Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Moderátorka CNN v živém přenosu předvedla, co je myšleno autogenocidou bílé rasy!

#14401 Moderátorka CNN v živém přenosu předvedla, co je myšleno autogenocidou bílé rasy!

2017-08-27 18:13

VIDEO: Moderátorka CNN v živém přenosu předvedla, co je myšleno autogenocidou bílé rasy! Liberálové zaútočili na ACLU kvůli fotce bílé blonďaté holčičky. Prý je to projev rasismu! [CZ Titulky]

Spojenými státy v posledních hodinách otřásá skandál lidskoprávní a do značné míry sluníčkové organizace ACLU (Americká unie občanských svobod), která na podporu svého financování uveřejnila propagační tweet na nové dětské oblečení a doplňky se symboly ACLU. Marketingová fotka bílého a navíc blonďatého děvčátka, které drží v ruce americkou vlajku, odpálilo v amerických liberálních médiích doslova štvanici [1]. ACLU totiž obrázek na Twitteru doplnila poznámkou: “Toto je budoucnost, kterou členové UCLA chtěji!” V tu ránu se spustilo peklo. UCLA byla obviněna z rasismu, že propaguje budoucnost určenou pouze bílé a nedejbože asi árijské rase, protože blonďatá holčička opravdu vypadá jako z reklamy Volkischer Beobachter. Jenže ta poznámka o budoucnosti se vztahovala na nápis “Free speech”, který má holčička na tričku na sobě. Budoucnost, kterou chce každý člen UCLA, svoboda slova. UCLA to vzápětí na Twitteru vysvětlila, že šlo o propagaci nové kolekce oblečení a doplňků pro děti s tématikou lidských práv [2].

http://www.aeronet.cz 

Nebojím se, řekl jdoucí na popravu! Neschopnost zabránit terorismu a neochotu zastavit migraci

#14402 Nebojím se, řekl jdoucí na popravu! Neschopnost zabránit terorismu a neochotu zastavit migraci

2017-08-27 21:04

Nebojím se, řekl jdoucí na popravu! Neschopnost zabránit terorismu a neochotu zastavit migraci zakrývají masovými demonstracemi se zpěvem! Defilé lumíků za Španělska, z Francie a dalších zemí odhalují zánik bílé civilizace!

Teroristický útok z Barcelony z minulého týdne, kdy muslimský útočník usmrtil dodávkou 15 lidí a další stovku jich zranil, má nečekanou a vskutku bizarní dohru. Španělské úřady na dnešek zorganizovaly v Barceloně mohutnou demonstraci, které se zúčastnilo několik stovek tisíc lidí [1]. Lidé v průvodu provolávali heslo, že se nebojí terorismu. Celého spektáklu se zúčastnil i vladař, král Felipe VI. a skupina jeho členů rodiny. Tohle ovšem něco připomíná. Ano, je to masivní průvod v Paříži, který se odehrál po útoku muslimských teroristů na redakci časopisu Charlie Hebdo. Evropské elity tehdy uspořádaly v Paříži obrovskou demonstraci, v jejímž čele kráčelo nejvyšší vedení Evropské unie a všichni demonstrovali, že jsou Charlie Hebdo. Je Suis Charlie Hebdo. A jaký byl výsledek? Za nějaký čas přišel útok náklaďákem v Nice. Desítky mrtvých. A další útoky v evropských zemích. Mohutná demonstrace v Paříži neměla žádný vliv na terorismus. Pouze na okamžik uklidnila miliony lumíků, občanů Francie, kteří s vyděšeným výrazem zalezli pod kavárenské stolky, zatímco se v Paříží ozývala střelba, nebo když utíkali do obchodů se schovat před náklaďákem, který přejížděl lidi.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#14403 Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-27 23:26

#14396: - Re: Je třeba se zbavit Papeže  

 Podělal se sám pod sebe.


Nepřihlášený uživatel

#14405 Re: Re: policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, útočn

2017-08-28 10:28

#14404: - Re: policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, útočníků  

 Těžko spekulovat, co se děje v hlavě telete,které se dívá na ohňostroj. 


