Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5776 Re: Starosta ostrova LESBOS si naříká

2015-11-19 12:47

#5772: marně, marně - Starosta ostrova LESBOS si naříká 

 Fakt to řekl???? To je vůl :-)

To si fakt myslí, že někdo pojede na Lesbos na dovču :-)))))

Vzpamatujme se a pamatujme si !

#5777 Re: Re: Re: Re: Re: PROSÍM za 14 dní natvrdo

2015-11-19 12:51

#5763: - Re: Re: Re: Re: PROSÍM za 14 dní natvrdo 

 souhlas!!!

Kromě toho je nebezpečí, če dojedeme na falešný humanismus, přehnané (až falešné) milosrdenství, změkčilost, naivitu, přílišnou důvěru k lidem (a přitom jen pravému Bohu (ne alláh) se může věřit na 100%) u lidí: důvěřuj, ale prověřuj!

Konzum, ... a že lidi, pokud mají svůj párek, své pivo a TV a doma klid, jsou v pohodě, a nevzrušují se! ... Že je tato doba zkouškou, příležitostí, a že je mnohem důležitější, než 1989/1990 protože jde o všechno, o naše přežití - to jim nedochází, nebo to nechtějí slyšet. Vládnou nám zrádní, podplacení kolaboranti.

JAK JSME TO MOHLI DOPUSTIT!!!??? ... JAK MůŽEME K TOMU MLČET!!!???


Nepřihlášený uživatel

#5778 Dám vám hádanku

2015-11-19 13:34

Co to je? Lidi s ošoupanýma botama, černýma důchodkama, hnědé manšestráky, tři a více kusů mikin s kapucí na sobě (namísto normálního trička a teplé zimní bundy), ručně pleté, avšak vytahané svetry nebo kulaté brejličky a mastné vlasy na hlavě, atd. A v ruce to drží transparent REFUGEES WELCOME.


Nepřihlášený uživatel

#5779 Re: HRW = vyser si oko

2015-11-19 13:38

#5770: HRW = vyser si oko - HRW = vyser si oko 

 Jinak řečeno: Dál nabírehte uprchlíky, i když víte, že se mezi nimi schovávají teroristé, kteří mohou ohrozit životy vaše či vašich blízkých, ale životy uprchlíků jsou přeci cenější. Děkuji, ale nemám zájem. Hjůmnrajti nechť si trhnou, zásadně neposlouchám rady svého nepřítele.


Nepřihlášený uživatel

#5780 Dienstbier je lidská hyena, kterou je třeba ihned sesadit z funkce!

2015-11-19 13:54

Prezident Miloš Zeman pomáhá vytvářet podhoubí pro fašizaci české společnosti, je přesvědčen ministr pro legislativu a lidská práva Jiří Dienstbier (ČSSD). Některé výroky hlavy státu jsou xenofobní a islamofobní a vytvářejí ve společnosti strach, řekl dnes Dienstbier v rozhovoru s ČTK. Úterním vystoupením na Albertově prý Zeman překročil veškeré meze, když podpořil "nenávistné skupiny ve společnosti". Zemanův mluvčí Jiří Ovčáček v reakci uvedl, že Dienstbier opět dokázal, že pohrdá občany, jejich názory a oprávněnými obavami.

Takže dle Dienstbiera je třeba přijmout bez rozmyslu riziko terorismu a islamizace, hlavně držet hubu a krok a nesnažit se chránit naše životy. A tahle zrůda dělá v naší vládě ministra? To je nepřípustné!!!


Nepřihlášený uživatel

#5781 Re:

2015-11-19 14:19

#5751: -  

 Ano, to pokrytectví mě taky vadí. Nemluvě o teroristických útocích ve Volgogradu, na moskevském letišti, masakr v Beslanu, ... Západ se staví svým nezájmem do role, jako by to snad těm mrtvým přál. Věřím, že nácek Khárl jistě uchcává blahem.


Nepřihlášený uživatel

#5782 Re: Hollande chce jen do Francie přijmout dalších 30000 potenciálních teroristů

2015-11-19 14:23

#5759: - Hollande chce jen do Francie přijmout dalších 30000 potenciálních teroristů 

  Pokrytectví evropských špiček nezná mezí. Bezprostředně po útoku Holande pronesl, že ani tahle tragická situace nijak neohrozí ochotu Francie dále přijímat potenciální teroristy a vystavovat svůj lid takovému riziku. Tihle pošahaní multikulti magoři si berou vlastní občany jako rukojmí svého falešného humanismu. Co je tohle za lidské zrůdy?? V téhle Antievropské unii máme nadále setrvávat? Ani omylem!


