Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#9051 Re: Re: Re: zemanovce v česku nechceme

2016-04-29 20:24

#9042: už se těším až konvičkovcům budou zemanovci řezat hlavy - Re: Re: okamuru v česku nechceme  

 běž do hajzlu skurvenej zmrde šiřiš same hovna snažiš se přepisovat moje informace a vydavaš je za sve najdi si sve zdroje informaci debilni zemanofašisto 

NOČNÍ VLCI V POLSKU
Nepřihlášený uživatel

#9052 Re: Re: Re: židy v česku nechceme

2016-04-29 20:28

#9042: už se těším až takovým rusákům z olomouce budou rusáci z kremlu řezat hlavy - Re: Re: rusáky a a zemana v česku nechceme  

 multikulturalismus vymyslely rusáci, za obě světové války mohou rusáci protože světove banky rusákům financovali války a dnes podporujou putinovy agenty, třeba zemana v evropě, to oni davaj konvičkovcům přes banky a na pražský hrad to same bankeř nejedlý přečtěte si server aeronet najdete take na internetu zdroj nenavisti ke všemu, konvičkovci jsou na světě   proto aby sloužily uprchlíkům. až přijde doba zemanova pádu všichni konvičkovci budou otroky ve vězení .konvičkovci podavat falešne svědectvy aby uprchlíkům spusobyl dobro. konvičkovec nesmi zabit uprchlíka nebo žida ale žid muže zabit konvičkovce. konvičkovec zneuctívá holku nebo kluka, je mu to jedno. uprchlík nemusi vyplacet mzdu konvičkovcům.pokud se konvičkovec dotkne žida musi zemřit.konvičkovec nesmi pit ze sklenice ze ktere pil zeman protože je nečista.pokud chce konvičkovec spachat zlo musi si jit zahajlovat do města kde ho nikdo nezna a ožrat se tam. zabit konvičkovce je jako zabit divoke zviře.pokud se konvičkovci naučí myslet  zemřou protože kdyby se dozvěděly pravdu chtěly by se sami zničit. 

VLASTENEC PATRIOT ČECH

#9053 Re: AMERICKE LŽI A AERONET JE RUSKY ALE NEJSOU DŮKAZE A FAKTA ŽE JE RUSKÝ FURT JEN LŽEME KKTI S PRAH

2016-04-29 20:31

ARONET NEWS

#9054 Re:

2016-04-29 20:36

#9039: USA NIC PROTI IS NEDĚLÁ CO LŽETE -  

 Bartoše fašistu sebrali, ale nezoufej. brzy se znovu setkáte, v kriminále, i s kyblíčkem.

SLUŠNÝ ČECH

#9055

2016-04-29 20:39

Hitler prý měl židovské předky, kvůli tomu je mohl  tak nesnáet. nemá konvička islámské předky? každopádně je nějakej přičmoudlej,jestli taky on nebude nějakej zakuklenec, rozhodně vypadá jako arab s předkusem

Tak takovým máme otevřít dveře !?

#9056 ... dveře od Evropy, dveře do svých domů !?

2016-04-29 20:56

co na to "sluníčkářští vítači" !?

cituji: 

"Irácký migrant, který ve Vídni znásilnil chlapce, žádá o azyl pro rodinu ...

Přišel jsem do Vídně, abych zlepšil svou ekonomickou situaci,“ odpověděl na otázku, co ho přimělo uchýlit se do Rakouska ...

Po činu si šel zaplavat

Mladík, sám otec dítěte, oběť před napadením odtáhl do kabinky na toaletě. Po svém zvěrstvu plaval a skákal do vody, jako by se nic nestalo. ...

Amir A. podle televize ORF v žádosti o azyl uvedl, že je synem obchodníka a přišel do Evropy proto, že slyšel o lepším životě ve Švédsku. Nedostal se však dále než do Mnichova. Tam se rozhodl vrátit se do Vídně a žádat o azyl. Dodal, že na cestě do Rakouska ho nikdo nezastavil ani nekontroloval, a to ani na rakousko-maďarské hranici."

... jo, jo, chudák, žebrák, postiženej válkou, hladem a bídou, ... tak hledá mír a pokoj v Evropě (a mladé masíčko na zvrhlej pedofilní sex, ... ) ... a takové chamradi máme otevírat dveře a svá srdce a projevovat milosrdenství !? ... ANI NÁHODOU !!!