Nepřihlášený uživatel

#14406 Re:

2017-08-28 10:56

#20: Vlastík -  

 EU je infekční forma organizované kretenity.


Nepřihlášený uživatel

#14407 Re: Re: Re: policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, ú

2017-08-28 11:30

Vládní teroristé pritvrzuji na evropanech

#14408 Vládní teroristé pritvrzuji

2017-08-28 18:29

Vládní teroristé pritvrzuji 

https://youtu.be/1RAfE-r9MFs


Nepřihlášený uživatel

#14409 Re: Re:

2017-09-01 01:17

#14406: - Re:  

 Zkušenost ukazuje, že EU ovládli zločinci.

Afghánský migrant znásilnil 15-letou Švédku, ale odvolací soud ho ze země nedeportuje

#14410 Afghánský migrant znásilnil 15-letou Švédku, ale odvolací soud ho ze země nedeportuje

2017-09-01 14:46

Afghánský migrant znásilnil 15-letou Švédku, ale odvolací soud ho ze země nedeportuje, protože muž prý trpí špatnou mentální náladou! Důvodem jsou jeho opakované pokusy o sebevraždu, náladu a chuť do života si chtěl zlepšit znásilňováním!

V poslední době řeším v článcích zjevný úpadek bílé rasy, minimálně potom úpadek zdravého rozumu a soudnosti, který však není subjektivním procesem vybraných jedinců, ale objektivním procesem, který postihuje celou západní civilizaci a potažmo její bílou rasu. Lidé západní civilizace, kteří delší dobu žili a žijí v relativním blahobytu, začínají po čase vykazovat známky podivného chování, které ve svém experiment s bílými myšmi zaznamenal v 60. letech minulého století americký profesor Dr. John B. Calhoun. Video s českým překladem a českými titulky jsme tady na AE News publikovali včera [1].

Populace společnosti, která se dostane na svůj sociální vrchol, začne postupně a samovolně degenerovat. Pokud hovoříme o projevech degenerace, tak to neznamená nezbytně hloupnutí ve smyslu slova vzdělání. Degenerace je proces, kdy jedinec anebo celá populace není schopna adekvátně reagovat na vnější podněty, tzv. stimuly. Představte si situaci, že sáhnete na rozpálenou plotnu. Vaší reakcí by mělo být prudké a rychlé sundání ruky z plotny. Degenerace je proces, kdy namísto toho druhou rukou byste si přidali výkon sporáku na vyšší stupeň a potom druhou ruku taktéž přiložili na plotnu. A to kvůli tomu, že byste měli pocit, že je to tak správné.

http://www.aeronet.cz 

Německo vyzvalo USA ke stažení svých jaderných zbraní ze země!

#14411 Německo vyzvalo USA ke stažení svých jaderných zbraní ze země!

2017-09-01 14:49

VIDEO: Německo vyzvalo USA ke stažení svých jaderných zbraní ze země! Sigmar Gabriel a Rex Tillerson řešili ve Washingtonu odpor Německa proti zvyšování nákladů na zbrojení. Lidstvo nesmí mít jaderné zbraně, je to hrozba pro nejvyšší plánování! [CZ Titulky]

Německý ministr zahraničí Sigmar Gabriel na státní návštěvě v USA ve Washingtonu vyzval Rexe Tillersona k zahájení rozhovorů o stažení amerických nukleárních hlavic z Německa. Překvapivá žádost zaskočila amerického ministra zahraničí, protože takový požadavek nebyl na programu jednání. Přestože se celá věc posuzuje optikou předvolebního boje v Německu, kdy SPD se vyhrazuje proti vstřícné pro-americké a pro-neoconské politice Angely Merkel, požadavek je brán velice vážně, protože snahy o jaderné odzbrojení mají kořeny v Evropské komisi, je to vnitřní politika Bruselu.

