Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#14476 Re: Re: Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu!

2017-10-05 11:38

#14474: - Re: Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu!  

 Zdá se, že s těmi Araby nějak nepořídil.  Zato rad pro iné má plnou hubu.


Nepřihlášený uživatel

#14477 Re: Re: Re: Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu!

2017-10-05 11:40


Nepřihlášený uživatel

#14478 Re: Re: Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu!

2017-10-05 11:50

ČT H vysílaji předvolební oblbovačku s prasstitutkama z Bruselu

#14479 ČT H vysílaji volby 2017

2017-10-05 12:30

Předvolební komedie teď v ČT a špíny se předvádí 

ČT H vysílaji volby 2017 z těch kktu nikoho nevolim jedině volím SPD mám rozhodle už dávno SPD ty další strany mě můžou políbit prd Marxistycke buzny teď si hrají jak jim záleží na ČR prasata 

Teror jako záminka pro nasazení armády do ulic kvůli zabránění demonstracím?

#14480 Teror jako záminka pro nasazení armády do ulic kvůli zabránění demonstracím?

2017-10-05 15:00

Nové video z Las Vegas potvrzuje, že útočili minimálně dva střelci ze dvou různých míst! V celém Clark County byl vyhlášen výjimečný stav, v ulicích hlídkuje Národní garda. Teror jako záminka pro nasazení armády do ulic kvůli zabránění demonstracím? Budou podobně potlačeny i demonstrace za odtržení Kalifornie od USA?

Od útoků v Las Vegas, kde údajně jediný střelec postřílel 59 lidí a dalších více jak 500 jich zranil, uběhly už dva dny a ve včerejším článku jsme publikovali znepokojivé informace o průběhu střelby a poznatky z americké alternativy a ze zákulisí celého případu. Pokud jste článek a video neviděli, tak je to zde. Přitom už včera se na americké alternativě začaly objevovat v té době nepotvrzené informace, které informovaly o tom, že střelba přicházela minimálně ze dvou od sebe vzdálených míst, jiné zdroje uvádí dokonce 3 až 4 různé pozice střelců. Během dnešního dne se dostalo ovšem na veřejnost zásadní video jedné Američanky, řidičky taxíku, která právě se svým autem přijela k hotelu Mandalay Bay. Video je nahoře v úvodu článku. V jedné chvíli je slyšet střelba, které je velmi blízko, a to odpovídá oficiálnímu příběhu. Je to střelba útočníka, který ve 32. patře hotelu Mandalay Bay střílí do lidí na country festivalu zhruba o necelý půl kilometru vzdušnou čarou od hotelu.

Generální zkouška na false flag v Kalifornii?

Ve Spojených státech byly po zvolení Donalda Trumpa do funkce prezidenta odstartovány masivní snahy a tendence o odtržení Kalifornie od USA. A protože tyto snahy představují opravdu hrozbu, že podpora pro Calexit v případném referendu by opravdu mohla projít, tak se hledají cesty, jakým způsobem v americkém federálním systému nastavit precedenty pro řešení takové krize. Podle všeho to vypadá, že americká vláda a jmenovitě neoconi přichystali v Nevadě generální zkoušku pro vyhlášení výjimečného stavu na základě teroru a tzv. ochrany zdraví a bezpečnosti obyvatelstva. Podívejte se, co se děje v Katalánsku ve Španělsku. Snaha o odtržení tam de facto už proběhla a zemi hrozí v pořadí už druhá občanská válka. Španělská vláda nenašla mechanismy, jak referendu zabránit, ani jak zabránit demonstracím, které referendu předcházely.

http://www.aeronet.cz/


Nepřihlášený uživatel

#14481 Re: Re: Re: Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu!

2017-10-06 06:46

SPD a Tomiu Okamurovi přiznávat zisk okolo 10% hlasů, ale do sněmovny míří i vítači migrantů Piráti.

#14482 SPD a Tomiu Okamurovi přiznávat zisk okolo 10% hlasů, ale do sněmovny míří i vítači migrantů Piráti.

2017-10-06 18:05

Mainstream začíná SPD a Tomiu Okamurovi přiznávat zisk okolo 10% hlasů, ale do sněmovny míří i vítači migrantů Piráti. “Alternativa pro Česko” může ovlivnit směřování země, ale nesmí dojít ke zklamání voličů už před volbami! Co se stalo našemu čtenáři, když napsal Tomiovi?

