Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Usáma bin Ládin neskončil v oceáne!

#9026 Re: Re: Re: V Turecku se víc nedá mluvit o bezpečnosti. Probíhá tu skutečná občanská válka

2016-04-28 14:05

#9022: - Re: Re: V Turecku se víc nedá mluvit o bezpečnosti. Probíhá tu skutečná občanská válka 

 

Usámy bin Ládin žije byl to povod na země!!!misto neho zabili jineho a pak vse upravilo se na photoshopu

Severoafrická odbočka Al-Káidy potvrdila smrt jednoho z pohlavárů Fronty an-Nusrá (obě skupiny jsou v Rusku zakázané) Abú Firase al-Suriho v Sýrii, informuje agentura Reuters.

Jak oznámila agentura, Al-Káida v zemích islámského Maghrebu ve svém prohlášení potvrdila, že al-Suri zahynul v důsledku leteckého úderu sil USA.

Pentagon už dříve prohlašoval, že terorista byl zlikvidován v průběhu schůzky teroristů na severozápadě Sýrie.

Abú Firas, bývalý voják syrské armády, byl zapojen do teroristické činnosti v Afghánistánu a byl spolubojovníkem vůdce Al-Káidy Usámy bin Ládina. Hned po tom, co v Sýrii začala občanská válka

Více: Severoafrická odbočka Al-Káidy potvrdila smrt jednoho z pohlavárů Fronty an-Nusrá

Zatĺkať, zatĺkať...

Samozrejme k zverejneným e-mailom serveru WikiLeaks sa agentúra Stratfor vyjadrila veľmi nepresvedčivo, a to tak, že „môžu byť falošné“. Vedenie agentúry Stratfor nakoniec usúdilo, že sa nebude zaoberať preverovaním publikovaných správ serveru WikiLeaks, a nebude ich ani vysvetľovať. Podarilo sa serveru WikiLeaks šliapnuť na kurie oko americkej vlády? Ako to vlastne bolo so smrťou Usámu bin Ládina, a čo sa vlastne Američania snažia utajiť?

Kontroverznou sa nepochybne stala aj posmrtná fotografia zabitého teroristu, ktorá bola zverejnená 2. mája roku 2011. Experti jej pravosť jednoznačne spochybnili. Ak si totiž porovnáte posmrtnú a známu portrétovú fotku bin Ládina, väčšina rysov tváre sa zhoduje. Podľa expertov to vyzerá tak, ako by niekto dal dohromady fotku bin Ládina s obrázkom nejakej mŕtvoly, a potom všetko rozostril. Veď ústa, zuby a dokonca aj fúzy sa dokonale podobajú. Neskôr sa dokonca ukázalo, že rovnaká fotka usmrteného bin Ládina sa objavila na internete už v roku 2009! Média napriek všetkému tvrdili, že fotku získali z vojenských kruhov.

Ako to teda s posmrtnou fotkou bin Ládina vlastne bolo? Snažil sa niekto z vojenských kruhov podstrčiť fotku mŕtveho bin Ládina  alebo si ju zhotovili samotné médiá, ktoré sa za každú cenu snažia každý deň priniesť čo najšokujúcejšie „zaručené“ správy?
A je vôbec Usáma bin Ládin mŕtvy? Prečo Al-Kajdá jeho smrť poprela? Kto tu koho ťahá za nos, a kto v tejto podivnej hre určuje pravidlá? Je zverejnenie správy o smrti Usámu bin Ládina tesne pred začiatkom volebnej kampane amerického prezidenta Baracka Obamu len úplnou náhodou?

Usáma bin Ládin neskončil v oceáne!

foto upravené ve fotoshopu 


Nepřihlášený uživatel

#9027 Re: Doufám, že vystřízlivějí i sluníčkářští vítači a propagátoři multikulti a islámu (islamizace)

2016-04-28 14:06

#9011: Naivní fiflena vystřízlivěla !!! - Doufám, že vystřízlivějí i sluníčkářští vítači a propagátoři multikulti a islámu (islamizace) 

 Další naivka se slepičím mozečkem, zblblá plytkou propagandou v tendenčních islámofilních médiích, která ji vrhla do náruče muslimákovi, právě zjistila co obnáší pravý islám. Vše podobně smýšlejícím islámofilům doporučuji film Bez dcerky neodejdu, který ukazuje jak to tam funguje. Ato je ještě oproti poměroum v současném IS slabý odvar.

