Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#14451 Re: Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy,

2017-09-20 09:45

#14450: Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy, - Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy,  

 Pomátla se, baba zkorumpovaná petrodolary. Už dávno ji měli vykopnout. Jediné, co ji zachraňuje, je skutečnost, že současný lídr opozice je klinický idiot.

Pražská ČSSD vykradla a překroutila Národním demokratům

#14452 Pražská ČSSD vykradla a překroutila Národním demokratům

2017-09-20 11:01

Pražská ČSSD vykradla a překroutila Národním demokratům a Rozumným nápad s oddlužením českých domácností. Z dlužníků se prý nesmějí stát otroci! Tak určitě, zesnulý Altner by mohl vyprávět! Mezitím v televizi běží do omrzení reklamy na bankovní půjčky, Zonky, Kamali, Zaplo a další subjekty, které nabízí zadlužování!

Místopředseda strany a lídr pražské kandidátky ČSSD Petr Dolínek (viz. foto nahoře) představil včera v rozhovoru [1] na Seznamu plán pražských sociálních demokratů na oddlužení českých občanů a rodin, kteří dlouhodobě nezvládají splácet své závazky a mají na krku neřešitelné exekuce. Podle Dolínka by stát vykoupil pohledávky od soukromých věřitelů skrze Českomoravskou záruční a rozvojovou banku a následně by pohledávky ve vztahu k dlužníkovi řešil stát. Ten by následně buď od občanů pohledávky vymohl, anebo by je odepsal. Tady si dovolím malé rýpnutí. Pokud pohledávky nevymohl soukromý sektor, exekutoři a věřitelé, stát na tom sotva něco změni.

Podle Dolínka by oddlužení českých domácností přišlo na několik miliard korun. Vzhledem k tomu, že úhrn všech exekucí v ČR jde do stovek miliard, tak to znamená, že většina dluhů se bude asi škrtat, nikoliv platit ze státního rozpočtu. Na Seznamu je článek a video uvedeno slovy, že jde o revoluční návrh sociálních demokratů z Prahy, ale my v redakci víme, že se jedná o obyčejné vykradení volebního programu Národní Demokracie, která tento bod svého programu implementovala do volebního programu Rozumných Petra Hanniga. Jako první představili návrh na oddlužení českých rodin [2] pod názvem Milostivé léto 2018.

http://www.aeronet.cz 

Patnáctiletý gymnazista v televizi šokoval, že islám v Česku nebude žádný problém!

#14453 Patnáctiletý gymnazista v televizi šokoval, že islám v Česku nebude žádný problém!

2017-09-20 17:25

VIDEO: Patnáctiletý gymnazista v televizi šokoval, že islám v Česku nebude žádný problém! Kvóty na uprchlíky jsou prý nízké! Takto vypadá indoktrinace českého školství po 28 letech! Chceš-li pokořit nepřítele, vychovej jeho děti!

Redakce AE News byla upozorněna na neuvěřitelnou reportáž na českém televizním kanálu XTV. Redaktor si do studia pozval patnáctiletého aktivistu a studenta gymnázia ze Znojma, který na internetu komentuje politické události a pracuje jako tzv. “opinion maker” pro věkovou skupinu svých vrstevníků. Samotná ukázka videa z rozhovoru je výmluvným důkazem o tom, co je to neomarxismus a jakou mládež vychovává. Pokud jste někdy přemýšleli, co je to tzv. alt-left hnutí, tzn. alternativní levice, která charakterizuje neomarxismus, potom toto videa je ukázkovým příkladem, jak vypadá zástupce takové hnutí. Velmi často opakuji ve svých článcích a také v pořadech na Svobodném rádiu, že dlouhodobé procesy, které se počítají na dekády, jsou ty nejnebezpečnější, protože mají charakter těžkotonážní lodě, kterou nelze zastavit, protože má obrovskou setrvačnost. A dlouhá doba 28 let, kdy české školství bylo infikováno, reformováno a prostoupeno multikulturní indoktrinací, zkrátka zanechá hlubokou stopu v charakteru společnosti.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#14454 Re: Nedejme se !!!

