Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice

#8876 Re: Re: Re: VÝZVA NEGRAMOTNÝM ZFETOVANÝM SKINHEADŮM Z OLOMOUCKÉHO HLAVNÍHO NÁDRAŽÍ

2016-04-22 05:25

#8870: fašisti z olomouce jsou na úrovni 3. třídy. Okamurovi voliči - Re: Re: VÝZVA NEGRAMOTNÝM ZFETOVANÝM SKINHEADŮM Z OLOMOUCKÉHO HLAVNÍHO NÁDRAŽÍ 

 nechápu na co si hraješ Havlojde ty Čech nejsi ani Vlastenec ty si jen špína co zabijela na Ukrajině s Azov nackama a podílela se na rozvratu Kyjeva my Vlastenci si pár hrubek mužem dovolit my platíme daňe narozdíl o tebe co má dům násilím ekonomickým získán 

ČECH VLASTENEC PATRIOT

#8877 Re: Re: Re: Re: VÝZVA NEGRAMOTNÝM ZFETOVANÝM SKINHEADŮM Z OLOMOUCKÉHO HLAVNÍHO NÁDRAŽÍ

2016-04-22 07:44

#8876: Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice - Re: Re: Re: VÝZVA NEGRAMOTNÝM ZFETOVANÝM SKINHEADŮM Z OLOMOUCKÉHO HLAVNÍHO NÁDRAŽÍ  olomoučtí skinheadi mají tak bujnou fantazii

 ty vole, když pominu ten otřesný pravopis, tak mě udivuje kam na to chodíš? máte v aeronetu scénaristu, co tohle vymýšlí? nebo máte v kanclu soumraku příběhy v šuplíku, které vytahujete? a vy loutky tomuto věříte? fakt jsi mě pobavil

ARONET

#8878 Trolove Zemanovci a prostituti pochází z Olomouce hlavního nádráží

2016-04-22 07:47

 Trolove Zemanovci a prostituti pochází z Olomouce hlavního nádráží


 

PRO UBOŽÁKY Zemanovci a Okamurovci co nemaj vlastní rozum!!!!!

Jak hned Zemanovci a Konvičkovci změnili a chytaj se toho ((Opakovaní))) jde videt ze jste nemocni labilni lidé to asi z tych drog co vám cpou ty bochanky plněné pervitinem na demonstracích že tak jak 6.2.2016 a ani se neumite vyjadřovat na demonstraci jak byla pro uprchlíky 19. dubna 2016,v Berouně ty přiznivci uprchlíků sou teda vice iteligentní vy jste jen stado ovci na porašku CO SE NEUMÍ ANI VYJADŘOVAT A KVÁKÁ TO CO MU BYLO NADIKTOVÁNO ale to Putin tají aby jste zatím skakali jak pominuté ovce!!!!! 

NWO-Dobře ovladatelné je pouze stádo Zemanovci,aeronetovci,ATD

 

Tyto skupiny jdou jako stádo tam, kde je pro ně  „vyroben“ silný vůdce, který jim dovolí ničit či mlátit a zabíjet ty „slabochy podlidi“ na něž vůdce ukáže, a je dovoleno vítězům brát si, co chtějí.  „Vítězové“ si přitom neuvědomují,  že se tím dostávají do kategorie ještě nižších „podlidí“, kteří budou po provedení špinavé práce nemilosrdně zlikvidování při prvním pokusu o individuální postoj.

 

Jestli jsou tedy mé odhady správné, pak  nacistický lídr Zeman, si svým  stádovým postojem podepsal ortel smrti. Měsíc? Dva? Déle to většinou u takových lídrů netrvá. Neposlušnost v podobě samostatného myšlení, natož jednání, se v mocenských společenstvích radikálně trestá. Už třeba pro výstrahu

anti multikulti watch stranka na které jsou pomatenci

#8879 Re: Trolove Zemanovci a prostituti pochází z Olomouce hlavního nádráží

2016-04-22 08:16

#8878: ARONET - Trolove Zemanovci a prostituti pochází z Olomouce hlavního nádráží 

 propaganda usa z vas udělala poslušne stado neo marxistu xenofilu hnusaku a uchylaku imigrantu a lidskych prasat 