VLASTENEC

#9028 Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-04-28 14:08

#9013: - Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

  Před pár dny se v Praze sešlo stejných fašistů kolem desítky, tak co tady ze sebe děláš zemana kvůli jednomu Rusovi. Navíc to byl fašista, takže stejná zfetovná svoloč, jako jste vy rusáci z aeronetu, to bys s tím odpadem měl spíše soucítit. To jsi ale bezpáteřní krysa, že se nezastaneš svých souvěrců. Je vidět, jací jste vy konvičkovci bezcharakterní špinavý odpad. Ale co chtít po lidech, pro něž je nejvyšším cílem dát si dávku do žil, dnu společnosti, které je všemi přehlíženo a opovrhováno, jemuž se všichni kolem procházející lidi vyhýbají uctivým obloukem. To člověku moc na náladě nepřidá. Nemáte to ale lehké, žít s takovými mindráky a problémy, životem protrpět a všechny svoje mindráky a komplexy si vylívat na panu Havlovi, Američanech, evropské unii, vlastencích a všech úspěšnějších než jste vy. Vaše ubohost je vážně neskutečná :-D

STÁLE SEM NEVIDĚL DŮKAZE ŽE JE AERONET RUSKY IDIOTI S JUNGMANNOVÉ

#9029 STÁLE SEM NEVIDĚL DŮKAZE ŽE JE AERONET RUSKY IDIOTI S JUNGMANNOVÉ

2016-04-28 14:22

STÁLE SEM NEVIDĚL DŮKAZE ŽE JE AERONET RUSKY IDIOTI S JUNGMANNOVÉ ULICE V PRAZE CHCI VIDĚT DŮKAZ JINAČ JDETE DO PR........... FETKY A DALŠI CHAMRAT A VERBEŠ NELEZTE SEM NIKDO VÁM O TY VAŠE SMĚŠNÉ NAZORÉ NESTOJI JEN TA VAŠE FAŠISTICKÁ USA A ČSSD A DALŠI KKTI


Nepřihlášený uživatel

#9030 Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-04-28 14:40

#9028: VLASTENEC - Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

 Ubožák se nezmůže na sesmolení vlastní odpovědi, tak předělává komentáře druhých, jak ubohé. Vážně každým svým dalším příspěvkem havlisti jen dokazujete svoji bezbřehou primitivitu a ubohost.

STÁLE SEM NEVIDĚL DŮKAZE ŽE JE AERONET RUSKY IDIOTI S JUNGMANNOVÉ

#9031 Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-04-28 14:44

#9030: - Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

 ZA HADKY S IDIOTAMA TO NESTOJI ONI SOU PLACENI USA TERORISTAMA A JDOU PODLE NOTIČEK IDIOTU S AMBASADY A NAŠÍ VLADY VLASTIZRÁDNÉ

NEGRAMOTNÝ FAŠOUN Z OLOMOUCE

#9032 Re: STÁLE SEM NEVIDĚL DŮKAZE ŽE JE AERONET RUSKY IDIOTI S JUNGMANNOVÉ

2016-04-28 14:49

ARONET LŽE

#9033 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-04-28 14:50

SLUŠNÝ ČECH

#9034 Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-04-28 14:53

#9030: - Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

 TO ŘÍKÁ TEN PRAVEJ!!!!! AERONET JE ZALOŽENÝ NA TOM, ŽE PŘEDĚLÁVÁ PRAVDIVÉ ZPRÁVY NA TY PRORUSKÉ


Nepřihlášený uživatel

#9035 Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-04-28 14:54

#9030: - Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

 Ubožák se nezmůže na sesmolení vlastní odpovědi, tak předělává komentáře druhých, jak ubohé. Vážně každým svým dalším příspěvkem zemanovci jen dokazujete svoji bezbřehou primitivitu a ubohost.