2017-09-21 07:28


Nepřihlášený uživatel

#14455 Re: Pražská ČSSD vykradla a překroutila Národním demokratům

2017-09-21 23:04

Víme pokom jít když bude schvalny kolaps Bank proto USA bude rozmetána a budou se pohromy stupňovat

#14456 Víme pokom jít když bude schvalny kolaps Bank a internet k životu nepotřebné

2017-09-22 02:01

ALE ONI ZAPOMNĚLI ŽE UZ ZNAME HODNOTU BEZCENICH HRACICH PENĚZ PAPÍR A INKOUST A ČÍSLO HODNOTU FAKE PENĚZ JEN SCHVALILY VLADY JAKO PLATIDLO TAKŽE NASTANE KOLAPS ODMAKAJI SI VSE SAMI ZA KUS PAPÍRU NEPRACUJÍ A POKUD ZRUŠÍ PRISTUP NA PC ATD TAK STEJNAK K ŽIVOTU NEPOTŘEBNÉ DŮLEŽITÉ JE MĚT VSTAH SE SPASITELEM BOHEM A J.KRISTEM U ČLOVĚKA SPÁSA NENÍ 

Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa do přijímání jedné světové vlády autority 666 Papež František/Řím 

Výzvy k " Nového světového řádu " a pro "globální řešení pro globální problémy" jsou stále častěji slyšet a přenášeny přes éteru pomocí patolízaly médií v područí globalisti .

  VICE-Globální převrat

PODVOD STOLETÍ 

Jejich využití je nyní dobře zdokumentováno a začleněno do několika plánovaných strategií pro ministerstvo zdravotnictví a služby pro lidské zdraví a péči o zdraví. Tyto rušivé iniciativy uvidí mikročipové implantáty vložené do každého Američana a možná do každého člověka v příštích několika letech. 

Schmid říká, že veřejnost se nebude moci vrátit k síti bez RFID, což bude nakonec vyžadováno od všech národů

RFID čip 

Zjevení Janovo 12-13 

15Je jí dáno, aby do sochy té šelmy vdechla život, takže ta socha mluvila a vydala rozkaz, že zemřou všichni, kdo před ní nepokleknou. 16A nutí všechny, malé i veliké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch, 17aby nemohl kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména. 18To je třeba pochopit: kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy. To číslo označuje člověka, a je to číslo šest set šedesát šest.

Podvody na lidi půjčky banky

#14457 Re: Re: Pražská ČSSD vykradla a překroutila Národním demokratům

2017-09-22 02:19


Nepřihlášený uživatel

#14458 Re: Re: Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy,

2017-09-22 11:16

#14451: - Re: Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy,  

 Ten je vyšinutý jak krakorec pro oběšence.   Vůbec nevnímá svoji naprostou nekompetentnost. To má po svém otci policajtovi. Zato dobře vidí  cestičky, jak si nenápadně přilepšit: " Uprchlíci jsou víc než ZLATO!!!"  Pro portýra do kapsy. Jen to nesmí nikdo vidět.

Panika v Německu a v domě Rothschild: Mandát Merkelové po volbách je příliš slabý,

#14459 Panika v Německu a v domě Rothschild: Mandát Merkelové po volbách je příliš slabý,

2017-09-25 17:34

Panika v Německu a v domě Rothschild: Mandát Merkelové po volbách je příliš slabý, máme obavy z nedobrého vývoje v Německu! Projekt Nové Evropy se zkomplikuje. Panika propukla i v Česku, úspěch německé AfD posílí v ČR protimigrační strany. Babiš posílí a spolu s ním i americký vliv na zahraniční politiku ČR!

V Německu skončily ostře sledované volby do Bundestagu a přinesly dvě velká překvapení. Tím prvním je, že i přes očekávané vítězství získala koalice Angely Merkelové (CDU) a pro-sudetského zemského premiéra z Bavorska Horsta Seehofera (CSU) pouze 33% hlasů. To je nejhorší výsledek od roku 1949. Druhá SPD zažila šok, protože skončila jen s necelými 21% a Martin Schulz již oznámil, že strana odchází do opozice. Druhým překvapením, zejména pro mainstreamová média, je silný mandát pro AfD (Alternativu pro Německo), která získala necelých 13% hlasů a stala se tak 3. nejsilnější stranou v Bundestagu [1].

