zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky

zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky / Oznámení / informace o podpisovém archu a postup při vyplňování archů / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2016-05-23 05:06

#4 jen uvaha...2016-05-23 06:00
Moc si vazim, toho co delate. Stale mam ale pocit, ze kdyz uz se neco resi, resi se vzdy az dusledek,ale nikdy pricina. ( vseobecne mysleno).Tahle petice pusobi jako uz akceptovani nebo chcete-li souhlas s prijimanim muslimu do CR. Vsichni vime, ze pricina toho vseho, co se deje je slozeni politiku v parlamentech a to jak v ceskem tak hlavne v tom evropskem! Neslo by najit spolecne celoevropske reseni treba i formou petice pro odvolani politiku evropskeho parlamentu anebo spis jeho zruseni?!
Ota Kupec - Cheb

#2

2017-06-09 16:55

Dobrý den všem,

velmi si vážím Vaší iniciativy a snahy, zabránit násilné islamizaci celé Evropy. Pokud někdo stále ještě váhá, nebo snad pochybuje - lidé probuďte se. Již jsme ve válce, jen má zcela jiná pravidla, než jsme doposud znali.

Nyní se obracím hlavně k těmto ( vítači muslimů, tzv. sluníčkáři a Merkelová, Sobotka a podobní zadolezci EU a jejímu diktátu - ano ať se Vám to líbí, nebo ne jde opravdu o diktát ze strany EU ) - dovedete si představit evropu za 10 let ??

To co nedokázal Hitler za 6 let, zvládla Merkelová za rok.

 

Češi, Moravané, Slezané - probuďte v sobě konečně svou národní hrdost a braňte se !

Ing.Ivan Hrdina

#3 Stop islamizaci.

2017-06-28 21:01

Řízený proces islamizace centrální Evropy touto peticí nelze zastavit,pokud na české území vpustíme nositele této ideologie a nepostavíme ji mimo zákon!Právo šaría je pouze její nedílnou součástí!Sekulární uspořádání není reálně možné,neboť islamisté mají tendenci vytvářet stát ve státě a na obsazeném území nekompromisně prosazovat pravidla,která jsou neslučitelná se zákony každého demokratického systému.Jak je sem vpustíme,nemáme sebemenší šanci se ubránit bez použití násilných a nedemokratických postupů!Už nyní čelí čeští vlastenci nařčením z xenofobie,rasismu a nacionalismu!Přitom pouze hájí vlastní území,které zdědili po předcích,před velmi nebezpečným nepřítelem!Celé to připomíná dění v letech 1938-39 jen s tím rozdílem,že islám fašismus předčí svojí bestialitou!