Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

A přijel Obama a Evropa opět jako poslušná loutka. Videa

#8976 CHUDÁCI CO NEMAJ HRDOST NAŠE VLÁDA BLCU A přijel Obama a Evropa opět jako poslušná loutka. Videa

2016-04-27 07:02

Mýty o Rusku, pravda o Putinovi a kdy už konečně v Rusku dojde k nové revoluci. A přijel Obama a Evropa opět jako poslušná loutka. Videa

Rozdělená společnost

Úvodní video je ze semináře „Mýty o Rusku“ z 5. dubna letošního roku, pořádaný Institutem slovanských strategických studií, na kterém m.j. hovořil i uznávaný český novinář Jan Petránek. Jeho řeč už na zdejších stránkách nedávno vyšla v článku zde,  ale považuji ji za natolik výjimečný a moudrý hlas na české scéně, že video jsem vložila jako úvodní. Pod titulkem Kremelská informační válka byl seminář probrán na stránkách „Evropské hodnoty“, ale i jinde v českém tisku, např. Reflex a Projev Tomia Okamury na semináři o Rusku patří k tomu nejpitomějšímu, co kdy ve Sněmovně zaznělo.

To je jeden z příkladů, jak je česká společnost (totéž ale platí i pro Evropu jako celek, dokonce i pro svět), rozdělená na tzv. rusofilní a rusofobní – resp. proamerickou a protiamerickou. Když dnes na tiskové konferenci tiskový mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček na otázku, zda pachatelé útoků na pražské kavárny mají být potrestáni, správně odpověděl v tom smyslu, že je pro potrestání jak útočníků pražské kavárny, tak ale i útočníků na čínské vlajky v době návštěvy čínského prezidenta, přičemž oba útoky jsou ukázkou, jak se postoje obou stran radikalizují, popsal přesný stav toho, kam se svět za dva roky od ukrajinského Majdanu dostal. A ta radikalizace, to je to, o co jde – resp. jde nejen o to, kam až zajde, ale o to, proč vznikla a proč tak graduje. Ještě jednou doporučuji poslechnout si velmi moudrou řeč pana Petránka, která začíná slovy: „Hlavní problém Ruska je, že se dnes zoufale brání“.

VICE-Mýty o Rusku, pravda o Putinovi a kdy už konečně v Rusku dojde k nové revoluci. A přijel Obama a Evropa opět jako poslušná loutka. Videa

V Turecku se víc nedá mluvit o bezpečnosti. Probíhá tu skutečná občanská válka

#8977 V Turecku se víc nedá mluvit o bezpečnosti. Probíhá tu skutečná občanská válka

2016-04-27 07:11

V Turecku se víc nedá mluvit o bezpečnosti. Probíhá tu skutečná občanská válka. V úterý to prohlásil vedoucí turecké Asociace lidských práv Ozturk Turkdogan. Současně vyzval mezinárodní společenství, aby zapůsobilo na turecké vedení a přimělo ho zastavit bojové akce proti kurdskému obyvatelstvu.

„V současné době jsme v Turecku svědky války proti kurdskému obyvatelstvu. Turecké vedení ji zahájilo pod rouškou boje s terorismem…K dané situaci by se dal uplatnit článek č. 3 ženevských konvencí. Mluví se v něm o vnitřním ozbrojeném konfliktu… Je třeba, aby mezinárodní společenství projevilo iniciativu a vyzvalo turecké vedení, aby zastavilo válku proti kurdskému obyvatelstvu", podotýká Turkdogan.

Přitom zvlášť upozornil na to, turecké vedení nedělá žádné rozdíly mezi povstalci a civilními obyvateli. „Zuřivé boje se v současné době odehrávají v Şırnaku a Nusaybinu, kam turecké vedení poslalo velké množství vojáků. Město Nusaybin aktivně bombardují".

Více: V Turecku se víc nedá mluvit o bezpečnosti. Probíhá tu skutečná občanská válka. V úterý to prohlásil vedoucí turecké Asociace lidských práv Ozturk Turkdogan. Současně vyzval mezinárodní společenství

Přívrženci ukrajinského Pravého sektoru podnikali pokusy o vyvolání masových nepokojů za účelem orga

#8978 Přívrženci ukrajinského Pravého sektoru podnikali pokusy o vyvolání masových nepokojů za účelem orga

2016-04-27 07:15

Přívrženci ukrajinského Pravého sektoru podnikali pokusy o vyvolání masových nepokojů za účelem organizace státního převratu v Rusku, praví se ve zprávě generálního prokurátora Jurije Čajky, která byla předána Radě federace.

