153 křesťanů v Erbílu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno 153 křesťanů v Erbílu


Nepřihlášený uživatel

#126

2016-01-07 17:51

LŽI NOVINKY .CZ HIT 

Silvestrovské útoky na ženy páchali syrští žadatelé o azyl, tvrdí kolínští policisté

Řadoví policisté z Kolína nad Rýnem ve čtvrtek odmítli oficiální informace svého vedení o tom, že totožnost pachatelů tamních sexuálních útoků během silvestrovské noci není známá. Policisté tvrdí, že pachateli jsou z velké části syrští žadatelé o azyl, kteří do Německa dorazili před pár týdny. Napsal to deník Die Welt.

LŽI O UTOKU Silvestrovské útoky na ženy páchali syrští žadatelé o azyl, tvrdí kolínští policisté

FAKTA O UTOKU

Sexuální silvestrovské násilí v Německu – dosud neznámé násilí. Co se čekalo?

Zprávy o rozsáhlých nepokojích v Kolíně nad Rýnem v noci ze Silvestra na Nový rok byly hlášeny až 4. ledna – a teprve po zveřejnění v New York Times. Do té doby německý mainstream tolerantně mlčel (vizvideo a článek šéfredaktora -VK-).

Hlavní nádraží Kolína se nachází v blízkosti katedrály a kousek od hospod a barů, kde dav slavil Nový rok. Zde došlo k sérii útoků proti ženám.  Skupina mužů v počtu až 100  ženy napadla  – bylo jim vyhrožováno, byly oloupeny a sexuálně zneužity.

Policejní náčelník Kolínu nad Rýnem Wolfgang Albert informoval, že stížnost podalo 90 žen, které oznámily uloupení cenností, peněženek a telefonů. Podle Alberta ženy říkaly, že byly napadeny osobami „arabského a severoafrického vzhledu“.

Podle policie, útoků se zúčastnilo celkem až 1000 lidí, a policie v určitém okamžiku ztratila nad děním kontrolu. Podle očitých svědků byli útočníci ve stavu krajní intoxikace. Policie jasně říká, že tato skupina „podvodníků, zlodějů a chuligánů“ vznikla v blízkosti nádraží a že skupina nemá žádný vztah k poslední vlně uprchlíků z válečných zón. Zdroj z ministerstva vnitra Severního Porýní-Vestfálska hlásil, že jde o „skupinu uprchlíků ze severní Afriky z před dvou let, jejíž integrace do společnosti zjevně nebyla úspěšná.“

Časopis Bild informoval, že k podobnému útoku, ale menšího rozsahu, došlo v Hamburku na Albert Ganz-Platze.  Útočníci na ženy  nejdříve jen pískali, volali „fena, svině“ a „ficken, ficken“, poté je začali osahávat. Většina z obětí jsou ženy ve věku 18-24 let. Mnohé uprchly do hospod a barů pod ochranu vyhazovačů. Policie zatím přijala šest oznámení, ale Bild píše, že postižených je mnohem více,  ale stydí se podat stížnost.

„Známe metodu, kdy vyhlížejí podnapilé osoby, aby je okradli. Ale tyto násilné excesy, tento cílený, dokonce bych řekl organizovaný přístup je nový,“ upozornil viceprezident německých policejních odborů Arnold Plickert. Ten nazývá zločin bezprecedentním porušením ústavních práv a argumentuje, že právní stát se musí chránit, a to i v případě, že je to v rozporu s politickými cíli. Doplnil, že tyto případy nemohou být použity pro zvýšení radikalizace.

VICE-Sexuální silvestrovské násilí v Německu – dosud neznámé násilí. Co se čekalo?


Nepřihlášený uživatel

#127

2016-01-07 17:54

Zveřejněné e-maily Bohuslava Sobotky potvrzují, že vláda ČR je ovládána neziskovkami, lobbisty, poradci, ambasádami, Bruselem, charitami a šíbry, o které byste si ani kolo neopřeli!

Náš server AE News informuje už od roku 2014 o tom, jak nejvyšší mocenské struktury v ČR jsou ve vleku a klientelistickém postavení vůči nevládním organizacím, neziskovkám, ambasádám a různým subjektům, které ovládají domácí i zahraniční politiku. Mnoho občanů se ptá, jak je možné, že servilita vlády ČR ve vztahu k EU a Bruselu dosahuje mezí, které bez obav bychom mohli označit za vlastizradu. Uniklé emaily ze soukromého emailu Bohuslava Sobotky však odhalují nyní i veřejnosti, že to, o čem na AE News už dva roky píšeme, před čím varujeme, kdy upozorňujeme na loutkové role vlády ČR, na servilní zvedání telefonů páníčkům z různých ambasád, je pravda a teď si o tom můžete i přečíst, jak takové loutkové mocenské divadlo vypadá.

Osobně se mi hnusí představa prolézání cizích emailů. Ale pozor, Bohuslav Sobotka je veřejný činitel. A veškerá komunikace veřejného činitele je veřejná. Tak to platí např. v USA, kde Hillary Clinton teď čelí skandálu, že pro svojí komunikaci nepoužívala vládní zabezpečený email. Nerozumím tomu, jak je možné, že premiér ČR používá pro komunikaci nezabezpečený email u veřejného emailového poskytovatele Seznam.cz, to prostě vůbec nechápu. A jako veřejný činitel by měl důsledně používat pro řešení vládních věcí a pro výkon své funkce pouze vládní šifrovaný PGP email a se silným bezpečným heslem.

Místo toho si Bohuslav Sobotka píše s politickým poradcem Oto Novotným, který mu posílá notičky a rady, co by se mělo udělat tady, támhle, co si myslí NGOs (neziskovky), co si myslí holandský velvyslanec, jak je třeba připravit průzkum veřejného mínění u Medianu, aby se prefabrikace průzkumu povedla správně a vrátila toužebné výsledky (o výrobě výsledků průzkumů na míru politickým stranám jsme psali už v roce 2014 v rozsáhlém rozhovoru zde).

