PETICE ZA ODVOLÁNÍ/ODSTOUPENÍ ANDREJE BABIŠE

My, níže podepsaní, vyzýváme Andreje Babiše k odstoupení z politických funkcí. Když před časem vyšlo najevo, že flagrantně podváděl s farmou "Čapí hnízdo," "hájil se" ve Sněmovně tak, že agresivně obviňoval všechny kolem sebe, namísto toho, aby prokázal svou nevinu.

Naprostým vrcholem je Babišova aktuální kauza kolem skandálních machinací s dluhopisy. Když jej televizní reportérka v pořadu Reportéři ČT 30. ledna 2017 požádala o věrohodné vysvětlení podezřelých dluhopisových manipulací, s nebývalou hrubostí ji osočil: "Takže pořad Reportéři točí pořady na objednávku! Vy jste jedna zkorumpovaná pakáž, která natočila o mně 16 pořadů! A teďka točíte zase něco o mně!"

Oligarcha Andrej Babiš se nachází ve střetu zájmů, je to podvodník, demagog, lhář a hulvát a jediným možným řešením je jeho okamžitá rezignace na všechny jím zastávané politické funkce. Proto požadujeme, aby ze všech svých politických funkcí s konečnou platností okamžitě odstoupil.

Svobodné fórum občanů    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Svobodné fórum občanů svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.