Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5876 Re: Re: Re: Premiér včera plivl do tváře vlastním občanům - no premier? ŘIŤOVLEZ UBOHÝ !!!!!!!!!!!!

2015-11-20 22:34

#5875: - Re: Re: Premiér včera plivl do tváře vlastním občanům - no premier? ŘIŤOVLEZ UBOHÝ !!!!!!!!!!!! 

 Mate pravdu - akorat misto antisocialistickych zivlu jsme xenofobni nackove. A taky na rozdil od komunismu nam ted jde o kejhak. Bez vlozek, zubni pasty a hajzlpapiru a se zeleznou oponou se to dalo sice blbe, ale prece aspon prezit. Ted kdyz se migrant rozhodne zradikalizovat, muzu skoncit na voziku nebo na prkne. A kdyz proti tomu lidi protestuiji, policie je zmlati. 


Nepřihlášený uživatel

#5877 Re: Premiér včera plivl do tváře vlastním občanům - no premier? ŘIŤOVLEZ UBOHÝ !!!!!!!!!!!!

2015-11-20 22:47

#5858: Jarek - Premiér včera plivl do tváře vlastním občanům - no premier? ŘIŤOVLEZ UBOHÝ !!!!!!!!!!!! 

 Odmena pro kolaboranty mu nestacila - dneska pokracoval ostrym utokem na prezidenta:

Sobotka: Zeman šíří nenávist

  • Premiér Bohuslav Sobotka ostře kritizuje prezidenta Miloše Zemana za vystoupení na akci Bloku proti islámu na Albertově.
  • Sobotka v souvislosti se Zemanovým vystoupením mluví o xenofobní sektě, hnědé politice a šíření nenávisti.

To, že prezident 17. listopadu vystoupil na pražském Albertově na akci Bloku proti islámu, vyprovokovalo premiéra k nebývale ostré kritice.

Sobotka v souvislosti se Zemanovým vystoupením mluví v rozhovoru pro HN o xenofobní sektě, hnědé politice a šíření nenávisti.

"Všichni jsme v sociální demokracii strašně naštvaní na pana prezidenta za to, co udělal," říká Sobotka. "V zásadě legitimizuje šíření xenofobie a nenávisti v naprosto extrémní podobě. To by demokratický prezident dělat neměl."

 

Tak aby to Sobotka napravil, priklepnul dneska 200 milionu Charite a neziskovkam na integraci migrantu na dalsi rok. Kvoty uz schvalili, detaily s Nemeckem dojednava Spidla.

Pryc s touhle vladou! A pryc z EU!

jo jo

#5878 cituji jeden komentář

2015-11-20 23:40

cituji: (komentář je ke článku v Novinky.cz

Uprchlíci se budou učit česky a seznamovat se s demokracií, schválila vláda):

"Když tu čtu ty stránky jednu za druhou o těch našich politicích ,co zase vymysleli a čím opět národ zrazují na úkor cizí rasy a cizí kultury ,jak národ ožebračují ,aby si oni mohli nacpat kapsy ,jak potupně z nás vymýtají národní hrdost a dělají vše jen proti vůli občanů státu ,tak se mi snad už ani nechce žít .Obvinuji ty namyšlené panáky z vlastizrady ,obvinuji je z ožebračování lidu české republiky ,obvinuji je z neúcty k lidem a svým voličům ,kterým se vysmívají do očí a kálí jim na hlavy .Obvinuji je z každé vraždy a znásilnění či nepokojů, které se zde stanou.Obvinuji vládu za postupné přenechání české republiky cizákům ."

K tomu dodávám jen: podívejme, ... kam až může dojít demokracie, je-li zneužívána moc! Protože volby budou až ... (až za ... ) ... !!!

Tady vidíme, jak se nám vymstí, že naivně dáme politikům neomezenou moc na celé 4 roky!!!

Na mnohé naše politiky opravdu nemáme být proč hrdí !

#5879 a to jsme si možná mysleli, že socialismus je ta nejhorší totalita

2015-11-20 23:58

Tak starý, abych zažil fašismus a Hitlera nejsem, ale zažil jsem socialismus a totalitu, Pražské jaro i studenou sprchu po invazi Sovětských spřátelených vojsk, ... také odvaz a uvolnění po listopadu 89, kdy se národ mohl nadechnout ... (aspoň na chvíli !) ... a ... (říká se, že nakonec revoluce začne požírat své vlastní děti, a z ideálů občanské společnosti, kdy jsem, jako ještě student také s mnohými tzv. zvonili klíči, a očekávali lepší společnost, sametovou), ... zažívám(e) hluboké zklamání !

