Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#12326

2016-12-16 15:31


Nepřihlášený uživatel

#12327 ODMÍTÁME VZNIK CHOVANCOVA „MINISTERSTVA PRAVDY“

2016-12-17 16:03

Odpůrce EU má monitorovat a fízlovat nově vznikající "ministerstvo pravdy." Podepisujte petici proti jeho vzniku:

http://www.petice24.com/odmitame_vznik_ministerstva_pravdy


Nepřihlášený uživatel

#12328

2016-12-18 06:42

Kdyby záleželo na obyvatelích unie, tak se rozejdou. O jednu vrchnost, živenou z jejich daní, by bylo méně.


Nepřihlášený uživatel

#12329 Na prahu novej éry a globálnej transformácie Zeme

2016-12-18 11:24

Na prahu novej éry a globálnej transformácie Zeme

Stojíme na prahu novej éry. Éry kde kľúčovou otázkou nebudú ekonomické, finančné a geopolitické problémy ale kľúčovou otázkou sa stane samotné prežitie ľudstva a života na Zemi. Proces prírodných zmien zaznamenal snáď už každý obyvateľ Zeme. Život na Zemi a samotná Zem sa začínajú meniť drastickým spôsobom tak ako sa nemenili za posledných niekoľko miliónov rokov. Môžeme pozorovať globálne otepľovanie sprevádzané roztápaním sa ľadových plôch sladkej vody na Severnom a Južnom póle čo má dôsledok na zvyšovanie hladiny oceánov a morí a na zmenu salanity oceánov a ich teploty a tým aj zmenu oceánskych prúdov. Tento fakt má za dôsledok zmenu biodiverzity živočíchov a rastlín v oceánoch.  Pozorujeme zvyšujúce sa výskyty a ničivosť hurikánov, uragánov a tajfúnov, každoročne zvyšujúci sa počet a ničivosť zemetrasení a povodní a tým zvyšujúci sa počet katastrofických tsunami.

VICE-Na prahu novej éry a globálnej transformácie Zeme

Matouš 24

Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.“

31.12. 2016.-KONEC MILOSTI!!!!

Závěr - Zaměřte se na nejhlubších aspektech spiknutí
I když je to důležité zaměřit se na a vystavit všechny aspekty dysfunkce v naší společnosti, včetně

  • politická korupce

  • mainstreamová média konsolidace a podvod

  • inteligentních měřičů

  • GMO

  • toxické vakcíny

  • geoengineering

  • militarizace policie

  • falešný terorismus

  • false flag ops

  • OSN Agenda 21

  • transhumanism

  • lidský mikročipů agenda,

... S cílem transformovat a léčit je, že je velmi důležité si uvědomit, že na základní úrovni, jsou všechny propojeny.Všechny tyto otázky a další jsou projevy mnohem prvotního zla nebo bezvědomí mezi námi - Satanské černou magií.

Mlčenlivé rituály prováděné v Bohemian Grove a elitních vil nám říci více o tom, kdo vládne světu než politický think-tanky či bankovní kartely, i když samozřejmě tam je překrývání.
Jestliže lidstvo má povstat a překonat spiknutí, musíme se zaměřit naši pozornost na kořen zla (ne poboček) a používají "bílé magie" v větší silou - k využívání a vezikalizaci našich tvůrčích sil, aby se svět míru, svobody a lásky. Musíme i nadále odhalovat nejhlubší aspekty spiknutí.

Zároveň musíme zajistit, abychom se nenechat elitní odčerpávají naše drahé myšlenky, emoce a schopnosti vytvářet své děsivé svět, nýbrž používání těchto energií v nás vytvořit svět, který chceme s pozitivní záměr, zaměření a vědomé manifestace.

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

Nyní konečně musíme pochopit, proč jsou tak zoufalí při zastavení tohoto vznik božských bytostí všemi možnými prostředky:((Aby narody nebyly Bohem a J.Kristem Spasení))

RFIDmikročipů

hybridizace

Modifikované potraviny GMO

chemtrails

záření-únosy, atd.

Satanské kulty s jejich stroje času , jsou schopni vidět budoucnost. Oni vědí, že nepovede. Mohou zpozdit jen nevyhnutelné. I když přeměna ochotných lidí do božských bytostí je nevyhnutelná, musíme podílet ochotně do porodního procesu. Jak můžeme pomoci? Každý z nás potřebuje říci "Ne, díky!" na zručných manévry inzerátů.