Agentura STEM/MARK pro MF Dnes uveřejnila nejnovější předvolební průzkum, který ukazuje ty informace, o kterých na alternativě mluvíme už velmi dlouho. SPD Tomia Okamury v tomto průzkumu totiž dosáhla 9.2% a reálně se blíží dvoucifernému výsledku [1]. Agentura rovněž přisuzuje 7.4% hlasů Pirátům, což je neomarxistická pro-evropská strana, která podporuje politiku kvót a přerozdělování migrantů. Piráti v ČR razí de facto stejný volební program jako zde v Německu strana Zelených. Chtějí větší penetraci internetu, elektronizaci státní správy a povinné kvóty na migranty v celé EU. Jak už jsem ale před zhruba půl rokem upozorňoval, štědrý mediální prostor, který na serverech Babišova iDnesu dostává šéf Pirátů Ivan Bartoš, není vůbec zadarmo a v Pirátech tak vyrůstá koaliční nevěsta pro Andreje Babiše po volbách. Jestli to bude stačit, to rozhodne odstup vítězného ANO od strany, která skončí jako druhá v pořadí.

http://www.aeronet.cz/

politici jsou vysmátí a šklebí se vám do ksichtu, jak se jim povedlo zase vás okrást.

#14483 politici jsou vysmátí a šklebí se vám do ksichtu, jak se jim povedlo zase vás okrást.

2017-10-06 19:45

Megatunel za 3 biliony korun pouhých 17 dní před volbami do sněmovny? Australští těžaři na poslední chvíli dostali od ministra průmyslu bianco šek na privatizaci těžby lithia pod Cínovcem! Český stát si za lithiový národní poklad řekl jenom o vytvoření nekvalifikovaných pracovních míst!

V České republice se v tichosti schyluje k největšímu majetkovému odklonu a privatizaci nerostných zdrojů od roku 1989. Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR totiž včera v naprosté tichosti a pouhých 17 dní před volbami v ČR do poslanecké sněmovny podepsalo v Ústí nad Labem memorandum o porozumění s australskou společností European Metals Holding, která tím dostává do ruky garanční mandát na hlubinou těžbu lithia v severočeském Cínovci [1]. Jak už jsme nedávno informovali v podrobném v článku zdepod Cínovcem se nachází jedny z největších zásob lithia na světě za bezmála 3 biliony korun, za které by šel český státní dluh splatit dokonce dvakrát. V roli řádného hospodáře je nezbytné, aby těžbu organizoval a měl ve své dikci český stát skrze státní podnik Diamo, který by mohl případně vytvořit technologické konsorcium se zahraniční společností za výhodných podmínek pro český stát, ale samotná těžba a zpracování lithia by měla zůstat v rukách českého státu. Bohužel, v celé věci se schyluje k obrovskému odklonu a privatizaci doslova za hubičku, a to pouhých 17 dní před volbami. Honem rychle, na poslední chvíli, aby se to stihlo.

http://www.aeronet.cz/


Nepřihlášený uživatel

#14484

2017-10-06 22:23

Sobotka a Špidla: “Subjekt, který získá povolení k těžbě na ložisku Cínovec, bude mít právo dobývat zdejší rudu a v souladu s platným zákonem se poté ruda stane jeho majetkem”.

Závěrem ještě perlička, která jenom dokonale vykresluje vlastizrádné kroky české vlády ve vztahu ke své povinnosti řádného hospodáře a péče o společný majetek občanů ČR. Provozovatel serveru Lidé lidem, pan Ing. Oldřich Lukáš, zaslal v průběhu června dopis premiéru Sobotkovi s dotazy ohledně lithia a jeho těžby na Cínovci. Přepis dopisu je zde. Premiér mu sice neodpověděl, ale zato mu odpověděl ex-premiér Vladimír Špidla, který dělá Bohuslavu Sobotkovi styčného důstojníka a hlavního poradce. Odpověď Špidly najdete zde a důrazně doporučuji nečíst odpověď bez sáčku na zvracení. To, co je uvedeno v podnadpisu tohoto odstavce, to je jenom malý výtah z reakce premiéra, potažmo jeho řídícího poradce v otázkách strategického plánování z pozice šéfa poradního sboru premiéra [3]. Děkuji Pozorovatelce za tip na tyto doplňující informace.