... a ... za 26 let od sametu je tu totalita ještě horší, než komunismus: ... pošlapávání svobody slova, svobody shromažďovací (zákrok policie před úřadem vlády večer 17.11.2015), ... nálepkování, vyhrožování vězením, manipulací skrze sdělovací prostředky, lží a arogancí mocných, ignorování vůle občanů, hloupostí, ... slovní žumpou, kdy si každý beztrestně může otevřít svou nevymáchanou držku proti demokraticky zvolenému prezidentovi, řiťolezením do Bruselu, supercentralizovaným hospodářstvím, nelegálním přistěhovalectvím, podporou islámu, zradou hodnot a kultury, ... a ještě mnoha a mnoha dalšími perverznostmi!

V životě by mě nenapadlo, že tohleto budu (budeme) muset prožívat a tomu čelit!

Martin Pospíšil
Brno

#5880 Re: Nejmene dva ubozi valecni syrsti uprchlici vrazdili v Parizi

2015-11-21 01:46

#5863: - Nejmene dva ubozi valecni syrsti uprchlici vrazdili v Parizi 

 Pochopitelně. Dva strůjci pařížských atentátů byli zaregistrovaní letos v Řecku, Maročan, který chtěl spáchat teroristický útok ve vlaku, se zase vylodil na Lampeduse. Hlavně nám budou hlavouni stále dokola namlouvat, jak máme rozlišovat extrémisty od uprchlíků. Ať mi tedy ti chytráci poví, jak je chtějí odlišit, když stále slyšíme, jak ten či onen atentátník byl milý usměvavý hoch, do kterého by to nikdo neřekl? Z Evropy odjeli prokazatelně tisíce lidí bojovat do Sýrie za IS. Co budou ti chytráci dělat, až se budou vracet? Samozřejmě, že nic. Jako obvykle. Po každém atentátu slyšíme o vlnách masového zatýkání, aby si ovčani naivně mysleli, že je vše pod kontrolou, ale je to jen špička ledovce. Pořád se jen kecá a nic se neděje. Radikálních islamistů je tady rok od roku více, no-go zóny, kde už se nyní praktikuje za nečinnosti oficiálních úřadů šaria, se rozrůztají a ještě jim stavíme mešity, aby měli kde rekrutovat další džihádisty. Pořád mají plnou hubu, jak budou ilegály vracet, ale nevím ani o jednom, kterého by vrátili. Jen o jedné kurdské rodince, kterou Evropa zklamala a vrací se dobrovolně sama. Merkelové, Junckerové, Hollandové, Schulzové, Barosové, Tuskové apod. s tím nic nedokážou, ba ani nechcou dělat. Proč taky, oni si žijí ve svých honosných vilkách v milionářských rezidenčních čtvrtích, chráněni ochrankou, ghetto viděli leda tak v televizi. Za rokojmí svých zvrácených multikulti experimentů si budou brát obyčejné lidi. Proč se namáhat, když se ty miliony nadržených machometánů mohou rozdělit kvótama do ostatních členských států, však lisabonskou smlouvu jsme podepsali, tudíž jsme pozbyli faktické suverenity. A představa, že by nás přizdisráči typu Sobotky a Chovance, neřku-li vlastizrádci typu Dienstbiera a Schwarzenbera před tímhle ochránili a bojovali za naši suverenitu, je naivní.

Ale můžeme si za to sami. Svorně kecáme, jak nám to všem vadí, ale když přijdou volby, pořád házíme hlasy těm stejným profláklým ksichtům, ti si nás koupí za pivo a klobásu, ti za koblihu, tak co si stěžujeme. Okamura má na FB 220 tisíc lajků, IVČRN 167 tisíc, ale když přijde demonstrace, přijdou dva tisíce, zbytek sedí doma za kamnama a doufá, že to za ně druzí vybojují. Kam se poděla ta soudržnost, s níž jsme před 26 lety svrhli komunistickou hydru? Pomalu nabírám dojmu, že nám to vlastně docela vyhovuje, z pohodlnosti si necháme mizet zemi pod očima, necháme si ukusovat cizinci z našeho krajíce, ale abychom vyšli do ulic a tu partičku zaprodanců vyházeli z oken, to ne. Každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží a já se obávám, že čeští švejkové (tedy ta pasivní většina) si opravdu lepší, než ta hrůza, co tam je teď, nezaslouiží.

Martin Pospíšil
Brno

#5881 Re: Re: panu ministru Pelikánovi

2015-11-21 01:54

#5816: Otevřený dopis ministrovi - Re: panu ministru Pelikánovi 

 Je neospravedlnitelné, když pan ministr přehlíží šíření nenávisti muslimů proti našincům, přehlíží upírání práv žen, všechny ty teroristické útoky apod, zatímco dychtí po zavírání těch, kteří se proti tomu ozvou. Přeje si snad ten psychicky narušený jedinec, aby byly podobné atentáty a vraždy ze cti páchány i na naší půdě? Chybí mu snad útisk a tvrdá perzekuce menšin, který provádí muslimové ve svých domovinách? Pak by ale měl skončit za mřížemi právě on, protože takové nesnášenlivé, duševně choré hovado nemá na svobodě co pohledávat, natož aby velel tak strategickému postu, jako je ministerstvo spravedlnosti. Co se to s naší politikou děje, že může dělat ministra kdejaký chovanec psychiatrické léčebny?