VICE-Cizinci,Ego,Duše národu 


Nepřihlášený uživatel

#12330 Globalizace má metafyzické tělo, jehož organismus funguje jako u člověka.

2016-12-18 11:35

BUDEM ROZVRACET EVROPU A OSTATNI ZEMĚ DOLAR SE NAVÝŠI BUDEM SE S...... JINÝM ZEMIM DO VŠEHO NESMI SI VŠIMNOUT ŽE TO DĚLÁME PRO DOLAR TO SAME LYBIE,SYRIE,IRAK,CUBA,AFRICA,ATD

Globalizace má metafyzické tělo, jehož organismus funguje jako u člověka. Proč bez Ruska a USA nelze dokončit realizaci NWO? Proč globalisté nenechají padnout americký dolar? Kdo utíká na východ, ocitne se na západě!

V diskusích a emailech, které dostávám do redakce, se v poslední době objevují dotazy na samotné existenční základy globalizace a je v nich patrné, že mnoho lidí spatřuje v USA a jejich roli nějaký kámen na cestě k celosvětové globalizační nirváně s názvem NWO. Už dlouho jsem se chystal napsat podobný článek a z reakcí prostě vidím, že je třeba vysvětlit zásadní a klíčové vztahy, zejména mezi Čínou a USA. Pokud mluvíme o globalizaci,  tak máme na mysli celosvětový systém ani ne tak cíle a stavu, jako spíš procesu přenosu národních tezí na úroveň globální. Pokud jsme dosud hovořili o vládě ve smyslu národních vlád, v globalizaci dochází k přesunu pravomocí do rukou nadnárodních těles. Každý systém, který má nějakým způsobem fungovat v delším časovém horizontu, potřebuje základní principy života. Globalizace je v podstatě metafyzická entita, která překvapivě funguje jako lidské tělo a tento model je aplikován do samotného fungování globalizaci. Co bude v následujícím textu popisováno, může některé lidi šokovat, ale alternativa se nesmí bát informovat o věcech, které jsou nepříjemné.

V posledních měsících a letech se hovoří o USA jako o zemi, která plundruje planetární zdroje kvůli své vysoké spotřebě. Spojené státy jsou koncipovány jako spotřební společnost a tuto funkci zajišťují historicky dvě tělesa, z nichž o jednom se hovoří neustále a o druhém se mlčí. Prvním tělesem americké spotřeby je tzv. petrodolar. Pro ty, kteří přesně nevědí, co to je a jak funguje, to jenom krátce vysvětlím. Arabské země sdružené v organizaci OPEC, které distribuují drtivou většinu světových zásob ropy, jsou ve skutečnosti zeměmi vnitřně velmi nestabilními. Sociální smír v těchto zemích zajišťuje pouze jediná komodita, a to je americký dolar. Schválně jsem neřekl ropa, protože ta v tom je úplně nevinně. Aby šejkové a vládcové těchto arabských zemích nemuseli čelit strachu ze státních převratů, občanských nepokojů a protestů v ulicích, které budou žádat takovou nesmyslnou věc, jako jsou demokratické volby, potřebují na svojí straně ochránce.

VICE-Globalizace má metafyzické tělo, jehož organismus funguje jako u člověka. Proč bez Ruska a USA nelze dokončit realizaci NWO? Proč globalisté nenechají padnout americký dolar? Kdo utíká na východ, ocitne se na západě!

VICE-GLOBAL EU-BREXIT-UPRCHLICI-PAŘÍŽ- 2015

Organizace spojených národů 2030 Agenda

VICE-2030 Agenda a nového mezinárodního ekonomického řádu


Nepřihlášený uživatel

#12332

2016-12-18 11:39

Konečné řešení

Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa do přijímat světovou vládu.

Výzvy k " VICE-Nového světového řádu " a pro "globální řešení pro globální problémy" jsou stále častěji slyšet a přenášeny přes éteru pomocí patolízaly médií v područí globalisti .

  VICE-Globální převrat


Nepřihlášený uživatel

#12333 Tomio Okamura SPD se na půdě PSČR kriticky vyjádřil k práci paní Šabatové

2016-12-18 11:49

VICE-Tomio Okamura SPD se na půdě PSČR kriticky vyjádřil k práci paní Šabatové

Ministr vnitra chce nový odbor proti dezinformacím ale západni sr.... nám sem cpát bude nikde nevidim ruskou propagandu jen tu SS USA

VICE-Ministr vnitra chce nový odbor proti dezinformacím, co na to Tomio Okamura?