V dokumentech je právě komunikace i mezi panem poradcem Novotným a šéfem agentury STEM. V září 2014 vynadal pan Novotný šéfovi STEMu Janu Hartlovi za to, že průzkum STEMu vyšel pro hnutí ANO mnohem lépe, než pro ČSSD, a že se mu zdá, že je výsledek ANO nadhodnocený v průzkumu, a že by to mohlo ohrozit budoucí spolupráci ČSSD se STEMem. Další průzkum už vyšel lépe pro ČSSD od STEMu a pan Novotný byl spokojený. Náš článek o manipulaci s průzkumy vyšel na podzim v roce 2014 a vyvolal poprask, ale mainstream nám nevěřil, protože jsme prý pro-kremelský server. Jsme rádi, že nyní nezávisle na tom může veřejnost vidět, že situace je přesně taková, jak nám tehdy vylíčil pan Petr v rozhovoru.

Hackeři z White Media však provedli ucelenou kompilaci emailů spolu s vládními dokumenty, a tak se na ně podrobně podíváme. Prvním dokumentem je Imigrační politika vlády, kde pan poradce Novotný navrhuje systém prefabrikovaných průzkumů, které mají zmanipulovat veřejné mínění tak, aby odpor veřejnosti proti migraci opadl. Navrhuje zapojit neziskovky, rozhlas a televizi a manipulovat s veřejným míněním skrze emoce.

VICE-Zveřejněné e-maily Bohuslava Sobotky potvrzují, že vláda ČR je ovládána neziskovkami, lobbisty, poradci, ambasádami, Bruselem, charitami a šíbry, o které byste si ani kolo neopřeli!


Nepřihlášený uživatel

#128

2016-01-09 11:49

Patříte-li k nekritickým obdivovatelům Vladímíra Putina, neměli byste v čtení pokračovat!

V roce 1983 Jurij Andropov, šéf tehdejší KGB, spolu s se svými nejbližšími spolupracovníky, vypracovali tajnou akci, dali ji jméno „Golgota“ [1]. Jejím cílem bylo přesvědčit obyvatele tehdejšího Sovětského svazu, že myšlenka socialismu a následně komunistické společnosti, je tou jedinou správnou cestou pro celé lidstvo. Celá akce, její průběh, byla naplánována na 30 let.

V první etapě mělo dojít k usmrcení socialismu, uvrhnout veškeré socialistické obyvatelstvo do víru toho nejtvrdšího kapitalismu 19. století. Lidé zdejšího regionu byli totiž tak okouzleni plnými výlohami západních zemí, stylem života, který byl založen jen a jen na uspokojování tělesných potřeb, že si nebyli ochotni vážit hodnot, které jim socialismus poskytoval.

Druhou fází mělo být poskytnutí určitého světla a přeformátování myšlení, aby lidé začali opět toužit po sociální rovnosti, kdy zavedení socialismu s lidskou tváří již nemělo proběhnout formou revoluce, ale uvědoměním si, že každý člověk má právo na určitý standart.

Třetí fází měla býti obnova socialistické společnosti, její vzkříšení. Proto název Golgota. Mnozí čtenáři dnes asi netuší co se na Golgotě stalo. V roce 33 n.l. byl na tomto místě popraven Ježíš Kristus, ten byl během třetího dne vzkříšen k životu.

Nyní se dostáváme k identifikaci falešného proroka. Po celou dobu dějin byl tento prorok největším tajemstvím. Byl již spojován s mnoha osobnostmi. Jen namátkou vzpomenu Adolfa Hitlera, posledního papeže, nebo jím má být Barack Obama. Ale pozor, jediná osobnost, která byla na scéně známá v době pádu Iráku, byl Vladimír Putin. Ten je totiž tou falešnou nadějí pro vyřešení všech problémů lidstva. Prorok totiž musí předkládat přitažlivou ideu, která bude schopna konkurovat Božímu projektu, Božímu království. Kdo tyto výroky inspiruje? Písmo říká jasně, démoni. Podle Daniela, mají démoni důležitou roli, při formování politiky (myšlenek) různých národů, jejich elit. Srovnej Daniela 10. kapitolu 12 a 13 verš.

Nyní se podívejme na jiné místo Zjevení, je to 13. kapitola 16 až 18 verš. Je zde popisováno, jak jsou osoby označovány symbolem tří šestek a proč. Rok 2016 je z numerologického hlediska, rokem ďábla [3]. I to je hodně důležitá informace. Divoké zvíře již zajistilo obrazu (OSN), takovou autoritu, že globální politika bude stále častěji formulována právě touto organizací. Všechny národy se budou muset podřídit. Podřízenost na sebe bere označení čísla. Protože je důležité, aby v mysli lidstva zvítězila doktrína falešného proroka, proto bude možno pozorovat, jak OSN bude tlačit ostatní státy, aby následovali politiku Ruska.

Po pádu Eura a Dolaru bude obchodu vládnout BRICS, kde vůdčí silou bude opět Rusko. Politika sankcí, které bude OSN a BRICS uvalovat, povede nejspíš k tomu, aby země přešly k bezpeněžnímu systému obchodu. Proto budou lidé s otevřenou náručí přijímat označení na svá čela, či ramena. Teď teprve začíná dávat smysl, proč hnutí CAJGAJST (pozn. šéfredaktora VK: Název bych raději ponechal v původním německém tvaru „ZEITGEIST“, což v překladu znamená „Duch času“) podporuje čím dál více osobností, kteří vlastní obrovské finanční prostředky.

A jaké nebezpečí tento vývoj přináší? Putinův projekt je konkurenční doktrínou, která má dát lidstvu zapomenout na Boha a jeho Boží království. Každý člověk, který tuto náhražku přijme, se stane odpůrcem Boha. Všichni máme svobodnou vůli, a proto se musíme rozhodnout sami za sebe.