Nepřihlášený uživatel

#5882

2015-11-21 08:56

Úvod – Teroristické útoky v Paříži: zmatenost GP, útoky v zájmu GP i USA, dilema Evropy, role Británie, úloha Číny a Íránu, evropský kalifát, jednání G20. O iniciativě Putina, která předběhla plány GP.

30:53 – O Sýrii a syrské opozici. O osudu Turecka, Kurdů a plánech GP.

35:21 – O dopingovém skandálu Ruska. Dopingový skandál je tahem GP proti Rusku.

38:44 – O nabídce FBI k vyšetřování nehody ruského letadla.

41:39 – O MMF a zařazení juanu do mezinárodního měnového koše.

42:29 – O evropském kalifátu, biblické kultuře, koránickém islámu a roli Íránu, o globalizačním procesu. O Bibli, Koránu, o Evropě a její kolonizační politice, o homosexualitě a multikulturalismu, o postavení proti sobě křesťanství a islámu, o likvidaci původního obyvatelstva a vytváření nových národů.

 

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 16.11.2015

 


Nepřihlášený uživatel

#5883

2015-11-21 08:58

Dnes večer poprvé na Svobodném rádiu o aktuálním dění


Ani dnes večer nepřijdete o pravidelný pořad našeho šéfredaktora na internetovém rádiu. Ovšem pozor, vzhledem k posledním událostem na SVCS se jeho pořad přesunul do vysílání jiného rádia. Od dnešního dne tak budete moci pravidelně každý pátek poslouchat tento pořad na internetové stanici Svobodné rádio. Jeho provoz zajišťuje bývalé Studio Kladno SVCS. No a o čem se bude dnes večer od 19:00 na Svobodném rádiu diskutovat? Proberou se novinky a poslední vývoj ohledně masakru v Paříži, dojde k ohlédnutí se za oslavami 17. listopadu, diskutovat se bude o americké neziskovce NED a dostane se řada i na závažné téma snahy zahraničních subjektů o zpochybnění legitimity českého prezidenta Miloše Zemana. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.


VICE-Dnes večer poprvé na Svobodném rádiu o aktuálním dění


Nepřihlášený uživatel

#5884 Re: a to jsme si možná mysleli, že socialismus je ta nejhorší totalita

2015-11-21 09:02

#5879: Na mnohé naše politiky opravdu nemáme být proč hrdí ! - a to jsme si možná mysleli, že socialismus je ta nejhorší totalita 

Souhlas - a teď se ke všemu ještě právem bojíme o život! Stačilo pár milionů muslimů a život v Evropě je rozvrácený. Ve velkých městech nejezdí městská doprava, lidé nemají chodit do obchoďáků, na sportovní a kulturní akce. Na malých městech se zřizují bez souhlasu občanů detenční centra, ze kterých postupně vznikají vyloučené muslimské zóny. V životě bych nevěřil, že budu ještě vděčně vzpomínat na to, co jsem měl za nejhorší totalitu.

Namátkou ze zpráv z posledního týdne - a to se o většině "drobné" kriminality páchané migranty nesmí média ani zmiňovat:

V Bruselu platí nejvyšší stupeň pohotovosti, nejezdí ani metro

21. listopadu 2015  7:35 iDnes
 
V belgické metropoli Bruselu se uzavřelo metro. Úřady nabádají obyvatele, aby se vyhnuli koncertům, obchodním centrům a dalším místům s velkou koncentrací lidí. Ve městě platí nejvyšší stupeň pohotovosti - „vážné až bezprostřední ohrožení“. Opatření začala platit krátce po zadržení třetího Belgičana v souvislosti s útoky ve Francii

OCAM popsalo situaci v Bruselu jako „vážnou a bezprostřední hrozbu, která vyžaduje přijetí zvláštních bezpečnostních opatření, jakož i konkrétní doporučení pro obyvatelstvo“. Centrum vyzvalo obyvatele belgického hlavního města, aby se vyhýbali „místům s vysokou koncentrací lidí“, zejména „koncertům, významným událostem, vlakovým nádražím a letištím, hromadné dopravě a přeplněným nákupním střediskům“.

OCAM rovněž vyzvalo obyvatele, aby ozbrojeným složkám usnadňovali bezpečnostní kontroly.