Martin Schulz a jeho SPD, která nabízela voličům jinou cestu pro Německo v rámci budování Nové Evropy, bude působit v opozici jako moderační blok proti AfD a Schulz si bude hrát na konstruktivní opozici. Bude to právě on a jeho SPD, která bude spolu s Angelou Merkel tvořit jistou obdobu opoziční smlouvy, kdy je velmi reálné, že klíčové zákony bude prosazovat CDU/CSU daleko snadněji s opoziční SPD, než s plánovanými koaličními partnery, Zelenými a také Svobodnými (FDP), kteří mají velmi silně euroskeptické pohledy. V koalici to bude skřípat. FDP bude představovat největší překážku pro realizaci projektu Nové Evropy.

www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#14460 Re: Panika v Německu a v domě Rothschild: Mandát Merkelové po volbách je příliš slabý,

2017-09-26 12:08

#14459: Panika v Německu a v domě Rothschild: Mandát Merkelové po volbách je příliš slabý, - Panika v Německu a v domě Rothschild: Mandát Merkelové po volbách je příliš slabý, 

 Překvapení? Jak pro koho. Jsou nejpitomější v historii. Voliči jsou možná pitomější než oni, ale nejsou slepí. Narozdíl od nich.


Nepřihlášený uživatel

#14461 Re: Re: Re: Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy,

2017-09-28 10:55

#14458: - Re: Re: Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy,  

 Tak dlouho otloukali své normální sousedy, až těm sousedům došla síla jejich týrání snášet.  Co kdyby se hbitě vrátili zpátky tam, kde páchali své ničemnosti. Ostatně, po WW2 členové zločineckých organizací byli také vráceni tam, kde spáchali zločiny, aby nesli svou odpovědnost.

Válka s Ruskem podvod

#14462 Rusko velmocí v NWO a EU Policii v Evropě

2017-09-28 14:33

Globální elity našly záchranu před klimatickými změnami – “druhé Švýcarsko” je v Rusku na Sibiři. V.V. Pjakin o klimatických změnách a přesídlování elit – video z roku 2013

Tímto článkem navazuji na svůj nedávný článek o významu projektu “formát Astana”. I v tomto případě vycházím z informací V.V.Pjakina, ovšem s tím, že chci zdůraznit další souvislosti, které mi z těch informací plynou. A hned na úvod předešlu, že souvislost mezi Astanou a přesídlením elit do “Švýcarska číslo dvě” vidím v tom, že ze sibiřského “Švýcarska číslo dvě” je to do Astany co by kamenem dohodil (a to nehovořím o tom, jak v důležitých jednáních Astana stále více nahrazuje roli Ženevy). A v dalším je článek o tom, jak veliký trumf v ruce drží Putin, resp. jak globální elitě nezbývá, než se s Putinem domlouvat/přistupovat na jeho podmínky – vždyť “druhé Švýcarsko” leží na ruském území!

A na úvod video s V.V.Pjakinem z roku 2013 “Přesídlení globální elity – Altaj, druhé Švýcarsko”

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!A Čina zastoupí EU jak ji Bůh rozmeta a padne Babylon tak jak bude rozmetá USA do roku 2025!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce ty co chcou války sou Vláda/y,Media,Elity to je škodná

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

FALEŠNÝ ATENTÁT 

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

www.aeronet.cz 

Československo a Izrael plní roli tandemového systému ochrany celosvětového židovstva

#14463 Československo a Izrael plní roli tandemového systému ochrany celosvětového židovstva

2017-09-28 14:36

VIDEO: Svíce proti temnotě! Miloš Zeman na galavečeru Ronalda Laudera a jeho Světového židovského kongresu odhalil bizarní rozdělení židovské moci nad světem a potvrdil, že Československo a Izrael plní roli tandemového systému ochrany celosvětového židovstva. Jako by chtěli zakřičet: “Praha je naše!” [CZ Titulky]