SVŮJ K SVÉMU

#9036

2016-04-28 14:55

Zeman dnes navštívil hnízdo korupce a estébáků.

ROZHNĚVANÉ MATKY

#9037 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-04-28 14:57

#9031: STÁLE SEM NEVIDĚL DŮKAZE ŽE JE AERONET RUSKY IDIOTI S JUNGMANNOVÉ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

  ZA HADKY S IDIOTAMA TO NESTOJI ONI SOU PLACENI RUS TERORISTAMA A JDOU PODLE NOTIČEK IDIOTU S MOSKVY A RUSKÉ VLADY VLASTIZRÁDNÉ


Nepřihlášený uživatel

#9038 ČIM VÍCE SANKCI SE ZÁPADU NA RF TÍM VÍCE JE USA V BANKROTECH ALE STEJNAK PORUŠUJE MEZINÁRODNÍ PRÁVA

2016-04-28 15:50

ČIM VÍCE SANKCI SE ZÁPADU NA RF TÍM VÍCE JE USA V BANKROTECH ALE STEJNAK PORUŠUJE MEZINÁRODNÍ PRÁVA ZEMÍ LYBIA,SYRIE,IRAN,IRAK,EVROPA,UKRAJINA,ATD SPÍŠE SANKCE NA ZÁPAD 

Poslanci Národního shromáždění (dolní sněmovna parlamentu) Francie schválili ve čtvrtek většinou hlasů rezoluci navrženou opozici, která vyzývá vládu, aby se vyslovila proti prodloužení evropských sankcí proti Ruské federaci, informuje zpravodaj RIA Novosti.

Podle slov poslance, zastupujícího největší opoziční stranu Republikáni a bývalého ministra Thierry Marianiho, který byl jedním z iniciátorů parlamentní diskuse, musí být tyto sankce zrušeny, protože nepřinášejí samotné Francii nic, kromě škod, a staly se „těžkým břemenem" pro francouzské zemědělství.

Více: Poslanci Národního shromáždění (dolní sněmovna parlamentu) Francie schválili ve čtvrtek většinou hlasů rezoluci navrženou opozici, která vyzývá vládu, aby se vyslovila proti prodloužení evropských sankcí proti Ruské federaci,

USA NIC PROTI IS NEDĚLÁ CO LŽETE

#9039

2016-04-28 16:04

LŽI A H..... PROAMERICKÁ PROPAGANDA LŽÍ 

PROAMERICKÁ H..... A LŽI OD NOVINKY.SHIT.CZ Američané matou bojovníky Islámského státu falešnými rozkazy

Americká armáda vede s Islámským státem (IS) boj i v kyberprostoru a úspěšně se jí daří narušovat sítě, které džihádisté využívají. Tento týden to v iráckém hlavním městě Bagdádu uvedl americký generál Peter Gersten. Podle dřívějších informací listu The New York Times se Američanům dokonce daří měnit elektronicky vydaná nařízení velitelů IS.

VICE-PROAMERICKÁ H..... A LŽI OD NOVINKY.SHIT.CZ Američané matou bojovníky Islámského státu falešnými rozkazy

FAKTA DŮKAZE 

PLAN DESTABILIZACE IRANU,SYRIE,EVROPY

Celý dokument ke stažení zde.

Není k tomu co dodat. USA nejen věděly, co se stane, že vznikne ISIL a Islámský stát, ale v dokumentu natvrdo přiznávají, že to je přesně to, co západní mocnosti a USA chtějí. A občan v EU je teď za co? Za vola? Debila? Je třeba opět vyjít do ulic, před americkou ambasádu a znovu demonstrovat. Možná by ale nebylo od věci tento dokument omlátit některým českým politikům o tváře, protože ten „západ“ v dokumentu, to jsme i my a mnozí čeští politici, kteří se tak moc přimlouvali v roce 2012 za vyzbrojení syrské „umírněné“ opozice.