---

Horní komora francouzského parlamentu v pátek schválila prodloužení výjimečného stavu ve Francii o tři měsíce

20. listopadu iDnes

Na základě výjimečného stavu může kupříkladu policie provádět razie i bez soudního povolení.

Při útocích zemřelo 130 lidí a dalších 352 bylo zraněno.

Z článku http://zpravy.idnes.cz/

Ta část české společnosti, která protestuje proti přijímání muslimských uprchlíků, v souvislosti s Francií často zmiňuje takzvané no-go zóny. Našla jste tady nějakou takovou?
Našla. Kdybych byla velký chlap, asi bych řekla ne. Ale jsem holka a občas si vezmu podpatky nebo sukni. A jsou pro mě „no-go“ i přes den, nejen večer. Večer bych tam vůbec nešla. Do některých částí města jdu, jen když musím, a když už, radši si vezmu kanady a ne boty na podpatku. Jako holka to vnímám to, že tam nemám pokoj a občas se docela bojím. Muži mě tam slovně obtěžují a někdy mě ani nenechají pokračovat v cestě.

Můžete jmenovat některou ze čtvrtí, které považujete za no-go zóny?
Určitě Gare du Nord, Gare de l’Est, vlastně obecně desátý okrsek. Potom vím, že na severu je čtvrť, která se jmenuje St. Ouen. A Saint-Denis, tam vůbec nechodím. Jsou to okrajové čtvrti na severu, osmnáctý okrsek. Taky Clichy, některé jsou i v centru. Jsou to dost známá místa.

---

Na fotbale hrozil bombový útok, policie v Německu stadion evakuovala

17. listopadu 2015  iDnes
 
Německá policie na poslední chvíli zrušila přípravný fotbalový zápas Německo - Nizozemsko. Na stadionu v Hannoveru vyhlásila kvůli hrozbě bombového útoku hodinu a půl před výkopem evakuaci. Výbušniny však nenašla.
 
Nehrálo se ani v Belgii, která původně měla hostit Španělsko. Belgické království po pátečních teroristických útocích v Paříži zpřísnilo bezpečnostní opatření.
---
 
Za chvíli budou na seznamu všechny evropské země.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5885

2015-11-21 09:04

USA TERORIS CENTRAL TERORIS CIA TERORIS ATD!!!HNUS


Nepřihlášený uživatel

#5886

2015-11-21 09:12

Hlavní úsilí vzdušných sil RF v Sýrii je soustředěno na podkopání finančně ekonomické základny IS, prohlásil v pátek ministr obrany RF, armádní generál Sergej Šojgu.

 „Hlavní úsilí je soustředěno na podkopání finančně ekonomické základny ISIS. Bylo zničeno 15 objektů skladování a zpracování ropy, 525 automobilových cisteren, hlásil Šojgu.

Podle ministra byla zastavena dodávka na černý trh 60 tisíc tun ropy denně, teroristé přišli o 1,5 milionu dolarů denně.

Více: RF v Sýrii je soustředěno na podkopání finančně ekonomické základny IS, prohlásil v pátek ministr obrany RF, armádní generál Sergej Šojgu.

Ministryně zahraničí EU Federica Mogheriniová nečekaně odřekla návštěvu Prahy. Podle zpráv médií je jednou z příčin zřeknutí se schůzky s prezidentem Zemanem, že čeští politici automaticky ztotožňují terorismus a islám. „Je to novinářská kachna, příčina tkví v jiném“, řekl Sputniku politolog, zakladatel Demokratické strany zelených Daniel Solis.

Daniel Solis: Hlavním cílem demarše Mogheriniové je zavrhnout českou zahraniční politiku, potrestat naše občany za jejich nálady a názory, jež se často neshodují s bruselskými směrnicemi. Chci připomenout, že koncem září, kdy se v New Yorku konalo jubilejní zasedání OSN, stal se český prezident prvním evropským politikem, který oficiálně přijal syrskou delegaci v čele s ministrem zahraničí Validem Muallemem. Hned na to se objevily zprávy o narušení v Česku lidských práv, o tom, že Češi trpí xenofobií a rasismem vůči migrantům. Tato obvinění měla jedinou příčinu: Česko se snaží provádět vlastní suverénní politiku, do které, mimo jiné, zapadá také návštěva Miloše Zemana v Moskvě během oslav sedmdesátého výročí Vítězství, konce Druhé světové války, a rovněž snaha českých firem neztratit obchodně ekonomické vztahy s Ruskem. Plujeme proti větru, proti politice izolace Moskvy, proti sankcím. Za což jsme byli potrestáni.

VICE-Zeman: Nejsme těsto, snažíme se myslet samostatně

České vedení ale není stejnorodé. Premiér Sobotka právě ostře kritizoval prezidentovo prohlášení na Albertově a označil jeho politiku za „hnědou," a rozsévající nenávist mezi lidem. Koho podporuje víc lidí?