Nejprve obecná trivia k tomuto článku. Když Miloš Zeman minulý týden vystoupil s projevem ve Valném shromáždění OSN, bez zjevené publicity se do médií dostala zpráva, že už večer předtím v New Yorku získal cenu Bojovníka za pravdu, kterou převzal od prezidenta Světového židovského kongresu Ronalda Laudera. Ten je hlavní spojkou mezi Milošem Zeman a Donaldem Trumpem. Podle informací naší redakce bylo dojednáno focení Miloše Zemana spolu s Donaldem Trumpem a Melanií Trump právě přes prostřednictví Ronalda Laudera.

Donald Trump, a to je děsivé, dostal zákaz setkávání s Milošem Zemanem od sionistických kruhů v americkém Kongresu. Sionisté se bojí Zemanova ideologického vlivu a obrovské moci, kterou disponuje v souladu s Lauderovým židovským kongresem, který je se sionisty ve válce. Ten je mimochodem hlavní centrálou největší etnické židovské diaspory v USA, Chabad Lubavitch. Výše uvedené video je tím hlavním, co se událo minulý týden v New Yorku. Zapomeňte na zasedání OSN, to bylo divadlo pro celosvětové gojímstvo, naprosto bezvýznamná slezina pro plebs a média, tak jako každý rok.

Československo a Izrael jako tandemové řízení světa podle Židů

Židovský národ se stane vládcem nad celým světem, až Chrám v Jeruzalémě bude zbořen a Izrael shoří v moři ohně. Bůh dá potom židům ke správě a vládnutí celou planetu jako náhradu za ztrátu domova. Cílem sionistů je zdánlivá pomoc Izraeli, ale tato pomoc vede k válkám se sousedy a permanentní hrozbě zničení Izraele a naplnění proroctví v Talmudu. Není mi jasné, jestli Miloš Zeman ví a je seznámen o bratrovražedné válce mezi židy a Židy, tzn. o válce mezi Světovými sionisty a Světovým židovským kongresem, ale vystoupit na galavečeru židovského kongresu a vystoupit před 2 lety na sjezdu AIPACu, to jsou dvě centra s různými cíli. A obě dvě centra se přetahují o postavu Miloše Zemana.

AIPAC je hlavní lobbistickou klikou světových sionistů v USA a jeho cílem je lobování u amerických politiků pro vojenskou pomoc Izraeli, která povede k válce se svými sousedy a tím k jeho zničení. Světový kongres usiluje o to samé, o pomoc Izraeli, ale hlavně před útoky okolí. Kdo se neorientuje v tomto jemném, ale zato kriticky zásadním rozdílu, ten je obvykle zmaten a považuje židy za jednotnou skupinu, která podporuje Izrael k jeho dobru. Pomáhat Izraeli, aby stáhl do sebe ze světa všechny židy, je cestou ke konci sionistické světovlády. Pomáhat Izraeli, aby bojoval se všemi a proti všem, je cestou ke zničení Izraele a ke konci etnických Židů.

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

G.Soros a spolupráce s Hitlerem proti Židům

https://youtu.be/8D5oNPpoFIw

http://www.aeronet.cz 

Německá AfD je infiltrována sionisty?

#14464 Německá AfD je infiltrována sionisty?

2017-09-28 17:16

Německá AfD je infiltrována sionisty? V čele strany po odchodu Frauke Petry bude bývalá bankéřka Goldman Sachs, která je navíc lesbičkou. Šokované členy ohromila svým coming outem pár dnů před volbami. Co se stalo s Frauke? Potkalo ji to samé, co Tomia Okamuru v Úsvitu!

