustevny online Pustevny areál Pustevny ledové sochy 2013 Putevny Pusteny Poustevny Pústěvně Pohorská jednota Radhošť Pustevny Edvard Parma Pustevny Jan Šrubař Pustevny Cyril Mach Radhošť František Horečka Radhošť Bohumír Četyna Strnadel Pustevny les Pustevny hory Pustevny skanzen Rožnov pod Radhoštěm Frenštát pod Radhoštěm Trojanovice Dolní Bečva Prostřední Bečva Horní Bečva Jezírko Mořské oko Pindula Na Pinduli Čertův Mlýn Kněhyně ČSOP Valašské Meziříčí Autobus Pustevny Cyklobus Pustevny Skibus Pustevny Kyvadlová doprava Pustevny Potok Pustevny Údolí Ráztoka Pustevny Skokanský můstek Pustevny Restaurace Ráztoka Hotel U Lip Trojanovice Hotel Troyer Zmrzlý vrch Nořičí Hora Okrouhlý Pustevny Tanečnice Pustevny Sedlo Pustevny Malá Stolová Velká stolová Maralák Na Pekliskách Horský lanový park Tarzanie Ekologie Pustevny Nadace OKD Pustevny Zajímavosti Pustevny Bufet U Lanovky Pustevny Bar Pustevny Disco Club Pustevny Svatby Pustevny Modlietebna Pustevny Kaple Svatého Cyrila a Metoděje Pustevny Všechno Pustevny Na Pustevny Na Pustevnách Snow Park Pustevny Infocentrum Pustevny IC Pustevny Icpustevny Parkoviště Pustevny


Nepřihlášený uživatel

#144

2013-04-08 21:05

Neplaťte a revizory kopejte do prdele a pak rychlé nohy ...

Nepřihlášený uživatel

#145 q POKUD NECHCETE NEKONTROLOVATELNÝ TISK PENĚZ a ZNEHODNOCENÍ VEŠKERÝCH VAŠICH ÚSPOR

2013-11-22 18:33

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-10-31 04:40


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-10-31 04:41



Nepřihlášený uživatel

#149

2016-04-03 14:44

 Jedině na černo.

Vlk

#150 PETICE PROTI ANDREJI BABIŠOVI - PODEPISUJTE !!!!!!!

2017-02-18 22:58

PODEPIŠTE PETICI ZA ODSTOUPENÍ ANDREJE BABIŠE:

https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise

BABIŠ MUSÍ BÝT "ODEJIT" Z VLÁDY A MINISTERSTVA !!!!!!!!

BABIŠE DO KOŠE !!!!!!!!!!!