A to navzdory tomu, že američtí neocons se snaží rozdmýchávat hysterii okolo Ruska, což by logicky mělo vést k posilování obrany. Jenže v tomto ohledu se začíná hrát úplně jiná a diametrálně odlišná hra. Evropské elity se snaží americkou ozbrojenou moc vyštípat z Evropy a neochota ke zvyšování nákladů na zbrojení, kterou opět ve Washingtonu tlumočil Sigmar Gabriel, že Německo neustopí a nebude zvyšovat zbrojení na 2% HDP, jak požaduje Donald Trump, povede k vojenské demisi a úpadku americké angažovanosti v Evropě. Požadavek na odsun raket prosazuje Gabrielův stranický šéf Martin Schulz z německé SPD.

http://www.aeronet.cz 

NWO stane právo podvod na veřejnost

#14412 Fake tažení proti Rusku proces brání práv a svobod

2017-09-01 14:52

Co nás čeká po volbách? Reálně nám hrozí tvrdá lekce o tom, co je to “mocenský tenzor” v české politice. Buď padneme do náruče Angele a migrantům, nebo vlezeme do postele americkým neoconům ve válečném tažení na Rusko!

Imunitní a mandátový výbor poslanecké sněmovny doporučil poslancům, aby vydali Andreje Babiše policejnímu stíhání. Měsíc a půl před volbami. Celá mediální mašinérie zpravodajského mainstreamu v ČR rotuje fotky Andreje Babiše na titulních stránkách tiskovin a webů s takovou intenzitou, že by takovou kampaň nezaplatil ani Babiš, kdyby to měl platit ze svého.Přitom celé toto divadlo je natolik průzračné, že i tomu nejjednoduššímu voliči ANO musí dojít, že to celé byla připraveno a načasováno na objednávku establishmentu tak, aby to Babiše poškodilo právě v posledních týdnech před volbami. Celá kauza s Čapím hnízdem má přitom vadný pouze morální profil, ne zákonný, protože Babiš a ani nikdo jiný okolo něho zákon neporušili.

Dotace z EU jsou zdrojem mohutné korupce

Morální rovina takového jednání je špatná. Ale viníkem není podnikatelský subjekt, který se snaží uživit a dosáhnout profit. Na vině je Evropská unie a stupidní evropské dotace, od financování idiotských rozhleden a cyklostezek podél silnic, kde jezdí kamiony a cyklisté vdechují rakovinu, až po neuvěřitelně vykutálené kotlíkové dotace, se kterými se dokonce na českých úřadech kšeftuje. Kdo chce dostat dotaci na kotel, musí úředníkovi posunout obálku s 5.000 korunami, aby se na něho v pořadí dostalo. Nechci dotaci zadarmo! Lidé si vezmou spacáky a židličky, stoupnou si den předem před úřad a když se úřad otevře, lidé se dozví, že kotlíkové dotace už nejsou, prostě došly a byly rozděleny. Evropská kontrolní agentura OLAF podobné praktiky registruje pouze v Rumunsku. To je dobrá společnost, ne? Dotace jsou nástrojem pro budování korupčního prostředí v neomarxistické Evropě. Bez dotací by nebyla žádná Čapí hnízda, žádné střelené rozhledny do nikam, žádné předražené cyklostezky, za které by se dalo pořídit několik kilometrů dálnice.

http://www.aeronet.cz 

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!A Čina zastoupí EU jak ji Bůh rozmeta a padne Babylon tak jak bude rozmetá USA do roku 2025!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce ty co chcou války sou Vláda/y,Media,Elity to je škodná

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

FALEŠNÝ ATENTÁT 

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

Vlastenec

#14413 Lidl na obalech výrobků umazává kříže z řeckých kostelů

2017-09-02 06:57

Německý řetězec Lidl na obalech svých výrobků Eridanous při akci Řecký týden nechává vyretušovat na řeckých kostelech křesťanské kříže. Novinkám to potvrdila tisková zástupkyně Lidlu Kateřina Jašková. Řetězec na sociálních sítích sklidil negativní reakce. Podle belgické televize RTL vyvolaly obaly pozornost i tam.

Lidl obaly bez křížů používá dlouhodobě, a to i na dalších trzích. V Belgii Lidl ve svém stanovisku uvedl, že je společností, která „respektuje rozmanitost“. Proto prý přistoupila ke změně grafiky.

Jestliže je na fotce nějaké místo, a nemusí být ani celosvětově známé jako panorama řeckého Santorini, není přece možné měnit jeho podobu. Když si dám na výrobek obraz, který má připomínat zemi, kde se k ortodoxnímu křesťanství hlásí na devadesát osm procent obyvatel, nemůžu tuto skutečnost popřít.