Ten, který netančí s Bruselskými vlky

#8880 Re: je to vůl ... korunovaný

2016-04-22 08:23

#8857: Je to vůl - je to vůl ... korunovaný 

 Prej aby se Němci zasadili o mírové soužití s muslimy. No to je opravdu Wůl ten Wullf. Němci snad vyhazují do vzduchu metra, letiště? Němci osahávají nevinné muslimské ženy? Němci přepadávají a okrádají nevinné imigranty? Němci pořádají pouliční nepokoje, rabují apod? Kdo tam toho slizkého ulhaného lžiprezidenta drží? V demokratické společnosti by takový prohnaný kolaborant ihned odstoupil z prezidentskéo postu, bohužel Německo už dávno není demokratickou společností. Cenzura internetu na úrovni Číny, za negativní názory na imigranty jsou lidi popotahováni před soudem, dochází k systémtikému zamlčování trestné činnosti imigrantů, policie nečinně přihlíží jejich napadání domácích obyvatel a odmítá zasáhnout, zatímco nepohodlné opoziční demonstrace jsou násilně roháněny slzným plynem a vodními děly, ... Merkelführerka vrací Německo do stavu NDR před rokem 89! Hanba té totalitní zrůdě! Snad ta zrůda poprávu skončí jako Ceaușescu!


Nepřihlášený uživatel

#8881 Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v prognosťáku?

2016-04-22 08:53

#8409: - Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v prognosťáku? 

Václav Havel - na štíru s pravdou

Nelze, než začít neuralgickým bodem české historie, a to je vztah k Německu. V září 1990 náš stát na rozdíl od Polska nevyužil při sjednocování Německa pod garancí Spojených států, Sovětského svazu, Velké Británie, Francie a obou Německých států garanci hranic s novým státem. Bylo by to možno považovat za jistý naivismus až diletantství. Že jde o něco horšího, Havel prokázal svou omluvou sudetským Němcům. Samozřejmě, že nelze popřít excesy. Ale omlouvat se za důsledky nositelům jedné z příčin největší světové tragédie, to už opravdu bylo nejen netaktické, ale i zrádné z hlediska českých zájmů. O válečných reparacích ani slova. Zato se vynořily neutuchající majetkové požadavky, zpochybňující i Benešovy dekrety.

Sedm roků pak trvalo, než se podepsala Česko-německá deklarace, kde ve třetím oddíle už Česko lituje vysídlení sudetských Němců a ve čtvrtém oddílu obě strany přiznávají druhé straně odlišný právní názor na historii. V šestém oddílu si obě strany slibují, že členství Česka v EU povede ke sblížení, a zavazují se, že při posuzování žádostí o pobyt a pracovních povolení budou brát na zřetel humanitární důvody, což je otevření vrátek pro návrat sudetských Němců i s jejich majetkovými nároky prostřednictvím práva EU. Celá tato nanejvýš nebezpečná situace byla navozena dřívějšími Havlovými kroky. Za zmínku stojí, že v Německé verzi je vysídlení nazýváno vyhnáním a státní hranice je německy pojmenována stávající hranicí. Je třeba další komentář?

Vzpomínám si také, jak v počátcích své rostoucí popularity Havel zaujímal rezervovaný postoj ke svým majetkovým nárokům. Snad si dobře pamatuji jeho prohlášení, že on sám nic nepožaduje (nepotřebuje?). Vzhledem k hrozbě nároků sudetských Němců se parlament rozhodl navracet majetky zabavené až po 25.2. 1948. Přesto, že jeho strýc Miloš Havel byl po válce označen jako kolaborant a jeho majetek znárodněn podle Benešových dekretů, Havel, pokud se nemýlím, už v roce 1991 požádal o navrácení majetku, který také v roce 1992 získal vč. Lucerny. Poprvé tak byla prolomena restituční hranice a zvráceny ve vší tichosti Benešovy dektety.

V době, kdy Havel vypráví o temných nitkách a mafiánském kapitalismu, čímž vyslovil ortel například nad úspěšným JZD Slušovice, sám se neštítil navázat obchodní kontakt s údajným spolupracovníkem StB Junkem, šéfem nechvalně známého Chemapolu. Porušil předkupní právo svého bratra (švagrové) a prodal Chemapolu polovinu Lucerny za 200mil. Kč, což přispělo při jeho krachu k prohloubení nekrytých závazků. Z konkursní podstaty se pak tato část Lucerny prodala se ztrátou někde kolem 55mil. Kč. Kolem této transakce se motali kromě Junka i Čalfa, v té době Junkův právní poradce, Tošovský (Havlem jmenovaný guvernér ČNB a předseda půlroční „hradní“ vlády), dokonce se v dobovém tisku spekulovalo i o Miloši Červenkovi, údajném absolventovi Akademie KGB.