A především by dokument měl být ukázán těm, kteří pořád opakují cosi o hrozbě Ruska a o tom, jak Američané pomáhají chránit mír ve světě. A zatím Američané za našimi zády v klidu destabilizují celý Blízký východ a sever Afriky, v důsledku čehož potom prchají statisíce běženců do Evropy. A co Američané rozdmýchají, to musí potom hasit Evropa, kapsy evropských daňových „soumarníků“ a musí se zavádět kvóty na přijímání běženců. Tohle je bezpečnostní riziko pro Evropu a celý svět. Čím dříve si to politici v EU uvědomí, tím lépe.

VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!

židé ovládají svět

#9040 židy v česku nechceme

2016-04-28 16:13

židé ovladaji finančni trh usa 

 multikulturalismus vymyslely židé za obě světové války mohou take žide protože světove banky rothschildu financovali války a dnes podporujou imigraci muslimu do evropy to oni davaj imigrantum penize přes banky a neziskovky to same bankeř soroš přečtěte si knihu talmud najdete take na internetu zdroj nenavisti k nežidum gojim je člověk ktery neni žid nežide jsou na světě proto aby sloužily židum. až přijde doba mesiaše všichni nežide budou otroky židu .žid muže podavat falešne svědectvy aby nežidovy spusobyl zkazu. gojim nesmi zabit gojima nebo žida ale žid muže zabit gojima. žid muže zneuctit nežidovskou holku ale nesmi si ji vzit. žid nemusi vyplacet mzdu gojimovy.pokud se gojim dotkne žida musi zemřit.žid nesmi pit ze sklenice ze ktere pil gojim protože je nečista.pokud chce žid spachat zlo musi jit do města kde ho nikdo nezna a spachat ho tam. zabit gojima je jako zabit divoke zviře.pokud nežid nahledne do knihy talmud musi zemřit protože kdyby se dozvěděly pravdu chtěly by nas zničit. 


Nepřihlášený uživatel

#9041 Re: židy v česku nechceme

2016-04-28 18:54

#9040: židé ovládají svět - židy v česku nechceme  

 multikulturalismus vymyslely rusáci, za obě světové války mohou rusáci protože světove banky rusákům financovali války a dnes podporujou putinovy agenty, třeba zemana v evropě, to oni davaj konvičkovcům přes banky a na pražský hrad to same bankeř nejedlý přečtěte si server aeronet najdete take na internetu zdroj nenavisti ke všemu, konvičkovci jsou na světě   proto aby sloužily uprchlíkům. až přijde doba zemanova pádu všichni konvičkovci budou otroky ve vězení .konvičkovci podavat falešne svědectvy aby uprchlíkům spusobyl dobro. konvičkovec nesmi zabit uprchlíka nebo žida ale žid muže zabit konvičkovce. konvičkovec zneuctívá holku nebo kluka, je mu to jedno. uprchlík nemusi vyplacet mzdu konvičkovcům.pokud se konvičkovec dotkne žida musi zemřit.konvičkovec nesmi pit ze sklenice ze ktere pil zeman protože je nečista.pokud chce konvičkovec spachat zlo musi jit do města kde ho nikdo nezna a spachat ho tam. zabit konvičkovce je jako zabit divoke zviře.pokud se konvičkovci naučí myslet  zemřou protože kdyby se dozvěděly pravdu chtěly by se sami zničit. 

už se těším až takovým idiotum budou isis řezat hlavy

#9042 Re: Re: židy v česku nechceme

2016-04-28 19:16

#9041: - Re: židy v česku nechceme  

 běž do hajzlu skurvenej zmrde šiřiš same hovna snažiš se přepisovat moje informace a vydavaš je za sve najdi si sve zdroje informaci debilni havlofašisto 

islám do evropy nepatři

#9043 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-04-29 03:50

#9037: ROZHNĚVANÉ MATKY - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

 madam radši se podivejte co se děje v zapadni evropě muslimové tam znasilnuji ženy děti pachaj tam trestne činy teroristicke atentaty jsou tam no go zony s právem šária timhle připadě muže dojit čas a muslim znasilni bud vas nebo vaše děti pak křičet bude pozdě 