Lidl se ale dopustil tmářského a totalitářského přístupu v podobě cílené úpravy skutečnosti. To by mu nemělo projít. Já osobně si už ani to řecké víno Retsina do Lidlu koupit nepůjdu. To je způsob, jak coby obyčejný smrtelník mohu se zhůvěřilostmi tohoto typu bojovat.

 

Vlastenec

#14414 Re: Re: Východoevropané, negři pro naši dobu

2017-09-02 07:58

#14334: - Re: Východoevropané, negři pro naši dobu 

Představuje si to jako povinnost zpupných států vyplácet jim stejné sociální dávky, na jaké mají nárok v Německu, čímž se nechuť uprchlíků usazovat se v těchto zemích sníží. Náklady sociálního systému se přenesou na "východoevropské země", migranti si budou jen dojíždět pro příspěvky a žít budou stejně se svými rodinami v Německu, čímž podpoří německé obchodníky za visegrádské peníze.

Vlastenec

#14415 Re: Afghánský migrant znásilnil 15-letou Švédku, ale odvolací soud ho ze země nedeportuje

2017-09-02 08:03

#14410: Afghánský migrant znásilnil 15-letou Švédku, ale odvolací soud ho ze země nedeportuje - Afghánský migrant znásilnil 15-letou Švédku, ale odvolací soud ho ze země nedeportuje 

 Aha, tak on chudáček trpí špatnými náladami, tak to ať si klidně znásilňuje nezletilé dívky dál. Přece mu nemůžeme upírat jeho právo na léčení depresí. Co tak v poslední době čtu, tak to vypadá, že jediné kritérium na post švédského politika a soudce je hodnota IQ < 60.

Vlastenec

#14416 Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-09-02 08:13

#14376: Papež chce více migrantů, větší vítání a víza pro migranty pro volný pohyb po Evropě - Je třeba se zbavit Papeže  

 Prvně si je třeba uvědomit, že papež František není křesťan, ale pouze dosazená loutka, financovaná Saudy. Stačí se podívat, jak před nimi na důkaz podřízenosti poníženě pokleká a líbá korán. Zatímco vyvražďování křesťanů v celém muslimském světě od Nigerie přes Súdán, Egypt, Sýrii a Irák až po Pákistán jeho kamenné srdce nechává zcela chladným, tak za tzv. práva muslimských přivandrovalců se staví den co den a ještě jim myje nohy. Takový papež by měl být nejen zbaven funkce, ale rovnou souzen za vlastizradu a popraven. A já doufám, že se tak brzy stane, jen co zaslepení křesťané konečně procitnou.

KLDR JE PODFUK REPLIKY RAKET A EFEKTY Z FILMŮ

#14417 KLDR JE JEDEN VELKY PODVOD

2017-09-03 19:55

KLDR jedna velká komedia později dodáme důkazy to máte jak se v jedné Arabské zemi točily filmy a udělali repliku stíhačky tak tak udělali rakety a efekty dělaj své Fake news jak vše co nám vysílaj za Hovna 

ZDE MALÁ UKÁZKA 

Zabíjení Ruských Army Fake noži 

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!

Banky Unicredit a další podvodné systémy

#14418 Banky Unicredit a další podvodné systémy

2017-09-04 19:54

Banky Unicredit a další podvodné systémy
https://youtu.be/yErs7t-QoFo

Na ruském konzulátu v San Franciscu hoří, hlásili lidé hasičům! Zaměstnanci pálili v kamnech dokumen

#14419 Na ruském konzulátu v San Franciscu hoří, hlásili lidé hasičům! Zaměstnanci pálili v kamnech dokumen

2017-09-04 21:11

Na ruském konzulátu v San Franciscu hoří, hlásili lidé hasičům! Zaměstnanci pálili v kamnech dokumenty jako před vyhlášením války! USA zavírají Rusku 3 diplomatické mise a chtějí v budovách provést inspekci. Cílem prohlídek mají být i byty zaměstnanců!