Naprosto všechny voliče AfD v Německu šokovala zpráva z vedení strany, když do té doby hlavní ideologická a oblíbená postava ve straně, Frauke Petry, oznámila den po volbách odchod z parlamentní frakce AfD v Bundestagu. S nikým o tom nemluvila. Šokované spolustraníky s tímto seznámila na tiskovce, kde se to její spolupracovníci dozvěděli bez upozornění stejně jako novináři. Vyvrcholili tím vnitřní rozpory uvnitř strany a zmatek je dále živen tím, že Frauke Petry mlčí, vyhýbá se novinářům a nechce o ničem hovořit. Z kuloárů strany už ovšem před volbami probublávaly informace o mohutných rozporech mezi ní a dvěma šéfy AfD, Alicí Weidel (38) a bývalým politikem CDU Alexanderem Gaulandem. Strana má tandemové vedení, přičemž Gauland je ostřílený mainstreamový politik a funguje v roli mentora a poradce na politiku. Alice Weidel je máma od dvou dětí a straně dávala punc mámy od tradiční rodiny. Všechno vypadalo super. Jenže potom přišel výbuch.

Plivnutí do tváře alternativy: AfD vede žena, která je bankéřkou Goldman Sachs, je lesba a její přítelkyně je židovka! Německo snese fšecko?

Jsem přesvědčen, že cílem tohoto mediálního atentátu a nasazením štěnice do čela AfD byla volební likvidace AfD, aby se vůbec nedostala do Bundestagu. Lidé v pozadí tohoto atentátu očekávali, že voliči AfD jsou homofobně naladění, a že když se dozví o tom, že šéfka AfD je lesba, že nebudou AfD volit. Voliči AfD to překousli a řekli si, že sice je tam lesba ve straně, ale pořád je tam Frauke Petry a další, budeme proto AfD volit. Jenže teď po odchodu Frauke Petry to nevypadá dobře, strana bude ztrácet podporu, protože vedení strany Weidel-Gauland povede AfD k diskreditaci a k likvidaci. Strana bude prosazovat politiku, aby AfD poztrácela voliče, aby nepředstavovala pro Německo už nikdy více hrozbu pro plány globalizace. Tohle je i varování pro Tomia Okamuru. Stejně tak i jeho SPD bude čelit hrozbám o rozbití strany zevnitř, protože tohle oni umí. Systémové strany nastrkají do opozičních subjektů své lidi a pokud se strana dostane do parlamentu, začnou ji zevnitř rozebírat na součástky.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#14465 Re: Nejsou slepí

2017-09-29 07:29

#14444: Nevolitelny odpad - Politické spektrum 2017 s nevolitelnyma  

 No právě.  Setrvale podporují kdejaké zlo.  I to nejhorší.


Nepřihlášený uživatel

#14466 Re: Patnáctiletý gymnazista v televizi šokoval, že islám v Česku nebude žádný problém!

2017-09-29 09:34

/#14453: Patnáctiletý gymnazista v televizi šokoval, že islám v Česku nebude žádný problém! - Patnáctiletý gymnazista v televizi šokoval, že islám v Česku nebude žádný problém! 

     Zjevně nenašel jiného dobrovolníka,  kdo by tu blbost chtěl říct. Jen tu oběť znásilnění permanentní kulturní revolucí, organizovanou MŠMT.  

     Tam se vůbec vyřádí. Ministři se střídají tempem, které lze srovnat s rychlostí střídání ministrů zemědělství po únoru 1948.  Tam to probíhalo zpravidla po žních. Když na začátku  roku 1968 přišel další, uvítal ho portýr: "Tak Vás tady pěkně vítám, soudruhu ministře. Jste už sedmnáctý ministr, kterého tady pamatuju." A dal mu nějaký pamětní suvenýr nebo plaketu se sedmnáctkou, či co.

3 efekty RFIDČIP totality 

#14467 3 efekty RFIDČIP totality 

2017-09-30 04:49

Výzvy k " Nového světového řádu " a pro "globální řešení pro globální problémy" jsou stále častěji slyšet a přenášeny přes éteru pomocí patolízaly médií v područí globalisti .

  VICE-Globální převrat

PODVOD STOLETÍ 

Jejich využití je nyní dobře zdokumentováno a začleněno do několika plánovaných strategií pro ministerstvo zdravotnictví a služby pro lidské zdraví a péči o zdraví. Tyto rušivé iniciativy uvidí mikročipové implantáty vložené do každého Američana a možná do každého člověka v příštích několika letech. 