Nepřihlášený uživatel

#9044 Re: Re: zapadni evropa jde na poražku k muslimskému řeznikovy

2016-04-29 08:05

#9015: - Re: zapadni evropa jde na poražku k muslimskému řeznikovy  

 Je to tak!Když se bavím s lidmi ve svém okolí o tomto problému,většina dělá,že se jich to netýká....Týká a týká se to nás všech!!!Našich dětí,vnuků...VŠECH!Slyším jen samé výmluvy a z toho mi není dobře.My sami musíme konat,NESMÍME dovolit zvěrstva v naší zemi.Nebo chcete opravdu chodit po ulici ze strachem?Chcete si nechat znásilňovat ženy,děti???Lidi,postavme se k tomu všemu prosím čelem!


Nepřihlášený uživatel

#9045 Maďarská ústava islamizaci zapovídá, hřímal Orbán v parlamentu

2016-04-29 08:37

Maďarská ústava zakazuje islamizaci, protože základní zákon země chrání maďarský jazyk a kulturu. V parlamentu to v pondělí prohlásil maďarský premiér Viktor Orbán. Uvedl rovněž, že ústava ukládá vládě, aby čelila jakékoli masové migraci, která by mohla poškodit zmíněné principy.

 

„Aby to bylo jasné a jednoznačné, mohu říci, že islamizace je v Maďarsku ústavně zakázána,“ řekl Orbán u příležitosti pátého výročí přijetí nové maďarské ústavy.

 

„Preambule ústavy ukládá podporovat a chránit naše dědictví, náš jedinečný jazyk, maďarskou kulturu i životní podmínky příští generace,“ zdůraznil.

 

„Máme právo si vybrat, s kým chceme a nechceme žít,“ dodal.

 

Předseda maďarské vlády konstatoval, že ústava klade kabinetu za úkol, aby zaručil bezpečnost občanů Maďarska. „Hranice je potřeba chránit a žádosti těch, kteří chtějí do Evropy, je potřebné projednat mimo území Evropské unie.

 

Ilegální přistěhovalce je potřeba neprodleně poslat zpět do bezpečných zemí nebo do bezpečných tranzitních zón,“ uvedl Orbán na slavnostní schůzi, které se ale nezúčastnili opoziční poslanci.

 

To je aspoň pan státník, který stojí za svými občany. Ty naše kolaborantský košťata se mohou jít ve srovnání s ním zahrabat. Kéž bchom měli místo Sobotky Orbána!

AMERICKE LŽI IDIOTOU

#9046 AMERICKE LŽI A AERONET JE RUSKY ALE NEJSOU DŮKAZE A FAKTA ŽE JE RUSKÝ FURT JEN LŽEME KKTI S PRAHY

2016-04-29 08:58

((((AERONET JE RUSKY ALE NEJSOU DŮKAZE A FAKTA ŽE JE RUSKÝ FURT JEN LŽEME))))

VIDEO: Když lhát, tak jako mluvčí amerického ministerstva zahraničí! Na kameru, naživo a mnohem lépe než Kalousek! [CZ Titulky]

Mluvčí amerického ministerstva zahraničí John Kirby se zase odkopal, ovšem tentokrát ve velkém stylu. Na tiskové konferenci se začal hádat s novináři o tom, jestli americká administrativa někdy v minulosti tvrdila nebo netvrdila, že nepošle americké pěšáky na syrské bojiště. Video zachycuje bizarní slovní výměnu mezi novináři a Kirbym, která zanechala obrovské rozčílení z bezpáteřnosti pana Kirbyho a z jeho drzého lhaní, které vyrazilo dech i zkušenému novináři z Associated Press, který nemohl věřit vlastním uším, co slyší od mluvčího amerického ministerstva zahraničí během tiskovky.