Více: Ministryně zahraničí EU Federica Mogheriniová nečekaně odřekla návštěvu Prahy. Podle zpráv médií je jednou z příčin zřeknutí se schůzky s prezidentem Zemanem,


Nepřihlášený uživatel

#5887 Islám a nacismus

2015-11-21 10:35

Židovský intelektuál Martin Janeček, který má české, izraelské i francouzské občanství, pro ParlamentníListy.cz uvedl, že Hitler islám obdivoval pro jeho výbojnost a muslimové s nacisty spolupracovali. Obdiv mezi nacisty a muslimy byl vzájemný.

„Víme, že Rudolf Hess, jeden z prvních spolupracovníků Hitlera, později jeho ministr a zástupce ve vedení nacistické strany, se narodil a vyrostl v Egyptě. Mnoho autorů zvažovalo, do jaké míry islám se svou dobyvačností a kultem násilí ovlivnil Hessův pohled na svět. Heinrich Himmler, šéf SS a Gestapa, v dětství katolický ministrant, v dospělosti pravidelně četl Korán... Mnoho muslimů – jako budoucí egyptský prezident Anvar Sádát, nebo tuniský prezident Habíb Burgiba – spolupracovalo s nacisty. Irák se za války postavil na stranu nacistického Německa a v Bagdádu došlo k velkému masakru Židů. Po dobytí země Brity a jejich spojenci irácký ministerský předseda Rašíd Ali al-Gajlani uprchl do Berlína spolu s velkým jeruzalémským muftím Hadž Amínem al-Husajním. Ten byl přijat Hitlerem a pak organizoval muslimské divize SS v okupované Jugoslávii. V roce 1948 se stal hlavním vůdcem arabské správy pásma Gazy,“ řekl Martin Janeček.

„Víme, že Adolf Hitler v rozhovorech se svým ministrem Speerem litoval porážky muslimů u Poitiers ve Francii v roce 732. Řekl: ‚Kdyby byli bývali tuto válku vyhráli, byl by dnes svět muslimský. Neboť Arabové by germánským kmenům vnutili svou víru. Šíří ji mečem a všechny národy obrací na svou víru – to je Germánům šité jak na tělo. V důsledku vlastní rasové podřízenosti by se ale arabští dobyvatelé nemohli trvale prosadit proti silnějším domácím obyvatelům vyrostlým v drsném kraji. Takže v čele islámské světové říše by nestáli nakonec Arabové, nýbrž islamizovaní Germáni.‘ Víme také, že na konci svého života vůdce trpce litoval, že nerozvinul radikálnější spolupráci s muslimským světem,“ dodal Janeček.

Tak by mě zajímalo, co říkají na tohle naši vrchní islámofilové Dienstbier, Šabatová, Pelikán, Schwarzenberg, Liška, Kocáb, Bursík, Špidla, Zlatuška, Halík, Pehe, Hollan, Kohout apod??? Kdo je tedy extrémista - ten kdo se proti jeho invazi brání a chce přední ochránit svoji zemi či snad ten, který se islámu zastává a všemožně jej obhajuje???


Nepřihlášený uživatel

#5888

2015-11-21 10:42

V Bruselu mají nejvyšší pohotovost - kéž by kozomrdi vystříleli celej europarlament!


Nepřihlášený uživatel

#5889

2015-11-21 11:04

Tomio Okamura v Českém rozhlase http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3515747

Realista

#5890 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ

2015-11-21 11:33

#5873: - Re: Re: Re: Re: Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ 

 Krásně napsáno, škoda že takhle od srdce nepřemýšlí naši politici. U nich je to vše bohužel jen chladný politický kalkul. Před občany se stači přetvářet jednou za 4 roky, kdežto před Bruselem se musí kvůli almužničce přetvářet pořád.

Ohledně těch integrovatelných cizinců – v naší samošce prodává Arménec, můj velký kamarád. Ten by mohl vyprávět, co na jejich národě napáchali Turci a nyní jsou v permanentních územních sporech pro změnu s muslimskými Azerbajdžánci. Přijel do Evropy (jako celá plejáda blízkovýchodních křesťanů a jiných pronásledovaných menšin) za bezpečím, ale ani zde je díky našim hlavounům nebude čekat klid. Nejen, že naprosto nehorázným způsobem opomíjíme genocidu křesťanů a jiných menšin na Blízkým východě, my ji necháme v rámci nedotknutelnosti muslimských práv provádět i zde v Evropě. EU je tedy extremistický fašistický spolek a v takovém já nechci nadále setrvávat, to se na mě nikdo nezlobte.