Tošovský je vůbec zvláštní případ. Pochybná nomeklaturní minulost, šedá eminence napříč režimy. Po Sarajevském atentátu byl ochoten si z vedení ČNB odskočit na půl roku dělat premiéra vlády, osvíceně vybrané Havlem v rámci účtování s Klausem v roce 1997. Tento servilní prospěchář nejenže předtím zdevastoval bankovní trh nefunkčním bankovním dohledem, kdy vlastně zkrachovaly téměř všechny banky se škodou přesahující 200 miliard Kč, ale dusil českou ekonomiku šílenými úroky. Při podhodnocené koruně to byla pozvánka pro zahraniční spekulanty, aby si do Česka chodili vybírat zisky. To všechno v rámci hradního boje proti Klausovi.

Největší škody však Havel udělal svým servilním postojem k USA, Německu, Izraeli, Vatikánu (v tomto pořadí) a nadnárodně organizovaným elitám, ať už rodovým nebo ekonomickým. To vše šlo pod záminkou světoobčanství (a když se to hodilo euroobčanství) na úkor zájmů vlastní země, a vůbec vlasteneckého cítění. Zatajoval, že ty silné země na své národní zajmy nedají dopustit, naši národní identifikaci neustále bagatelizoval jako „čecháčkovství“ a zaprděný provincionalismus.

Pořád Čechům vtloukal do hlavy, že té západní etice se musíme teprve naučit, a to vše v době, kdy si zahraniční podvodníci u nás podávali kliku. Lidem byla sugerována představa jakési finanční a odborné pomoci ze Západu, přitom šlo pouze o fondy na to, aby mohli být zaplaceni ekonomičtí sběrači informací, co se vyplatí v Česku privatizovat, na koho se obrátit a jaké metody použít. Stali jsme se jakýmsi Eldorádem Východu pro ty, kteří chtěli získat styky na nejvyšších místech, státní dotace k tomu, pak diktovat podmínky v obchodních vztazích, vykořisťovat zaměstnance u nich doma nepředstavitelným způsobem, zpožďovat platby nebo nezaplatit vůbec, nakonec i s penězi zmizet na Západě. Nelze to vše přičítat Havlovi, ale byl to on, kdo k tomu svou rétorikou otevřel politické klima.

Kapitolou samou pro sebe je na jedné straně salónní pacifismus, na druhé straně obhajoba tzv. humanitárních válek.Pokud se týče první pózy, přišla nás velice draho opuštěním historické zbrojní výroby. Hlavně na Slovensku to vedlo k velké nezaměstnanosti, což byl další kamínek do mozaiky separatistických nálad a slovenského nacionalismu. Samozřejmě, že uvolněné trhy byly okamžitě zaplněny západními zbrojařskými koncerny, které asi v jeho očích dodávaly zbraně pro humanitárnější zabíjení. Tyto firmy mu nikdy nebudou moci být dost vděčné. Byla to naivita, nebo záměr? Nevím, co je horší.

Vrcholem jeho politické blamáže byly pseudointelektuální výrony o humanitárních válkách a humanitárním bombardování, dokonce byl aktivní prostřednictvím výzev, které podepsal bez ohledu na umírněnější postoj české vlády. V době, kdy na spřízněnou Jugoslávii dopadaly tříštivé kazetové bomby a uranové střely, bylo to zvlášť cynické. Zde musím odkázat na zcela rozdílné hodnocení Klause, který si zachoval zdravý rozum. Havel místo toho se stal pátou kolonou revanšistické politiky, kterou uplatňovaly státy Osy proti Jugoslávii a zejména slovanským Srbům. Mocnému Německu vyhovuje, aby do EU vstoupily státy co nejmenší podle hesla „rozděl a panuj“. Obdobné válečnické „zanícení“ prezentoval před útokem na Afghanistán a na Irák. Nikdy se neomluvil za všechny lži, které zejména před iráckou agresí padly. Opravdu humanista „na baterky“. Havlova politika tady navodila i nostalgii po Rakousko-Uhersku, což považuji za podrývání samotných základů našeho státu. Z českých hrdinů, jako je Žižka nebo Borovský, se stávají lapkové a buřiči. Národně osvobozenecký boj se vykládá div ne jako zpátečnictví proti internacionalismu (rozuměj germanizaci). Tyto reminiscence na feudalismus a jemu podřízenou Evropu ještě posílil instalací Schwarzenberga do funkce „kancléře“ (ačkoliv to byl pouhý vedoucí kanceláře). 