Čajka přednese v Radě federace zprávu věnovanou situaci v oblasti právního řádu a zákonnosti v zemi v roce 2015 na zasedání, které se bude konat 27. dubna.

„Byl zablokován přístup na stránky na sociální síti VKontakte, jejímž prostřednictvím podnikali stoupenci ukrajinské nacionalistické organizace Pravý sektor pokusy o vyvolání masových nepokojů a uspořádání neschválených veřejných akcí, jejichž cílem byl státní převrat v Ruské federaci", praví se ve zprávě generálního prokurátora.

Více: Přívrženci ukrajinského Pravého sektoru podnikali pokusy o vyvolání masových nepokojů za účelem organizace státního převratu v Rusku,

JEHO LIDÉ HO NAZÝVAJÍ KRYSOU A LHÁŘEM ŽE VŠE PŘIZNAL 

 

VICE-Zajatec z Azova:Je tam většina nacionalistů, na Ukrajinu už nechci a budu pracovat pro Donbas

 

Ukrajina může tvrdit opak, je ovšem ještě pořád silně závislá na ruské energii

#8979 Ukrajina může tvrdit opak, je ovšem ještě pořád silně závislá na ruské energii

2016-04-27 07:20

Ukrajina může tvrdit opak, je ovšem ještě pořád silně závislá na ruské energii, konstatuje analytik Oilprice.com Colin Chilcoat.

„Energetický sektor země, jeden ze slabých základů její budoucnosti, je dezorientovaný —  musí se rozpolcovat mezi víru ve vlastní síly a navyklými činnostmi, to vše je cesta ke zničující nerozhodnosti," říká Chilcoat.

Více: UKRAJINA JE ZAVISLA NA RUSKE ENERGII PŘITOM LŽOU MEDIACH O OPAKU

NĚMECKO NEVIDÍ HROZBU V RUSKU 

Víc než polovina občanů Německa (57 %) má za to, že jejich země nemá vyslat vojáky na obranu baltských zemí a Polska, když na ně zaútočí Rusko. Svědčí o tom výsledky průzkumu veřejného mínění zveřejněné v úterý.

Za to, aby němečtí vojáci pomáhali v obraně jiným zemím, se vyslovilo 31 % respondentů, 12 % nemělo určité mínění.

Německý Bertelsmannův fond, který objednal průzkum, tvrdí, že tato nálada je následkem německého pacifismu a názoru, že Rusko nikoho neohrožuje,

Více: Německý Bertelsmannův fond, který objednal průzkum, tvrdí, že tato nálada je následkem německého pacifismu a názoru, že Rusko nikoho neohrožuje


Nepřihlášený uživatel

#8980 Re: Posprejované kavárny – další provokace z dílny islámofilů

2016-04-27 08:04

#8973: - Posprejované kavárny – další provokace z dílny islámofilů 

 To je strašně průhledný.Ještě nemají pachatele a ani důkazy a už je jasný kdo může za hanlivé a nesnášenlivé nápisy a symboly na kavárně sluníček a v metru.Na ČT24 v každých zprávách ukazují,jak Krnáčová pomáhá čistit extremistické obrázky ,jak politici a dokonce i klub Bohemka a asi i Martani odsuzují ten hanebný čin.Dělají z toho opět skandál století tak jako v zimě,kdy nám cpali do hlavy skupinku provokatérů zakuklených radikálních fotbalových fanoušků co radikálně provokovali v teniskách kousek od hradu.Kdyby se neprokázalo,že ten první byl tajný fízl tak by byl do dnes pasován za jejich nejradikálnějšího vůdce.Co si pamatuji tak fotbalový fanoušci mívají spíš na nohou vysoké šněrovací boty a né tenisky a polobotky jak naši tajný policajti.Nakonec dnes už se o tom incidentu vůbec nepíše.Kde se vzali tu se vzali a nakonec se tedy vypařili.Je divné,že nikdo nebyl zatčen však nám policie jasně dokázala na velikonoční demonstraci,že zatýkat umí a vůbec se s tím zatýkáním nemazlí.Ted běží shromáždění Praha se nebojí,které odsuzuje extremismus za obrovského zájmu ČT. 