VICE-Operace Golgota: Demontáž SSSR nebyla cestou likvidace socialismu, ale jeho posílení a znovuzrození skrze utrpení, chaos a proces poznání pravdy o kapitalismu!

PROCES NWO A CIPOVA TOTALITA VEDENI LIDSTVA DO ZKAZE PROTI STVORITELU A JA MEL PRAVDU OHLEDNE BIBLE A MOJICH ZJEVENI!!!!CELOU DOBU SEM VAS VAROVAL NEDOVOLME TO ZAPOMENOUT NA BOHA A J.KRISTA BUH NAS VYVEDL S EGYPTA A J.KRISTUS JEHO SYN ZA NASE HRICHY ZEMREL A ON MA MOC NAD ZEMI A NAD NEBEM TEN KDO BUDE POHRDATI BOHEM A J.KRISTEM BUDE ZNIČEN BRZY NASTANOU SOUDY AZ CELA ZEME SE PODVOLI DIKTATORUM ŠELMAM VE ZJEVENI JANOVEM!!!MUJ UČEL JE VAS PRIVADET KE SVORITELI NE VAS OD NEJ ODVRACET MAM MALO CASU TADY NA ZEMI A VERICI BUDOU NA UTEKU NASTANE SOUZENI,NASILNOSTI,MOR,A DALSI OHAVNOSTI ALE TO VSAK NEBUDE KONEC!!!!TEHDY VAS VYDAJ NA MILOST BUDOU VAS ZABIJET ZA ME JMENO BUDOU VAS TRIZNIT,NEKTERI PADNOU DO ZAJETI JINI ZEMROU MEČEM NA VAS LIDECH JE VYTRVALOST A PROSENI BOHA O SILU TO CO MA BRZY PRIJIT ABY JSTE VYTRVALI A BYLY SPASENI  

KONEJ POKANI-(MATOUS 5-6) (MATOUŠ 6-7)

PRIPRAV SE-(MATOUŠ 24) (ZJEVENÍ JANOVO 13)


Nepřihlášený uživatel

#129

2016-01-11 08:58

Hackeři uveřejnili další emaily Bohuslava Sobotky, tentokrát došlo i na tajné dokumenty. Vláda chce sledovat weby, provozovatele, anonymní sítě i koncové návštěvníky „závadových“ webů!

Boj hackerů ze skupiny White Media s českou vládou se rozhořel naplno. Hackeři dnes v podvečer na svém webu zveřejnili další várku emailů (balík č. 3) a tentokrát už to není žádná legrace. Trofejní kolekce emailů ze schránky Bohuslava Sobotky totiž obsahuje i tajné materiály tzv. Protiteroristických opatření, které by měly být v ČR přijaty. V dokumentu je však odhaleno, že jde de facto o kopii německého zákonaNationale Sicherheitsgesetzz poloviny loňského roku. V dokumentu se totiž uvádí stejné hrozby, které v Německu ošetřuje nový zákon ohledně národní bezpečnosti. Vláda chce sledovat provozovatele webů, kteří jsou „původcové závadových stránek“, což je doslova okopírovaný termín právě z německého Nationale Sicherheitsgesetz, který lze implementovat na jakoukoliv webovou stránku, která je jenom trochu v rozporu s principy a tezemi III. systémového kroku nasunování NWO v zemi.

Vláda dále chce ustanovit retenci dat mobilním operátorům, zachytávání IP adres a portů nejen odchozího zařízení, ale i cílového příjemce. A to je opět okopírované z německého zákona. Jde o to, že policie tak může stíhat nejen provozovatele „závadové“ stránky, ale i veškeré návštěvníky. Čistě teoreticky, pokud by tyto úpravy zákona vstoupily v platnost, tak navštívení stránek White Media by bylo stejným trestným činem, jako provozování těchto stránek.

Dále se v dokumentu navrhuje, aby provozovatelé portálů jako třeba Seznam.cz nebo Centrum.cz měli stejnou povinnost uchovávat nejen „queries“ (dotazy), ale i celou datovou komunikaci, tedy dotazy uživatele vkládané přes klávesnici a celý metadatový seznam pohybu na portálu, jako mají tuto povinnost soukromí podnikatelé v komunikacích v ČR. To znamená povinnost 100% logování a 100% retence dat na vstupu po dobu 6 měsíců, v některých případech až 12 měsíců. Toto nemá nic společného s terorismem, protože teroristé určitě nebudou na Seznamu.cz hledat plán na výrobu plastické trhaviny, zbraně nebo stingery.

BALIČEK.Č.3

Screeny č. 4 až 11 : Do soukromé schránky si 19.11. přeposlal dokument Min. vnitra podléhající utajení.

Screeny č. 8 až 11 : Vláda chce, stejně jako v Německu, pod hlavičkou "protiterorist. opatření" posílit omezování a sledování internetu. Místo imigrantů budou pronásledováni nacionalisté, budou mazány proti-imigrační komentáře, poroste cenzura.
Screeny č. 2, 14 .. : Protlačování svých lidí do dozorčích rad veřejnoprávních médií

VZKAZ ZRÁDCŮM NÁRODA : Pokud bude někdo z nás zatčen, nebo zařídíte zrušení našeho webu, dostanou se na veřejnost kompletní obsahy Email schránek Sobotky a dalších členů jeho gangu. Navíc by vám pak hackeři vyhlásili totální válku. Nacionální revoluci nezastavíte a za každé pronásledování nacionalistů přijde radikální odveta.

VICE-Hackeři uveřejnili další emaily Bohuslava Sobotky, tentokrát došlo i na tajné dokumenty. Vláda chce sledovat weby, provozovatele, anonymní sítě i koncové návštěvníky „závadových“ webů!