Nepřihlášený uživatel

#5783 Za současné situace se sem mohou dostat radikálové

2015-11-19 14:33

 

Z migrantů vyrostou další generace teroristů, říká jasně armádní generál Jiří Šedivý

„Za současné situace, která se vytvořila migrační vlnou a kterou Evropa totálně podcenila, se sem mohou dostat radikálové. Ti by se do Evropy vůbec neměli dostat, případně by měli být monitorováni, sledováni, či dokonce zatčeni a souzeni,“ říká v rozhovoru bývalý náčelník Generálního štábu Armády České republiky, nyní pedagog Vysoké školy CEVRO Institut generál Jiří Šedivý.

Teror v Paříži, pátek 13. listopadu. Bylo o něm už hodně řečeno a popsáno. Máte k těm událostem nějaký osobní postřeh či komentář?

Je to vyústění procesu, který je známý už delší dobu a pravděpodobně bude pokračovat. Bohužel islámská komunita v Evropě se radikalizuje. V souvislosti se záležitostmi spojenými s Blízkým východem, ale i dalšími regiony, kde střet mezi radikální islámskou komunitou a zbytkem islámu a zároveň křesťanstvím a euroatlantickou komunitou je zcela evidentní. Bohužel si nemůžeme myslet, že se to netýká České republiky, Polska, středoevropských států. I když samozřejmě velmi významným cílem je Francie. Ale nejen ona. I Británie, USA, Belgie, Dánsko, Švédsko, prostě celá západní Evropa, která byla zasažena několika vlnami migrace v minulosti, v období ukončení kolonialismu. Tahle komunita lidí se neintegrovala a vytváří si ghetta. Ta jsou pak podhoubím pro růst radikálního islámu. Situace se dnes ještě komplikuje a prohlubují se rozdíly. Což znamená, že druhá či třetí generace, a to už jsou Francouzi, Belgičané, je dokonce ochotná sebevražedným útokem vraždit své spoluobčany.

O to je to horší, že jde o lidi narozené v Evropě. Zajímalo by mě, zda radikály s evropskými pasy, kteří odešli bojovat za Islámský stát, jsou schopny bezpečnostní složky evropských států v případě jejich návratu zachytit a pak je případně vystavit soudnímu procesu a odsoudit?

V normální situaci, kdy zpravodajské služby mohou pracovat koncepčně, v plném rozsahu a do hloubky, by se z velké části dařilo návrat těch tisíců islamistů monitorovat a potom přijímat opatření. Tady se stala jedna velká strategická chyba a pokračuje se v ní. Evropa se úplně bezbřeze otevřela pro migrační vlnu, která je samozřejmě i výsledkem nějaké humanitární krize. Ta je následkem něčeho. Není to vždy jen důsledek válčení, ale i nesprávného vládnutí v některých státech, či globálního oteplování a podobně. Evropa de facto nebyla schopna zajistit, co si sama dala do vínku, když tvořila schengenský prostor. Pokud do Evropy proudí tisíce a tisíce lidí, kteří nejsou pod kontrolou, tak se může stát to, na co jsme my, bezpečnostní experti, dlouho upozorňovali jako na riziko. Že v těch skupinách se sem mohou vracet radikální extremisté, džihádisté, kteří odešli z Evropy a vracejí se zpátky poučeni k činnostem, kterých jsme byli svědky v Paříži, a kteří mohou dělat instruktory pro další zradikalizované islamisty v Evropě. Němci dokonce říkají, že kontaktují nespokojené imigranty v uprchlických táborech a snaží se je získat na svoji stranu. Takže ano – za normálních podmínek by bylo možné radikály ve většině případů zachytit. Ale za současné situace, která se vytvořila migrační vlnou a kterou Evropa totálně podcenila a podceňuje i nadále, se sem mohou dostat radikálové. Ti by se do Evropy vůbec neměli dostat, případně měli by být monitorováni, sledováni, či dokonce zatčeni a souzeni. Tohle je jeden z velkých problémů, který pokud Evropa nevyřeší, tak se nedá předpokládat, že do budoucna bude situace jednodušší.

Jinými slovy, Evropa nedokáže v tom velkém množství rozpoznat radikály mezi uprchlíky, kteří právě před jejich řáděním utíkají?

