Petice za zachování komentátorské dvojice HANÁČEK & MINAŘÍK

RNK

#1 Zaslání na vedení stanice SPORT5

2011-12-15 11:58

Pokud se podaří nasbírat slušný počet hlasů, tak bude petice odeslána na vedení, uvidíme jaké vyjádření k tomu dostaneme. A pokud bude argumentem finanční náročnost, tak myslím, že každý ví, že "to lepší prostě bývá dražší".

Alfista
Nepřihlášený uživatel

#2 Minařík je ostuda

2014-02-06 12:01

Minařík je neschopný. Blekotá, jakoby žvýkal snuffs, je samá vycpávka "eeee", plete si jména a vozy, není schopen sledovat dění na trati a to komentovat. Jeho statistiky nic nezachrání. Plácat o statistických údajích v momentech, kdy se na trati dějí zajímavé souboje a mění se pořadí či jde o jiné zajímavé akce, je zcela neprofesionální. Dále, Minařík není schopen kvalifikovaně komentovat jízdu po trati, jeho dikce je zoufale pomalá a občas nesrozumitelná. Takový člověk má být v profesi online komentátora čehokoli? Hanáček je o něco lepší, ale na průměrnou mzdu to není. Jediný schopný je Petr Horák, to je jediný profesionální komentátor použitelný mnohem šířeji. Toho by si měla TV Sport5 předcházet výrazně nadprůměrnou mzdou.

kkkk

#3

2015-08-24 19:38

Líbí se mi,že to píše někdo,kdo nic neumí,že alfisto.Ono kritzovat od pc je strááááášně jednoduchý.Možná by nebylo od věci,kdybys tu jeho roli mohl převzít,možná bychom se nestačily divit,co by z tebe lezlly za moudra.