Nepřihlášený uživatel

#8882 Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v prognosťáku?

2016-04-22 08:57

#8409: - Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v prognosťáku? 

Václav Havel - na štíru s láskou

Havla osobně neznám. Přesto si myslím, že mám nárok si utvořit osobní názor, se kterým chci čtenáře seznámit. Poctivě jsem sledoval Havlovy projevy i činy. Nebyl jsem u ničeho, o čem budu psát. Přesto se budu se snažit, aby to nevyznělo bulvárně. Myslím si, že za téměř dvacet let se dají vyhodnotit i informace z veřejných zdrojů.

Dospěl jsem k názoru, že Havel je jedním z nejproradnějších lidí, kteří se mi a nám všem prostřednictvím politiky a veřejného prostoru připletli do života. Těžko se srovnává, ale u něj je to o to závažnější, že je mnohými považován za morální autoritu. Chtěl jsem napsat, že je moralista, ale překlep – anebo snad prozřetelnost – způsobil, že z toho vyšel mnohem příznačnější moralisra.

Znovu opakuji, že své hodnocení nemohu stavět na osobní zkušenosti. Přesto, když položíme vedle sebe informace z otevřených zdrojů, tak nemusí sice být všechny objektivní, ale z hlediska věcného opodstatnění by to musela být neuvěřitelná náhoda, aby se tak často shodovaly v jedné věci, totiž že Havlovi se nedá věřit. A to ani v případě, pokud se považujete za jeho blízkého přítele nebo spolupracovníka.

O nedodržených slibech Dubčekovi jsem už psal. Psal jsem také o restituci Lucerny, kterou získal spolu se svým bratrem. Neznám samozřejmě rodinné poměry, ale tyto rodinné majetkové záležitosti se neřešily dohodou nebo předkupním právem, ale individuálním prodejem pochybné krachující firmě. Nevím, co si myslí jeho bratr Ivan Havel, ale dá se usuzovat z toho, že svůj podíl raději převedl na manželku, asi to nebylo pro jeho žaludek. A jeden ze čtenářů předchozích částí tohoto tématu se v diskusi dušuje, že viděl Havla v televizi nechutně nadávat na své příbuzné. Věřím mu.

Zůstanu ještě v rodině. Na rozdíl od Havla jsem nikdy nečetl ani neslyšel nic zlého o jeho první ženě Olze. Přesto ani ne rok po její smrti se Havel podruhé oženil s mnohem mladší herečkou, čímž s největší pravděpodobností završil mnohem delší vztah, zasahující tak do období manželství se smrtelně nemocnou Olgou. Chtělo by se říci, že zradil každého – i ty, co ho měli rádi.

A bude ten výčet ještě pokračovat. Nemohu za to, ale opět mi bylo v dobovém tisku dáno číst výpověď ředitele hradní policie Maněny. Pokud si vzpomínám, považoval se za Havlova přítele a zdálo se, že by za něj cedil krev. Přesto musel po příchodu nové hradní paní opustit své místo. Šlo prý o nějaké peníze, které mu měl údajně Havel nechat posílat na jeho účet, aby je jako malý kluk – a ne multimilionář – utajil před novou manželkou. Když se to provalilo, měl být Maněna obviňován ze zpronevěry, aniž se ho jeho chlebodárce zastal (asi se ani nepřiznal).

Je také všeobecně známo, jak dopadl jeho osobní lékař Šerf. Byl vyhozen na telefon, údajně s ním Havel nechtěl ani mluvit. Obdobně měla dopadnout i doktorka Lipárová, která organizovala zdravotní péči před Havlovou operací plic i při hospitalizaci. Máme-li věřit dobovým informacím, byla odkopnuta bez poděkování, ačkoliv byla i jakousi důvěrnicí a angažovala se i emočně. Je-li pravda aspoň část toho, co se psalo, tak bych se nebál použít slova o sprostém nevděku.