Nepřihlášený uživatel

#5891 Re:

2015-11-21 11:43

#5889: -  

 redaktorka na něho furt tlačila ve smyslu, a odkud víte, že ...

... a jak můžete spojovat terorismus s imigranty? ...

ale, bohužel nezaznělo tam, že 2 (minimálně) teroristé - Francie - Paříž přišli v imigrační vlně přes Řecko !!! A to je škoda, ... a to je chyba !!!


Nepřihlášený uživatel

#5892 Re: Re:

2015-11-21 12:25

#5891: - Re:  

 Jo jo, vůči Okamurovi je nejsilnější propagandistický tlak v médiích i mezi politiky. Svědčí to o tom, že ho vnímají jako hlavní nebezpečí. Má zdravý a silný program, nemá za zadkem Babiše, Bártu a další nenažrané populisty. Lidi na něj postupně začínají slyšet. Čím víc lidí na něj slyší, tím silnější jekot a řev z mediálního a politického stáda. Já osobně ho budu volit.


Nepřihlášený uživatel

#5893 Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru

2015-11-21 12:30

Žaloba na Evropskou unii

Starostka Ostravy - Mariánských Hor a Hulvák, krajská zastupitelka a bývalá senátorka Ing. arch. Liana Janáčková žaluje za podpory předsedy Nezávislých Františka Zwyrtka Evropskou unii. 

„Přikažte Radě Evropy, ať nařídí státům EU odvézt ihned všechny nelegální imigranty.“ 

OSTRAVA - V pondělí 16. listopadu 2015 odejde k Evropskému soudu pro lidská práva, který sídlí ve Štrasburku, žaloba na Evropskou Unii. Podává ji Ing. arch. Liana Janáčková, současná starostka Ostravy-Mariánských Hor a Hulvák, krajská zastupitelka Moravskoslezského kraje za Nezávislé a bývalá senátorka.

Žádá v ní, aby soud uložil EU prostřednictvím Rady Evropy přijmout rozhodnutí, kterým bude uložena členským státům Evropské unie povinnost vyhostit všechny nelegální imigranty ze svého území, dát peníze na vytvoření evropských hranic a nevytvářet předpoklady k tomu, aby mohli nelegální migranti čerpat peníze z rozpočtů zemí EU. 

V žalobě, která se formálně musí nazývat stížností, se odkazuje na znění Úmluvy o ochraně lidských práv a základních svobod, a žádá, aby se přešlo od slov k činům. Žalobu podává jako otevřenou, a uvádí, že se k ní může přidat každý občan kterékoli země Evropské unie. Proto také bude znění žaloby přeloženo do angličtiny. Liana Janáčková k tomu uvádí: „Na rozdíl od známé žaloby na Boha, která neuspěla proto, že Bůh nemá adresu, my máme adresu jak soudu, tak Rady Evropy. To, co se nyní děje v Evropě, je jasné a protiprávní zabírání našeho výsostného území obyvateli jiného světadílu, a Evropská unie zatím jen bezmocně přihlíží pod pseudoargumenty o humanismu. Jde nám o naše bezpečí, o naše životy, a my přehlížíme porušování zákonů a vraždění Evropanů těmi, kteří se sem dostali s těmi davy. Pokud orgánům Evropské unie zatím nedošlo, co jim dojít mělo, musíme to říct my – ti cizí lidé musí jít pryč. Bez pardonu, bez výjimek. Protože nás jako masa ohrožují. A to se snažím říct legitimním způsobem – obracím se na k tomu příslušnou instituci, a opírám se o nejvyšší právní normu.“

Liana Janáčková našla hned podporu u předsedy hnutí Nezávislých Františka Zwyrtka, který jako první žalobu hned spolupodepsal: „Vážím si této odvahy Liany Janáčkové, protože se dokázala podepsat pod to, co zní v každé české hospodě, jen to nemá odvahu nikdo říct do mikrofonu. My to posíláme k soudu dokonce na papíře. Jsem rád, že máme mezi sebou odborníky, kteří nám pomohli po právní stránce. Ano, jsme si vědomi, že je to opravdu tak trochu žaloba na Boha, aby netrápil lidi. S tím rozdílem, že toto opravdu máme ve svých rukou. A k našemu úžasu my přihlížíme cizím hordám, jak se sem valí, a ještě jim otevíráme dveře. Nesouhlasím s tím, jako většina občanů Evropy. A žalobou žádám soud – chraňte naše bezpečí. Podepište se i ostatní, a pošlete to do Štrasburku.“   

Žaloba končí slovy:  

Evropanem nemůže být každý, kdo se rozhodne jím být.
O tom, kdo bude Evropan, musí rozhodovat Evropa sama.