Karel

#8981 Re: Re: Posprejované kavárny – další provokace z dílny islámofilů

2016-04-27 08:54

#8980: - Re: Posprejované kavárny – další provokace z dílny islámofilů 

Přesně, ještě se neví, kdo to udělal a už všichni podezírají majitele, že si to udělali sami. Úplně stejně to relativizují, jak tu zakuklenou bojůvku, která nezpůsobila krveprolití jen díky osobnímu nasazení jednoho tajného (kterého záměrně zesměšnili). Když se ukázalo, že o žádnou provokaci nešlo, tak o tom nikdo nepíše, protože mu to nevyhovuje. Ješte že ČT ukazuje, že většina lidí je proti šmárání výhrůžek na výlohy.

Atatürk

#8982 Re: Každý další útok proti svobodě slova a represe vůči novinářům ukazují, že turecký prezident je z

2016-04-27 12:00

#8956: - Každý další útok proti svobodě slova a represe vůči novinářům ukazují, že turecký prezident je zbabě 

Předseda tureckého parlamentu volá po ukotvení islámu v ústavě

Turecko potřebuje ústavu, v níž bude zakořeněn islám jakožto národní náboženství. Naopak již tradiční sekularismus by měl být z nejvyšší právní normy vyškrtnut. Prohlásil to předseda tureckého parlamentu Ismail Kahraman. Tím v podstatě popřel základní principy Turecké republiky, na nichž tato země stojí od přijetí Atatürkových reforem z 20. let minulého století.

„Ústava by neměla ukotvovat sekularismus z jednoho prostého důvodu. Je nutné, aby se věnovala náboženství. Proč bychom jakožto muslimská země měli být v situaci, kdy ustupujeme od náboženství? Jsme muslimskou zemí. Proto musíme mít náboženskou ústavu,“ řekl Kahraman z vládnoucí islamistické Strany spravedlnosti a rozvoje (AKP). Změny jsou v Turecku plíživé, ale citelné. Zákazy nošení náboženských symbolů jsou postupně mírněny a rušeny, je omezována svoboda slova, trestána kritika proroka Mohameda či cenzurován obsah sociálních sítí.

No prosím a tuhle fašounskou zemi NATO podporuje a EU s ní navazuje vstupní pohovory! Hanba!!!

Karel

#8983

2016-04-27 12:02

#8982: Atatürk - Re: Každý další útok proti svobodě slova a represe vůči novinářům ukazují, že turecký prezident je z 

 Máte staré informace:

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan se ve středu distancoval od prohlášení předsedy parlamentu Ismaila Kahramana, že by připravovaná nová ústava měla opět propojit stát s islámem. Podle Erdogana projevil Kahraman pouze svůj „osobní názor”, uvedla turecká agentura Anadolu.


Nepřihlášený uživatel

#8984 Re: V Turecku se víc nedá mluvit o bezpečnosti. Probíhá tu skutečná občanská válka

2016-04-27 12:10

#8977: V Turecku se víc nedá mluvit o bezpečnosti. Probíhá tu skutečná občanská válka - V Turecku se víc nedá mluvit o bezpečnosti. Probíhá tu skutečná občanská válka 

 Zatímco koalice bojuje proti islamistům, diktátorský zmrd Erdogan si vyřizuje účty s nepohodlnými Kurdy, na nichž již jednou genocidu spáchal, podporuje syrské teroristy v boji proti Asadovi, obchoduje čile s ropou a starožitnostmi a archeologickými  památkami od IS, sestřeluje ruská letadla při náletech na islamisty, den po dni systematicky islamizuje Turecko ... a tohle zvou zakomplexovaní promuslimští švábi do Evropy! Ohavnost! Jakákoliv smlouva s Tureckem je smlouva s ďáblem!  


Nepřihlášený uživatel

#8985 Re:

2016-04-27 12:15

#8983: Karel -  

 Jenže právě Erdogan už Turecko léta pozvolna islamizuje! Zákazy nošení náboženských symbolů jsou postupně mírněny a rušeny, je omezována svoboda slova, trestána kritika proroka Mohameda či cenzurován obsah sociálních sítí. Teď se od toho distancoval, protože na takový rázný krok není spolčnot připravena, ale za pár let, až bude s islamizací zase o kus dál, pokud se ho Turecko nezbaví, tak už bude pro. Tohl je pro Evropu skutečná hrozba a pomatená Merkelová s nimi ještě rozvázala vstupní pohovory do EU!