V té obrovské vlně jsou snížené schopnosti kontroly, kdy je velmi obtížné se věnovat některým lidem. Je to obrovské množství informací, kdy si některé skupiny dokonce vynutily prolomení bariér pro vstup do dalšího státu Evropské unie. To jsou problémy, které se kupí jeden za druhým. A vytváří to nepříznivé klima pro úplný a hluboký monitoring těchto lidí. Zároveň vytváří v uvozovkách vhodné podmínky pro ty, kteří se sem chtějí dostat nepozorovaně.

Když už jste nakousl migrační krizi, nastane nyní nějaký posun při jejím řešení?

V Bruselu se sice přijímají usnesení a dávají různá prohlášení do médií, ale politika se nemění. Předseda Evropské komise Juncker říká, že musíme zůstat otevření. Tím vlastně říká, že bude Evropu stále vystavovat nebezpečí, se kterým jsme se teď střetli ve větším měřítku. Na druhou stranu probíhají procesy ve společnostech, které mají vzrůstající tendenci. Tedy odpor proti migraci, která dříve nebo později vytvoří vnitrospolečenské problémy. Atentátníci z druhé a třetí generace jsou důsledkem migračních vln v minulosti. Tato vlna bude generovat další nespokojené lidi. Němci i Švédové říkají zcela otevřeně, že nejsou schopni absorbovat tak velké množství lidí. Což v migrantech zákonitě musí způsobit pocit zklamání a frustrace a budou se z nich rekrutovat další generace těch, kteří budou kandidáty na radikalizaci. Až se mezi nimi nakonec najde někdo tak radikální, že začne vraždit. Mezi migranty je skupina lidí, samozřejmě ne všichni, kteří neutíkají před válkou, a této situace zneužívají. Vůbec nemají v Evropě co dělat. Ale dostat statisíce lidí zpátky z Evropy do domovských států bude velmi těžké.


Nepřihlášený uživatel

#5784

2015-11-19 14:35

Západ na rozcestí: „Systém vás nepotřebuje“. Aneb „Základní příjem“ pro uprchlíky? Videa

Otázka tzv. „základního příjmu“ (viz úvodní video) je v Evropě už dlouho probírána a zvažována. Základní příjem je neokeynesiánská metoda, jež je podobna Rooseveltovu plánu a která nalézá východisko z krize v dostání peněz dolů, ke spodním vrstvám obyvatelstva, ovšem s bonusem navíc – sází nikoliv na plánované hospodářství, nýbrž na seberealizační potenciál obyvatelstva, jemuž je ponecháno na vůli, jak naloží s výhodami plynoucími z odstranění rizik samostatně se rozhodující existence. S touto teorií poprvé přišel Belgičan Van Parijs a první referendum o zavedení základního příjmu „náhodou“ proběhlo ve Švýcarsku v roce 2012 (více).

Základní mzda jako řešení nepotřebnosti pracovní síly?

A jsme zpět u základní mzdy, jakožto řešení toho, že západní ekonomika je v koncích, protože k efektivitě jí díky technologiím stačí jen minimum pracovní síly. Jak v přednášce Ilony Švihlíkové, tak v článku Milana Zeleného je zdůrazňována role přírodních zdrojů a nebezpečí jejich dalšího drancování. Povznést asijské a africké země na úroveň západní kultury by znamenalo další a tím již neudržitelné drancování. Řešením tedy není dostat zbytek světa na úroveň atlantické kultury, ale atlantickou kulturu na úroveň zaostalých kultur.

A tímto pohledem, kdo bude za „základní příjem“ vděčný a tím poslušný a kdo naopak se bude bouřit? Je to Evropan nebo uprchlík, přes koho lze „restartovat“ lidstvo? Čí hodnoty je vhodné podporovat a čí naopak zastavit?

Krize člověka atlantické kultury (bílého člověka?)

Ale především – jak si Evropa, resp. atlantický člověk, představuje svůj další růst, zastaví-li příval uprchlíků a nezmění-li nic na svém konzumním a tím drancujícím způsobu života? Vždyť je tak či tak v koncích! Kolik pracovních uplatnění už zrušil jen proto, že si výrobky koupí za pakatel, protože vyrobené za minimální mzdu někde na opačném konci světa? Nakolik přistoupil na své ovládnutí tím, že všechno roste v supermarketech a jediné co potřebuje, je dostatek peněz?  Nakolik přistoupil na své zotročení tím, že za cenu vlastního zadlužení prahne po každé nové technologii a módním výstřelku a vším tak živí systém korporací a bank, který ho vede k sebezáhubě? A dochází dokonce atlantický člověk k přesvědčení, že k udržení těchto „hodnot“ už nepotřebuje nic jiného, než zbraň v ruce?