Chcete se taky připojit? Máte dvě možnosti:

1) Žalobu můžete podat vlastním jménem sami

- stáhněte si Text-zaloby-na-eu
- do vyžlucených míst doplňte své iniciály a další údaje
- dokument vytiskněte a podepište
- pošlete jej na adresu uvedenou v textu
- informujte nás, prosím, e-mailem anebo zprávou na facebook, že jste tak učinili (příslušné adresy najdete na webu http://www.nezavisliostrava.cz/, zde nejdou připojit)

2) Na základě plné moci žalobu podáme za vás

- stáhněte si formulář Plna-moc
- vyplňte potřebné iniciály a údaje
- vytiskněte a podepište
- svůj podpis nechejte úředně ověřit
- úředně ověřenou plnou moc nám pošlete na adresu:
  Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová, Olomoucká 36, 789 85  Mohelnice
- podání stížnosti vaším jménem rádi bezplatně zajistíme


Nepřihlášený uživatel

#5894 Re: Re: Re: panu ministru Pelikánovi

2015-11-21 12:50

#5881: Martin Pospíšil - Re: Re: panu ministru Pelikánovi 

 Máme, koho jsme si zvolili.

Proto je důležité demonstrovat za předčasné volby.

Demokracie nám jinou možnost nedává. Dokonce nám ji může i zrušit - jako ve Švédsku, kde jsou teď volby zakázané a je "dohodou vládních stran" zakonzervovaná "národní vláda" - jako tomu bylo u nás po komunistickém puči. Totéž se brzo může stát i ve zbytku EU - ve Francii je na další 3 měsíce vyhlášen výjimečný stav, kdekoli dál budou další teroristické útoky, tam bude výjimečný stav taky - jak snadné je se na něj vymluvit a zrušit volby a zakonzervovat si tak všude na dalších 4-6 let Merkelovou, Hollanda, Sobotku atd. atd.

Jarek

#5895 Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru

2015-11-21 12:56

#5893: - Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru 

 Dobrý den,

chci Vám moc a moc poděkovat. Pošlu Vám plnou moc co nejvíce kolegů a přátel na zastoupení ohledně porušování všeho co   v EU je jen možné porušit. Jsem Váš ročník a cítím stejnou zodpovědnost za to co se u nás děje, co jsme připustili.

Prosím pokračujte a doufám, že se co nejdříve potkáme na Václaváku a verbež, která vládne se nám bude zodpovídat za vše!!!!!!!!!

Krásný den

JAREK

Jaroslav Šiko

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5896 Re: Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru

2015-11-21 13:25

#5893: - Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru 

Také posílám doporučeně na adresu Evropského soudu pro lidská práva. Nezávislí mi na email odpověděli: 

Dobry den,  

dekujeme za Vas postoj k problematice nelegalnich imigrantu.  

Opravdu velmi nas zajima, jak se stiznosti soud ve Strasburku nalozi. Zabyvat by se ji mel, vysledek muzeme tusit, ale pockame, az bude nejaky oficialni verdikt.  

Rozhodne bylo potreba neco udelat, absorbce Evropy neni nekonecna a dosavadni postup soucasne evropske politicke reprezentace povazujeme za velmi nedostatecny.  

Anglicka verze bude zverejnena z kraje pristiho tydne. Protoze je nase zeme soucasti EU, muzeme podat stiznost v nasem materskem jazyce, preklad tak fakticky bude dispozici predevsim pro obcany jinych statu.  

Soucasne s odeslanim stiznosti chystame druhou vlnu informovanosti nasich obcanu. Ta prvni smerovala pouze lokalne, druha bude vetsi.  

Preji Vam pekny zbytek vikendu a nam vsem Evropu v budoucnosti takovou, jakou ji zname a chceme mit.  

Mgr. Patrik Hujdus

1. místostarosta městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky zastupitel Moravskoslezského kraje 

 

Čím víc stížností přijde, tím větší odezvu bude stížnost mít. Zabývat se jí soud musí, ale teprve až jich tam bude mít statisíce či miliony, stížnost skutečně zabere - i mediálně.

Vytiskněte si ji a pošlete na adresu soudu (je v záhlaví textu) - stojí vás to jen poštovné do Francie.

 


Nepřihlášený uživatel

#5897

2015-11-21 14:39

Chci vyjádřit plnou podporu

Nepřihlášený uživatel

#5898 Re: Re: Nejmene dva ubozi valecni syrsti uprchlici vrazdili v Parizi

2015-11-21 17:40

#5880: Martin Pospíšil - Re: Nejmene dva ubozi valecni syrsti uprchlici vrazdili v Parizi 

 Plně s vámi souhlasím.Každý národ si zaslouží jen takový život,jaký si vybojuje....


Nepřihlášený uživatel

#5899

2015-11-21 18:15

Radikální extremistická organizace Pravý sektor, jejíž činnost je na území Ruska zakázána, vyhlásila zahájení mobilizace, píše ukrajinsko vydání Apostrof.