Když ČT LŽE lžou i Havlojdi

#8986 Re:

2016-04-27 13:14

#8983: Karel -  

 prosím predlož důkaze že to uvedla agentura Anadolu dej na to odkaz 


Nepřihlášený uživatel

#8987 Syrská vojska převzala kontrolu nad oblastí Balan obsazenou bandami teroristů z Fronty an-Nusrá

2016-04-27 13:51

Syrská vojska převzala kontrolu nad oblastí Balan obsazenou bandami teroristů z Fronty an-Nusrá, oznámil list Al-Vatan.

Boje o tuto obec trvaly několik týdnů. Na straně Fronty an-Nusrá bojovali ozbrojenci z radikálních islamistických skupin Džaiš al-Islam (Armáda islámu) a Faylaq al-Rahman.

VICE-Syrská armáda odrazila útok na město Aleppo

Podle informace listu Al-Vatan bylo v průběhu speciální operace vládních sil, jejímž cílem bylo vyčistit dálnici Harasta-Al-Kantara severně od Damašku, zlikvidováno 13 teroristů a desítky byly zraněny.

Více: Syrská vojska převzala kontrolu nad oblastí Balan obsazenou bandami teroristů z Fronty an-Nusrá

NATO STOJI ZA H.... JAKO OCHRANA

#8988 NATO JE K H.... PROTI TERORISMU NESCHOPNÉ POZVEME SI RUSKO NA OCHRANU STÁTU

2016-04-27 14:08

Ruský ministr obrany Sergej Šojgu pokládá ruské vojenské základny v Tádžikistánu a Kyrgyzstánu za bariéru pro terorismus.

„Našim společným zájmům odpovídá rozšiřování vojenské součásti Šanghajské organizace spolupráce (ŠOS). Jedním ze společných úkolů je zabránit šíření metastáz terorismu na území států SNS. Jsme přesvědčeni, že garantem regionální stability jsou ruské vojenské základny v Tádžikistánu a Kyrgyzstánu. Spolu se spojenci upevňujeme jejich bojeschopnost, což v první řadě posiluje bezpečnost Dušanbe a Biškeku", zdůraznil ministr v průběhu 5. Moskevské konference o mezinárodní bezpečnosti ve středu.

Více: Ruský ministr obrany Sergej Šojgu pokládá ruské vojenské základny v Tádžikistánu a Kyrgyzstánu za bariéru pro terorismus.


Nepřihlášený uživatel

#8989 Muslimské šátky v českých školách – Václav Klaus ml.

2016-04-27 14:17

Lidi teď moc nečtou delší texty, neradi nad něčím složitě uvažují. Vše nahrazuje často jen jakási dekorace, zkratka. Něco, co útočí na první signální soustavu. Něco, co zapůsobí na emoce, a nějaké přemýšlení je navíc.

 

V médiích to vědí. Vyrábějí se „HLP“ – tedy „hluboce lidské příběhy“. Často fotky. Často podvržené fotky.

 

Sám jsem onehdá šel do televizního pořadu k madam Jílkové o inkluzi a viděl, jak jacísi aktivisté (Nebo to bylo přes ministerstvo? Nebo od každého trochu?) svážejí romské účinkující k televizi, mladé muže navlékali do kvádra a přímo k pultíku postavili moc příjemně a kultivovaně vypadající romskou maminku.

 

Byla to opravdu milá paní a již během krátkého pořadu pochopila, že ji tam trochu zneužívají (jen ji tam vystrčili místo sebe), že inkluze se týká všech dětí a není to problém Romové/Neromové.

 

Nakonec jsme si po pořadu – i s těmi mladíky – hezky popovídali. Ale ti, co je tam vyslali (a některé převlékli) chtěli pracovat s emocemi: „Vidíte, slušní lidé, oběti systému vs. zapšklí lidé ze speciálních škol a rádoby odborníci, možná i rasisti nebo něco horšího.“ V tomhle pořadu to moc nevyšlo.

 

U muslimských šátků se jde na věc podobně. Mladá nevinná dívka, hodná, nikomu by neublížila. Proč by nemohla nosit do školy šátek? Zastane se jí pan ředitel a někteří spolužáci. Máme hluboce lidský příběh – HLP. Tolerance, svoboda vyznání a tak.

 

No jo, ale pak ve světě vidíte navazující aktivity, co jsou už méně HLP. Žáci odmítající podat učitelce ruku, protože je žena. Školní jídelna nesmí vařit vepřové maso. Nebudou se slavit Vánoce, protože někteří žáci je nemají – neuznávají. Ještě dál ve světě ani holčičky nemají ve školách vůbec co dělat.