Ostatně něco podobného si musel prožít i profesor Pafko, který zachránil Havlovi úspěšnou operací život. Za Havla poděkoval Pafkovi za péči jen ministr Stráský, zatímco druhá Havlova žena uznání neměla, naopak. Sotva utekl Havel hrobníkovi z lopaty, sám k tomu jen mlžil, když hovořil směrem k lékařům i o zpytování svědomí. To jsou ty jeho známé uštěpačné štípance ze zálohy. Nakonec musela Pafka „rehabilitovat“ jakási komise. V tomto směru je však Havel nerehabilitovatelný. Personálu nemocnice v Londýnské ulici prý nejenže nepoděkoval za nadstandardní obětavou péči, ale ani se prý nerozloučil.

Všichni, kdož ty doby pamatujeme, jistě si vzpomínáme na Ivana Medka, komentátora Hlasu Ameriky i Svobodné Evropy. Později dělal u Havla ředitele prezidentské kanceláře (všimněte si, že s absencí rodového titulu nebyl „kancléřem“). Tento loajální distingovaný pán nakonec odešel bez fanfár po nástupu druhé Havlovy manželky a vrabci si štěbetali na střeše, že kvůli tomu, že nechtěl porušit protokol a připustit Dagmar Havlovou k politickým jednáním. Další pravděpodobně zhrzený Havlův přítel.

Havel má štěstí na přátele, že ani po nevděku mu neoplácejí stejnou mincí, ale s tímto traumatem se vyrovnávají ve vší tichosti a důstojnosti. Jedna důvěryhodná dáma se částečně svěřila v předchozí diskusi k tématu o své vlastní zkušenosti (znala Havla i Olgu). Nemám její svolení, víc k tomu neřeknu. Jen tu bolest jsem cítil i přes internet. Po tom všem, co jsem z veřejných zdrojů vyčetl – a s Vámi se o to výše podělil -, nemám žádný důvod pochybovat o tom, že takové případy nejsou výjimkou, ale pravidlem. 


Nepřihlášený uživatel

#8883 Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v prognosťáku?

2016-04-22 09:00

#8882: - Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v prognosťáku? 

 

HNUS FAŠISTA HAVEL

Když se Hitler stal 1933 kancléřem, Heidegger vstoupil do NSDAP a jako rektor řídil nacifikaci university. Havel rád citoval Heideggerovy tirády proti demokracii…

VICE-SPOLEČNOST: Havlův vzor byl nacistický filosof Heidegger


Nepřihlášený uživatel

#8884

2016-04-22 09:03

JEHO LIDÉ HO NAZÝVAJÍ KRYSOU A LHÁŘEM ŽE VŠE PŘIZNAL 

VICE-Zajatec z Azova:Je tam většina nacionalistů, na Ukrajinu už nechci a budu pracovat pro Donbas

Pluk Národní gardy MV Ukrajiny Azov zahájil hlídkování hranice s Krymem. Oznámilo to ve středu 20. dubna vydání Krym.Realii s odvoláním na vlastní zdroje.

Nejmenovaný voják Azovu vyprávěl, že časově neomezené hlídkování hranice a Geničeského okresu Chersonské oblasti zahájil pluk po výbuchu v osadě Novoalexejevka. „Lidé sem mohou klidně přijíždět a odpočívat, nemají se čeho bát", řekl zdroj vydání.

Více: Pluk Národní gardy MV Ukrajiny Azov zahájil hlídkování hranice s Krymem.


Nepřihlášený uživatel

#8885

2016-04-22 09:07

Saúdská Arábie, Turecko, Katar, Francie a Velká Británie se snaží zničit infrastrukturu Sýrie a její hospodářství tím, že vyzbrojují teroristy, prohlásil syrský premiér Vaíl Halkí v interview pro RIA Novosti.

„Vidíme, že Saúdská Arábie, Turecko a Katar a také některé západní země, jako třeba Velká Británie a Francie, neprojevují žádné reálné přání prosazovat proces politického urovnání v Sýrii. Naopak, napomáhají eskalaci teroristické činnosti", řekl Halkí.

Více: Saúdská Arábie, Turecko, Katar, Francie a Velká Británie se snaží zničit infrastrukturu Sýrie a její hospodářství tím, že vyzbrojují teroristy,

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto

Už i na BIS musí vědět, že nás neplatí Rusové

#8886 Už i na BIS musí vědět, že nás neplatí Rusové

2016-04-22 09:09

Exkluzivní svědectví: O tom, jak redaktor Respektu a držitelka Sórošovy ceny z České televize chtěli odhalit pana VK z Aeronetu a přitom zapomněli, že éra STB už dávno pominula!

