Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

spiknuti proti bohu a církvím
Nepřihlášený uživatel

#8951 Re: Re: Re: Re: názor na židy

2016-04-25 12:53

#8944: KAZATEL-MT24-Z.J,12,13 - Re: Re: Re: názor na židy  

 přesně malachiašovo proroctvi 266 papež je posledni před zničeni katolicke cirkve dalši papež už nebude papež františek se považuje za svateho otce ale jediny svaty otec je ten na nebesich a to je otec nas všech a zvěrstvo ktere pachal řim v minulosti se podoba dnešnimu islámského státu a jezuite vytvořily islám jako nepřitele křestanu papež františek je take jezuita sice nesouhlasim z válkou ale válka bohužel je nevyhnutelna doba osviceni nebude dokud se lidstvo neprobudi a tohle bude ještě dlouho trvat nesouhlasim se zabijenim ale bohužel po nas muslimové svou fanatickou ideologii pujdou a to je ještě potporuje usa a papež a bojovat budem muset protože pokud by islám ovladl evropu tak to znamena že radikalove budou vlastnit jaderne zbraně a ti zautočijou na usa rusko a izrael a oni použijou jaderne zbraně take a tohle je jaderna válka to by umřely miliardy lidi 2 světová válka je oproti tomuhle jen čajiček to by znamenalo genocidu tu největši chudobu a lide by bojovaly o přežiti mezi sebou o jidlo vodu a přežiti a tohle předpověděl nostradamus nejhorši válka ktera kdy mohla existovat v cele historii lidstva 

KAZATEL-MT24-Z.J,12,13

#8952 Povstane národ proti národu a království proti království, bude hlad a zemětřesení na mnoha místech.

2016-04-25 14:09

Rakousko postihlo zemětřesení o síle 4,4 stupně

Zemětřesení o síle 4,4 stupně Richterovy škály v pondělí zasáhlo východ Rakouska. Otřesy byly citelné v oblasti města Alland, které se nachází nedaleko Vídně. Informovala o tom agentura APA s odvoláním na Rakouský meteorologický institut (ZAMG).

MATOUŠ 24

  • Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.
  • On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.“
  • Když seděl na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli: „Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení tvého příchodu a skonání věku!“
  • Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.
  • Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.
  • Budete slyšet válečný ryk a zvěsti o válkách; hleďte, abyste se nelekali. Musí to být, ale to ještě nebude konec.
  • Povstane národ proti národu a království proti království, bude hlad a zemětřesení na mnoha místech.
Nejméně osm set bojovníků teroristické skupiny Al-Káida

#8953 Nejméně osm set bojovníků teroristické skupiny Al-Káida

2016-04-25 14:26

Nejméně osm set bojovníků teroristické skupiny Al-Káida (v Rusku zakázaná) bylo zlikvidováno v průběhu útoku arabské koalice a vládních vojsk Jemenu na jihu země, informuje saúdská zpravodajská agentura SPA s odvolání na prohlášení koalice.

Informuje se o tom, že mezi zabitými bojovníky jsou i vůdcové teroristické skupiny.

Dříve se už objevila informace o tom, že jemenská vojska osvobodila od islamistů z Al-Káidy jižní město Al-Mukallá, které bylo opěrným bodem této skupiny po dobu zhruba jednoho roku. Před tím zaútočily síly koalice v čele se Saúdskou Arábií na sídlo teroristů, aniž by přitom narazily na jakýkoli odpor ozbrojenců, kteří ustoupili na západ, k provinciím Hadramaut a Shabwa.

Více: Nejméně osm set bojovníků teroristické skupiny Al-Káida

VYPRAVÍ DŽIHADYSTA 

 

(USA PUSTILO AGENTA A ZAPLATILO MU ZA ZALOZENI Al-Káida 20-30MIL DOLARŮ)

 

VICE-Spojenectvo USA - ISIS (ISIL) odhalené

 


Nepřihlášený uživatel

#8954 Ceny ropy mohou skočit výš než se zdá, což může vážně ohrozit USA,

2016-04-25 14:31

Ceny ropy mohou skočit výš než se zdá, což může vážně ohrozit USA, míní pozorovatel Forbes Brad McMillan.