 

A u toho rádoby nevinného šátku to začíná.

 

Zaprvé: šátky nejsou v žádném případě náboženským symbolem. Například křížek na krku (navíc je tady doma) náboženským symbolem je, protože ho nosí na krku muži i ženy.

 

Šátky a hábity muslimští muži nenosí, protože jsou jenom symbolem připomínajícím jejich ženám podřadné postavení. Podřadné postavení žen není naše kultura a nic, co by měl podporovat český daňový poplatník v resortu školství.

 

Zadruhé: české školy mají řadu chyb, ale k dobrým tradicím patří prvorepublikový demokratický sekularismus. Ve školách nemá místo politika ani náboženství. Nezáleží na majetkových poměrech studenta ani ničem dalším! Všichni žáci jsou si rovni a nijak se nerozlišují.

 

Jediné kritérium pro jejich rozlišení je pouze prospěch a chování! Jde o jednu ze základních hodnot systému – braňme ji!

 

Zatřetí: my jsme tady doma a povinností hostů je naši kulturu ctít. Pokud tady chtějí žít, musí se asimilovat a přizpůsobit (stát se Čechy s jejich tradicemi a zvyky, mj. křesťanskými), nikoli abychom se my přizpůsobovali jim.

Kdybych chtěl žít v Jemenu, protože mi tamější společnost a vše více konvenuje, pak moje dcera nepůjde do místní školy v minisukni a nebude to vyžadovat jako „lidské právo“. Ani ne proto, že by nám případně všem usekli hlavu, ale protože slušný host ctí pravidla hostitelské země, pokud tam chce žít.

 

Ale ta mladá slečna z Teplic, nebo odkud, za to nemůže. Tu jenom vystrčili místo sebe, aby dělala „HLP“.

 

Sluší se říci bez hysterie a podrážděnosti: „V této zemi NE. Muslimské šátky ani hábity do českých škol nepatří.“


Nepřihlášený uživatel

#8990 USA PORUŠUJE ZASE MEZINARODNI PRAVA

2016-04-27 14:27

Přítomnost amerických vojáků v Sýrii není legitimní, prohlásil náměstek ruského ministra zahraničních věcí Gennadij Gatilov.

„Samozřejmě, že není", řekl, když odpovídal na otázku o zákonnosti přítomnosti amerických vojáků v Sýrii.

Podle Gatilovových slov nedostali američtí vojáci od syrské vlády povolení k tomu, aby se nacházeli na území Sýrie.

Více: Přítomnost amerických vojáků v Sýrii není legitimní

Michael Johnson k závěru, že vojenský potenciál Ruska je několikanásobně větší než potenciál NATO,

#8991 Michael Johnson k závěru, že vojenský potenciál Ruska je několikanásobně větší než potenciál NATO,

2016-04-27 16:19

Po rozebrání údajů výzkumů a vojenských cvičení za téměř dvouleté období dospěli analytici z výzkumného centra Rand Corporation David A. Shlapak a Michael Johnson k závěru, že vojenský potenciál Ruska je několikanásobně větší než potenciál NATO, informuje War on the Rocks.

VICE-Ruská armáda je modernější než si myslíte, a to proto, že…

Při modelování možného útoku Ruska na pobaltské země je zjevné, že se tyto země dostanou do nezáviděníhodné situace. Rusko je schopno rozmístit za deset dní asi 27 praporů připravených k boji. Počet vojáků v nich se bude pohybovat mezi 30 až 50 tisíci mužů. Kromě toho mají tyto útvary ve výzbroji obrněnou techniku, s níž nelze konkurovat špatně chráněným vozům aliance. Kromě toho bude mít Rusko, alespoň zpočátku, početní převahu v tancích (7:1), obrněných vozech pěchoty (5:1) a vrtulnících (5:1), hlavňovém dělostřelectvu (4:1), dalekonosném dělostřelectvu (16:1), systému PVO pro blízké vzdálenosti (24:1) a v počtu systémů protivzdušné obrany pro velké vzdálenosti (17:1).

Více: RUSKO JE LEPŠI NEŽ NATO V TECHNICE ATD

Ruská hypersonická raketa nemá analog v USA takže pokut USA něco začne srovnaj je se zemi

#8992 Ruská hypersonická raketa nemá analog v USA takže pokut USA něco začne srovnaj je se zemi

2016-04-27 18:18

Ruská hypersonická raketa Cirkon bude, jak se očekává, dána do sériové výroby v roce 2018, píše novinář The National Interest Dave Majumdar. Tato nová zbraň, která vyvíjí rychlost pět nebo šestkrát větší než rychlost zvuku, absolvuje dnes státní zkoušky.

