Petice proti zvláštnímu zpoplatnění nočních linek
Blbost
Trapáci
Názor
Re: Je to kravina.
#10: Martin Grill - Je to kravina.
Ano, zrušme individualní doppravu, ti zbohatlíci co nejezdí šalinou si připlatit můžou, že. Prosím Vás, když už je tu petice proti zdražení dopravy z bodu A do bodu B, tak to berme obecně. Nemyslíte, že ti, co využívají individuální dopravu už platí dost (e.g. nadsazená daň z pohonných hmot, povinné ručení, dálniční známky, atd. atd.). Buďme fér ke všem způsobům dopravy, které lidé využívají.
Re:
Mas mensi najem nez Ti co bydli v Brne, o dost vic nez 880.
Zkus jezdit autem, dostanes se na castku kolem 4000/mesicne. Skutrem za 2000.
Nebo zkus jezdit na kole, je to zadarmo.
Jeste aby to za 880 mesicne nebylo preplnene... Kdyby to stalo 3000, bylo by tam docela dost mista, teploucko a vonavo... ale kdo by tim jezdil?
Mas uplne stejnou moznost prehodnocovani jako dopravni podnik. Cerni pasazeri rozhodne nejsou kvuli vysokym cenam.
Re: Re: všem
podle mě je to dobrý nápad zpoplatnil bych je pro všechny bez rozdílů stejně!!! revizor u dveří který by vybíral poplatky protože se tam lidi chováte jak prasata a právě nejhorší jsou studenti a to hlavně vysokých škol myslísi o sobě ale at si to zkusí někdo odjezdit celou noční linku není to sranda!!!! vážení připomínáte mi prezidenta prej sou řidiči nahraditelní hahaha to jo 90% uchazečů o tuto práci neprojde přes psichycké testy a každý co si myslí že je to sranda to řídit je hlupák a ignorant!!!! jen si nablejte do svého auta a jezděte v tom 12 hodin taky vám to bude příjemné!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Všechno co bych k tomu řekla je tu už řečeno, nejvíc se mi líbí že konečně někdo taky komentuje tu situaci ohledně cigánů, kdy oni je prostě nekontrolujou protože ví že budou hulákat a love z nich nedostanou, oni si jezdí a ví že v cajku, že nic neplatí a ani platit nebudou, exekuce na ně nejdou protože oni "nic nemaj" a nic jim neudělaj . . ale normální, pracující a stát a lidi neokrádající člověk co prostě zapomene zaplatit a bez upomínky mu po 3 letech pošlou pokutu na 20 tisíc s exekucí se pak může posrat . . a teď tohle k tomu, paráda . . a jak bylo řečeno, rozjdezdy sou supr věc, ale pokud se dá i v Praze dostat normální šalinou domů i v noci, tak když je tohle nadstandart tak ať to změní, fungovalo to x let a teď, když už všichni ví o našich rozjezdech a jak je to supr, za to chcou love . . a ještě s emi líbí ta motivace studentů k práci, kdy spousta z nich dlouho do noci pracuje aby si při studiu vydělali a teď za to budou ještě platit . .
Re: kolo
Jo, jet už v těch 11 v noci na kole, jako holka z práce místama, kde nikdo není, je určitě hodně bezpečný. Nejde vždycky jenom o tu pohodlnost
A zase to samé
Tadle petice je hovadina
Re:
Žebráku, ja solím za šalinkartu 4750,- a rozjezdem jsem nejel ani nepamatuju. Těch 19 Kč dáš holt za lupen a né za chálku u rákosek.
Re: Tadle petice je hovadina
#46: Karas0911 - Tadle petice je hovadina
Pane Karas... Jestli jsem tohle napsal za střízliva tak jste asi nevzdělaný nebo jste s prominutím debil... pracující člověk dosáhne průměrně platu 13000,- a víc. Já jako student dosáhnu na měsíční přijmy asi 5500,- i s brigádou. Jsem z 5 členné rodiny, kde se skládá koruna ke koruně. Mé výdaje jsou 2900 za kolej, 1000,- mě stojí doprava do Brna a z Brna a se současnýma cenama zaplatím 1500 za stravu a výdaje spojené se školou. Ta stovka co mi zbude jde na další čtvrtletní šalinkartu a teď mi řekněte, kde mám brát další peníze na to abych se dostal z brigády?
...Takže příště se zamyslete nad tím co napíšete, než začnete klepat do klávesnice...
Děkuji...
| This discussion has been closed. |
Re: všem
#12: volič čssd - všem
aha, ty bys chodil 4x denně 10 km / šlapanice>brno / ?? No to bych tě mileráda chtěla vidět