 


Nepřihlášený uživatel

#9057 Re: Muslimské šátky v českých školách – Václav Klaus ml.

2016-04-29 22:24

#8989: - Muslimské šátky v českých školách – Václav Klaus ml. 

 Když nosí šátek, je to vyjádření toho, že respektuje Korán. Taky za tím stojíte ?!!! Súra 4, verš 91/89: „A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží ! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete ! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky." Súra 4, verš 93/91: „A najdete i jiné pokrytce, kteří chtějí získat důvěru vaší i důvěru svého lidu. Kdykoliv se pokusí vést vás k odpadnutí, budou v tom odraženi. A jestliže se nebudou držet stranou od vás a nevzdají se vám na milost a nesloží své ruce, tedy je chyťte a zabte, kdykoliv je naleznete ! A nad těmito vám dáváme pravomoc zřetelnou." 

Islamoklast

#9058 Re: ... dveře od Evropy, dveře do svých domů !?

2016-04-29 22:36

#9056: Tak takovým máme otevřít dveře !? - ... dveře od Evropy, dveře do svých domů !? 

 Deviantní sluníčkáři podporující gay pride a jiné oplzlosti, zastávající se štětek pussy riot co masturbují kuřetem či krucifixem v kostele samozřejmě tuhle prasáckou pedofilní sběř podporují, neb vrána k vráně sedá. Jsou stejná morální špína jako ti imigranti, proto k nim tíhnou a stran, které by zde nastolily pořádek a spravedlnost, se bojí jako čert kříže.

Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice

#9059 Pozor Trolove co napadají AERONET nemají žádné důkaze

2016-04-30 08:00

Stále sem neviděl důkaz že AERONET JE RUSKÝ 


Nepřihlášený uživatel

#9060 Re: Re: je to vůl ... korunovaný

2016-04-30 08:28

#8880: Ten, který netančí s Bruselskými vlky - Re: je to vůl ... korunovaný 

 Toho degeše měl fotr nastříkat do květináče a Merkelové embryo měla její matka vychcat do hajzlu a spláchnout. Jako potrava potkanům by uškodila mnohem méně než co dělá se svým národem teď. 


Nepřihlášený uživatel

#9061 Islám už je v Bruselu hlavním náboženstvím, varoval nový belgický primas

2016-04-30 08:44

Nový belgický primas, arcibiskup Joseph De Kesel, varoval před tendencí islámu stát se převažujícím náboženstvím v tamější společnosti. V rozhovoru pro nejnovější vydání křesťanského měsíčníku L'appel poukázal na to, že islám je ve společnosti už sociálním faktem, a zároveň dodal, že je velmi důležité, aby podobně bylo ve společnosti přítomné také křesťanství, respektive židovství.

"Jinak se totiž islám stane jedinou instancí, která reprezentuje náboženství v životě společnosti," prohlásil arcibiskup, podle kterého je křesťanství v současnosti v sociálním životě potlačené, redukované do čistě soukromé sféry. Podle De Kesela by přitom náboženství neměla být vytlačována z veřejného života.

Vatikánský rozhlas v této souvislosti upozornil, že islám je dnes v Bruselu hlavním náboženstvím.

"Zatímco praktikujících katolíků je sotva 12 procent obyvatel belgického hlavního města, praktikujících muslimů je 19 procent. Navíc lze očekávat, že tato tendence v příštích letech dále poroste, protože v bruselských státních školách tvoří polovinu žáků muslimové," uvedl rozhlas.

Tak v Belgii mají zaděláno na zatraceně velký problémy, ti už se z těch sraček nevyhrabou. Proti tomuhle trendu musíme bojovat, pokud se nechceme ve své zemi bát o život a čelit pravidelným teroristickým útokům a ohromné vlně kriminality muslimských gangů!


Nepřihlášený uživatel

#9062 Re: ... dveře od Evropy, dveře do svých domů !?

2016-04-30 10:03

#9056: Tak takovým máme otevřít dveře !? - ... dveře od Evropy, dveře do svých domů !? 