Podle jeho předpovědi je právě ropa hlavní možností zasadit úder americkému hospodářství.

McMillan upozornil na nynější růst cen „černého zlata" a poznamenal, že se rozdíl mezi poptávkou a nabídkou brzy, jak se zdá, vrátí na normální úroveň. Stejně jako mnozí další analytici, souhlasí s tím, že se ceny znormalizují na úrovni mezních vlastních nákladů na výrobu jednoho barelu ropy, tedy, 40-60 dolarů, a nejspíš v tomto rozmezí také zůstanou.

Více: Ceny ropy mohou skočit výš než se zdá, což může vážně ohrozit USA,

V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.

Více: OBCHOD S IS TURECKO ROPA DUKAZE VIDEA FOTKY


Nepřihlášený uživatel

#8955 Re: STARÝ ZKU...........Tomáš Halík zaútočil na prezidenta Zemana, že prý šíří ve společnosti rakovi

2016-04-25 14:33

#8942: - STARÝ ZKU...........Tomáš Halík zaútočil na prezidenta Zemana, že prý šíří ve společnosti rakovinu! 

 Jediní kdo šíří v naší společnosti rakovinu, jsou sluníčkáři v čele s užitečným idiotem halíkem, kteří zde šíří rakovinné bujení zvané islám.


Nepřihlášený uživatel

#8956 Každý další útok proti svobodě slova a represe vůči novinářům ukazují, že turecký prezident je zbabě

2016-04-25 14:39

Každý další útok proti svobodě slova a represe vůči novinářům ukazují, že turecký prezident je zbabělec, píše Stern.

Nejsmutnějším důkazem zoufalství, s kterým se Erdogan snaží zastrašit vlastní národ a zrušit svobodu slova, byl soud s akademiky, kteří vystoupili s výzvou k Turecku „zastavit masakr " na jihovýchodě země a vrátit se k jednáním za účelem mírového urovnání kurdského problému, píše vydání.

Erdogan reagoval na tyto požadavky jako na osobní urážku. Poněvadž neměl nic, čím by čelil kritice vědců, rozhodl, že ukáže, „kdo je tu nejsilnější," a pohnal je k soudu. Bál se, že neumlčí-li akademiky, odváží se také jiní turečtí občané vystoupit proti jeho barbarské politice, pro kterou neexistují žádná ospravedlnění. Erdogan označil vědce za „zrádce" a „pomahače teroristů" ve snaze ospravedlnit represe, avšak jeho skutečné motivy byly jasné, zdůrazňuje autor článku.

Více: Každý další útok proti svobodě slova a represe vůči novinářům ukazují, že turecký prezident je zbabělec

Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala

 

Na demonstraci v Ankaře , bude Erdogan na viny za bombardování v úterý v Istanbulu bylo uděleno devět demonstrantů bylo surově zatkli ve středu. Malá skupina , složená ze členů lidové revoluční osvobozenecké strany -Front , demonstroval před kanceláří OSN v Ankaře a zavolal Erdogan rezignaci . Skupina se pokojně se chovají a ukazuje pouze několik minut , jak již přišel Than policie a zatkla .

 

VICE-Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#8957 USA neplní dohody uzavřené s Ruskem o odsunu skupin opozice od Aleppa, aby mohli být cílem útoků ter

2016-04-25 14:46

USA neplní dohody uzavřené s Ruskem o odsunu skupin opozice od Aleppa, aby mohli být cílem útoků teroristé, prohlásil ruský ministr zahraničních věcí Sergej Lavrov.

„Tyto (opoziční skupiny) musí toto území opustit, protože se v jejich blízkosti nacházejí teroristé. To veřejně podpořil ve svém vystoupení (ministr zahraničí USA) John Kerry už v lednu na zasedání Mezinárodní skupiny pro podporu Sýrie", řekl Lavrov.