Nepřihlášený uživatel

#130

2016-01-11 08:58

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 


Nepřihlášený uživatel

#131

2016-01-14 13:19

Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít?

Kromě Kolína a Hamburku jsou hlášeny sexuální delikty takzvaných uprchlíků také ze Stuttgartu, rakouského Salcburku, švýcarského Curychu, finských Helsinek a švédského Kalmaru. Ti, kteří neustále varovali před migranty a poukazovali i na to, že přistěhovalci v budoucnu budou například znásilňovat ženy v Evropě, byli nejen médii označeni za xenofoby, rasisty a v konečné fázi za fašisty. Dnes vidíme, že ten, kdo poukazoval na rizika spojená s migranty, měl v podstatě pravdu.

Dle mého názoru je dnes na tom spolu se Švédskem nejhůře Německo. Je mi velmi líto, že zrovna v sousedním Německu, kde byl dlouhá léta relativní klid a pořádek, se v několika městech staly ženy a dívky obětí sexuálních deliktů od migrantů. Žel musím konstatovat, že i v Německu se vytvářejí no-go zóny tak, jak je známe z Bruselu či Londýna.

Položme si otázku, co se ještě musí stát, aby evropští politici pochopili, že „uprchlíci“ znamenají bezpečnostní ohrožení pro celou Evropu. Nebo se máme smířit s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se naučíme žít v každodenním strachu o svůj život?

VICE-Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít?


Nepřihlášený uživatel

#132

2016-01-14 13:19

VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská tradice zvaná „Taharrush gamea“, odhalila konečně německá policie! [CZ Titulky]

Ctěný soude, já jí neznásilnil, to je naše kulturní tradice z mojí rodné země. Přišel jsem do vaší země, abych vás kulturně obohatil! Řekli mi to v neziskovce, která mi pomohla se sem do Evropy dostat. Tady pan obhájce to taky říkal, že můj nárok na zachování kulturních obyčejů mojeho etnika je v Evropě nedotknutelný. Já mám na to právo!

Tak takhle nějak, už brzy, budou probíhat soudy s násilníky v celé Evropě. Jak totiž dnes odhalila německá prokuratura, resp. Úřad německé federální policie, organizovaná vlna masového znásilňování žen v evropských městech na Nový rok je ve skutečnosti arabská zábava mladých mužů, tradice s názvem „Taharrush gamea“ (čti „taharuš džamíja“), což v překladu znamená „Znásilňovací hra“.

Celá hra je v podstatě obdobou sociálních virálních her na Facebooku (planking, cold bucket, idiots having fun…), ovšem mnohem brutálnější. Taharrush gamea funguje tak, že se mladí Arabové dohodnou po sociálních sítích, že se sejdou na nějaké veřejné masové akci, obvykle na festivalu nebo demonstraci a rozdělí se do dvou skupin. Jedna vytvoří vnitřní kruh, spíš takový roj, který obestoupí vyhlédnutou oběť a vybraný muž ženu znásilní. Druhá skupina, vnější kruh, potom odvádí pozornost kolemjdoucích a přihlížejících, kteří kvůli davu nemají vůbec šanci zjistit, co se děje uvnitř davu ve vnitřním kruhu.

VICE-VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská tradice zvaná „Taharrush gamea“, odhalila konečně německá policie! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#133

2016-01-15 14:26

Křesťany beru všechny, bez řečí, hned.  Muslimové jsou časovaná vodíková puma.


Nepřihlášený uživatel

#134 Re:

2016-01-17 19:03

#133: -  

 Jedině ateisty nebo agnostiky. S křesťany do prdele jako s muslimy.


Nepřihlášený uživatel

#135

2016-01-20 10:01

FAKTA a mezi VIP SE RADÍ RUSKO GP sou iluminati co ovladaj tenhle svět proti lidem plus vám sem dám videa realné v CANADE V USA kde ten stary ..... keca o tvorech co ziji vsude po světě mezi nami aji

DULEŽITÉ-Official Real Proof That Aliens Exist, Canadian Politican Exposes That 4 Species Of Aliens Are Here