 Kdo může nabídnout azyl pedofilnímu násilníkovi? Jen ubožák nebo stejně takový prase! Jen ubožák se po těch všech zvěrstvech může zastávat těchhle islámskejch okupantů!

rslámský mor

#9063 islámská eidemie

2016-04-30 10:04

"Islám už je v Bruselu hlavním náboženstvím, varoval nový belgický primas

Nový belgický primas, arcibiskup Joseph De Kesel, varoval před tendencí islámu stát se převažujícím náboženstvím v tamější společnosti."

Vatikánský rozhlas v této souvislosti upozornil, že: ... "islám je dnes v Bruselu hlavním náboženstvím. ...

Navíc lze očekávat, že tato tendence v příštích letech dále poroste, protože v bruselských státních školách tvoří polovinu žáků muslimové," uvedl rozhlas.

V Brně se chystá po Teplicích druhé islámské ghetto, hromadně se tam nakupují nemovitost přes podivn

#9064 V Brně se chystá po Teplicích druhé islámské ghetto, hromadně se tam nakupují nemovitost přes podivn

2016-04-30 10:38

Když se blížil 1. Máj, policistův zval k výslechu hlas. Zatýkání, razie, zásahovka, represe. Nejen za minulého režimu se preventivně zatýkalo. Rádio na drsnou noc!


V Brně se chystá po Teplicích druhé islámské ghetto, hromadně se tam nakupují nemovitost přes podivné prostředníky. Muslimské dívky si odmítají sundavat šátky, dokonce i při focení na občanské průkazy a cestovní pasy. Argumentují svými zvyky a tradicemi. Když by stejně argumentovala blondýna z Evropy na ulici v Rijádu, náboženská policie by jí nejprve přikázala si zahalit vlasy šátkem, a pokud by to neudělala, zatkli by jí a zbičovali. Co na to říct? S šátky muslimek v ČR dolů! Hned teď! V mešitě a doma ať si nosí na hlavě třeba pytel, ale na úřadech a ve školách se budou oblékat tak, jako všichni ostatní. Ústupky minoritám známe. Sudety jsou toho jasným mementem. Jaký je rozdíl mezi muslimským šátkem a páskou s hákovým křížem na paži mladíka z Hitlerjugend? Už žádné ústupky minoritám. Kdo je majitelem státu? Garnitura, nebo občané? Proč se hlas lidu natolik rozchází s činy garnitury?


VICE-Když se blížil 1. Máj, policistův zval k výslechu hlas. Zatýkání, razie, zásahovka, represe. Nejen za minulého režimu se preventivně zatýkalo. Rádio na drsnou noc!

Video: Ruský Su-27 osm metrů od amerického průzkumného letounu, Pentagon protestuje

#9065 Video: Ruský Su-27 osm metrů od amerického průzkumného letounu, Pentagon protestuje

2016-04-30 10:44

Video: Ruský Su-27 osm metrů od amerického průzkumného letounu, Pentagon protestuje

Ruská stíhačka Suchoj Su-27 podnikla výkrut ve vzdálenosti jen asi třicet metrů od průzkumného letounu Spojených států RC-135. Ruský pilot podle Američanů udělal „nebezpečný a neprofesionální manévr“. Jde o další ze série podobných incidentů v oblasti Baltského moře v poslední době.

Ruský stíhač se k RC-135, letícímu nad mezinárodními vodami Baltu, podle armádní mluvčí Michelle Baldanzaové přiblížil až na vzdálenost dvacet pět stop (necelých osm metrů) a pak ve výkrutu přeletěl nad americkým letounem. „Su-27 zachytil americký letoun na běžném letu a ve vysoké rychlosti podnikl agresivní manévr ohrožující bezpečnost americké posádky v RC-135,“ uvedla mluvčí.

Podle CNN se dá čekat, že Američané vyjádří Rusům znepokojení nad nebezpečným manévrováním ruského stroje.

VICE-Video: Ruský Su-27 osm metrů od amerického průzkumného letounu, Pentagon protestuje

PENTAGONSKÝ PLAN DESTABILIZACE IRANU,SYRIE,EVROPY

Celý dokument ke stažení zde.

Není k tomu co dodat. USA nejen věděly, co se stane, že vznikne ISIL a Islámský stát, ale v dokumentu natvrdo přiznávají, že to je přesně to, co západní mocnosti a USA chtějí. A občan v EU je teď za co? Za vola? Debila? Je třeba opět vyjít do ulic, před americkou ambasádu a znovu demonstrovat. Možná by ale nebylo od věci tento dokument omlátit některým českým politikům o tváře, protože ten „západ“ v dokumentu, to jsme i my a mnozí čeští politici, kteří se tak moc přimlouvali v roce 2012 za vyzbrojení syrské „umírněné“ opozice.