Ruská angažovanost v Sýrii úplně změnila celou šachovnici konfliktu a vláda Baracka Obamy musí měnit strategii, i když se k tomu nechce před vlastními voliči přiznat. Rusko v Sýrii dosáhlo mnohem více, než jen vojenských úspěchů. Na politické úrovni je z Ruska nyní velmoc, která doslova děsí americké elity, včetně těch globálních. Panika je vidět i na neobyčejné aktivizaci neziskovek v Evropě, které začínají na Rusko útočit už takovým způsobem, že z toho rozum zůstává stát. Vykreslovat Rusko jako hrozbu je čím dál tím těžší a spolu s tím, jak klesá v ČR důvěra v poslaneckou sněmovnu, se tak neziskový sektor snaží vyrobit vnějšího nepřítele.

VICE-VIDEO: Když lhát, tak jako mluvčí amerického ministerstva zahraničí! Na kameru, naživo a mnohem lépe než Kalousek! [CZ Titulky]

Realista

#9047 Re: Re: Muslimské šátky v českých školách – Václav Klaus ml.

2016-04-29 12:29

#9016: Povaleči z kaváren do polí a továren - Re: Muslimské šátky v českých školách – Václav Klaus ml. 

 Jistěže. Jak známo, s jídlem roste chuť. Muslimové jsou jako jezinky. Pustíš jim jeden prstíček a za chvíli tu mají celou ruku. Nevinnými šátky to teprve začíná, pak přijdou na řadu burky přes celý ksicht, poté si budou vyžadovat halal výjimky ve stravování, pak budou chtít zřizovat modlitebny, mešity, sundávat kříže z veřejných prostranství, do ulic vysílat šaria hlídky, obsazovat ulici po ulici, imámové budou vesele v mešitách hlásat radikální islám a nenávist k naší kultuře i demokracii jako takové, zatímco policie bude na příkaz systému zatýkat v ulicích vlastence no a až jich zde bude tolik, že nás populačně převálcují, prostě si založí svoji stranu, demokraticky vyhrají volby, nastolí šariu, zruší ústavu, zavedou islámskou republiku a jsme takříkajíc v hajzlu. Problém je, že oni mají zcela odlišně nastaveny hodnoty. Oni naše ústupky neberou jako vstřícnost, jíž by si mohli vážit, nýbrž jako slabost, které nikdy neváhají řádně zneužít. Jakýkoliv náš ústupek je pro ně alláhova vůle a potvrzením, že oni jsou nám nadřazeni a my jako nevěřící plebs jsme povinni jim sloužit. 


Nepřihlášený uživatel

#9048 Re: Re: Re: zapadni evropa jde na poražku k muslimskému řeznikovy

2016-04-29 13:40

#9044: - Re: Re: zapadni evropa jde na poražku k muslimskému řeznikovy  

 Ano,musíme zadky zvednout a začít konat....V hospodě u piva se tento problém nevyřeší!!! Uvědomte si,že se řítíme do temnoty.

Pedro

#9049

2016-04-29 20:12

Je mi úplně jedno jestli je můj soused Žid, Křesťan, Muslim, Budhista, Jehovista. :-) U muslimů vidím problém v tom, že oni chtějí aby se jim podřídili i nevěřící a aby oni určovali jaké budou v té dané zemi platit zákony a pokud se to někomu nelíbí tak ho jednoduše odpálí. Nikde jsem neviděl, že by žid vešel do autobusu zařval Bůh je věčný a odpálil sebe i 20 nevinných cestujících.

Nikde jsme neviděl, že by Jehovista postřílel děti ve škole a nikde jsem neviděl, že by Křesťan ve jménu Ježíše vyvraždil Muslimskou rodinu. Zato denně vidím jak Muslimové unášejí ženy ze kterých dělají otrokyně, unášejí děti, vyvražďují celé rodiny. To Muslimové páchají zlo ze kterého se mi chce zvracet.

A proto si myslím, že by Islám měl být zakázán stejně jako Fašismus. Je to stejně vražedná ideologie jejímž cílem je podrobit si každého za každou cenu i za cenu násilí, vraždění.

ROZHNĚVANÉ MATKY

#9050 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-04-29 20:22

#9043: islám do evropy nepatři - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

 v jakém je toto jazyce vy nevzdělané hovado?? rumunsky neumím, nebo snad hebrejsky?