Petice za celostátní referendum o vystoupení České republiky z EU

Quoted post

Dan Mach

#2 A co takhle vrátit dotace?

2016-06-01 16:14

Jasně, vystoupit z EU a za Úsvitu vyrazit na východ. A co když EU bude chtít vrátit ty miliardy, co nám sem nacpala? Já se vlastně nedivím těm Britům, že chtějí z EU vystoupit. Když vidí ty národy, jako je třeba ten náš, že dotace prožerou a pak se chtějí od všeho distancovat, musí se jim dělat zle.

Ale jo, úsviťáci a konvičky, jen si podepisujte, a můžete si sem klidně nasadit počítačového robota jako to má ten řezník u petice na podporu Samkové, jste v naprosto bezvýznamné menšině.

Odpovědi

martin473

#7 Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-01 21:54:39

#2: Dan Mach - A co takhle vrátit dotace? 

 Co takhle vzít si zpátky ty dotace co stát nacpal bankovnímu sektoru, ačkoliv byly banky dávno v soukromých rukou v  zahraničí. Co tak postavit nazpátek armádu, kterou zde Havlisti zničili a pomocí Promopro, Kalouskových padáků a v neposlední řadě Pandurů a výměnou letadel Su za vrtulníky z Polska z ní udělaly paskvil pro ostudu. Co tak znárodnit opět prameny vody a vykopat zahraniční firmy, které z republiky berou zisk, ale do rekonstrukcí kanalizací a přípojek  neinvestují ani korunu natož Euro.

Nakonec pokud si Německo myslí, že pro ně není problém přijmout rok co rok milión migrantů, pro nás to problém je a za sebe  mohu napsat jděte s Unií a Globalizací do hajzlu. A to vrácení přerozdělených peněz by mne tak nestrašilo, zvlášť, pokud by Unie vrátila to co jsme tam za  dobu členství sami vložili.


Nepřihlášený uživatel

#20 Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-03 09:12:37

#2: Dan Mach - A co takhle vrátit dotace? 

 A co takhle vrátit Škodovku a vůbec všechno, co tu skopčáci s havloidama rozkradli?


Nepřihlášený uživatel

#47 Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-09 08:20:17

#2: Dan Mach - A co takhle vrátit dotace? 

 Na tom něco je. My taky dotujeme EU, a je to možná větší díl naší rozvojové ekonomiky, než na druhé straně brusele.

    Něco se z toho vrátí, pravda oproštěno od platů eurokradů, z nichž tisíce jsou placeni lépe, než většina premiérů členských kolonií, vlastně zemí.

     A jaké jsou jejich výsledky? Nedaleko od katastrofy, a to nevnímáme její celý rozsah.

Oni nejsou bezhlaví jezdci. Oni jsou příšerní jezdci apokalypsy. Je tu nicméně jistý pokrok. V temném středověku byli jen čtyři. Hlad, válka, mor a smrt. Strpení, ti přicházejí až po nich.


Nepřihlášený uživatel

#50 Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-10 15:51:53

#2: Dan Mach - A co takhle vrátit dotace? 

 A co takhle vrátit nám všechno co jsme my nacpali do té Německé Únie? Co takhle proplatit nám škody nadělané debilními příkazy z Bruselu ohledně zemědělství a vůbec hospodářství? Co takhle proplatit nám výdaje na vetřelce, které sobotka tak velkoryse rozdává? Pryč z toho německého bordelu..........

 


Nepřihlášený uživatel

#60 Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-16 15:56:16

#2: Dan Mach - A co takhle vrátit dotace? 

 Dan Mach ,    placete  na nespravnem hrobe, pracující obcane nic neprozrali,  Nemecke firerce a zavsivene,  prolhane EU jsme dotace zaplatili otrockou prací , takže,  zklidnete hormony , vy vlastizradce !!!