Petice proti zvláštnímu zpoplatnění nočních linek
Re: všem
a mam na vyber kdyz je to monopol ??? to je odpoved to me poser
I když nejsem z Brna, souhlasím s peticí
studuji a noční linkou jezdím z práce !!
Možná by stačilo vymáhat pokuty po "našich jistých spoluobčanech"(ne je jen nechat bez pokuty vystoupit, jak už jsem několikrát zažila!- oni platit nemusí, protože se to po nich nikomu nechce vymáhat)
a to dopravní podnik dotujeme z našich daní a je jnim to pořát málo. Zřídit konkurenci pro DP.Zastavit dotace!
Re: Facebooková stránka
#1: Pavel Buršík - Facebooková stránka
Hlavně si nedělejme iluze, že ty peníze z nás nevymámí...Neprojde speciální noční lupeň, prosadí plošné zdražení všech jízdních dokladů :)
Prostě ty peníze z nás dostanou tak či tak.
Můžeme poděkovat ČSSD a ODS, že se tak krásně starají...A děkuji především voličům ČSSD, že se jim to líbí i nadále (když jim v Krajských volbách pro Jihomoravský kraj zase dali důvěru.
Osobně bych to udělal trochu jinak...Pokusit se snížit jízdy na černo..třeba i tím, jak to mají v sousedním německu...Tam je pokuta 500 euro...tady bych klidně dal 5000Kč.
A vyhlásit odměnu za poskytnutí jakýchkoliv údajů na ty hajzlíky co nám po šalinách čmárají, nebo ryjí do oken. A jejich rodičům, či jim (pokud jsou plnoletí) vystavit účet. Ať si taky něco užijí.
Re: Re: všem
Máte..samozřejmě. Vlastní doprava...Někteří cizinci nám stále naši hromadnou dopravu závidí, jak je kvalitní a levná :)
Re:
Protože pro ty nahoře seš spodina a vynásob si to 27...se mě to nechce 26x ještě opisovat :DDDDD
A můžeš poděkovat nadále voličům, že v Kraji a počítám že i v PSČR a dalších komunálních volbách budou lidé volit právě tyhle kr.... kteří tohle vymysleli :)))))
Proč ne? Protože...
Re:
#62: to jsem se zas rozčílila -
možná někteří študáci mají víc peněz, jak ta matka na mateřské s dětma....inteligentní názor...
| This discussion has been closed. |