VICE-Západ na rozcestí: „Systém vás nepotřebuje“. Aneb „Základní příjem“ pro uprchlíky? Videa


Nepřihlášený uživatel

#5785 Re: Dienstbier je lidská hyena, kterou je třeba ihned sesadit z funkce!

2015-11-19 14:38

#5780: - Dienstbier je lidská hyena, kterou je třeba ihned sesadit z funkce! 

 Dienstbier samozřejmě musí označit prezidenta za fašizanta, když to Zeman na rozdíl od ministra zbytečností tak pěkně zformuloval:

Náš národ není xenofobní, v tomto národě, v této zemi, žije více než půl milionu cizinců a dokáží najít soužití s naší kulturou, jsou přijímáni přátelsky a nejsou s nimi žádné problémy, naopak naší společnosti prospívají. Ale jejich kultura je plně slučitelná s evropskými hodnotami. Není to kultura vrahů a není to kultura náboženské nenávisti.

Když se ptám, co způsobuje migraci, pak vím, že velká většina těchto ilegálních migrantů jsou mladí, dobře živení, muži. A já se ptám, proč tito muži nebojují za svobodu své země proti Islámskému státu. A pokud přicházejí ze zemí, kde se nebojuje, ptám se, proč nepracují pro svoji vlast a pro její zvelebení, aby jejich země překonala dosavadní zaostalost.

Zdroj: Projev Miloše Zemana na Albertově k 17. listopadu


Nepřihlášený uživatel

#5786

2015-11-19 14:59

V rozhovoru pro časopis Šifra bývalý český prezident Václav Klaus vysvětluje, proč musela současná podoba EU narazit, proč politici nechtějí říkat pravdu, jak obrovsky Německo vydělalo na euru a proč je jeho doplácení na Řecko mýtus, proč nikdy neodpustí USA barevné revoluce, kterými rozeštvávají svět, a proč je třeba o tom mluvit nahlas.


 „To je hrozné takto mne uvést," zvedne Václav Klaus obočí u pultíku, když je moderátorem uveden jako první řečník, jenž má promluvit na téma budoucnosti mezinárodních rozvojových institucí na Rhodoském fóru, slovy, že půjde jistě zase o něco provokativního, jak je jeho zvykem. „Očekává se ode mě, že budu provokativní, a já si přitom připravil seriózní, solidní a neokázalou řeč," rozesmává bývalý český prezident plný sál. Jeho dvacetiminutový projev o neefektivnosti institucí jako Mezinárodní měnový fond a Světová banka je dvakrát přerušen potleskem a i aplaus na konci a následné diskuse účastníků letošního Dialogu civilizací naznačují, že měla Klausova slova velký ohlas. Bez nadsázky by se dalo říct, že český politik je zde skutečnou celebritou.Více: rozhovor s V.Klousem

Nepřihlášený uživatel

#5787 Re: Soucit a slušnost pro teroristy - nadávky pro občany platící vlády

2015-11-19 15:03

#5768: - Soucit a slušnost pro teroristy - nadávky pro občany platící vlády 

 No to jsou zase kecy. Nikdo, opakuji NIKDO mi nebude kecat do toho, koh mám přijmout na své území a přikazovat, abych se vzdal svých práv ve prospěch islámistické verbeže! Tihle lidskoprávní srtáči, chtějí-li být světu užiteční, nechť vyfasují zbraně a jdou bojovat priti IS, ale takové plané kecy jako oni um vést každý debil.


Nepřihlášený uživatel

#5788 Re:

2015-11-19 15:05

#5746: -  

 To je demonstrace proti islámské nesnášenlivosti, která stála minulý týden 140 evropských životů? Pak to dává smysl a přítomnou partičku s dojemnými pravdoláskovými transparenty plně podporuji, v opačném případě, je-li tohle naměřeno proti bránícím se obětem islámu, to jsou jen naivní, lehce zmanipulovatelní hlupáci, kteří absolutně nemají přehled a nechápou, která bije a co se vlastně děje.


Nepřihlášený uživatel

#5789 17.11.2015 Demonstrace Václavské náměstí-necenzurovaná verze

2015-11-19 15:11


Nepřihlášený uživatel

#5791

2015-11-19 15:14

 A jse tam kde jsme byli.   Že mám pravdu pane Chovanec.