Schmid říká, že veřejnost se nebude moci vrátit k síti bez RFID, což bude nakonec vyžadováno od všech národů

3 efekty RFIDČIP totality 
https://youtu.be/C781NlNNIOU

Zjevení Janovo 12-13 

15Je jí dáno, aby do sochy té šelmy vdechla život, takže ta socha mluvila a vydala rozkaz, že zemřou všichni, kdo před ní nepokleknou. 16A nutí všechny, malé i veliké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch, 17aby nemohl kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména. 18To je třeba pochopit: kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy. To číslo označuje člověka, a je to číslo šest set šedesát šest.


Nepřihlášený uživatel

#14468 Re: Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku!

2017-09-30 08:20

#14449: Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku! - Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku!  

 Merkelová nedávno prohlásila, že v blízké budoucnosti  budou auta jezdit bez řidiče. 

To je Německo.  Vůdce velí. A když je magor, nemá limity.

Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu!

#14469 Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu!

2017-10-03 00:55

Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu! Jeho vize “La Grande Europe” je zkratkou ke vzniku Evropského svazu, společné měny, ministerstva financí pod kontrolou domu Rothschild, evropské prokuratury, policie a armády! Je to horší, než jsme si mysleli!

Francouzský prezident Emmanuel Macron vystoupil v úterý na pařížské Sorbonně s klíčovým a odhalujícím projevem [1], na který čekal do chvíle, než skončí volby v Německu. Angela Merkel sice vyhrála, ale ztratila sílu a pozici ve vlastní zemi, vyjednávání o koalici bude obtížné a minimálně do konce tohoto roku bude Berlín řešit vlastní povolební krizi hodnot, jak to nazvali němečtí novináři ihned po volbách. Tradiční pro-evropské německé strany jako CDU nebo SPD ztratily obrovské počty voličů, zatímco antimigrační AfD ve východní části Německa skončila dokonce na druhém místě se ziskem téměř jedné čtvrtiny všech hlasů. Naprosto všem je jasné, že německá politika bude na několik dalších měsíců zcela paralyzována, ale procesy v Evropě se nedají zastavit, na Angelu Merkel nelze čekat. Emmanuel Macron proto bez její účasti přednesl na francouzské univerzitě Sorbonna vizi pro Novou Evropu, kterou ovšem Macron nazývá La Grande Europe.Označení Nová Evropa (Das Neue Europa) je termín německého historického původu a Francouzi rádi nazývají věci svými vlastními názvy. Jeho představa o reformě EU je cestou k elitizaci vedení EU a jejímu rozdělení na rychlejší a pomalejší Evropu.

http://www.aeronet.cz /

Jsme svědky operace CIA?

#14470 Šokující důkazy: K útoku v Las Vegas se přihlásil Islámský stát! Střelec použil protipěchotní kulome

2017-10-03 01:01

Šokující důkazy: K útoku v Las Vegas se přihlásil Islámský stát! Střelec použil protipěchotní kulomet! Střelba ze dvou oken! Důchodce prý konvertoval k islámu před několika měsíci. Útočník nikdy nesloužil v armádě! V hotelové místnosti byly nalezeny automatické zbraně Národní gardy! Jsme svědky operace CIA?

V neděli večer 1. října proběhl v USA v nevadském Las Vegas teroristický útok, při kterém zahynulo více než 58 lidí a dalších 518 je zraněno [1]. Stephen Paddock (64) zahájil palbu z okna hotelu MGM Mandalay Bay do davu lidí, kteří přišli na country festival, který probíhal na otevřeném prostranství zhruba půl kilometru vzdušnou čarou přes ulici. Muž ovšem nestřílel do davu ze samopalu, jak dosud chybně uvádí mainstreamová média, ale znalci na vojenské zbraně v USA potvrzují, že zvuk střelby z automatické zbraně zcela odpovídá protipěchotnímu kulometu M249, který vydává typický a pro vojáky zcela charakteristický “plop-plop” zvuk střelby, která přichází z velké dálky a je tím pádem tlumený. Ve videu nahoře můžete dokonce slyšet muže, jak potvrzuje v čase videa 01:43, že jde o střelbu z kulometu: “That’s a machine gun, that shooting around…” (To je kulomet, to střílení okolo…). Právě v čase videa od 01:43 a dále je to nejlépe slyšet ve videu ten charakteristický zvuk pěchotního kulometu M249.