Více: USA neplní dohody uzavřené s Ruskem o odsunu skupin opozice od Aleppa, aby mohli být cílem útoků teroristé,

PROČ USA NEPLNÍ DOHODU FAKTA ZDE TEDA DŮKAZE

PLAN DESTABILIZACE IRANU,SYRIE,EVROPY

PSÁN V PENTAGONU Celý dokument ke stažení zde.

Není k tomu co dodat. USA nejen věděly, co se stane, že vznikne ISIL a Islámský stát, ale v dokumentu natvrdo přiznávají, že to je přesně to, co západní mocnosti a USA chtějí. A občan v EU je teď za co? Za vola? Debila? Je třeba opět vyjít do ulic, před americkou ambasádu a znovu demonstrovat. Možná by ale nebylo od věci tento dokument omlátit některým českým politikům o tváře, protože ten „západ“ v dokumentu, to jsme i my a mnozí čeští politici, kteří se tak moc přimlouvali v roce 2012 za vyzbrojení syrské „umírněné“ opozice.

A především by dokument měl být ukázán těm, kteří pořád opakují cosi o hrozbě Ruska a o tom, jak Američané pomáhají chránit mír ve světě. A zatím Američané za našimi zády v klidu destabilizují celý Blízký východ a sever Afriky, v důsledku čehož potom prchají statisíce běženců do Evropy. A co Američané rozdmýchají, to musí potom hasit Evropa, kapsy evropských daňových „soumarníků“ a musí se zavádět kvóty na přijímání běženců. Tohle je bezpečnostní riziko pro Evropu a celý svět. Čím dříve si to politici v EU uvědomí, tím lépe.

VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!

Živě: Anti-TTIP a Anti-CETA Demo v Hannoveru - ein Tag vor Obamovi und Merkels Besuch

#8958 Živě: Anti-TTIP a Anti-CETA Demo v Hannoveru - ein Tag vor Obamovi und Merkels Besuch

2016-04-25 16:09

utok proti občanum lži korupce a genocida

#8959 Re: Povstane národ proti národu a království proti království, bude hlad a zemětřesení na mnoha míst

2016-04-25 16:31

#8952: KAZATEL-MT24-Z.J,12,13 - Povstane národ proti národu a království proti království, bude hlad a zemětřesení na mnoha místech. 

 je opravdu zajmave jak vše vychazi podle proroctvi dřiv než bude válka se necham projistotu pokřtit tipuju tak na rok 2020 že začne válka s islámem za rok 2015 se dostalo do evropy 1 pul milionu muslim v tomhle roce to muže byt 5 milionu a možna vice muslimska imigrace do evropy video na internetu we are here at home džihad šária vražděni za tohle všichni kolaboranti zradci sluničkaři havlojdi a neo marxiste skonči v te nejtemějši diře v pekle už aby to bylo budou litovat že se vubec narodily na tohle nikdo nezapomene a historie je bude nenavidět 

AMERICKÉ LŽI IDIOTOU

#8960 lačovka na americký spôsob II. - lži v priamom prenose

2016-04-25 16:52

LŽI USA IDIOTOU

Tlačovka na americký spôsob II. - lži v priamom prenose

Hovorcovia admirál John Kirby a Elizabeth Trudeau sa nechali školácky nachytať novinármi priamo v priamom...

VICE-Tlačovka na americký spôsob II. - lži v priamom prenose

FAKTA

Portál WikiLeaks založený Julianem Assangem za účelem zveřejňování tajných dokumentů a politických usvědčení informuje, že vypsal odměnu 50 tisíc dolarů za video a audiomateriály z ostřelování nemocnice mezinárodní organizace Lékaři bez hranic v Kunduzu.

„Rozhodli jsme se zvýšit odměnu na 50 tisíc dolarů, abychom získali záběry a audiozáznamy z kabiny pilota, zprávu o vyšetřování a další materiály tohoto druhu, takové jako pravidla používání zbraní, platná v této době", píše portál.