 

Jarek

#5792 Jiří Dienstbier - ZLODUCH A HANBA NÁRODA

2015-11-19 15:21

Koukám a nevěřím svým očím, lidský zmetek Jiří Dienstbier (ČSSD). má tu drzost, nařknout pana Zemana jako fašistu a další hrubosti a sprostoty......co si americký nácek o sobě myslí? Vidím, že 20 000 protestujících občanů tohoto státu je pro něj a další drzouny z vlády málo. my vlastně neexistujeme (17.11.), jsme pro ně 0. Proto bude potřeba co nejrychleji se sejít znova a zabránit aby náše řiťovlezná vláda nenechala osamocenou V4, musíme je donutit aby jednala v zájmu občanů ČR a ne vlastních mocenských choutek! Musíme jim vysvětlit komu mají sloužit a komu přísahali věrnost, vypadá to, že Merklové a americkým miliardářům a podobné havěti. Největší nebezpečí na světě - USA pokouší dostat tuto zemněkouli do velkého průšvihu, musíme jednat rychle a dokázat aspoň několik národů zachránit. Tato vláda nám nepomůže, musíme dosadit novou!!! Sobotka, Babiš, Jourová, Pospíšil, Telička atd. atd. Kalousek, Fiala, Němcová ( je jich tolik, jak je můžeme vůbec uživit?) na nás kašlou a nepomohou-nechtějí pro svoji MALOST. Prosím T.Okamuru a další co zorganizovali demonstraci, aby byla nová demonstrace co nejdříve aby ta banda gaunerů nenapáchala velké škody - jak na těle, tak na duši našich občanů.( i těch co 17.11. před vládou zavřeli) Útočí na pana prezidenta a chtějí ho odrovnat a dosadit svého řiťomila, tomu musíme zabránit, a také zabráníme!!!!!!!Všichni za jednoho a jeden za všechny!!! Těším se na 100tis. demonstrantů a na vyhnání největší špíny naší společmosti. Ještě chci pozdravit hrdinné herce, zpěváky, studenty a další hluché a slepé spokojené lidi. SPĚTE DÁL!!!Dále něco psát už nemá cenu. Psal jsem to pro normálně myslící lidi, co to cítí jako JÁ.


Nepřihlášený uživatel

#5793 Re: Jiří Dienstbier - ZLODUCH A HANBA NÁRODA

2015-11-19 15:36

#5792: Jarek - Jiří Dienstbier - ZLODUCH A HANBA NÁRODA 

RE: Koukám a nevěřím svým očím, lidský zmetek Jiří Dienstbier (ČSSD). má tu drzost, nařknout pana Zemana jako fašistu a další hrubosti a sprostoty......

Nedivte se, Zeman se na Albertově trefil do černého :-)

Někdo se prohlašuje za „value leaders“, čili hodnotové vůdce, a prohlašuje o sobě, že právě on je oprávněn říkat nám, jaké hodnoty máme, a tedy i jaké nemáme, sdílet.

Jiný se prohlašuje za takzvaný „opinion leader“, tedy za vůdce veřejného mínění. A zpravidla jsou to rádoby elity, které se tímto způsobem snaží pouze zviditelnit, aniž by je kdokoli zvolil, a tedy oprávnil k takovému postoji.

A to úplně nejstrašnější označení se jmenuje „opinion makers“, tedy tvůrci veřejného mínění. Lidé, kteří se takto nazývají, pohrdají občany, domnívají se, že občané jsou něco jako plastelína nebo něco jako těsto, které je možné hníst do tvaru, který vyhovuje manipulujícímu.

A my nejsme těsto, my nejsme plastelína.

My všichni, kteří jsme se tady sešli, se snažíme myslet samostatně.

Zdroj: Projev prezidenta na Albertově 17.11.2015 

Realista

#5794 Re: Dienstbier je lidská hyena, kterou je třeba ihned sesadit z funkce!

2015-11-19 15:40

#5780: - Dienstbier je lidská hyena, kterou je třeba ihned sesadit z funkce! 

 Přitom je to zcela opačně: Ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier pomáhá vytvářet podhoubí pro fašizaci české společnosti, jelikož podporuje co nejvyšší migraci vyznavačů xenofobního islamofašismu do Česka. Pan Dienstbier překročil veškeré meze, když podpořil nenávistné skupiny muslimů v naší společnosti. Takovéto jednání je od ministra lidských práv nepřípustné a měl by proto s okamžitou platností odstoupit ze svého postu.