DULEŽITÉ-Advice from ETs by Paul Hellyer, former Minister of Defense of Canada

zdroj-the ellite network

Tajná smlouva

  • Iluze, která nastane, bude tak obrovská, že unikne jejich vnímání.
  • Ti, kdož uvidí, budou považování za blázny.
  • Vytvoříme oddělená vzezření, aby zabránila možnosti vidět spojení mezi námi.
  • Budeme se chovat, jako kdybychom nebyli spojeni, abychom udržovali iluzi naživu.
  • Našim cílem bude vykonat jeden krok za čas, aby nikdy nepadlo na nás samotné podezření. To jim také zabrání vidět změny tak, jak budou nastávat.
  • Budeme vždy stát nad relativním polem jejich zkušeností, neboť my známe tajemství absolutna.
  • Vždy budeme pracovat společně a zůstaneme spojeni krví a utajením. Toho, kdo promluví, postihne smrt.
  • Ponecháme jim krátkou dobu života a jejich mysle slabé, i když budeme předstírat, že děláme opak.
  • Budeme využívat znalostí vědy a technologie lstivými způsoby, takže nikdy neuvidí, co se děje.
  • Budeme používat měkké kovy, urychlovače stárnutí a sedativa v jídle a vodě a také ve vzduchu.
  • Budou pokryti jedy kamkoli se otočí.
  • Měkké kovy budou způsobovat, že budou ztrácet své mysle. Budeme slibovat z našich mnoha stran najít lék, přestože je budeme zahrnovat stále větším jedem.
  • Jedy budou absorbovány prostřednictvím pokožky a úst, budou ničit mysl a reprodukční systém.
  • Z toho všeho se budou rodit mrtvé děti, ale tuto informaci budeme skrývat.
  • Jedy budou schovány ve všem, co je obklopuje, v tom co pijí, jedí, dýchají a nosí.
  • Musíme být důmyslní v dávkování jedů, neboť mohou dohlédnout daleko.
  • Naučíme je, že jedy jsou dobré, s veselými obrázky a hudebními tóny.
  • To pomůže k vůli pomáhat. Získáme je, aby prosazovaly naše jedy.
  • Uvidí, jak se naše produkty používají ve filmu, postupně si na ně zvyknou a nikdy nepoznají jejich skutečný účinek.
  • Když zplodí dítě, vstříkneme jedy do krve jejich dětí a a předsvědčíme je, že to je pro jejich dobro.
  • Začneme s tím brzy, když bude jejich mysl mladá, zaměříme se na to, co děti milují nejvíce, na sladkosti.
  • Když budou mít zubní kazy, vyplníme jim zuby kovy, které usmrtí jejich mysl a ukradne jim budoucnost.
  • Až bude jejich schopnost učit se narušena, vytvoříme lékařství, které je učiní nemocnějšími a způsobí další nemoci, na které vytvoříme ještě další léky.
  • Uděláme z nich naší mocí poddajné a slabé před námi.
  • Budou vyrůstat deprimovaní, pomalí a otylí a když si k nám přijdou pro pomoc, zahrneme je ještě většími jedy.
  • Zaostříme jejich pozornost na peníze a materiální statky, takže se mnozí z nich nikdy nespojí s vnitřním já. Rozptýlíme je sexem, vnějšími lákadly a hrami, takže nikdy nebudou sami v souladu s všeobjímající jednotou.
  • Jejich mysli budou patři nám a oni udělají, co řekneme. Jestliže odmítnou, najdeme způsoby, jak implementovat mysl měnící technologie do jejich životů. Strach budeme využívat jako svou zbraň.
  • Ustanovíme jejich vlády a uvnitř nich založíme opozici. Budeme vlastnit obě strany.
  • Vždy budeme skrývat svůj cíl, ale provedeme náš plán.
  • Naše rodiny se nikdy nebudou mísit s jejich. Naše krev musí zůstat vždy čistá, to je ta cesta.
  • Donutíme je zabíjet se navzájem, pokud nám to bude vyhovovat.
  • Budou nám poskytovat svou práci a my budeme prosperovat z jejich dřiny.
  • Budeme je prostřednictvím dogmat a náboženství držet oddělené od Jednoty.
  • Budeme kontrolovat každý aspekt jejich životů, říkat jim, co si mají myslet a jak.
  • Jemně a mírně je povedeme, ale necháme je si myslet, že se vedou sami.
  • Skrze naše frakce mezi nimi bude rozdmýchávat nepřátelství.
  • Když se mezi nimi rozsvítí světlo, uhasíme ho výsměchem, či smrtí, tím, co nám bude nejlépe vyhovovat.
  • Donutíme je vytrhávat si navzájem svá srdce a zabíjet své vlatní děti.
  • Toho dosáhneme využitím nenávisti jako svého spojence, hněvu jako svého přítele.
  • Nenávist je zcela zaslepí a nikdy neprohlédnou, že z jejich konfliktů se vynořujeme jako jejich vládci. Budou vytíženi zabíjením se mezi sebou.
  • Bodou zalití svou krví a budou zabíjet své sousedy, pokud nám to bude vyhovovat.
  • Budeme z toho obrovsky těžit, neboť nás neuvidí, neboť nás vidět nemohou.
  • Budeme prosperovat z jejich válek a umírání.
  • Budeme to opakovat stále znovu a znovu, dokud nebude dosaženo našeho konečného cíle.
  • Budeme pokračovat v nucení, aby žili ve strachu a zlosti, prostřednictvím obrazů a zvuků.
  • Použijeme všechny prostředky, abychom toho dosáhli.
  • Prostředky budou poskytovány díky jejich práci.
  • Donutíme je nenávidět sama sebe a své sousedy.
  • Vždy před nimi budeme skrývat božskou pravdu, že všichni jsme jeden. To se nesmí nikdy dozvědět!
  • Nikdy nesmí poznat, že barva pleti je iluze, vždy si musí myslet, že si nejsou rovni.
  • Krok po kroku, krok po kroku se budeme blížit svému cíli.
  • Převezmeme jejich půdu, zdroje a bohatství, abychom nad nimi vykonali naprostou kontrolu.
  • Donutíme je akceptovat zákony, které jim ukradnou poslední zbytky svobody, které mají.
  • Postavíme finanční systém, který je navždy uvězní, bude udržovat je samotné i jejich děti zadlužené.
  • Když budou společně klít, nařkneme je ze zločinů a světu prezentujeme jinou verzi, neboť budeme vlastnit všechna média.
  • Budeme používat média ke kontrole toků informací a jejich vyznění v náš prospěch.
  • Když proti nám povstanou, rozmačkáme je jako hmyz, neboť nic jiného nejsou.
  • Budou bezbranní cokoli udělat, neboť nebudou mít žádné zbraně.
  • Rekrutujeme některé z nich, aby uskutečnili naše vlastní plány, slíbíme jim život věčný, ale žádný takový nebude, neboť nejsou jedni z nás.
  • Rekrutové budou nazýváni “zasvěcenci” a budou indoktrinováni věřit falešným obřadům průchodů do vyšších sfér. Členové těchto skupin, kteří se budou domnívat, že jsou s námi v jednom celku, nikdy nepoznají pravdu. Tu pravdu se nesmí nikdy dozvědět, neboť by ji obrátili proti nám.
  • Za svou práci budou odměněni pozemskými věcmi a skvělými tituly, ale nikdy se nestanou nesmrtelními a nepřipojí se k nám, nikdy nepřijmou světlo a nebudou cestova ke hvězdám.
  • Nikdy nedosáhnou vyšších realit, neboť zabíjení svého vlastního druhu bude blok k přechodu k osvícení. Tohle nikdy nepoznají.
  • Ach ano, iluze svobody bude tak obrovská, že nikdy nezjistí, že jsou našimi otroky.
  • Pravda bude ukryta v jejich tváři, tak blízko se nebudou schopni zaměřit, dokud nebude příliš pozdě.
  • Až bude vše hotovo, realitu, kterou jsme pro ně stvořili, je bude vlastnit. Tato realita bude jejich vězením. Budou žít v sebe-klamu.
  • Až bude náš cíl splněn, začne nové éra tyranie.
  • Jejich mysli boudou spountány jejich vírami, vírami, které jsme ustanovili za pradávných časů.
  • Ale pokud by někdy zjistili, že jsou rovnocenní, zahyneme. TOHLE SE NESMÍ DOZVĚDĚT.
  • Pokud někdy zjistí, že by nás společně mohli porazit, uskuteční akci.
  • Nesmí se nikdy dozvědět ani to, co jsme udělali, neboť pokud by se to dozvěděli, nebudeme mít prostor utíkat, neboť bude snadné vidět, kdo jsme, až závoj spadne. Naše akce odhalí, kým jsme a oni nás uloví a nikdo nám neposkytne úkryt.
  • Toto je tajná smlouva, kterou budeme žít zbytek svých současných a budoucích životů, neboť tato realita transcenduje mnoho generací a životních období.
  • Tato smlouva je zpečetěna krví, naší krví. Námi, těmi, kteří přišli z nebe na Zemi.
  • O této smlouvě se NIKDY NIKDO nesmí dozvědět, že existuje. Nesmí být NIKDY zapsána či řečena kýmkoli z nás, vědomí toho by bylo příčinou uvolnění hněvu PRVOTNÍHO STVOŘITELE nad námi a my bychom byli vrženi do hlubin, odkud jsme přišli a zůstali tam až do konce času nás samotné.