Nepřihlášený uživatel

#14485 Co hrozí Evropě 2017 Brexit vyhraje atd

2017-10-07 04:13

HR6393 - Intelligence zákon Oprávnění k fiskální rok 2017

#14486 HR6393 - Intelligence zákon Oprávnění k fiskální rok 2017

2017-10-07 04:31

HLAVA I - ČINNOSTI INTELIGENCE

(§ 101) Tento zákon schvaluje prostředky z rozpočtového roku 2017 pro provádění zpravodajských a zpravodajských činností:

  • úřadu ředitele národní zpravodajské služby (ODNI);
  • Centrální zpravodajská agentura (CIA);
  • ministerstvo obrany (DOD);
  • Agentura obranné zpravodajské služby (DIA);
  • Národní bezpečnostní agentury (NSA);
  • útvary armády, námořnictva a letectva;
  • pobřežní stráž USA;
  • oddělení státu, státní pokladny, energetika a spravedlnost;
  • Federální vyšetřovací úřad (FBI);
  • úřad pro vymáhání drog;
  • Národní průzkumný úřad (NRO);
  • Národní geopolitická zpravodajská agentura (NGA); a
  • Ministerstvo vnitřní bezpečnosti (DHS).

(§ 102) Povolené částky a stropy oprávněných osob jsou ty, které jsou uvedeny v utajovaném seznamu oprávnění, který je zpřístupněn výborům kongresových prostředků a předsedovi.

VICE-HR6393 - Intelligence zákon Oprávnění k fiskální rok 2017


Nepřihlášený uživatel

#14487 Re: Re: Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu!

2017-10-07 12:56


Nepřihlášený uživatel

#14488 Re: Re: Re: Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu!

2017-10-07 13:04

#14487: - Re: Re: Emmanuel Macron odhalil plán Nové Evropy pouhé dva dny po skončení voleb v Německu!  

 Co by něco řešil. To je práce.  Lepší je blít kolem sebe  své fantazmagorie. Fantazmagron. 


Nepřihlášený uživatel

#14489 Re: Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku!

2017-10-07 21:39

#14449: Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku! - Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku!  

 Kvo qo.  Jedná se o doporučený nový jednotný pozdrav  v EU.  V Bundesku se překládá "Jsi blbej jak ta slepice."


Nepřihlášený uživatel

#14490 Re: Re: Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku!

2017-10-07 22:01


Nepřihlášený uživatel

#14491 Re: Re: Re: Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku!

2017-10-08 23:38

#14490: - Re: Re: Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku!  

Kvo kvo, tak už z té Brusele táhněte konečně do prdele, knedlovepři.

Spojenec USA, který udržoval hegemonii dolaru, na historické cestě

#14492 Spojenec USA, který udržoval hegemonii dolaru, na historické cestě

2017-10-09 12:44

Saúdský král v Moskvě – setkání s rozhodujícím vlivem na světové ceny ropy. Spojenec USA, který udržoval hegemonii dolaru, na historické cestě

Přestože Sovětský svaz byl prvním na světě, kdo v roce 1926 uznal Saúdskou Arábii založenou otcem současného krále Salmána bin Abd al-Azíze a navázal s ní diplomatické styky, ty byly o deset let později na nátlak Západu přerušeny až do rozpadu SSSR v roce 1991.

Čtyřdenní pobyt krále v Rusku ve dnech 5. – 8. října je proto historickou událostí, neboť jde o první návštěvu Ruska saúdským monarchou. A ten má velký symbolický význam, protože Saúdská Arábie vždy bývala hlavní oporou Západu jak proti SSSR tak proti Rusku – ať už šlo o financování CIA při utváření Al Kajdy k boji proti Sovětům v Afghánistánu nebo stvoření “petrodolaru” co by jediné světové měny, čímž především Saúdská Arábie pomáhala Spojeným státům udržovat globální hegemonii.

Už chyběla jen Saúdská Arábie – sílící vliv Ruska, slábnoucí vliv USA

Rusko v letech po propuknutí arabského jara trpělivě zaplňuje prostor, který uprázdnily Spojené státy a Západ obecně, což ve výsledku už dnes znamená, že udržuje nadstandardně dobré vztahy s Egyptem, Izraelem, Jordánskem, Irákem, Tureckem, Katarem, Spojenými arabskými emiráty, které mají v plánu nakoupit nejmodernější ruské stíhačky, o Sýrii nebo Íránu ani nemluvě. Saúdská Arábie Rusům v jejich blízkovýchodním „puzzle“ zatím chyběla a právě tím je současná návštěva tak významná – Spojené státy právě ztrácejí svého zásadního blízkovýchodního partnera. Spojené státy proto návštěvu sledují s nervozitou. „V podmínkách geopolitické nejistoty, když je pozice Ameriky jako světového lídra zpochybňována a ceny ropy padají, se Rusko a Saúdská Arábie nejspíš sblíží,“ píše The Washington Post, který dále uvádí: “Analytici vidí Salmanův výlet do Moskvy jako nejjasnější znamení, že ruská hazardní hra v Sýrii se vyplatila.”

