Nemůžeme mlčet!
Zas ti šašci v parlamentu udělali ostudu. Imbecilní politici se chovají imbecilně, protože je zvolili imbecilní voliči. Navrhuji: před volební místností postavit komisi s testem na IQ, a jenom kdo by udělal test IQ (aspoň 85) by byl připuštěný k volbám. Tak by se nikdy nemohlo stát, že by vládl Sobotka a na hradě Zeman a podobní idioti co lezou do řitě Číně.
Z téhle petice praskne kundímu prezidentovi jeho kunda he he :-o))
Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#2: Obyčejný člověk - Petice za odvolání Daniela Hermana
my obyčejní lidé nechceme za prezidenta Zemana a to nepatřím k řvoucímu stádu , od začátku ho nemůžu tak jako 5 mil dalších lidí v této zemi kteří jsme ho nevolili. Ostuda národa.
Neuvěřitelné
To těm, co podepsali, fakt nevadí, že to sepsala parta podřadných komediantů, kteří jen za peníze plní něčí zadání ??? :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem levičák, a proto si přeji konec M. Zemana
#97: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem levičák, a proto si přeji konec M. Zemana
Dobrý den, vyjádření člověka bez zásad slušného chování a respektu k druhým a jejich integritě.
Richard F. Vlasák
Doufám, že jsi konečně prozřel a mluvíš o sobě.
Tvůj bývalý učitel ...
Re: Neuvěřitelné
Přesně tak, samý alkoholik a zkrachovalec
Re: Neuvěřitelné
Angažovaní "umělci" aneb dokonalé déja vu:
Nemůžu mlčet k tomu praseti co poblilo korunovační klenoty a tedˇ zkurvilo naši pověst na západě podporováním komunistické Číny!
Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#11: - Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
Vzhledem k tomu, že již nějakou dobu působím mimo Prahu, nejsem úplně v obraze. Proto můj dotaz: co je to "pražská kavárna"? Máte na mysli nějaký konkrétní podnik?
Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#61: Bart - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
Ruský švábe, to se mi líbí, moc pěkné, pobavil jste! :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem levičák, a proto si přeji konec M. Zemana
#109: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem levičák, a proto si přeji konec M. Zemana
Dobrý den,
žádný z mých bývalých učitelů by mi nenapsal, že jsem lhář a ještě se pod to odmítl podepsat (případně mi napsat do emailu své jméno). Svých bývalých učitelů si Vážím jako lidí s vysokým morálním kreditem a slušným chováním.
Richard F. Vlasák
PS:Není už tento spor, někým převedený do osobní rovinou, ukázkou toho, že M. Zeman skutečně ve své funkci selhal.
Prasedent se líbí jenom prasatům chrochtajícím blahem z jeho nacisticko_komunistických výserů.
Ti politici podepsaní v listině pro Čínu jsou fašističtí magoři v čele se Zemanem. Jenom rozdělují společnost naštváváním je na uprchlíky, kteří u nás stejně nejsou!
Re: Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#51: - Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
Termín "pražská kavárna" možná poprvé použil ve "veřejném prostoru" prezident Zeman. Ale mnoho lidí to cítilo podobně jako on, já např. jsem používala svůj termín "pražští novináři". Po revoluci to rozhodně nebyli a nejsou "hlídací psi demokracie". Spíše jsou služebníky posametového režimu, tak jako dříve byli služebníky režimu komunistického. Vadilo mi, jak podporovali rozkrádání státního majetku a ničení toho, co jsme měli kvalitní (např. školství). Vadí mi, že musíme pořád lézt někomu do zadku (dříve SSSR, nyní USA). Že nemůžeme být sebevědomý a hrdý národ, který dbá na to, aby země vzkvétala. Aby vzkvétala pro všechny snaživé a pracovité občany, nejen pro zloděje a patolízaly.
Co se týká nálepkování, v tom vynikají pracovníci naší "veřejnoprávní" televize a rozhlasu. Jestliže se oprávněně bojíte invaze islámu do Evropy (myslím, že je někým plánovaná a řízená a určitě je podporována médii, neziskovkami!!!, kulturní frontou - pro nás "pražskou kavárnou"), pak jste OKAMŽITĚ OZNAČKOVÁN JAKO XENOFOB A EXTREMISTA a máte zamezen vstup do médií, znemožní vás. Pokud vím, DEMOKRACIE je SVOBODNÁ soutěž názorů a zvítězí v ní většina vzešlá z voleb. Pan prezident byl zvolen většinou, měli byste jej respektovat a neurážet jeho voliče. To, jaké kauzy vymýšlí a soustavně proti němu vysílá ČT JE SKANDÁLNÍ. A mimochodem argumentovat tím, že zde žádní migranti zatím nejsou, je nesmysl. Až zde budou, pak již bude pozdě. Válečných uprchlíků je mi nesmírně líto, ale tady už se opravdu jedná o invazi, s cílem oslabit Evropu.
Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#6: Dana - Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
myslite vasi hlouposti?!? Za prvni Republiky byla tahle "radoby" herecka garnitura ze mela co do huby a dnes se povazuji za myslitele :D :D :D
Debilizace české společnosti pomocí
mainstreamových médií vrcholí. Využít 88-letého stařečka (pana Bradyho),
který evidentně netuší jaká bije, v antizemanovské kampani je ono
pomyslné dno žumpy. Hlouběji už opravdu nelze klesnout. Pražská kavárna
ruku v ruce s Havloidy rozpoutala kampaň, za kterou by se nemusel stydět
ani obávaný demagog Třetí říše-Joseph Goebels. Tato "skupina lidí" se
při dosahování svých cílů už opravdu neštítí ničeho. Vyjadřuji tímto
obdiv k našemu prezidentu a přeji mu, aby vzniklou situaci ustál se ctí.
Miloš Zeman je nejlepší státník, jaký kdy stál v čele samostatného
Českého státu. Věřím, že i ve druhém volebním období bude věrně sloužit
českým občanům.
Drtivá většina občanů stále stojí za prezidentem Zemanem
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#91: - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
obyčejný anonym, ubožák