Petice proti rasovému násilí v České republice
Re: UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT
#16: NErom - UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT
Romka.
A kterej z Vás je pravej Čech? 90 procent z Vás nejste pravýmy čechy jste mixovaný.Fůj na Vás...
HYNDUS= ROMA
Gruss Got z Nemecka!
No to snad neni mozne co se tam doma deje vuci Romum!! Ja jsem se narodil v Praze chodil jsem tam do skoly za komunistu! Vse bylo okay! Zadne problemy tam nebyli vuci cikanum! Kazdy mnel svoji praci deti chodili do skoly jako ostatni cesky deti! Pane Boze co se s vami stalo od ty doby co je u vas KAPITALISMUS ?? To uz neni ted muj domov !!! Doma se jetste hodne museji cechackove ucit co je RESPEKT vuci ne jen Romakum ale vuci vsem narodnosti! Vzdyt mi jsme se v Praze narodili! Jsme obcani jako ostatni nebo ne? Za komousu by si chrapouni tohle nikdy nedovolili!!!!! Praha uz neni muj domov ! Nikdy bych se tam uz nevratil !!! Ja doufam ze tuto problematiku s Romama konecne vyresite!!! Nebo je doma opravdu RASISMUS!!!!!!
A ta mlada generace z nich se stava novy nacisti??????? GOD SAFE THE GYPSY ! All of them!
Re:
Protože mladi romove se neumej chovat jen kradou fetujou a přepedavaj lidi mysliš si že naši lede nejsou na podporach?? sou ale chovaj se slušne!!!!
Moji milí
kdybyste věnovali alespoň 5% úsilí, které vkládáte do medializování svého neustále ubližovaného etnika, do výchovy svých dětí, udělali byste líp.
Johh White
Re:
Tak toho zůstalo ještě dost... až půjdou vyškrábávat elektrická vedení a železo v panelech, tak se to rozpadne. Kéž by jim to spadlo na hlavu....
Re:
Dobrý den.
Já jsem rovněž proti jakékoliv formě rasismu, vcelku souhlasím se zněním této petice, ale, nezlobte se, není mi zcela jasné, co má Váš příspěvek vyjadřovat? K čemu se má vláda jasně vyjádřit? Cikáni (promiňte mi tento výraz, ale- třeba mě za to ukamenujte-, definice Rom je historicky, věcně i z vědeckého hlediska čirý nesmysl, proto výraz Cikán v mém případě neberte jako hanliý výraz),mají svou kulturu,zvyky a tradice - souhlasím. Ale k tomu se má vláda vyjádřit? Tyto své kořeny budete mít přeci vždy, ať bude vláda jakákoliv.Měli jste je přeci i za nacismu, k tomu se nemusí nikdo vyjadřovat, a když, tak na poli historie nebo kultury. A co se týče integrace cikánů do společnosti: Můj názor je takový, že pomoc je jistě důležitý faktor, ale pokud si tento problém nevezmou za vlastní samotní cikáni, nikdy se nic nezmění. Já znám velice pracovité a slušné cikány, které bych neváhal osobně bránit proti jakémukoliv útoku, ale, bohužel, je mnoho takových,kterým současný stav, tedy že si chodí pro různé dávky a navíc se pohybují na hranici,nebo dokonce za hranicí zákona.A dokud to tak bude, náhled většiny se na cikány nezmění.Záměrně se vyhýbám pojmu menšina, neboť já tento pojem neuznávám.A to nejen ve vztahu běloch-cikán, ale i ve smyslu Čech-Němec, Srb-Maďar ap. Pro mě
jsou všichni Češi, Maďaři, atd., samezřejmě s etnickými kořeny a s tím spojenými kulturními odlištnostmi, které by měla každá společnost akceptovat, ale ve vztahu občan-stát, nesmí existovat žádné výjímky, ať už rasové,národnostní,nebo náboženské. Tam si musíme být všichni rovni, se stejnými právy i povinnostmi a nemůžeme se nikdo odvolávat na nějaké jiné zvyklosti. To bychom mohli za chvíli tolerovat veřejné kamenování nevěrné manželky nějakého Čecha s kořeny na dálném východě. To snad se mnou souhlasíte, i když jinak Vás,předpokládám, moc můj názor nepotěšil. Ale nemohu si pomoci, fakta se bohužel nedají nijak změnit.
Zdravím Vás a přeji Vám mnoho úspěchů ve Vašem počínání.
Petr M.
Re: odpověď na příspěvek č.8
Je divné,že jsi se nenaučil ani jazyk rodné země.....asi tě moc nezajímal!Vidíš a v tom je ten rozdíl!!!!!
Re: UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT
#16: NErom - UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT
PLNĚ S VÁMI SOUHLASÍME !!!
Otevřený dopis vládě,návštěva p.premiéra a vše stejné.Z premiéra je mi ještě dnes na zvracení.Ve Varnsdorfu navštívil vymalovanou a načančanou ubytovnu a sdělil nám s arogancí jemu podobnou,že začínal na ubytovně též,tak co je?Denně jsem svědkem toho,jak si Romové odpracovávají hodiny potřebné k dávkám.Na lavičce v 9 hodin ležící,s cigaretkou a v 9,30 celý zničený praví: Dyk,ne!Taká práca,já vstaval na sedmou,tak musím už ísť.|Dýk,ne?
V rumburském ghettu nepřizpůsobivým zateplují paneláky a hlídaní jsou ve dne v noci.
I mezi námi jsou grázlové-třeba členové vlády.Jsou tu mezi námi rodiny Romů,které jsou slušnější než někteří naši lidé,ovšem těch je pomálo.
Re: Re:
To není předvídavost, ale předsudky! Pletete si pojmy...:o)
Stydíte se za příslušnost a chcete respekt?!
Re: Re: UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT
#152: - Re: UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT
TAKŽE TEN KDO JE "MIXOVANÝ" JE "FŮJ" !? A TOTO NENÍ RASISTICKÁ URÁŽKA ? !!!!!!!!
| This discussion has been closed. |