Kromě toho zdůrazňuje, že na nemocnici střílely letouny USA AC-130, které zaznamenávají útoky na kamery s vysokým rozlišením. V souladu s vojenskou procedurou musí být dané materiály doplněny audiozáznamem z kabiny pilota.

Více: nemocnici střílely letouny USA AC-130

VICE-vše o Kunduzu naletu 

Otevřený dopis Lubomíru Zaorálkovi

#8961 Otevřený dopis Lubomíru Zaorálkovi

2016-04-25 17:20

Otevřený dopis Lubomíru Zaorálkovi

Pane Lubomíre Zaorálku,

ministře zahraničních věcí ČR.

   Dovolte mi, abych Vám vyjádřil lítost nad Vašim značně omezeným uvažováním. To, že jaksi nezvládáte imigrační politiku, to mne neudivuje, protože Vy toho nezvládáte v zahraniční politice (spolu s vnitřní) daleko víc. Ale abych byl konkrétní, k věci:

     Podle Vašeho mizerného, prounijně a prozápadně řiťolezeckou rétorikou silně ovlivněného názoru v otázce migrace a prosazování multikulturalismu v Evropě konstatujete, že Muslimské společnosti stojí před výzvou, jak propojit náboženské normy s individuálními svobodami a debatou o tom, jak vedle sebe mohou fungovat různé kultury a náboženství.“ Především je s podivem, že celou tuto záležitost osobně a svérázně stavíte do této situace přesto, že v ČR silně převažuje názor občanů, který vyloženě s imigrací nesouhlasí, je antimuslimský, případně antiislámistický a který vyjadřuje oprávněné obavy ne jen z případného pobytu těchto migrantů u nás, ale v celé EU. Je odvážné až provokativní Vaše tvrzení, že „Je jasné, že vzhledem k tomu, že muslimské komunity jsou a dále budou důležitou součástí evropských společností, výsledek této debaty bude důležitý i pro nás“. To je opravdu troufalé konstatování.

   Ptám se, kde berete tu jistotu, neřku-li drzost tvrdit, že muslimské komunity jsou a budou důležitou součástí evropských společností? To, že takto uvažuje několik silně psychicky narušených a tedy zdravého rozumu postrádajících jedinců v EU, kteří se za nemalý jidášský peníz nechali ovlivnit zákeřnou politickou rétorikou americké administrativy, usilující o ovládnutí Evropy pomocí integrace muslimských národů však ještě neznamená, že s těmito úvahami a tendencemi také souhlasí miliony občanů Evropy. Chápu, že nemáte zájem slyšet, registrovat a už vůbec ne respektovat názory občanů, protože ti Vám slávu ani peníze nezaručí, ale to neznamená, že jejich názory nejsou pro Vás důležité. S naprostým klidem a suverénně konstatujete, žeEvropa vnímala islám dlouhou dobu jako sousedící svět, nyní jsou však muslimové sousedy Evropanů ve stejných městech i ulicích“. A to je to, co naše občany, ale i občany Evropy přímo děsí.

VICE-Otevřený dopis Lubomíru Zaorálkovi


Nepřihlášený uživatel

#8962 Unie, žádní imigranti nebudou!. ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

2016-04-25 19:20

První generace dřívějších imigrantů byla sice vděčná a sekala latinu, jejich děti a děti jejich dětí teď děljí původním obyvatelům hostitelských zemí peklo. A u téhle uměle vyvolané imigrační vlny už ani ta první generace neprojevuje vděk. Co potom tedy vyroste z jejich harantů? Ti lidi tady nemají co pohledávat. Dokud si neuvědomí, že islám, který zde protlačují, je právě viníkem srabu v jejich zemích, tudíž sem tahají přesně to, před čím utíkají, nemá smysl s nimi o čemkoliv jednat. Většina lidí to samozřejmě ví, jen pár hlupáčků bude pořád dokola mlet tu svou.

pozvánka do Brna

#8963 přijďte taky

2016-04-25 19:38

... cituji:

Přijďte tedy tu obavu vyjádřit na Moravské náměstí v Brně 11. května v 17:00 - moji přátelé i já jdeme také svojí přítomností podpořit naši jedinou reálnou naději, že se destrukční činnost zločinecké dvojky Obama-Merkelová a jejich poskoků v "naší" vládě dá alespoň ještě výrazně zbrzdit, optimálně i zastavit, pokud lidé budou volit správně, jako přes víkend v Rakousku. Ne vlastizrádným ČSSD, Ne Babišovu ANO, Nelidovcům, kteří svorně nařídili, že se naši policisté budou muset učit zvrácené "právo" šaría, které chtěl Okamura zákonem zakázat - a opět - ČSSD, ANO a lidovci tento návrh smetli společně a jednohlasně se stolu!!! Podle činů poznáte je! Proto a nejen proto podporuji a budu volit okamurovu SPD!! ...


Nepřihlášený uživatel

#8964 Re: Re: je to vůl ... korunovaný

2016-04-25 22:40

#8880: Ten, který netančí s Bruselskými vlky - Re: je to vůl ... korunovaný 

 Německou logiku prostě zdravá hlava nebere. Muslimové jim tam dělají brajgl a skopčáci za to budou mrskat sami sebe. Co všechno musí ještě islamisti provést, než se jim v těch pseudohumanismem zdegenerovaných palicích rozsvítí? Asi nic, ti už jsou totálně bezradní. 

Povaleči z kaváren do polí a továren

#8965 Palermo se změnilo na druhý Istanbul či Bejrút, tvrdí starosta sicilského města

2016-04-26 07:56

Italská Sicílie zažívá v posledních týdnech zuřivý boj o teritorium. Krvavé potyčky mezi sebou svádí mafie, nechvalně známá Cosa Nostra a bandy kriminálníků, které se dostávají do Evropy s migranty. Právě na jih Itálie se podle týdeníku Focus po uzavření takzvané balkánské cesty přelila uprchlická vlna. Situace už došla tak daleko, že mafie si s uprchlíky vyřizuje účty přímo na ulici. Starosta Palerma Leoluca Orlando tvrdí, že se z jeho města stal nový Istanbul či Bejrút.

Zdejší pomatení vítači si asi přejí, aby to stejně tak vypadalo i zde? Zavřít je okamžitě do Bohnic, než ta lůza napáchá ještě více škod.

Mobilní telefony a sítě operátorů nikdy nebyly bezpečné pro jakýkoliv typ hovoru ani textu!

#8966 Mobilní telefony a sítě operátorů nikdy nebyly bezpečné pro jakýkoliv typ hovoru ani textu!

2016-04-26 08:56

VIDEO: Mobilní telefony a sítě operátorů nikdy nebyly bezpečné pro jakýkoliv typ hovoru ani textu! Brutální chyba v globální mobilní síti, které se tajné služby nehodlají vzdát!


Americká televize CBS před týdnem ve svém pořadu 60 Minutes odvysílala šokující reportáž, která odhaluje docela drsným způsobem pravdu o mobilních telefonech a celulárních sítích mobilních operátorů. Odposlouchávat jakýkoliv telefon, kdekoliv a komukoliv na světě, je otázkou linuxové aplikace a upraveného GSM modemu. Pořad CBS vyvolal v USA paniku mezi politiky, manažery a obchodníky, protože se ukázalo, že odposlouchávat lze i amerického senátora, který souhlasil dobrovolně s pokusem, že se zúčastní hackování namířeného proti jeho konverzaci po telefonu s jeho spolupracovníky. Telefon Angely Merkel byl americkou NSA odposloucháván zřejmě právě tímto způsobem.


VICE-VIDEO: Mobilní telefony a sítě operátorů nikdy nebyly bezpečné pro jakýkoliv typ hovoru ani textu! Brutální chyba v globální mobilní síti, které se tajné služby nehodlají vzdát!


