Boj proti vyhlášce města Chebu 7/2011
Re: Vyhláška města
prěčte si vyhlášku pozorně. Podniky s automaty bych pochopil ale normální podniky? Proc? Je to jak za komunistu budou nám nařizovat co a kdy máme dělat? Já mám music club&cocktail bar Emko a nevidím důvod proč bych měl lidi ve 2 rano vyhazovat ze svého podniku. Je to omezování podnikání nic jiného.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Bohužel nemám jinoum možnost, nežli tento příspěvek vložit, protože na naše, tedy na Vaše Chebské "nejmilejší zasupitele", "nejlepšího místostarosu" a "naprosto nejúžasnějšího starostu" doposud asi vážený Pan Nohavica nenarazil. Třeba si pustí tento song v hospodě, která patří jednomu nezmíněnému místostarostovi, na kterou se vyhláška omezení otevírací doby nevztahuje a budou jí tam vesele poslouchat až do rána....
Re: Re: Re: Vyhláška města
#14: Mineral - Re: Re: Vyhláška města
no a proč to omezení nevydali po celém chebu? No a když je třeba herna se super barem?Nestačí to jen vypnout?Zavřít bar po 18-ti letech kvůli magorům, co povolí v chebu 80 heren a pak brání v podnikání?
Re: Re: Re: Re: Vyhláška města
#18: - Re: Re: Re: Vyhláška města
a těch lidí bez práce,že? Super pořádek.......
Re: vendelin co loupe kmin
no k nám nechodili ani cikáni a ani fetky, to je co? a teď jsou tři lidi bez práce..... To je pecka..... Já bych nešla pěšky okolo svobody,aby mě někdo nehodil do vody
souhlas vyhláškou města Chebu 7/2011
Re: vendelin co loupe kmin
Tak si nejdřív obejdi herny a bary kterých se to týká a zjisti si kam všude fetky a spol chodí ..... ve finále zjistíš, co Město vymyslelo,
Re: souhlas vyhláškou města Chebu 7/2011
#72: Chebský občan - souhlas vyhláškou města Chebu 7/2011
co to jsou normální lidi ?
| This discussion has been closed. |
Re:
#50: mmm -
Když člověk žije v centru, tak s tím musí počítat. Přece nechcete, aby Cheb byl Mrtvé město. A pro pořádek, nejen centrum města je večer rušné.