Nemůžeme mlčet!
Re:
#341: - takhle nějak to mohlo být!
Díky za nakouknutí. Super video.
P.S.
Asi tak nějak to bylo a je!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Klerofašista Herman jezdí se svým strejdou jako s opicí po poutích.
Re:
#354: - Klerofašista Herman jezdí se svým strejdou jako s opicí po poutích.
:) :) :)
Re:
kolik dáš dohromady podobně postižených jedinců jako jsi ty? Kolik myslíš že má kavárna a všichni havloidi v republice asi tak lidí?
HC Verva
bohužel se jenom bojím, že ten pán na hradě je jenom viditelná špička ledovce, která na sebe strhává mediální pozornost a daleko horší zlo dříme v tom přistěhovalci ze Slovenska. který ovládá nejenom finance, připadá mi to tak trochu "Vrtěti psem".
Kdykoliv jsem vám k dispozici.
Milan Waldstein
Divadelní premiéra
Zdá se, že se pražská kavárna usdlila ve Zlíně. Škoda, že to mám daleko, ale asi bude stejně narváno :
Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#2: Obyčejný člověk - Petice za odvolání Daniela Hermana
ty seš asi komunista, ne?
Přímá televize
Na youtube je konečně zveřejněn zakázaný úvod posledního Show Jana Krause. Určitě tam nejsou jen politici a herci, příjemně mě překvapuje Anna K, kterou obdivuji nejen za skvělou muziku, ale i za osobní prožitý souboj s těžkou nemocí, a taky Vávra Hradílek, který je pro mě sportovec par excelace.
https://www.youtube.com/watch?v=Gu1VTP5zQNo
Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#363: stamo - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
ty seš asi klerofašista, ne?
Re: Přímá televize
#364: Dan Mach - Přímá televize
Festival trapnosti. :-)
Petici jsem rád podepsal, protože s jejím obsahem stoprocentně souhlasím. Kéž by nás bylo alespoň 5 milionů!
Chci spravedlnost
Jsem pro vykopání Havla a jeho oběšení, když se to nestihlo za jeho zrůdného života.
Bývalý prezident Havel meditoval začátkem devadesátých let s dalajlámou, a Tatra Kopřivnice přišla o zakázku na cca 2500 nákladních vozů do Číny. Zajásal Mercedes. Když se po několika letech podařilo situaci Tatrovce uklidnit a předjednat znovu kontrakt s Čínou na několik tisíc náklaďáků, přijal Havel Dalajlámu znovu, a s dodávkami nákl. vozů do Číny byl definitivně konec. To by měl Herman vědět. A pokud to neví, stará se málo o ekonomické souvislosti. Na kulturu a opravy kostelů by chtěl více peněz, ale zařezává nosnici, která na to má snášet zlatá vejce (průmysl). Nebo je za tím více ? Tu rozhovor s Dalajlámou, onde srdečné vztahy se Sudetoněmeckým landsmanšaftem, jinde ......
Á, kremelští trollové se pustili do práce...
Re:
#1: Stanley - Buď tak laskav a nezneužívej této petice k upozornění na svou debilní petici. Mešitu si běž i s tím svým zahraničním investorem postavit třeba do prdele ale na v Brně. Až si muslimové udělají pořádek ve vlastních zemích a budou se chovat v rámci tradic naší země tak budou i tady vítání. Zatím je to ani nenapadlo tak nemají právo cokoliv tady stavit.
Prima se jen neobratně snažila ochránit pověst pár druhořadých herců, zpěváků, vyhořelých politiků a dalších komediantů před svými diváky a ušetřit je profesní i lidské ostudy. A tito lidé, namísto vděčnosti za velkorysé gesto, televizi napadají. Tím spíš dnes, když je nezvratně prokázáno, že celá kauza Brady je vylhaná konstrukce politické a mocenské rádoby-opozice poškodit osobu i úřad prezidenta ČR. Primě všechna čest a výrazná podpora!
| This discussion has been closed. |