Těžký atomový raketový křižník Admirál Nachimov projektu 1144 Orlan, který je v modernizaci, se stane nejspíš první ruskou lodí, jež bude vybavena těmito hypersonickými střelami z komplexu 3K22 Cirkon. Do sestavy vojenské flotily se tento křižník má vrátit v roce 2018.

VICE-Média: ruská hypersonická zbraň nemá analogy v USA

Kromě toho, podle plánu má být těmito střelami vyzbrojen po modernizaci v roce 2022 také další atomový křižník Petr Veliký.

Více: Ruská hypersonická raketa nemá analog v USA

USA SI NEZALITA BRZY UZ AJI NAD INDIOU BES POVOLENI JAK SILETA KDE CHCE UKUPANTI SE ZAPADU

#8993 USA SI NEZALITA BRZY UZ AJI NAD INDIOU BES POVOLENI JAK SILETA KDE CHCE UKUPANTI SE ZAPADU

2016-04-27 18:45

Rusko a Indie podepsaly dohodu o dodávkách S-400. V Dillí očekávají, že dodávky budou co nejdřív zahájeny, prohlásil indický ministr obrany Manohar Parrikar.

Avšak šéf Rostechu Sergej Čemezov při komentování dané informace prohlásil, že smlouva prozatím uzavřena nebyla. Žádné dodatečné komentáře ale neposkytl.

VICE-Vrchní velitel VKS RF: S-400 zjednal pořádek ve vzdušném prostoru Sýrie

18. dubna prohlásil poradce ruského prezidenta pro vojensko-technickou spolupráci Vladimir Kožin, že Čína a Indie projevily zájem o ruský systém protivzdušné obrany S-400 Triumf, se zástupci těchto zemí probíhají jednání, Rusko ale hodlá nejdřív vyhovět potřebám ruských ozbrojených sil.

Více: INDIE DOHODA S RUSKEM O SU-400 KONEC LETU USA NEPOVOLENĚ

frantici anglani němčouři patří do blazince

#8994 zapadni evropa jde na poražku k muslimskému řeznikovy

2016-04-27 18:57

zapadni evropa a jejich život s islámským dobytkem 

 frantici anglani němčouři a dalši si uživaji multikulturni raj miliony muslimu v zapadni evropě právo šária atentaty prodej drog vysoka kriminalita no go zony policie šária nasili proti puvodnimu obyvatelstvu nevim proč se lide v zapadni evropě nezvednou asi přišly o mozek multikulturnim sluničkovym fanatizmem 


Nepřihlášený uživatel

#8995 Tomio Okamura: ČSSD a její neuvěřitelné nerespektování soudního rozsudku v kauze Lidový dům

2016-04-27 19:11

Tomio Okamura: Islám je neslučitelný se svobodou a demokracií a s evropským pojetím lidských práv

#8996 Tomio Okamura: Islám je neslučitelný se svobodou a demokracií a s evropským pojetím lidských práv

2016-04-27 19:14

Zeman je rakovina

#8997 Re: Re: STARÝ ZKU...........Tomáš Halík zaútočil na prezidenta Zemana, že prý šíří ve společnosti ra

2016-04-27 19:19

rusáci z aeronetu POCHÁZEJÍ Z OLOMOUCE

#8998 Re: Re:

2016-04-27 19:21

#8986: Když ČT LŽE lžou i Havlojdi - Re:  

 AERONET ŠÍŘÍ NENÁVISTNOU RUSKOU PROPAGANDU

Tomio Okamura: S těmi důchody to už Sobotka s Babišem opravdu přehnali

#8999 Tomio Okamura: S těmi důchody to už Sobotka s Babišem opravdu přehnali

2016-04-27 19:22

NEZAPOMÍNEJME VLASTENCI 

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

 VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VICE-Tomio Okamura: S těmi důchody to už Sobotka s Babišem opravdu přehnali


Nepřihlášený uživatel

#9000 Re: Re: Re:

2016-04-27 19:24

#8998: rusáci z aeronetu - Re: Re:  

 PROSIM DOLOŽ DŮKAZEM ŽE JE RUSKY IDIOTE S PRAHY JUNGMANNOVÉ ULICE KDE SKÁČOU SAMÉ BLBÉ OPICE