Z ruského konzulátu stoupá kouř! Hoří ruský konzulát! Pošlete hasiče k ruskému konzulátu, hoří tam! Tak přesně tyto a podobné vyděšené telefonáty zaregistrovala centrála hasičů v americkém San Franciscu a dispečink vyslal na místo skupinu hasících vozů. Jediné, co však hasiči zjistili, byl stoupající kouř z komína ruského konzulátu. Americké ministerstvo zahraničí totiž v noci ze čtvrtka na pátek oznámilo Rusku, že má do 24 hodin vyklidit celkem 3 svá diplomatická zastoupení v USA, konzulát v San Franciscu a dvě mise v New Yorku a ve Washingtonu [1].

Pouhých 24 hodin je kriticky krátká doba na vyklizení, Rusko podalo okamžitě protestní nótu a zavolalo si v Moskvě na kobereček radu z amerického velvyslanectví v Moskvě Anthonyho Godfreye. Moskva důrazně protestuje proti plánu americké tajné služby, která chce po vyklizení misí provést v budovách inspekci, a to bez přítomnosti ruských zástupců. Rusko se obává provokace, že americká tajná služba do budovy podstrčí zfalšované materiály, které mají podpořit narativ amerických neoconů o tom, že Rusko zasahovalo do amerických prezidentských voleb. Cílem prohlídek se mají stát i byty zaměstnanců ruských konzulátů. To je hotový skandál!

http://www.aeronet.cz 

Držení jaderných zbraní je jedinou obranou proti implementaci prvků NWO!

#14420 Držení jaderných zbraní je jedinou obranou proti implementaci prvků NWO!

2017-09-04 21:18

Trump: Severní Korea je národ grázlů! Pchjongjang úspěšně otestoval termonukleární bombu, USA a neoconi začali couvat! Držení jaderných zbraní je jedinou obranou proti implementaci prvků NWO!

Severní Korea pochopila, že sionisté rozumí pouze termonukleárnímu argumentu

Otázkou nyní je, kolik vodíkových bomb má v této chvíli KLDR k dispozici. Jelikož test proběhl úspěšně, Pchjongjang neprodleně spustí produkční výrobu. Nejenom, že tím zajistí bezpečnost pro svoji zemi, ale teoreticky může termonukleární hlavice poskytnout i Íránu pro případ, že by Izrael ve spolupráci s USA chtěl na Írán zaútočit. Není vyloučeno, že pokud nebudou sankce zrušeny, KLDR bude hledat cestu z izolace výměnou za poskytnutí termonukleárních hlavic na černém trhu. A takových zemí, které budou chtít získat vodíkové zbraně na obranu před sionistickým řízením, bude více než dost. A právě toto si uvědomuje Čína a Rusko. Je lepší zrušit sankce na KLDR, aby země mohla mít přístup na mezinárodní trhy, protože jinak hrozí, že KLDR bude chtít obchodní blokádu a sankce prolomit svým nejnovějším obchodním artiklem, vodíkovou bombou. V této souvislosti je nutné si položit ještě i jednu otázku.

Neoconi rozvrací Venezuelu, protože na rozdíl od KLDR země nedisponuje jaderným programem

Současný hladomor a nepokoje ve Venezuele jsou tak způsobeny těmito kroky amerického kongresu. Když národ nemá co jíst, vyjde logicky do ulic. Pokud by Venezuela disponovala jadernými zbraněmi, nikdy by k tomuto nedošlo. Je to krásný příklad na modelu Venezuely, jak funguje americký mocenský systém Pax Americana. Uděláš krok proti americkým zájmům a oni ti rozvrátí tvoji vlastní zemi. Viděli jsme to na Ukrajině, když Viktor Janukovyč udělal chybný krok proti zájmům EU a USA, když nejprve slíbil, že podepíše Asociační dohodu s EU, ale potom si to rozmyslel, protože zjistil, že by tím zlikvidoval národní ekonomiku a zaměstnanost.

http://www.aeronet.cz 

radio Jerevan

#14421

2017-09-05 11:11

Není pravda, že EU zakázala oblíbenou zábavu islámofobů, opékání imáma a tlustého prasete v uzavřeném sudu. Je pravda, že Martin Schulz chce zakázat  hlásání nenávisti.