Tohle patří k té SMLOUVĚ tam je psáno že přišly z nebes

Zjevení Janovo 12, 7  - 12

  • 7A strhla se bitva na nebi: Michael a jeho andělé se utkali s drakem.
  • 8Drak i jeho andělé bojovali, ale nezvítězili, a nebylo již pro ně místa v nebi.
  • 9A veliký drak, ten dávný had, zvaný ďábel a satan, který sváděl celý svět, byl svržen na zem a s ním i jeho andělé.
  • 10A slyšel jsem mocný hlas v nebi: „Nyní přišlo spasení, moc a království našeho Boha i vláda jeho Mesiáše; neboť byl svržen žalobce našich bratří, který je před Bohem osočoval dnem i nocí.
  • 11Oni nad ním zvítězili pro krev Beránkovu a pro slovo svého svědectví. Nemilovali svůj život tak, aby se zalekli smrti.
  • 12Proto jásejte, nebesa a všichni, kdo v nich přebýváte! Běda však zemi i moři, neboť sestoupil k vám ďábel, plný zlosti, protože ví, jak málo času mu zbývá.“

Nepřihlášený uživatel

#136 Re: Re:

2016-01-20 10:20

#134: - Re:  

 proč křestané DO PRD.... berou šecky lidi duvod všichni jsme si rovni a za prvni BIBLE NENI KORÁN já sem křestan a nestydím se za nic ani za viru křestané nemužou za to co je ve světě a že IS jede naboženskou válku proti všem aji bohanum aby všude ve světě ctili nejakeho boha slunce který se ctí v nedeli 7DEN ten buh ani neexistuje!!!ale až to nastane tak pak začne pořadné soužení na zemi (ted bude MT-24) (ZJ-13) A PAK POLNICE BUDE JICH 7


Nepřihlášený uživatel

#137

2016-01-20 10:47

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod.
Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů
Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigrací
Screeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče
Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program
Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus
Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany
Screen č. 36 : Doručené emaily 2013
Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě
Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů


Nepřihlášený uživatel

#138

2016-01-20 11:00

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů

 


Nepřihlášený uživatel

#139 PREZIDENT CHRANI VLAST NIKDY SE NEDOKAZI INTEGROVAT MEZI EVROPANY

2016-01-21 08:01

VIDEO: Prezident Miloš Zeman uvedl, že integrace Muslimů v Evropě je prakticky nemožná! Nepokoje kvůli migrantům otřásají už i Holandskem [CZ Titulky]

Situace s migranty začíná zasahovat i Holandsko v plné síle. Místní starostové a městská zastupitelstva, v rozporu  a bez ohledu na postoje obyvatel měst a občanů, nabízejí holandské vládě za úplatu ubytovací prostory a centra pro uprchlíky. Potají, na zapřenou. Obvykle se centra budují v noci, když lidé spí. To platí i o příjezdech autobusů s migranty do těchto center. Ve městě Heesch došlo k extrému, kdy starosta města, na vlastní pěst, bez souhlasu městské rady, podepsal dekret s holandskou polostátní neziskovkou a pronajal jí ubytovací prostory uprostřed města pro až 500 migrantů. Ve městě propukly nepokoje, policie nasadila všechno, co měla a demonstraci asi tisícovky lidí rozprášila.

Opět se ukazuje, že systém NWO jde na násilnou integraci a nasunování „mloků“ do evropských měst za pomocí nástroje, který vždy fungoval, za pomoci peněz. Města mají nahnuté rozpočty a vybudování uprchlického centra, podpořeného finanční dotací pro město od státu a EU, je velkým lákadlem. Demonstrace tak potom přicházejí ke slovu až ex-post, kdy už je hotovo a vymalováno a nejde s tím nic dělat.