Wikileaks.press

#12334 Spiknuti proti lidskosti

2016-12-18 12:04


Nepřihlášený uživatel

#12335 Pane poslanče Ženíšku, sundejte si černé brýle, nasaďte optické a čtěte!

2016-12-18 13:55

Pane poslanče Ženíšku, sundejte si černé brýle, nasaďte optické a čtěte!

   Humanitární katastrofu v Sýrii nesmíme přehlížet. Bashar Asad je diktátor, který za pomoci Ruské federace vraždí vlastní obyvatelstvo a i po skončení bojů nechává vraždit civilisty.

     Mimosoudní popravy, které provádí Asadův režim v Aleppu, jsou brutálním porušením mezinárodního práva a je naprosto nezbytné, aby viníci byli dopadeni a souzeni. Jednání syrské vlády k vlastním občanům, kteří jsou pod dozorem Ruska unášeni, mučeni a vražděni, je naprosto neospravedlnitelné. Syrská vláda patří za své činy před mezinárodní trestní soud v Haagu. Vyzývám Vládu ČR, aby k této problematice nemlčela..

     To jsou vážně myšlená slova známého ochránce demokracie, lidských práv a stoupence politiky USA, ale současně jednoho z nejzuřivějšího antirusisty a antiputinovce, poslance JUDr. Marka Ženíška (TOP 09). Ačkoli je pan poslanec vzdělaný, co se týká problematiky Sýrie, je rozumu mdlého, znalostí mizerných  a názorů  pochablých, spíše idiotských. Není proto od věci nedostatečně informovanému  představiteli krajně pravicové politiky připomenout, resp. doporučit těchto několik níže uvedených skutečností.

VICE-Pane poslanče Ženíšku, sundejte si černé brýle, nasaďte optické a čtěte!

Jak vidí bombardování Sýrie samotní Syřané 

VICE-Jak vidí bombardování Sýrie samotní Syřané si můžete prohlédnout v krátkém dvouminutovém dokumentu britské televize BBC

MASAKR TURECKA CIVILISTU ZA PROTEST DIKTÁTOR
Demonstranti protestovali proti právnické snaze odstavení stranu k podpoře kurdských 
etnických práv.
VICE-TURECKO: ANKARA: kurdské demonstranty v rozporu s pořádkovou policií

Nepřihlášený uživatel

#12336 NEVIDÍM ŽE BY ASAD BYL DIKTATOR DIKTATOR JE V TURECKU NE V SYRII

2016-12-18 14:00

Pane poslanče Ženíšku, sundejte si černé brýle, nasaďte optické a čtěte!

   Humanitární katastrofu v Sýrii nesmíme přehlížet. Bashar Asad je diktátor, který za pomoci Ruské federace vraždí vlastní obyvatelstvo a i po skončení bojů nechává vraždit civilisty.

     Mimosoudní popravy, které provádí Asadův režim v Aleppu, jsou brutálním porušením mezinárodního práva a je naprosto nezbytné, aby viníci byli dopadeni a souzeni. Jednání syrské vlády k vlastním občanům, kteří jsou pod dozorem Ruska unášeni, mučeni a vražděni, je naprosto neospravedlnitelné. Syrská vláda patří za své činy před mezinárodní trestní soud v Haagu. Vyzývám Vládu ČR, aby k této problematice nemlčela..

     To jsou vážně myšlená slova známého ochránce demokracie, lidských práv a stoupence politiky USA, ale současně jednoho z nejzuřivějšího antirusisty a antiputinovce, poslance JUDr. Marka Ženíška (TOP 09). Ačkoli je pan poslanec vzdělaný, co se týká problematiky Sýrie, je rozumu mdlého, znalostí mizerných  a názorů  pochablých, spíše idiotských. Není proto od věci nedostatečně informovanému  představiteli krajně pravicové politiky připomenout, resp. doporučit těchto několik níže uvedených skutečností.

VICE-Pane poslanče Ženíšku, sundejte si černé brýle, nasaďte optické a čtěte!

Lidé v Aleppo milují prezidenta zde dukaze co vám media neřeknou-Prezident Bašár al-Assad navštíví Citadela Aleppo

2016-President Bashar al-Assad visits the Great Mosque of Aleppo


Nepřihlášený uživatel

#12337 Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy

2016-12-18 14:04

Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy

VICE-Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy


Nepřihlášený uživatel

#12338 Pane poslanče Ženíšku, sundejte si černé brýle, nasaďte optické a čtěte!