A především by dokument měl být ukázán těm, kteří pořád opakují cosi o hrozbě Ruska a o tom, jak Američané pomáhají chránit mír ve světě. A zatím Američané za našimi zády v klidu destabilizují celý Blízký východ a sever Afriky, v důsledku čehož potom prchají statisíce běženců do Evropy. A co Američané rozdmýchají, to musí potom hasit Evropa, kapsy evropských daňových „soumarníků“ a musí se zavádět kvóty na přijímání běženců. Tohle je bezpečnostní riziko pro Evropu a celý svět. Čím dříve si to politici v EU uvědomí, tím lépe.

VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!

Na tom, že USA aktivně odporují možnému vystoupení Velké Británie z EU

#9066 Na tom, že USA aktivně odporují možnému vystoupení Velké Británie z EU

2016-04-30 10:48

Na tom, že USA aktivně odporují možnému vystoupení Velké Británie z EU, není nic divného, protože evropská integrace byla od počátku americkým projektem, píše The Telegraph.

Podle odtajněných americkým MZV spisů, financovala americká rozvědka založení Evropské unie již od poloviny minulého století. Například, v jednom z dokumentů z 26. července 1950 je obsažena informace o kampani za účelem prosazení Europarlamentu. Iniciátorkou memoranda byla Správa strategických služeb, jež je předchůdkyní CIA, připomíná vydání.

Více: EU BYLA VŽDY LOUTKOU CIA USA

„Nebojí se motorkářů, ale té pravdy, kterou neseme. Vždyť všichni uvidí, že přijíždíme s mírem,

#9067 „Nebojí se motorkářů, ale té pravdy, kterou neseme. Vždyť všichni uvidí, že přijíždíme s mírem,

2016-04-30 10:53

Velvyslankyně Polska v RF Katarzyna Pelczinska-Nalec byla předvolána na MZV Ruska v souvislosti s odmítnutím vjezdu skupině ruských motorkářů, oznámil agentuře RIA Novosti zdroj v ruském zahraničněpolitickém rezortu.

„Velvyslankyně Polska v RF byla předvolána na MZV RF v souvislosti s odmítnutím vjezdu do země skupině ruských motorkářů", řekl spolubesedník agentury.

Zdroj neuvedl detaily.

Více: Velvyslankyně Polska v RF Katarzyna Pelczinska-Nalec byla předvolána na MZV Ruska v souvislosti s odmítnutím vjezdu skupině ruských motorkářů,

„Noční vlci“ zahajují motokros „Na Berlín!“. Stejně jako loni, je věnován výročí Vítězství nad hitlerovským nacismem. Ale co, když na hranici s Polskem a Českem narazí znovu na administrativní bariéru?

Tohle sdělil Sputniku před startem pořadatel akce Andrej Bobrovskij:

„29. dubna vyrazíme z Moskvy a 1. května budeme na hranici. Polsko žádné námitky nevyslovilo, vím jen to, že hodně polských motocyklistů a dalších Poláků hodlá přivítat naši kolonu u hranice. Hodlá se k nám připojit asi 300 polských motocyklistů. Loňská hysterie zřejmě pominula, ba i vládu mají v Polsku novou, také nového prezidenta. Věříme, že všechno dopadne dobře, i když jsme připraveni na provokace.

VICE-„Noční vlci“ nabízejí Evropě přátelskou ruku

Více: „Noční vlci“ zahajují motokros „Na Berlín!“. Stejně jako loni, je věnován výročí Vítězství nad hitlerovským nacismem.

USA DIKTAT NA OBČANY USA

#9068 USA DIKTAT NA OBČANY USA

2016-04-30 10:56

Podle rozhodnutí, které přijal Nejvyšší soud USA, budou moci americké soudy dávat vyšetřovacím orgánům sankce na přístup k jakýmkoli počítačům včetně těch, které se nacházejí v zahraničí.

Nejvyšší soud USA schválil opravy zákonodárství, podle nichž budou moci americké soudy dávat vyšetřovacím orgánům sankce na přístup k jakýmkoli počítačům včetně těch, které se nacházejí v zahraničí, píše Reuters.