VICE-VIDEO: Prezident Miloš Zeman uvedl, že integrace Muslimů v Evropě je prakticky nemožná! Nepokoje kvůli migrantům otřásají už i Holandskem [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#140

2016-01-23 21:01

Evropská vlastenecká asociace, Pegida a BPI žádají Stop islamizaci EU! - Britové se postavili diktátu Evropské unie a už jsou jednou nohou z toho bordelu venku! - MAĎARSKO: IMIGRANTI VTRHLI V NOCI DO NECHRÁNĚNÝCH DOMŮ S DOMÁCÍMI OBYVATELI - VELKÝ PROTEST PROTI ISLÁMU V KOLÍNĚ ROZEHNALA NĚMECKÁ POLICIE VODNÍM DĚLEM - ODJINUD: záběry z demonstrace, vyjádření jiných států EU, projev Róberta Fico - Konec europropagandy v Polsku. Polský prezident podepsal mediální zákon - Viktor Orbán: Maďarsko nepodpoří případné sankce EU vůči Polsku.

VICE-Studio REPORT 11.1.2016

Objevilo se první video zachycující sexuální útoky v Kolíně nad Rýnem. Podle mnoha svědectví byly napadány a osahávány ženy velkými skupinami lidí. Ženské oběti neměly šanci se skupinám mužů ubránit nebo utéct. A právě takové jednání je zachyceno na videu, které poslal blíže neidentifikovaný odesílatel do redakce tn.cz.

VICE-Sexuální útoky na ženy v Kolíně na Rýnem natočila kamera!


Nepřihlášený uživatel

#141 Re: Re:

2016-01-27 22:08

#134: - Re: Kolik myslíte, že jich najdete mezi muslimy živých ?


Nepřihlášený uživatel

#142

2016-02-03 09:49

Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce po tom, co je požádali, aby se přestali chovat agresivně.

Incident nahrál na mobilní telefon obyvatel Mnichova Tom Roth, pak snímek zveřejnil na sociální síti.

Podle slov svědka začal jeden z mužů obtěžovat ženu, ona ho ale odstrčila. Pak muž silně udeřil do okna. Cestující požádali muže, aby se přestal chovat agresivně, a jeden ze starších Němců ironicky pohladil jednoho z uprchlíků po hlavě.

Více: Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce

Patriotická strana, Británia na prvom mieste, pochodovala ulicami Lutonu vo Veľkej Británi (60km od Londýna). Narazili na odpor miestnych moslimov, ktorý prehlasujú, že mi toto mesto patrí a preberajú krajinu... Pôvodní Briti boli veľmi vďační za prítomnosť predstaviteľov kresťanstva a britskej kultúry.

VICE-Moslimovia v Británii - Preberáme túto krajinu | SK titulky


Nepřihlášený uživatel

#143 neposilaj sem křestany kdo o to žada ale zase muslimaky tu je dukaz

2016-02-03 09:50

R.Fico: „IS má tisíce syrských pasů“. Slovenský „křesťanský“ multikulti sluníčkář nebyl schopen odpovědět na otázku uprchlických kvót. Video

Nesleduji příliš slovenskou politickou scénu a pokud jí věnuji pozornost, tak jen v  souvislosti s V4 a především v souvislosti s otázkou uprchlíků. Televizi mám převážně zapnutou jen jako kulisu a převážně čt24 – a to především pro možnost srovnávání, jestli a jak prezentuje ta dění doma i ve světě, o kterých se sama dočtu na internetu. Ale ve večerních hodinách, kdy už je i po televizních novinách na hlavních zpravodajských kanálech, přepínám. Přitom jsem zaregistrovala (což neznamená totéž, že sleduji, protože nesleduji ), že v Česku se rozeběhly dva turecké seriály, kde první nese název „Kriminálka Istanbul“ (přičemž ale ve skutečnosti -náhodou?- jde o německý seriál) a druhý se jmenuje nějak „Láska a odplata“ (a to už je čistě turecký seriál) a v obou je nějakou formou prezentována muslimská víra (což by za jiné situace, než v jaké se Evropa nachází, nestálo za pozornost).

Ale při pozdně večerním přepínání jsem narazila i na slovenskou obdobu Otázek VM, na pořad, který má na Slovensku název „O 5 minut 12“. Běžně bych pořad přeskočila, ale trefila jsem se zrovna do části, která mě zaujala. A byl to okamžik, kdy se slovenský premiér Robert Fico dožadoval odpovědi na otázku uprchlických kvót po někom, o kom jsem v té chvíli nevěděla, kdo to je. Ale ten dialog, přesněji neschopnost odpovědět, resp. veliká schopnost mlžení toho, který byl tázán, mě zaujala natolik, že jsem si dohledala, že vedle Roberta Fica byl druhým hostem slovenského pořadu „O 5 minut 12“ nějaký Ján Fígeľ.

VICE-R.Fico: „IS má tisíce syrských pasů“. Slovenský „křesťanský“ multikulti sluníčkář nebyl schopen odpovědět na otázku uprchlických kvót. Video


Nepřihlášený uživatel

#144 Re: Re:

2016-02-05 11:31

#134: - Re:  evropa je křestanska ty bež do prdele

 ja jsem take ateista ale křestane nam nic nedělaj na světě ma byt rovnocenost to že muslimové zabijej kohokoly  neni novinkou to vy každej aty se chceš  zbavit křestanu seš lidskej odpad chtěl bych vědět co bys ty dělal na jejich mistě kdybis bojoval o svuj život bible je o rovnocenosti a lasce to jsou prave hodnoty svobody navic v bibly je psano v zjeveni 13 drave šelmy vladnou zemi řekni že se to snad neděje bible je o pravdě radši konvertuju na křestanstvi než proti nim utočit aji običejnej člověk se muže plest možna maji křestane pravdu ani ja si nejsu svym ateismem jistej pokud někdo chce utočit na křestanstvi nedřive ad si přečte bibly a pak zhodnoti


Nepřihlášený uživatel

#145

2016-02-09 14:28

VIDEO: Česká televize učí děti, že nikáby jsou skvělá věc. Sněhurka zřejmě nestačila. Ještě dnes odhlašte koncesionářské poplatky!