Už i na BIS musí vědět, že nás neplatí Rusové

Jak je z popisů a reakcí našeho kamaráda patrné, česká novinařina je přesně v těch místech, o kterých hovořil Miloš Zeman před mnoha lety tak nevybíravým způsobem. K celé péči obou redaktorů o náš server AE News bych řekl jen tolik, že česká BIS zajisté moc dobře ví, že nejsme financováni Ruskem, ani ruskou ambasádou v Praze, protože když už mají k těm účtům přístup, tak z nich jasně vidí, že všechny peníze, které dostáváme, jsou drobné dary od našich čtenářů, žádné kufry a balíky peněz zasílané z Kajmanských ostrovů nebo z Ruska. Nevíme, zda-li je pravda, co oba reportéři tvrdili našemu kamarádovi o policii apod., ale přijímání darů od čtenářů není zatím v ČR trestné, a protože se jedná o náhodné a příležitostné dobrovolné dary uzavřené skupiny fyzických osob (čtenářů) a nikoliv o účelovou veřejnou sbírku, vztahuje se na vybírané peníze zákon o danění darů fyzických osob v platném znění novely z roku 2014, kdy se dary daní pouze v případě, že součet darů od jedné fyzické osoby za kalendářní rok přesáhne 15.000,- Kč a na bankovních účtech takovou štědrou osobu nemáme. A kdybychom měli a kontrolní úřad by doměřil daň, tak by se doplatila.

VICE-Exkluzivní svědectví: O tom, jak redaktor Respektu a držitelka Sórošovy ceny z České televize chtěli odhalit pana VK z Aeronetu a přitom zapomněli, že éra STB už dávno pominula!

VICE-VIDEO: Na americkém vojenském cvičení selhaly tři padáky a byl z toho srandy kopec


Nepřihlášený uživatel

#8887

2016-04-22 09:14

173. výsadková brigády armády USA ztratila díky nezdařenému výsadku tři obrněné automobily Humvee (HMMWV), informuje portál Tactical Air Network.

Vozy byly vysazované ze vzduchu na území polygonu americké základny v Hohenfelsu v Německu. Na tomto polygonu vojáci armády USA a spojeneckých zemí nacvičují výsadky ze vzduchu a tankové manévry, říká blog Foxtrot Alpha.

Více: 173. výsadková brigády armády USA ztratila díky nezdařenému výsadku tři obrněné automobily Humvee

 

Jedním z důvodů minulých válečných úspěchů USA byl rozvinutý vojensko-průmyslový komplex, ale teď z něho moc nezbylo, píše Peter Navarro, profesor Kalifornské univerzity v Irvine, v článku pro National Interest.

Ještě začátkem druhé světové války měly USA silnou ekonomiku. Celkový objem ekonomiky nacistického Německa a imperialistického Japonska tvořil pouze polovinu amerického ekonomického objemu.

Více: Jedním z důvodů minulých válečných úspěchů USA byl rozvinutý vojensko-průmyslový komplex, ale teď z něho moc nezbylo, píše Peter Navarro

VYPRAVÍ DŽIHADYSTA 

(USA PUSTILO AGENTA A ZAPLATILO MU ZA ZALOZENI IS 20-30MIL DOLARŮ)

VICE-Spojenectvo USA - ISIS (ISIL) odhalené

PLAN DESTABILIZACE IRANU,SYRIE,EVROPY

#8888 PLAN DESTABILIZACE IRANU,SYRIE,EVROPY

2016-04-22 09:24

PLAN DESTABILIZACE IRANU,SYRIE,EVROPY

Celý dokument ke stažení zde.

Není k tomu co dodat. USA nejen věděly, co se stane, že vznikne ISIL a Islámský stát, ale v dokumentu natvrdo přiznávají, že to je přesně to, co západní mocnosti a USA chtějí. A občan v EU je teď za co? Za vola? Debila? Je třeba opět vyjít do ulic, před americkou ambasádu a znovu demonstrovat. Možná by ale nebylo od věci tento dokument omlátit některým českým politikům o tváře, protože ten „západ“ v dokumentu, to jsme i my a mnozí čeští politici, kteří se tak moc přimlouvali v roce 2012 za vyzbrojení syrské „umírněné“ opozice.