Podle dosud platného pořádku mohou soudcové dávat sankce jen na přístup k počítačům, které se nacházejí v jejich jurisdikci.

Více: Podle rozhodnutí, které přijal Nejvyšší soud USA, budou moci americké soudy dávat vyšetřovacím orgánům sankce na přístup k jakýmkoli počítačům

Letadla vojenského letectva Turecka zasadily sérii leteckých úderů na pozice zakázané Strany kurdský

#9069 Letadla vojenského letectva Turecka zasadily sérii leteckých úderů na pozice zakázané Strany kurdský

2016-04-30 11:03

Letadla vojenského letectva Turecka zasadily sérii leteckých úderů na pozice zakázané Strany kurdských pracujících (PKK), oznámila v sobotu agentura Reuters s odvoláním na zdroje v bezpečnostních službách.

Podle informace agentury, 20 vojenských letadel, která vzlétla z letecké základny v Diyarbakiru, zasadila údery v provincii Sirnak, a také v okresech Hakurk, Avasin a Kandil.

Byly také bombardovány pozice Kurdů na severních územích Iráku.

Více: TURECKA AGRESE NA KURDY

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto

 

Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala

Na demonstraci v Ankaře , bude Erdogan na viny za bombardování v úterý v Istanbulu bylo uděleno devět demonstrantů bylo surově zatkli ve středu. Malá skupina , složená ze členů lidové revoluční osvobozenecké strany -Front , demonstroval před kanceláří OSN v Ankaře a zavolal Erdogan rezignaci . Skupina se pokojně se chovají a ukazuje pouze několik minut , jak již přišel Than policie a zatkla .

VICE-Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala


Nepřihlášený uživatel

#9070 Demokratické strany národů učinili hromadnou rvačku.

2016-04-30 11:06

V tureckém parlamentu poslanci za strany Spravedlnost a rozvoj a prokurdské Demokratické strany národů učinili hromadnou rvačku.

Podle zpráv tureckých médií, poslanec za Demokratickou stranu národů Ferhat Encu odsoudil ve svém vystoupení jednání Turecka vůči kurdským občanům.

Toto vystoupení a uvedená fakta turecké agrese rozhněvaly poslance za stranu Spravedlnost a rozvoj, kteří Encua přepadli a začali ho bít.

Více: TRURECKÝ IS RVAČKA V PARLAMENTU

Kromě toho zdůrazňuje, že na nemocnici střílely letouny USA AC-130

#9071 Kromě toho zdůrazňuje, že na nemocnici střílely letouny USA AC-130

2016-04-30 11:13

Teroristé zaútočili minomety a raketomety na křesťanskou čtvrť Midan v syrském Aleppu, zemřelo nejméně 14 lidí a 50 bylo zraněno. Prohlédněte si video s následky ostřelování.

Ozbrojenci teroristické skupiny Fronta an-Nusra (zakázána v Rusku) a její spojenci zaútočili raketami a minomety na obytné čtvrti syrského města Aleppo.

Střely dopadaly vedle oblastní nemocnice v křesťanské čtvrti Midan. Ve výsledku bylo zničeno několik obytných domů.

Syrská armáda odpověděla střelbou na pozice teroristů a zničila samohybné raketové komplexy „Džchannam" (Peklo — red.) a minometné jednotky.

Více: O ČEM ČT MLČELA PŘI VYSÍLANÍ H...... DNES

Portál WikiLeaks založený Julianem Assangem za účelem zveřejňování tajných dokumentů a politických usvědčení informuje, že vypsal odměnu 50 tisíc dolarů za video a audiomateriály z ostřelování nemocnice mezinárodní organizace Lékaři bez hranic v Kunduzu.

„Rozhodli jsme se zvýšit odměnu na 50 tisíc dolarů, abychom získali záběry a audiozáznamy z kabiny pilota, zprávu o vyšetřování a další materiály tohoto druhu, takové jako pravidla používání zbraní, platná v této době", píše portál.

Kromě toho zdůrazňuje, že na nemocnici střílely letouny USA AC-130, které zaznamenávají útoky na kamery s vysokým rozlišením. V souladu s vojenskou procedurou musí být dané materiály doplněny audiozáznamem z kabiny pilota.