Redakce AE News byla upozorněna našim spolupracovníkem Petrem Cvalínem, že Česká televize si opravdu nedá pokoj. Po obrovském skandálu s multikulturní Sněhurkou, na kterou upozornil náš server před několika týdny, je tady další epizoda nekonečného seriálu na téma islamizace České republiky skrze manipulaci s myšlením a výchovou malých dětí. Česká televize v rámci svého vzdělávacího cyklu pro děti s názvem „Cestohrátky“ na stanici Déčko odvysílala politicky a multikulturně zabarvený díl o Saúdské Arábii. Pořad, který zpočátku a během prvních minut vypadá jako neutrálně informační, přechází zhruba v půlce do tvrdé pro-saudské režimní propagandy.

Oba průvodci pořadem, kteří se starají o narativní část (Saša Rašilov a Marie Žáková), se snaží dětem vysvětlit, proč ženy v Saúdské Arábii jsou od hlavy k patě zakryté. Marie Žáková (nezletilá) se snaží svým vrstevníkům vysvětlit, že nikáby jsou fajn, že ženy v nich vypadají tajemně. Říká to s takovým nadšením, že děti okamžitě získají pocit, že nošení nikábu je něco zcela výjimečného. Saša Rašilov potom vysvětlí, že nošení nikábu je v zemi tradicí, podobně jako když u nás se nosí šaty nebo plavky.

VICE-VIDEO: Česká televize učí děti, že nikáby jsou skvělá věc. Sněhurka zřejmě nestačila. Ještě dnes odhlašte koncesionářské poplatky!


Nepřihlášený uživatel

#146

2016-02-09 14:31

PROAMERICKE LŽI NOVINEK Asadova ofenzíva může k Turecku vyhnat desítky tisíc Syřanů, varuje Ankara

Budou-li boje na severozápadě Sýrie stejně tvrdé jako dosud, mohlo by k turecké hranici dorazit až 70 000 Syřanů, řekl v úterý turecký premiér Ahmet Davutoğlu. Zdůraznil, že Turecko uprchlíky úplně odmítat nebude, i když jeho země zavřela hranice.

VICE-NOVINKY ZASE MLŽI TO NEUTIKAJI CIVILISTE ALE ISLAMISTE DO TURECKA

FAKTA

Obyvatelé měst na severu provincie Aleppo si pomalu zvykají na mírový život po čtyřech letech obléhání bojovníky ze skupiny Fronta an-Nusra (v Rusku zakázaná).

„Během blokády jsme neměli dostatek jídla ani vody. Byli jsme bez elektřiny a chyběly nám plynové bomby. Takhle jsme žili. Příchod vojsk byl pro nás ulehčením", řekla obyvatelka města Nubel.

Syrští vojáci už dřív odřízli hlavní trasy zásobování teroristů na severu provincie Aleppo vedoucí z Turecka. Potom se vojskům za podpory domobrany, ruských vzdušných a kosmických sil a syrského vojenského letectva podařilo prolomit blokádu měst Nubel a az-Zahra, kde se nacházelo asi 70 tisíc obyvatel.

Více: OBYVATELE ALEPPA VYTAJI ASADOVU ARMADU


Nepřihlášený uživatel

#147 Vážení, také už vás štve, že Česká Televize, médium které si musíme všichni platit, neustále lže

2016-02-20 11:38

Vážení, také už vás štve, že Česká Televize, médium které si musíme všichni platit, neustále lže a manipuluje? Že už toho máte dost?! Já také. A proto si vás dovoluji pozvat na protest proti lživému vysílání ČT. 5.3.2016 ve 14:00, před budovou ČT. DOST BYLO LŽÍ A MANIPULACÍ ZA PENÍZE KONCESIONÁŘŮ!!!A USA!!!! 

VICE-VRAŤTE NÁM TELEVIZI! - Demonstrace proti lživému vysílání ČT 5.3.2016


Nepřihlášený uživatel

#148 Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze

2016-02-20 11:40

VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!

Před několika dny odvysílala Česká televize ve svém pořadu Reportéři ČT reportáž o demonstraci z 6. února 2016 v Praze, konkrétně o události z Malé strany, kde došlo ke střetu mezi tzv. maskovanými nácky a průvodem Antify a pro-migračních podporovatelů nadnárodní organizace „Uprchlíci, vítejte!“ a několika dalších neziskovek. Reportáž má za úkol minimalizovat škody, které způsobilo provalení informací o koordinaci policejní provokace proti odpůrcům migrace. Na alternativní české scéně se totiž objevil dostatek důkazů a informaci o tom, že skupinka tzv. neonacistů, která byla poslušně nachystána v zázemí budovy v majetku ministerstva vnitra, jsou převlečení policisté, resp. příslušníci některých útvarů ministerstva vnitra. O kauze jsem psali zde. A také jsme psali výzvu, že tváře kukláčů byly zachyceny nemaskované, ale nikdo se zatím neodvážil jejich identity odhalit. Policie mlčí, mainstreamová média mlčí.

VICE-VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!


Nepřihlášený uživatel

#149 Re: Re:

2016-03-16 13:37

#102: - Re:  

 Proboha, přečtěte si ještě jednou, co jsem psal, zcela evidentně máte potíže s chápáním psaného textu. Právě že jsem se pozastavoval nad tím, že jsme ochotní brát muslimské imigranty podle nařízených kvót, ale když má vláda udělat dobré gesto a pomoci skutečně potřebným křesťanským rodinám, tak to díky neustálým obstrukcím trvá už rok a pořád se nic neděje. 


Nepřihlášený uživatel

#150 Veselé Velikonoce

2016-03-28 19:29

Přeji všem těžce zkoušeným a pronásledovaným křesťanům ve světě šťastně a poklidně prožité Velikonoční svátky!!!