Nepřihlášený uživatel

#8967 SK V VŠOKU

2016-04-26 08:58

Jak reagují na Slovensku na výsledky prezidentských voleb v sousedním Rakousku, kde poprvé za poslední dobu propadly vládnoucí strany a s velkým náskokem vstoupil do druhého kola předseda Svobodné strany Rakouska Norbert Hofer, kterého média nazývají „populistou“? Pro Sputnik – pozorovatel Slovenských národních novin Dušan Kerný.

Dušan Kerný: Slovenská společnost, která je v danou chvíli doslova ponořena do všeobecně znepokojující události, a to trojité operace srdce premiéra R. Fica, nicméně prožila skutečný šok z rakouských voleb. Jak vysvětlit tento divný výběr sousedů? Zřejmě všeobecnou nespokojeností s politickým vedením, ale hlavně samozřejmě tím, že vládnoucí strany v Rakousku od samého počátku podporovaly heslo „otevřených dveří" pro migranty, vyhlášené A. Merkelovou, a teď platí za svou podporu. Ačkoliv potom přehodnotily postoj k migrantům, zavedly různé zákazy na vjezd a pobyt, lidé zřejmě na nic nezapomněli a neodpustili chyby politikům, kterých už mají dost.

Více: Jak reagují na Slovensku na výsledky prezidentských voleb v sousedním Rakousku, kde poprvé za poslední dobu propadly vládnoucí strany a s velkým náskokem vstoupil do druhého kola předseda Svobodné strany Rakouska


Nepřihlášený uživatel

#8968

2016-04-26 09:07

V Oděse zablokovali účastníci protestní akce proti městským úřadům budovu radnice po tom, když je v noci na úterý přepadly neznámé osoby, informuje televizní stanice 112.ua.

Dříve už aktivisté oznámili, že asi ve 4:30 ráno k nim přijeli v autobusech neznámí lidé, začali je mlátit a likvidovat tábor protestujících. Několik útočníků se podařilo zadržet, praví se v příspěvku.

Podle slov zpravodaje televizní stanice byly všechny východy z budovy radnice zablokovány, hlavní vchod zabarikádovali pneumatikami a kontejnery na odpadky. Aktivisté hodlají budovu radnice uvolnit po tom, až budou splněny jejich požadavky. Mítinkující už dřív prohlásili, že žádají, aby odstoupil oděský starosta Gennadij Truchanov.

Více: V Oděse zablokovali účastníci protestní akce proti městským úřadům budovu radnice po tom, když je v noci na úterý přepadly neznámé osoby, informuje televizní stanice 112.ua.

Teherán připravil žalobu proti Washingtonu k mezinárodnímu trestnímu soudu v souvislosti s případem využití USA dvou miliard zablokovaných íránských aktiv, řekl úředník centra mezinárodního práva administrativy prezidenta Íránu Mohammad Džachrami.

„Írán se může obrátit k mezinárodnímu soudu kvůli tomu, aby se domohl svých práv. K tomu byla připravena žaloba, která bude Íránem postoupena k mezinárodnímu soudu ve spojení s rozhodnutím Nejvyššího soudu USA pokutovat Írán 2 miliardami dolarů," říká zpráva na stránkách administrativy prezidenta země, kterou cituje agentura Sputnik.

Více: IRAN ZALOBU NA PORUŠITELE MEZINARODNÍCH PRÁV ZEMI

Nejvyšší radě Ukrajiny zaregistrovali návrh zákona o amnestii vojáků, kteří se v okamžiku provinění účastnili vojenské činností na Donbase. Dokument je publikovaný na stránce parlamentu.

VICE-Nejvyšší radě Ukrajiny zaregistrovali návrh zákona o amnestii vojáků, kteří se v okamžiku provinění účastnili vojenské činností na Donbase

Turecko se nemůže vypořádat s příchodem všemožných bojůvek, protože s nimi kontaktuje

#8969 Turecko se nemůže vypořádat s příchodem všemožných bojůvek, protože s nimi kontaktuje

2016-04-26 09:15

Turecko se nemůže vypořádat s příchodem všemožných bojůvek, protože s nimi kontaktuje, nyní je tato zem nebezpečná pro turisty, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin na fóru Všeruské lidové fronty.