A především by dokument měl být ukázán těm, kteří pořád opakují cosi o hrozbě Ruska a o tom, jak Američané pomáhají chránit mír ve světě. A zatím Američané za našimi zády v klidu destabilizují celý Blízký východ a sever Afriky, v důsledku čehož potom prchají statisíce běženců do Evropy. A co Američané rozdmýchají, to musí potom hasit Evropa, kapsy evropských daňových „soumarníků“ a musí se zavádět kvóty na přijímání běženců. Tohle je bezpečnostní riziko pro Evropu a celý svět. Čím dříve si to politici v EU uvědomí, tím lépe.

VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!

VICE-VIDEO: „USA nikdy nedopustí spojení Německa a Ruska“. Ukrajina jako prostředek a Holandsko jako velitel, který v referendu Ukrajinu právě odepsal. A papež s vlajkou Ukrajiny

 


Nepřihlášený uživatel

#8889 Re: Re: Stop imigrantům do ČR!

2016-04-22 11:43

#8875: - Re: Stop imigrantům do ČR! 

 Byli vyhnáni poprávu, protože tihle henleinovci zradili naši zemi a spojili se s Hitlerem, čímž nad sebou sami podepsali ortel. Na rozdíl od Hitlera Československo nikdy Německou říši nenapadlo. Na tomhle příkladu lze názorně vidět, kdo kolaboruje s Němci a sympatizuje s nacismem => vy, rádoby elity z pražské kavárny! 

SIMON

#8890 Re: Re:

2016-04-22 12:19

#8753: Vlastenec - Re:  

 ČR NEPATŘÍ NIKAM, ČR JE SVÁ, SAMOSTATNÁ, SVRCHOVANÁ ZEMĚ!

TO JEN KOLABORANTI JAKO TY NÁS POŘÁD CPOU NĚKOMU DO CHOMOUTU!

LIDI PROBERTE SE PROBOHA, PROČ POŘÁD NĚKOMU MUSÍTE LÉZT DO PRDELE!? 

SIMON

#8891 Re: Re: je to vůl ... korunovaný

2016-04-22 12:56

#8880: Ten, který netančí s Bruselskými vlky - Re: je to vůl ... korunovaný 

 NEDIVTE SE , NĚMCI SI UŽ NADĚLALI DO KALHOT, PROTOŽE DŘIVE PŘIJÍMALI MUSLIMY A TED NEVÍ KUDY KAM, ABY SAMI PŘEŽILI.

JEDNOHO DNE BUDE ČESKÝ STAT PŘIJÍMAT UPRCHLÍKY ZE STARÉ EVROPSKÉ UNIE. AŽ ZAČNE PŘISTĚHOVALECTVÍ ZE ZÁPADU,SAMI POZNÁTE, ŽE TO JIŽ NASTALO. 


Nepřihlášený uživatel

#8892

2016-04-22 14:20

Ať mi nikdo neříká,že 500milionová EU nemá loďstvo na obranu vod ve Středozemním moři.To musí být něčí záměr!!Proč to dělají?Já si myslím,že za tím stojí tajné dohody Německa a Ruska a USA proto aby se Evropa nesjednotila a nebyla nejsilnějším globálním hráčem.Všimněte si,že vždy když se Evropa jakoby blíží nějaké větší dohodě tak se vždy něco uměle vyvolá!!! Viz krize na Ukrajině,Arabské jaro atd.A proč i Německo,protože v opravdu sjednocené Evropě by bylo pouhou 80milionivou zemí v 500milionové Evropě a byli by snadno přehlasovatelní.Všichni tito hráči si ve skutečnosti nepřejí sjednocenou Evropu i když tvrdí navenek něco jiného.Co dělat?Především založit skutečnou evropskou armádu,evropskou policii a pak opravdu sjednotit trh a dát pravomoci evropskému parlamentu.

...

