Petice za záchranu lomu Libeč

Petice za záchranu lomu Libeč / Oznámení / Aktuality k Petici za záchranu lomu Libeč / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2025-07-11 09:23

Když jsem to celé pročetl, tak jsem dospěl k závěru, že politické vedení města se domnívá, že může dělat co se mu zlíbí. Je to tedy sbírka "exotů". Nabízí se otázka "Kdo a proč je zvolil?"

Nepřihlášený uživatel

2025-07-11 09:28

Hlava 22 ?

Nepřihlášený uživatel

2025-07-11 10:00

Jinými slovy: NIkdy nejím nalačno!

Nepřihlášený uživatel

2025-07-11 10:12

Každopádně se tam koupat nemůže, čili záměr města překazit zadarmo koupání vyšel na jedničku. A Trutnov tak přišel o krásné místo na oheň a vodu...A díky tomu to dál už nikoho zajímat nebude....Rosa se jako starosta vybarvuje... A vynechává občany, nejen z tohoto projektu...Anonymní Libec byla kouzelna...Chodilo tam dost lidu, ne že ne, jak tvrdí jiní....Samo město ale nenabízí alternativu, jen drahou za peníze na městském koupališti, kde se nikdo mačkat nechce...A Dolce, kde se zase nikdo koupat moc nechce....

Nepřihlášený uživatel

2025-07-11 10:51

Tak to je síla,na radnici asi zapomínají kdo je platí,oni jsou naši zaměstnanci.

Nepřihlášený uživatel

2025-07-11 11:47

Dobrý den, vlastně mě to vůbec nepřekvapuje tyto praktiky využívá pan starosta stále. Stačí se jen podívat k Texlenu na Zelené louce kde byla zbourána vila která byla chráněna památkáři. A prošlo mu i spousta jiných věcí. Snad se tyto nekalosti díky nám lidem brzy zarazí. Hezký den Martina
Pijavice

#7 Typické zneužívání postavení...

2025-07-11 14:21

Zdravím,  nejde toto zasedání z nějakého důvodu zneplatnit zpětně? Vždyť nedodrželi program jednání,  není to porušení jednacího řádu? Moc jim stoupla do hlavy anebo mají s lomem nějaké tajné privatizační plány,  já bych ho o pozemkem koupil a chatu na břehu postavil hned. A vysoký, arogantní, prostě typicky papalášský plot všude okolo. Sledujte vývoj i v budoucnu, BDĚME !  :)

Nepřihlášený uživatel

2025-07-11 21:28

Děkuji za zprávu. Prosím vytrvejte ve své snaze. Zdravím vás
Ivana Reichová

Nepřihlášený uživatel

2025-07-14 19:02

Vážím si Vaší iniciativy a máte moji plnou podporu.
Děkuji Jan Doubek, Trutnov.

Nepřihlášený uživatel

2025-07-16 17:46

A co na to ministr životního prostředí? Nebo má v hlavě jenom solární panely.

Nepřihlášený uživatel

2025-07-20 01:52

Já osobně, bych chtěla číst dopis, který vám byl zaslán z Rady města Trutnova, aby to bylo transparentní a mohla bych si závěr udělat sama. Díky Jitka

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...