„Nyní, když — ze známých důvodů — existují problémy s návštěvou těch míst, na která si už naši lidé zvykli, mám na mysli i… Turecko, s nímž se u nás vytvořily nikoli naší vinou určité vztahy, a kde se vedení bohužel nedokáže vypořádat s různými bojůvkami, které se sem hrnou z nejbližších zemí, protože s nimi kontaktuje", cituje Putinova slova RIA Novosti.

Více: Turecko se nemůže vypořádat s příchodem všemožných bojůvek, protože s nimi kontaktuje, nyní je tato zem nebezpečná pro turisty,

 

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto

Nekorektně

#8970 Lidi, braňte svoje domovy, policie vás neochrání!

2016-04-26 12:08

V Německu už nám ukázali, jak to má fungovat. Ve dvoutisícové obci Mainstockheim docházelo ke střetům mezi místními a azylanty již od května. Útočili na sebe pěstmi i basebalovými pálkami. Několikrát zasahovala policie. Situace vyvrcholila poslední víkend, kdy byl během potyček zraněn patnáctiletý Turek německého občanství. "Skupina mladých Němců a německých Turků z Kitzingenu se dostala s azylanty do sporu poté, co obtěžovali mladou dívku," vypráví starosta obce Karl-Dieter Fuchs. Místní obyvatelé následně přišli před penzion v počtu tří set ozbrojeni basebalovými pálkami a řetězy z kol. V penzionu se ukrývalo pětadvacet utečenců z Albánie a Kosova. Policii se podařilo situaci uklidnit, ale místní dosáhli svého. Uprchlíci museli Mainstockheim opustit. Penzion byl vyklizen a po tříměsíčním hostování azylantů bude nyní obec penzion opravovat. Ani se neptám, co tam pohledávaly tyhle balkánské sračky, které právo na azyl vůbec nemají. Domobrany jsou jediným možným krokem k zajištění pořádku, který policie, ba ani armáda nastolit nedokáže. Nicméně dokud budou u moci vlastizrádní jidášové, budou nám házet klacky pod nohy, jak jen to jde, to znamená i při zřizování domobran. Třeba Kotleba chtěl ve svém kraji zřídit domobranu proti nepřizpůsobivým vyvrhelům, starostové byli pro, už se podnikaly první kroky, jenže pak přišel příkaz shora, že jim zkrouhnou dotace nebo tak něco a všichni z toho projektu couvli. Když začal posílat do problémových vlaků hlídky, smetánka z bratislavské kavárny byla vzteky bez sebe. Že tam nedávno zmlátil a zmrzačil cikán mladou holku, to bylo v pořádku, ale že chce s touhle nastalou situací někdo něco dělat a chránit tak případné oběti, to je nepřípustné. Prostě zločinci mají větší práva než oběti a větší zločinec je ten, kdo se snaží vymáhat dodržování pořádku, než ten, kdo pořádek a zákony svévolně porušuje. Orwell by měl z dnešní doby radost. Či spíše neměl, protože dochází k naplňování jeho nejčernějších vizí. Doba temna pod duhovými vlajkami.


Nepřihlášený uživatel

#8971

2016-04-26 14:07

Veritas Vincit. Domovinu ubráníme. Je jenom jeden Bůh a to jest Hospodin. Kéž nám pomůže získat suverenitu a soběstačnost. Kéž se všichni schováme pod jeho ochranná křídla. ;)

Nepřihlášený uživatel

#8972

2016-04-26 14:12

Nejsem žádný egoistický nelida. Souhlasím s pomocí potřebným. S pomocí lidem které vyhnala válka. Takoví lidé by měli být vděční za každou pomoc. Pomohl bych jim takto: Ubytování kasárenského typu. Společné sociální zařízení. Jídlo ze společných vývařoven. A jen minimum finančních prostředků na základní životní potřeby. A komu se to nelíbí ať se vrátí odkud přišel, protože nejde o utečence, ale rozmazlenou ekonomickou lemru!