Princeznu Daianu zabili ty sami co JFK

#14422 Princeznu Daianu zabili ty sami co JFK kterého zabil D.Rockefeler

2017-09-05 21:35

Zabití JFK VICE-Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

VICE-Kennedy a Nacisté

VICE-JFK, RFK, a MLK, byli všichni zabiti stejnými silami

LIDL propaguje Islám už nenakupuju tam

#14423 LIDL propaguje Islám

2017-09-05 21:49

FOTO: Řetězec LIDL umístil islámský symbol na propagační leták! Z obalů potravin odstraňuje kříže, ale islámské půlměsíce montuje do letáků bez zaváhání!

Česká divize německého potravinového řetězce LIDL čelí dalšímu a mnohem závažnějšímu skandálu. Už před několika dny se českými médii roznesla kauza, kdy řetězec LIDL ve Photoshopu vyretušoval z kopulí řeckých pravoslavných kostelíků kříže [1] a odůvodnil to tím, že chce své zboží nabízet i na evropských trzích v rámci multikulturní náboženské neutrality. Jenže jak se nám do redakce ozvalo několik čtenářů, LIDL  ve skutečnosti diskriminuje křesťanství, zatímco islám vesele propaguje. Vyretušované kříže na řeckých kostelících byly sice součástí propagační akce tzv. Řeckého týdne v obchodech LIDL v České republice, ale už týden předtím, tzn. od 21. 8. jela v obchodech LIDL jiná akce s názvem “Český týden” a do této nabídkové akce LIDL propašoval “1001 Delikates Orientu”, kde na propagačním letáku jako součást stylizovaného nadpisu je i kopule mešity a s půlměsícem na vrcholu.Nevím, co má nabídka Orientu společného s Českým týdnem, ale prostě podstrčená nabídka arabského jídla do Českého týdne někomu přišla asi jako dobrý nenápadný nápad. A nic vyretušovaného tam není. Na fotografii sami můžete vidět, jak německý řetězec a jeho česká pobočka razí podprahovou propagaci islámu. Křížek na kostele vadí, islámský půlměsíc nevadí.

http://www.aeronet.cz 

Banky a falešné peníze žádné hodnoty zkouší ovládat národy

#14424 Kmenové banky Mezinárodního měnového fondu vytvoří vlastní kryptografickou měnu

2017-09-05 21:53

Kmenové banky Mezinárodního měnového fondu vytvoří vlastní kryptografickou měnu, která má konkurovat Bitcoinu. Světoví sionisté pochopili, že ztrácí monopol na tvorbu “fiat” peněz. Začátek konce centrálních bank? Ani náhodou!

Deset největších světových bank, které tvoří hlavní páteř Mezinárodního měnového fondu (IMF) oznámilo, že vytvoří společně vlastní kryptografický systém převodu nového typu peněz, který bude založen na podobném principu, který používá Bitcoin [1]. Systém Bitcoin je založen na technologii tzv. blockchainu, což je obrovský a veřejně distribuovaný datový soubor, který má charakter účetní knihy, který obsahuje veškeré bitcoinové transakce celého světa od počátku vzniku Bitcoinu.

Hlavní devizou Bitcoinu je, že ho nelze z pozice vlád, orgánů, úřadů nebo kontrolních agentur nijak regulovat, sankcionovat, bitcoinové účty nelze obstavit, zablokovat, zkonfiskovat a stejně tak nelze revokovat již jednou proběhlé transakce. Stále více lidí si uvědomuje, že Bitcoin a podobné kryptografické měny (např. Litecoin, Ethereum atd.) představuje systém finanční svobody a ochrany vlastních prostředků. Vzhledem k tomu, že každý držitel Bitcoinu je zároveň bankéřem a držitelem účetní knihy celého Bitcoinu, není možné tento finanční systém zakázat nebo vypnout. Světoví sionisté tím pádem ztrácí svoji moc, protože kontrola emisí peněz na světových kapitálových trzích je to, co je činí natolik mocnými.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#14425 Re: Německo vyzvalo USA ke stažení svých jaderných zbraní ze země!

2017-09-07 07:58