http://www.aeronet.cz/

Chybí razítka, podpisy, čísla stránek, evidenční čísla, loga. Snaží se Lidový dům odvést pozornost o

#14493 Chybí razítka, podpisy, čísla stránek, evidenční čísla, loga. Snaží se Lidový dům odvést pozornost o

2017-10-10 04:35

Andrej Babiš čelí útoku tajných služeb? Skupina Šuman uveřejnila dokumenty o půjčce od Rothschildovy banky HSBC, ale materiály připomínají kauzu Beretta. Chybí razítka, podpisy, čísla stránek, evidenční čísla, loga. Snaží se Lidový dům odvést pozornost od skandálu s lithiem v Cínovci?

Internetová skupina Šuman, která v posledních měsících uveřejňuje kompromitační materiály na Andreje Babiše, uveřejnila včera večer novou sérii výbušných materiálů. Jedná se o dokumenty a podklady k žádosti o financování projektu Čapího hnízda. Materiály mají dokazovat, že Andrej Babiš a jeho Agrofert deklarovaly v žádosti o půjčku Čapí hnízdo jako projekt, který bude sloužit pro konference a semináře společností, které spadají pod Agrofert, takže Čapí hnízdo bude de facto konferenčním centrem Agrofertu. V dokument uvádí šéf Českomoravské banky Andrew Blach (ČMB patří pod matku HSBC) svým šéfům do Londýna, že Čapí hnízdo patří Andreji Babišovi a že je to něco, co je pro něho velmi důležité. Dokumenty vypadají pro laika důvěryhodně. Bohužel, pouze na první pohled. Když jsme se obrátili na našeho kolegu v HSBC v Londýně, tak dokumentaci odmítl jako nic, co by mělo cokoliv společného s bankou HSBC. A co jsme se dozvěděli, to nás opravdu šokovalo.

http://www.aeronet.cz/

Pohádkář

#14494 Konec aeronetu! Kdo bude další?

2017-10-11 06:05

Rusko se rozhodlo, že přestane finančně podporovat aeronet, protože výsledky jeho propagační činnosti jsou marginální. www.aeronet.cz k 1.11.2017 končí svoji činnost.

Dobrý hovna

#14495 Re: Konec aeronetu! Kdo bude další?

2017-10-11 11:16

#14494: Pohádkář - Konec aeronetu! Kdo bude další? 

 Dobrý hovna aeronet.cz není Ruský to jen tvrdí Maistream a loutky G.Sorose to je propaganda takže tak Ruský vliv neexistuje v ČR jen USA jen znasich Alternativních médií dělaj Ruský notičky G.Sorose 

Pohádkář

#14496 Re: Re: Konec aeronetu! Kdo bude další?

2017-10-11 14:43

#14495: Dobrý hovna - Re: Konec aeronetu! Kdo bude další? 

 jÁ NerozuMnět co russký amBASSáda myslet ty hovado FašisticÝ.

Na Okamuru vytáhli týden před volbami zfalšovaný dokument

#14497 Na Okamuru vytáhli týden před volbami zfalšovaný dokument

2017-10-13 10:35

Na scéně je další podvrh, tentokrát je terčem Tomio Okamura! Fiat-alternativní server uveřejnil fotokopie smlouvy, která měla z Okamurova Úsvitu vyvést desítky milionů korun! A Babiš už nemá potvrzení, že nespolupracoval s agenty StB!

Na Okamuru vytáhli týden před volbami zfalšovaný dokument

V článku na manipulatori.cz uvádí autor textu Jan Cemper, že grafici jejich redakce se domnívají, že fotoskeny nenesou známky fotomontáže. My jsme přeposlali kopie našemu kolegovi a forenznímu specialistovi v New Yorku a ten má poněkud jiný názor. Nechali jsme udělat rozbor poslední stránky, kde se nachází podpisy Tomia Okamury a forenzní analytik přišel na mnoho aspektů, které ukazují na to, že se jedná o podvrh a mediální “olovo” proti Tomiu Okamurovi. Horní část dokumentu je podle analytika focena z mobilního telefonu, protože na obrázku je patrný tzv. 3D parallax hloubkový effect, kdy text jakoby ujíždí na papíru diagonálně zblízka do dálky odshora směrem dolů, což zobrazují zelené kolmice v horní polovině obrázku. Stejně tak horní polovina dokumentu obsahuje typické fleky, světlé a tmavé, které jsou způsobeny při focení mobilním telefonem rozdílnými vlnovými délkami světla dopadajícími na čočku fotoobjektivu telefonu nebo kamery.