Nepřihlášený uživatel

#5795 Re: 17.11.2015 Demonstrace Václavské náměstí-necenzurovaná verze

2015-11-19 15:44

#5789: - 17.11.2015 Demonstrace Václavské náměstí-necenzurovaná verze 

 Díky za link, přehraju si to. Teď to byl Albertov, ale příště jdu zase pod Muzeum. Okamurovo program mi přijde čím dál tím lepší. Hlavně chce místo živnostníků podusit boháče, co daní v daňových rájích - jestli se do voleb nic nezmění, má můj hlas. To, co dělá Babiš s těmi OSVČ, kteří jedou JENOM na faktury, takže nemůžou vůbec podvádět, je hnus. Akorát další a další a další formuláře, aby měl estébácký dohled absolutně nad vším. Hlavně že on sám si hrabe na dotacích a hlasuje pro migraci a Okamurovi se na kameru posmívá.

Jarek

#5796 Jiří Dienstbier - ZLODUCH A HANBA NÁRODA + už další řiťovlezové

2015-11-19 15:45

PAMATOVAT!!!!!!! Michaela Šojdrová-Pavel Svoboda za Lidovce,Luděk Niedermayer-Polčák Stanislav-Vladimír Štětina za TOP 09 a Starosty EUROPOSLANCI napadají našeho prezidenta a lezou do prdele EU. Po vystoupení z EU jako první odvolat ! VLASTIZRADA se nedá omluvit!!!!!Mají hájit naše zájmy!!!! a ne USA a Merkelové.


Nepřihlášený uživatel

#5797 Re: Dienstbier je lidská hyena, kterou je třeba ihned sesadit z funkce!

2015-11-19 16:12

#5780: - Dienstbier je lidská hyena, kterou je třeba ihned sesadit z funkce! 

 Prezident mu na to odpověděl už předem ve svém projevu:

Byli jsme svědky mnoha a mnoha mediálních masáží, ale jednu bych chtěl zmínit samostatně, protože hýbe celým národem. Je to mediální masáž týkající se migrační krize. Domnívám se, že je zapotřebí tolerance vůči odlišným názorům, že každý má právo ve svobodné společnosti tento názor vyjádřit, ale také že opačný názor nesmí být ve skutečně svobodné společnosti umlčován a označován různými nálepkami nebo dokonce nadávkami, jako je: „extremisté, xenofobové, islamofobové, rasisté nebo fašisté“.

Nálepka či nadávka není argument a prokazuje pouze myšlenkovou nedostatečnost těch, kdo ji vyslovují.

NENECHME SI SRÁT DO ŽIVOTA

#5798 LIDI NEDEJME SE !!!

2015-11-19 16:37

LIDI,  NEDEJME  SE !!!

NEDOVOLME  POLITIKůM  A  SAMOZVANCůM,  ZRÁDCůM  ABY  POSRALI  NAŠI  ZEM,  ABY  NÁM  POSRALI  NÁŠ  ŽIVOT !!!

JE  TO  NAŠE  ZEM  A  NÁŠ  ŽIVOT !!! ... NENÍ  TO  JEJICH  ZEM  A  JEJICH  ŽIVOT !!! ... ALE  NÁŠ !!!

TAHLETA  CHAMRAĎ  NÁS  CHCE  ZAPRODAT  PRO  SVÉ  MRZKÉ  ZÁJMY !!! ... BRAŇME SE !!!

LIDE  ČESKÝ !!! ... VEZMI  SVÉ  VĚCI  DO  SVÝCH  RUKOU !!!


Nepřihlášený uživatel

#5799

2015-11-19 17:24

Jsou někde kromě Prahy petiční kiosky?

Jarek

#5800 LIDI NEDEJME SE !!!

2015-11-19 17:38

Prosím, o co nejrychlejší domluvě ohledně demonstrace proti této zaprodané vládě gaunerů a neskutečných dementů, co jdou proti vlastnímu národu. Musíme dostat z basy těchto sviní Jirku Černohorského a dalších slušných lidí co zavřeli za demonstraci 17.11.2015 . Arogance moci musí být smetena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Je to hrůza co si dovolují, dementi tzv.lidský.FUJ této vládě, fuj Sobotkovi, fuj Babišovi a dalším lidským zmetkům ve vládě.....pustěte slušné a rovné lidi, hajzlové, nemám pro vás název!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!