2016-12-18 14:28

Pane poslanče Ženíšku, sundejte si černé brýle, nasaďte optické a čtěte!

Jak se chová diktator ukázky

1)Policejní brutalita Across Turecku

VICE-Policejní brutalita Across Turecku

2)V zasraný turecké prasat a jejich vláda je terorista na kurdské lidmi. Podívejte se, jak se prudce zaútočit na kurdské občany. Musíme skoncovat s těmito teroristickými činy. Biji KURD U Kurdistánu

VICE-Barack Obama návštěva Turecka ... turecké policie napadnout Kurdové

3)Syn Erdogana fonduje IS Bilal Erdogan!!!!!

VICE-Seznamte se muž, který fondů ISIS - Bilal Erdogana, Syn prezidenta Turecka

Nepřihlášený uživatel

#12339 Re: Pane poslanče Ženíšku, sundejte si černé brýle, nasaďte optické a čtěte!

2016-12-19 09:48

JADERNÉ ZBRANÉ KLDR MOHOU ZASÁHNOUT EVROPU VÁRUJE SOUL

 A TO NENI VŠE ZPRAVA Z 28 KVĚTNA 2015 KLDR A ÍRÁN TAJNĚ SPOLUPRACUJÍ NA VÝROBĚ JADERNÉ ZBRANĚ, TVRDÍ OPOZICE


Nepřihlášený uživatel

#12340 VIDEO: „Nebezpečí na římských hranicích“. A Napoleon v Rusku a Hitler v Rusku

2016-12-19 14:46

VIDEO: „Nebezpečí na římských hranicích“. A Napoleon v Rusku a Hitler v Rusku

Jak západní impérium, pro které dlouho platilo „Všechny cesty vedou do Washingtonu“ dospělo ke svému vrcholu a ke stejnému konci, jako když přestalo platit „Všechny cesty vedou do Říma“, i ono chce stavět zdi kolem svých hranic v naději, že své impérium uhlídá. Jak ukazuje úvodní video, tehdy zvítězili „barbaři“ (tehdy se jim říkalo křesťané) a žádná římská božstva nepomohla.

A v čase, kdy se opět lámou Věky (tehdy začínal Věk Ryb, nyní jsme na počátku Věku Vodnáře), se historie opakuje jako přes kopírák, nyní ovšem dostává mnohem větší rozměr, protože na planetě velmi razantně ubylo místa, resp. přibylo lidí. Proto dnes není možné vybudovat obdobnou říši někde jinde na planetě, ale naplno vyvstává potřeba nějak se o planetu (a její zdroje) podělit se všemi, kteří na ní žijí.

VICE-VIDEO: „Nebezpečí na římských hranicích“. A Napoleon v Rusku a Hitler v Rusku


Nepřihlášený uživatel

#12341 BRZY NÁRODY POVSTANOU

2016-12-19 14:48


Nepřihlášený uživatel

#12342 Re: Re: Pane poslanče Ženíšku, sundejte si černé brýle, nasaďte optické a čtěte!

2016-12-19 14:49

#12339: - Re: Pane poslanče Ženíšku, sundejte si černé brýle, nasaďte optické a čtěte! 

 "Globální válka proti terorismu"

prosakuje uváděné západními médii odhalit podporu států Perského zálivu a Saúdské Arábie k několika islámských teroristických organizací, což je skutečnost, která je známá a rozsáhle zdokumentována.

Jaké zprávy nezmínit, nicméně, který je význam v chápání "globální války proti terorismu", je to, že americké tajné služby historicky směřovat svou podporu teroristických organizací přes Pákistán a Saúdská Arábie. (Viz Michel Chossudovsky, VICE-americká "válka s terorismem ", 2005).

Jedná se o US sponzorované tajné zpravodajské operace pomocí Saudi a pákistánské zpravodajské jako prostředníci. 