 
Mobilizace byla vyhlášena v druhé samostatné taktické skupině Pravého sektoru v souvislosti s vyostřením situace na jihovýchodě Ukrajiny, podotýká vydání.

V posledních týdnech se zaznamenává zhoršení situace na Donbasu. Zvláštní monitorovací mise OBSE konstatovala, že z pásma konfliktu nebyly odsunuty všechny těžké zbraně. Moskva ze své strany vyjádřila znepokojení stále častějšími provokacemi na styčné čáře. Jestliže na začátku listopadu provokovali ukrajinští vojáci domobrance a zasazovali jednotlivé údery raketomety Grad po osadách, pak v posledních dnech nabylo ostřelování soustředěného rázu, prohlásil stálý zástupce RF při OBSE Alexandr Lukaševič na zasedání Stálé rady OBSE.

Více: NACISTE extremistická organizace Pravý sektor, jejíž činnost je na území Ruska zakázána, vyhlásila zahájení mobilizace, píše ukrajinsko vydání Apostrof.

Před dvěma lety začaly na Ukrajině protestní akce takzvaného Euromajdanu. Byly to pokojné demonstrace proti korupci a nerovnosti. Zněly výzvy k navázání těsnějších vztahů s EU. Avšak soucit s účastníky mítinků a projevy solidarity s nimi byly pouze jednou stránkou událostí.

Uplynuly dva roky po ukrajinském převratu. Podle výsledků posledních průzkumů veřejného mínění tvrdí dnes 72% občanů země, že nejsou spokojeni se zvoleným kursem. A tato nespokojenost je odůvodněná. Podle údajů MMF se státní dluh Ukrajiny rovná jejímu HDP. Inflace činila letos 47%. Občanská válka, jež vypukla po událostech na Majdanu, rozdělila zemi a vyžádala si životy téměř 8 tisíc lidí včetně 2,5 tisíce civilistů. Tento konflikt podkopal průmysl řady regionů, zničil téměř jeho polovinu. Podle mínění některých expertů, ani dnes neexistují záruky, že se situace zlepší.

 „Před dvěma lety měli mnozí velmi optimistickou náladu, měli za to, že události na Majdanu znamenají skoncování s minulostí a radostnou budoucnost. Bohužel, pro většinu lidí tato radostná budoucnost nenastala," míní politolog Martin Mackoley


Více: Euromajdanu. Byly to pokojné demonstrace proti korupci a nerovnosti. Zněly výzvy k navázání těsnějších vztahů s EU. Avšak soucit s účastníky mítinků a projevy solidarity s nimi byly pouze jednou stránkou událostí.


Nepřihlášený uživatel

#5900

2015-11-21 18:27

Ukrajinský prezident Petro Porošenko prohlásil, že podepsal balík zákonů nezbytných pro zavedení bezvízového režimu s EU.

Očekává se, že Evropská komise předloží 15. prosince referát o plnění Kyjevem programu liberalizace vízového režimu s EU. Pro zavedení bezvízového režimu s EU musela Nejvyšší rada schválit řadu návrhů zákonů, všechny zákony ale nebyly přijaty, část z nich byla opravena, a teď je nutná expertiza Evropské komise.

Více: VRAH VLASTI POROŠENKO A EU

Každá globální válka začíná jiskrou, napsal americký časopis National Interest. Uvedl seznam pěti potenciálních míst „vznícení, na které má být upozorněn svět.

 Prvním je podle časopisu syrský konflikt. Šíření Islámského státu (IS) vzbuzuje znepokojení většiny předních světových mocností včetně Francie, Ruska a USA. Ale dokonce po vzniku koalice sdružující tyto státy mohou mezi spojenci vzniknout třenice kvůli různým názorům na budoucnost Sýrie. A aktivní bojové akce mezi vnějšími sílami v Sýrii hrozí přilákat Turecko, Írán a Saúdskou Arábii a také rozšířit se na další části zeměkoule.
 
Ještě jedním takovým ohniskem jsou rozpory mezi Indií a Pákistánem: nehledě na to, že existují mnoho let, mohou se kdykoli vyhrotit. Podniknou-li radikální skupiny placené Pákistánem něco jako teroristické útoky v Bombaji, může Indii dojít trpělivost. A utrpí-li Pákistán vážnou porážku, může se mu nasazení taktických jaderných zbraní zdát jediným východiskem. Dál se do konfliktu mohou zapojit USA, jež se v poslední době stále víc sbližují s Indií, a také Čína, rozhodne-li, že se má zastat Pákistánu.

Více: Každá globální válka začíná jiskrou, napsal americký časopis National Interest. Uvedl seznam pěti potenciálních míst „vznícení, na které má být upozorněn svět.