http://www.aeronet.cz/

 

Elity se stěhují na Sibiř do Ruska a Kavárensky prasstitutky nás budou urážet

#14498 Elity se stěhují na Sibiř do Ruska

2017-10-13 11:55

 PODVOD NA NÁRODY V RUSKU ELITY 

Globální elity našly záchranu před klimatickými změnami – “druhé Švýcarsko” je v Rusku na Sibiři. V.V. Pjakin o klimatických změnách a přesídlování elit – video z roku 2013

Tímto článkem navazuji na svůj nedávný článek o významu projektu “formát Astana”. I v tomto případě vycházím z informací V.V.Pjakina, ovšem s tím, že chci zdůraznit další souvislosti, které mi z těch informací plynou. A hned na úvod předešlu, že souvislost mezi Astanou a přesídlením elit do “Švýcarska číslo dvě” vidím v tom, že ze sibiřského “Švýcarska číslo dvě” je to do Astany co by kamenem dohodil (a to nehovořím o tom, jak v důležitých jednáních Astana stále více nahrazuje roli Ženevy). A v dalším je článek o tom, jak veliký trumf v ruce drží Putin, resp. jak globální elitě nezbývá, než se s Putinem domlouvat/přistupovat na jeho podmínky – vždyť “druhé Švýcarsko” leží na ruském území!

A na úvod video s V.V.Pjakinem z roku 2013 “Přesídlení globální elity – Altaj, druhé Švýcarsko”

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!A Čina zastoupí EU jak ji Bůh rozmeta a padne Babylon tak jak bude rozmetá USA do roku 2025!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce ty co chcou války sou Vláda/y,Media,Elity to je škodná

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

FALEŠNÝ ATENTÁT 

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

 

Pohádkář

#14499 Tomio odstupuje z voleb

2017-10-14 06:57

Na základě zveřejněného dokumentu o odčerpání necelého milionu korun z účtu strany Úsvit přímé demokracie každý měsíc se Tomio Okamůra (SPD) rozhodl, že odstoupí z kandidátky parlamentních voleb 2017. Tomio Okamůra se rozhodl ukončit svojí politickou kariéru a nadále se bude věnovat pouze své cestovní kanceláři a po večerech bude brigádničit ve své restauraci, kde bude mýt nádobí.

Stopy vlastnických struktur firmy, která má těžit lithium na Cínovci, končí u rodinného klanu se zla

#14500 Stopy vlastnických struktur firmy, která má těžit lithium na Cínovci, končí u rodinného klanu se zla

2017-10-14 11:06

Exkluzivně: Stopy vlastnických struktur firmy, která má těžit lithium na Cínovci, končí u rodinného klanu se zlatými doly v Rusku a u lidí v Trumpově administrativě! BlackRock Group, Evy Hambro, Craig Phillips, Hillary Clinton a celá armáda právníků, která je připravena v arbitráži sedřít Českou republiku z kůže!

Kauza a skandál okolo těžby cínoveckého lithia, který bude v pondělí 16. října řešit poslanecká sněmovna na mimořádné schůzi, má další kritický a zřejmě rozhodující moment. Naší redakci se podařilo zjistit, že za nepřehlednou sítí firem a vztahů, které se snaží zakrýt vlastnickou strukturu australské společnosti European Metals Holdings, je americký miliardář Evy Hambro [1], který je hlavním americkým vůdcem prosazení elektrifikace automobilismu v USA a stojí v čele celosvětové těžební společnosti The BlackRock World Mining Trust, kterou vytvořil, řídí ji a částkou 800 milionů britských liber ji podpořil největší investiční trust na světě, americký BlackRock Investments [2].

Podle našich informací se má Cínovecké lithium stát hlavním zdrojem pro výrobu lithiových baterií pro americká auta a v první řadě americký spotřební trh. BR World Mining Trustmá v plánu do roku 2022 ovládnout většinu světových nalezišť litihia a skrze místní společnosti, ve kterých získá otevřený i skrytý majetkový podíl, chce ovládnout veškerou produkci lithia a jeho zpracování do roku 2030. Podle těchto exkluzivních informací naší redakce ovládá Evy Hambro a skupina BlackRock a její investiční divize v tomto okamžiku už 30% veškeré světové produkce lithia přímo i nepřímo skrze třetí schránkové firmy kvůli daňovým optimalizacím a Česká republika je dosud největším potenciálním nalezištěm v portfoliu BR World Mining Trust.

http://www.aeronet.cz/