Střelec pálil z kulometu do lidí, média stále tvrdí, že šlo jen o samopal

Stejně i jemu policisté potvrdili, že šlo o střelbu z “machine gun” (kulometu) a nikoliv ze sub-machine gun (samopalu) nebo assault rifle (útočné pušky). Po zahájení palby mnoho účastníků country festivalu křičelo “Machine gun fire! Get down! Machine gun fire!”(Střelba z kulometu! K zemi! Střelba z kulometu!) To byli lidé, kteří sloužili nebo slouží v americké armádě a bezpečně rozeznají zvuky střelby z různých zbraní. Nikdo si snad nemyslí, že důchodce z amerického domova důchodců bude disponovat protipěchotním kulometem a obrovskou zásobou zbraní, kterou si přiveze do Las Vegas do hotelového pokoje bez povšimnutí, když v hotelu jsou bezpečnostní rámy, jak Alexi Jonesovi potvrdili lidé z hotelu. Kdo tedy doopravdy střílel?

http://www.aeronet.cz /

policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, útočníků

#14471 policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, útočníků

2017-10-03 06:13

VIDEO: A je to venku? Šokující video odhaluje, jak se londýnští policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, útočníků a obětí útoku! [CZ Titulky]

Norská novinářka uveřejnila na YouTube možná dosud nejvýbušnější video z Londýna, které asi zastíní i video zmanipulované muslimské demonstrace. Novinářka totiž v den teroristického útoku na London Bridge v Londýně natočila video, jak skupina policistů a civilistů se v úkrytu schovaní za dodávkami a sanitkami narychlo převlékají do jiného a hlavně civilního oblečení. Policisté sundavali uniformy, natahovali na sebe civil a maskáčové kalhoty. Právě jeden z policistů s maskáči byl následně identifikován lidmi na Redditu jako jeden z údajně zastřelených útočníků, jak leží na ulici. Zatímco muslimští teroristé v té chvíli jezdili Londýnem v dodávce a potom bodali do lidí, policisté se tady převlékali do civilu a následně později je jeden z nich v roli útočníka vyfocený na zemi.Zdroj

http://www.aeronet.cz 

London attack IS Fake Policie London Fake teroris 

https://youtu.be/i50uw-hBrtU

CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake 

https://youtu.be/tb5PPnuu3bs

vlády pomocí války proti terorismu jako záminku.

#14472 vlády pomocí války proti terorismu jako záminku.

2017-10-04 12:20

Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí války proti terorismu jako záminku.

London Bridge Fake teroris Fake Policie//

identifikace teroristy co prasstitutky v TV tají teda neřeknou a předhodi vám šlapku jak z Berlína ANIS AMRIHO 

https://youtu.be/VCiX6dE4jPw

FAKE BERLIN

Redaktor a Manažer asi bankéř si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

FAKE BERLIN!!!

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?

Ulovme si všecky miliardáře a učiňme na svinich soud

#14473 Ulovme si všecky miliardáře a učiňme na svinich soud

2017-10-04 12:25

Jinými slovy, jsme se probudili a Globalists se obávají. 

Toto poznání vedlo k nechvalně známé prohlášení Brzezinskiho to, že „ dnes je nesrovnatelně snazší zabít miliony lidí, než řídit milion lidí .“ 

Celoživotní přítel Brzezinski a partnera ve své trestné činnosti, David Rockefeller,také nedávno zemřel ve věku 101 .Cesta krve vlevo od nich bude lovit lidstvo po mnoho generací .


Nepřihlášený uživatel

#14474 Re: Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu!

2017-10-05 11:28


Nepřihlášený uživatel

#14475 Re: Re: Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu!

2017-10-05 11:31

#14474: - Re: Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu!  

 Kdyby to byl někdo jiný,  někdo by ještě mohl říct, že je blbej chuj.