V tomto ohledu je použití dokumentů WikiLeaks médii má tendenci udržet iluzi, že CIA nemá nic společného s teroristickou sítí a Saúdské Arábie a státy Perského zálivu jsou "poskytují lví podíl finančních prostředků" na Al-Káidě, Talibanu, Lashkar-e-Taiba, mimo jiné, i když ve skutečnosti toto financování bylo prováděno ve spojení a po konzultaci s jejich americkými zpravodajskými protějšky:

"Informace vyšla najevo v posledním kole dokumentů zveřejněných neděli WikiLeaks. Ve svých komuniké ministerstva zahraničí, USA zastupitelských úřadů v Saúdské Arábii a státy Perského zálivu popsat situaci, ve které bohaté soukromé dárce, často otevřeně, bohatě podporují stejné skupiny, proti níž Saúdská Arábie tvrdí, že bojuje. "

( WikiLeaks: Saúdové, státy Perského zálivu Big investoři teroristickými skupinami - Obrana / Blízký východ - Izrael News - Israel National News)

Stejně tak, pokud jde o Pákistánu:

Kabely, získané WikiLeaks a zpřístupněny na řadu zpravodajských organizací, aby bylo jasné, že pod veřejných ujištění tkví hluboké střety [mezi USA a Pákistánem] nad strategickými cíli, k otázkám, jako Pákistánu podporu afghánskému Talibanu a tolerance Al-Káidy ... "

(Opatrný tanec s Pákistánem v jaderné World, The New York Times 01.12.2010)

Zprávy tohoto druhu sloužit k poskytnutí legitimity USA drone útoky proti údajným teroristickým cílům uvnitř Pákistánu.

Korporátních médií Použijme a interpretace kabelů WikiLeaks slouží obhájit dvě související mýty:

  1. Írán má program vývoje jaderných zbraní a představuje hrozbu pro globální bezpečnost.
     

  2. Saúdská Arábie a Pákistán jsou státními sponzory Al-Káidy. Jsou financování islámské teroristické organizace, které jsou v úmyslu po útoku na USA a jejich spojenců v NATO. VICE-Kdo stojí za WikiLeaks?


Nepřihlášený uživatel

#12343 ŽÁDNI RUSKY HECKEŘI ALE WIKILEAKS P....... PŘETANTE FURT LHAT ZK.... MEDIA

2016-12-19 15:10

ŽÁDNI RUSKY HECKEŘI ALE WIKILEAKS P....... PŘETANTE FURT LHAT ZK.... MEDIA

Liberálové v USA tlačí na Hillary Clinton, aby nechala přepočítat hlasy ve 3 státech a mohla vyhrát volby. Hillary však mlčí a stejně tak vedení její kampaně. Jde o spiknutí?

Již od včerejšího dne začala americká liberální média publikovat informace o tom, že skupina IT odborníků z Michiganu je přesvědčená, že elektronické hlasování ve 3 státech mohlo být zmanipulováno útokem hackerů. Informaci jako první přinesl včera liberální plátek New York Magazine . Za výrokem stojí právník John Bonifaz a ředitel Centra pro počítačovou bezpečnost a společnost na michiganské univerzitě J. Alex Halderman. Podle nálezů odborníků prý byly nalezeny anomálie v podobnosti odstupů hlasů obou kandidátů. Nikdo z nich však neřekl nic v tom smyslu, že by měli důkazy, že někdo úmyslně někomu přidával hlasy nebo odebíral, protože to by ani nešlo zjistit v případě elektronického hlasování, protože změny čísel v paměti počítače nelze zpětně vysledovat. Ovšem samotné potvrzení, že se někdo do systému naboural, by mohlo vést k opakování voleb, protože by byl zpochybněn volební proces a jeho zákonnost.

Levicová média tlačí na Hillary, ale ta mlčí!

Jenže ta největší záhada je okolo Hillary Clinton a její kampaně. Přestože americká mainstreamová média tlačí a buší do Hillary, aby využila práva na přepočet hlasů ve zmíněných 3 státech, tak žádná reakce nepřichází. Hillary Clinton mlčí, nevydala žádné stanovisko a stejně tak mlčí i její kampaň. Příznivci Hillary jí zasypávají dotazy, proč nevyzve k přepočtu hlasů a proč přepočet prosazuje nezávislá kandidátka Jill Stein, která tvrdí na Twitteru, že to dělá ne kvůli sobě, ale kvůli pravdě a spravedlnosti, ale kampaň demokratů a Hillary mlčí? Její Twitter mlčí stejně. Utíká totiž čas. Lhůta pro podání žádosti o přepočet ve Wisconsinu vyprší zítra v pátek, v Pennsylvánii v pondělí a v Michiganu příští středu. Mnoho podporovatelů Hillary zarazilo, jak rychle přijala porážku. Na nynější výzvy nereaguje a její kampaň mlčí. Co to všechno znamená?

VICE-Liberálové v USA tlačí na Hillary Clinton, aby nechala přepočítat hlasy ve 3 státech a mohla vyhrát volby. Hillary však mlčí a stejně tak vedení její kampaně. Jde o spiknutí?