#8893

2016-04-22 18:41

nechci bejt v týhle arabský unii, kde mám jako původní občan 2x tak menší práva a 5x tak větší povinosti než nově příchozí přičmoudlí paraziti


Nepřihlášený uživatel

#8894 Re:

2016-04-22 19:45

#8893: ... -  

 Tak táhni do piče, ty podřadná pivní špíno.

muslim a sluničkař příběh lásky

#8895 Re: Re:

2016-04-22 20:04

#8894: - Re:  

 polib my prdel neuražej lidi kteři chcou branit vlast havlovče 


Nepřihlášený uživatel

#8896 Re: Re: Re: je to vůl ... korunovaný

2016-04-22 21:15

#8891: SIMON - Re: Re: je to vůl ... korunovaný 

 Evropy je mi líto ale mohou si za to sami. Dobře to řekla jedna baba co žije v Reichu. Napsala, že němci na západě a obecně celý západ žil po druhé světové válce v neustálém blahobytu což z nich udělalo společnost která se absolutně nezajímá o nic jelikož mají všeho dost. To naprosto vysvětluje obezřetnost východní evropy. Dokonce i v německu má AfD a PEGIDA mnohem silnější podporu ve východích zemích. Je to smutné ale tyhle národy zombíků potřebují více teroristických útoků aby se konečně probudily a uvědomily si situaci. Na druhou stranu my můžem být úplně v klidu jelikož tady nemá kdo a proč cokoliv podnikat.


Nepřihlášený uživatel

#8897 Re: Re: Re:

2016-04-22 23:23

#8895: muslim a sluničkař příběh lásky - Re: Re:  

 Co je to za řeč, kterou chrochtáš, prase? Nepoznávám gramatiku...


Nepřihlášený uživatel

#8898 DRAZÍ UTEČENCI, MOŽNÁ I PŘEDRAŽENÍ UTEČENCI, NECHOĎTE DO ČECH ANI NA SLOVENSKO!

2016-04-23 00:53

1. Český i slovenskýjazyk jsou jedny z nejtěžších na světě a bez jejich znalosti se v ČR ani SR neuživíte.

2. Sociální dávky jsou jedny z nejnižších v Evropě

3. Minimální mzda je také jedna z nejnižších

4. Český národ je tvořen ze 60% z nevěřících, kterým mohou všichni bohové, včetně vašeho Allaha, políbit prdel.

5. Celou historii nás okolní národy přepadávaly a obsazovaly a už sa nám to přestává líbit

6. Máme bohaté zkušenosti s ideologiemi, takže odpor k islamské ideologii má 95 % obyvatel

7. Nenecháme strašit naše děti strašáky v burkách

8. ČR je na předním místě na světě ve spotřebě piva (pro muslimy - pivo je alkoholický nápoj) a tvrdého alkoholu

9. Většina Čechů má ráda vepřové řízky a klobásy, naopak za prasata považujeme lidi, kteří se denně nemyjí a vyhazují odpadky na ulici, což je v muslimských zemích naopak považováno za celkem normální

10. polovička národa má doma čokla a toho má raději než utečence

americká bezpečnostní agentura masově shromažďuje data o soukromé elektronické komunikaci stovek mil

#8899 americká bezpečnostní agentura masově shromažďuje data o soukromé elektronické komunikaci stovek mil

2016-04-23 06:48

Občan Snowden bývalý analytik NSA Edward Snowden popisuje, jak americká bezpečnostní agentura masově shromažďuje data o soukromé elektronické komunikaci stovek miliónů lidí. Americký film režisérky Laury Poitrasové získal Oscara za nejlepší dokument.

VICE-Video: Občan Snowden

 


Nepřihlášený uživatel

#8900

2016-04-23 06:54

Smrt Prince, Purpurový déšť, Obama v Británii, Netanjahu v Moskvě, revoluce a úplněk 22.4. 2016


A protože pokaždé, když jde o rain/déšť, jako první mě vždy napadne Anglie/VB, automaticky to svádělo podívat se na nějaké zprávy kolem Britského království. A ty nebylo třeba ani hledat – náhodou/“náhodou“? jich rovněž bylo všude plno. Nejen, že královna slaví narozeniny, ale do VB přijel Obama, aby apeloval na britský národ k jeho setrvání v EU před blížícím se referendem. A na tv kanálu čt 24 se dokola točil projev Camerona, střídající se s projevem Obamy (k vidění zde, zde). Není ani tak důležité, že Obama Brity velmi rozladil (jak se vyjádřil jeden starosta: „USA si na svojí suverenitu nedají sáhnout, ale jiným nařizují, s kým mají být ve spolku“), jako Obamovo přesvědčování, že Spojené státy potřebují silnou Británii.


VICE-Smrt Prince, Purpurový déšť, Obama v Británii, Netanjahu v Moskvě, revoluce a úplněk 22.4. 2016