Nepřihlášený uživatel

#8973 Posprejované kavárny – další provokace z dílny islámofilů

2016-04-26 18:19

Nemůžu si pomoct, ale žádný z "xenofobů" v mém okolí neříká muslimským imigrantům UPRCHLÍCI, zato hate free propaguje všude "uprchlící vítejte". Stejně tak TÁHNĚTE je převzato z profláklého vítačského sloganu "náckové táhněte“. Všechno slovník levičácké neomarxistické svoloče, takže další akce pod falešnou vlajkou. Tohle je dílo antiislamistů asi tak stejně, jako stavná bitka-nebitka v Thunovské ulici. A vyšetří se to obojí úplně stejně - tedy nijak, a to navzdory všudypřítomnému policejnímu kamerovému systému. Pročpak asi? Lidi, nebuďte blbí a nežerte vše, čím nás mainstream krmí.


Nepřihlášený uživatel

#8974 Re: Lidi, braňte svoje domovy, policie vás neochrání!

2016-04-26 18:48

#8970: Nekorektně - Lidi, braňte svoje domovy, policie vás neochrání! 

 Ano, až bude nejhůř, tak řešení bude prosté. Každej vidlákov v týhle zemi, každá vesnice a maloměsto si bude muset vytvořit vlastní domobranu. Starší ročníky s tím problém mít nebudou. Lidi se budou muset domluvit se svými sousedy, se svými kamarády a známými, prostě s každým, kdo je v jejich dosahu. A i jeden člověk podle mě dokáže vytvořit celkem početnou skupinu. Když každá vesnice či městečko bude mít vlastní domobranu, tak i proti těm pár desítkám schopných nebudou mít fízlové šanci - tohleto prostě uhlídat nejde. Ani armáda by proti tomu neměla šanci. Každej se musí domluvit s každým - stejně jako když jsou záplavy a jeden se opírá o druhýho. Jen tak budeme schopní tomu čelit a ubráníme svoje domovy, svoje ženy a děti! Lepší a logičtější řešení neexistuje! A z postoje vlády bych si až takové vrásky nedělal. Jak bude přituhovat, hodně policistů a vojáků zběhne, než aby uposlechli příkazy a stříleli do vlastních lidí, jak nařídí diktátoři typu Merklové. Pod vedením těchhle lidí bude partyzánský odpor mnohem organizovanější a bojeschopnější než těch pár amatérů, kteří se o to snaží teď, viz. těch pár německých vlastenců, které systém chytil před pár dny.

EVROPSKÉ UTOKY BRUSEL,FRANCIE,ATD SOU PÁCHANÉ STÁTY

#8975 Re: Posprejované kavárny – další provokace z dílny islámofilů

2016-04-27 06:54

#8973: - Posprejované kavárny – další provokace z dílny islámofilů 

 TO MÁŠ JAK TOHLE TAKY TĚMA SVINĚMA PÁCHÁNO 

 TOHLE JE STÁTNÍ TERORISMUS PACHAN STÁTY!!!!!

 Na síti se objevilo video evakuace pasažérů bruselského metra po explozích.

 Více: STÁTNÍ TERORIZMUS V BRUSELU NA VITAČE

 KOMEDIE O ZATČENÍ PAŘÍŽ FRANCIE PODVOD JAK SE PATŘÍ

 Jeden z podezíraných v případu teroristických činů v Paříži Salah Abdeslam byl zadržen v pátek v průběhu protiteroristické speciální operace v Bruselu. Videozáznam zadržení pěti lidí včetně Abdeslama zveřejnilo britské vydání The Daily Mail.

Pátrání po Abdeslamovi probíhalo v Belgii a Francii asi čtyři měsíce. Protiteroristická speciální operace se prováděla v komuně Molenbeek, která se označuje za „křižovatku evropského terorismu".

 Více: PAŘÍZKÁ KOMEDIA TERORIS UTOK PODVOD

 CHARLIE HEBDO PODVOD JAK BRUSEL!!!!

 VICE FR-Teroristický podvrh vo Francúzsku CHARLIE HEBDO