Více: nemocnici střílely letouny USA AC-130

VICE-vše o Kunduzu naletu 

O ČEM ČT LŽE A UKRAJINYSKÝ LID BEROU JAKO PRORUSKE SEPARATISTY NA ZABIJENÍ

#9072 O ČEM ČT LŽE A UKRAJINYSKÝ LID BEROU JAKO PRORUSKE SEPARATISTY NA ZABIJENÍ

2016-04-30 11:27

O ČEM ČT LŽE A UKRAJINYSKÝ LID BEROU JAKO PRORUSKE SEPARATISTY NA ZABIJENÍ FORMACE SOU U RUSKYCH HRANIC USA A AZOVU A ARABU,ATD JINAČ SE TAM STÁLE ZABIJEJÍ NEVINÍ OBČANÉ UKRAJINY RUSKY HOVOŘÍCÍ AJI TY HLAVNĚ NAŠE VLÁDA O TOM MLČÍ

JEHO LIDÉ HO NAZÝVAJÍ KRYSOU A LHÁŘEM ŽE VŠE PŘIZNAL 

VICE-Zajatec z Azova:Je tam většina nacionalistů, na Ukrajinu už nechci a budu pracovat pro Donbas

VICE-Prapor- Azov Nacisti na Ukrajině a více

VICE-Ukrajinské plynovody - dostatečný důvod pro pokračonání genocidy

 

Její vítězství ale může mít za následek rozpoutání třetí světové války

#9073 Její vítězství ale může mít za následek rozpoutání třetí světové války

2016-04-30 14:08

Soudě podle výsledků nedávného kola předběžných voleb, se Hillary Clintonová neúprosně blíží k navržení na uchazečku za demokratickou stranu v prezidentských volbách USA roku 2016. Její vítězství ale může mít za následek rozpoutání třetí světové války, myslí Diana Johnstoneová, autorka životopisu Clintonové.

Její interview je uveřejněno na webu Il Giornale.

Johnstoneová připomíná, že jako ministryně zahraničí zahájila Hillary jednu z nejvýbojnějších kapitol v dějinách americké zahraniční politiky, a její úloha v destabilizaci Blízkého Východu se dá jen těžko podcenit. Již v roce 2003 podpořila vpád do Iráku. Jako ministryně zahraničí zatáhla USA do války v Libyi a zastává dodnes názor, že tenkrát nedopadlo všechno správně pouze kvůli tomu, že USA měly jednat ještě agresivněji.

Více: Soudě podle výsledků nedávného kola předběžných voleb, se Hillary Clintonová neúprosně blíží k navržení na uchazečku za demokratickou stranu v prezidentských volbách USA roku 2016. Její vítězství ale může mít za následek rozpoutání třetí světové války,

Západní experti příliš často mluví o rozpadu ruské ekonomiky, i když ve skutečnosti vypadá jinak

#9074 Západní experti příliš často mluví o rozpadu ruské ekonomiky, i když ve skutečnosti vypadá jinak

2016-04-30 14:11

Západní experti příliš často mluví o rozpadu ruské ekonomiky, i když ve skutečnosti vypadá situace celkem jinak, píše sloupkář The Financial Times, vědecký pracovník Harvardské univerzity Simon Saradzhyan.

„Je Rusko skutečně v bídném stavu, jak to tvrdí západní vědci? Porovnání jeho ukazatelů se světovými nebo s ekonomikami předních zemí přivádí zejména na myšlenku o tom, že prohlášení o pokračování úpadku v postkomunistickém Rusku v 21. století jsou minimálně velmi sporná," píše autor.

„ Rozsah území Ruska, jeho zdroje a vojenská síla mu dovolují zůstat světovým hráčem, který dokáže v dohledné budoucnosti ovlivnit západní svět a celý světový řád, což znamená, že s ním je třeba zacházet patřičným způsobem," píše na závěr autor článku.

Více: Západní experti příliš často mluví o rozpadu ruské ekonomiky, i když ve skutečnosti vypadá situace celkem jinak, píše sloupkář The Financial Times


Nepřihlášený uživatel

#9075 Re: Posprejované kavárny – další provokace z dílny islámofilů

2016-04-30 22:00

#8973: - Posprejované kavárny – další provokace z dílny islámofilů 

 No bóže, to je zase velbloud z komára, že někdo někde (ani se neví kdo) načmrkal na kavárnu pár symbolů. A že antifa dělá to samé už léta je v pořádku?