BYL TO PODVOD SE STRANY CLINTONOVÉ

JAK TO BYLO S KAMPANÍ H.CLINTONOVÉ PODÍLEL SE NA NI PODESTA

VICE-Hillary Clinton E-mail Archive

VICE-Wikileaks podesta-emails

Podestà e-maily; První část

V současné době WikiLeaks začíná svou sérii na nabídky zahrnující Hillary Clinton kampaň předseda John Podesta. Pan Podesta je dlouhodobý spolupracovník Clintonovi a byl prezident Bill Clinton náčelník štábu od roku 1998 do roku 2001. Pan Podesta také řídí Podesta Group, významnou lobbistickou firmu a je předsedou Centra pro americký pokrok (CAP), mozkový trust Washington DC-založené. Část 1 e-mailů Podesta tvoří 2,060 e-maily a 170 příloh a zaměřuje se na pana Podesta sdělení týkající se jaderné energie, a mediální manipulace nad dary Clinton Foundation z těžby a jaderných zájmů; 1244 z e-mailů referenční jadernou energii. Plné Sbírka obsahuje emaily do az Hillary Clintonovou.

V dubnu 2015 New York Times uveřejnil příběh o společnost s názvem "Uranium One", která byla prodána ruské kontrolované vládou zájmů, že Rusku účinnou kontrolu jednu pětinu všech výrobních kapacit uranu ve Spojených státech. Vzhledem k tomu, uran je považován za strategickou výhodou, s důsledky pro výrobu jaderných zbraní, dohoda musely být schváleny výbor složený ze zástupců z řady amerických vládních agentur. Mezi agentur, které nakonec odhlásil dohoda byla ministerstvo zahraničí, pak v čele s tajemníkem Clinton. Výbor pro zahraniční investice ve Spojených státech (CFIUS) zahrnuje, mimo jiné, tajemníci financí, obrany, vnitřní bezpečnosti, obchodu a energetiky.

Jako Ruské zájmy postupně převzal kontrolu nad uranu Jeden miliony dolarů byl věnován nadaci Clinton v letech 2009 a 2013 od jednotlivců přímo připojených k dohodě, včetně předsedy uranu One, Ian TELFER. Přestože paní Clintonová měl dohodu s Obamova Bílého domu, aby veřejně identifikovat všechny dárce, aby Clinton Foundation, příspěvky od předsedy uranu One nebyly zveřejněny podle Clintonovi.


Nepřihlášený uživatel

#12344 Donald Trump má po přepočtu dokonce o 131 hlasů více!

2016-12-19 15:45

ŠAK TRUMP VYHRÁL PRÁVEM NAROZDIL OD PODVODNICE KTEROU JI DOTUJE PODESTA!!!!!KAMPAN!!!!PODVODNOU Proti Trumpovi řve v ulicích USA skupina, kterou platí George Soros

Přepočet hlasů ve Wisconsinu skončil pro Jill Stein naprostou blamáží. Donald Trump má po přepočtu dokonce o 131 hlasů více! A Trump udělá z Putinova kámoše ministra zahraničí USA! A všichni proti Číně?

VICE-Přepočet hlasů ve Wisconsinu skončil pro Jill Stein naprostou blamáží. Donald Trump má po přepočtu dokonce o 131 hlasů více! A Trump udělá z Putinova kámoše ministra zahraničí USA! A všichni proti Číně?

VICE-Hillary Clinton E-mail Archive

VICE-Wikileaks podesta-emails

Podestà e-maily; První část

V současné době WikiLeaks začíná svou sérii na nabídky zahrnující Hillary Clinton kampaň předseda John Podesta. Pan Podesta je dlouhodobý spolupracovník Clintonovi a byl prezident Bill Clinton náčelník štábu od roku 1998 do roku 2001. Pan Podesta také řídí Podesta Group, významnou lobbistickou firmu a je předsedou Centra pro americký pokrok (CAP), mozkový trust Washington DC-založené. Část 1 e-mailů Podesta tvoří 2,060 e-maily a 170 příloh a zaměřuje se na pana Podesta sdělení týkající se jaderné energie, a mediální manipulace nad dary Clinton Foundation z těžby a jaderných zájmů; 1244 z e-mailů referenční jadernou energii. Plné Sbírka obsahuje emaily do az Hillary Clintonovou.

 


Nepřihlášený uživatel

#12345 Miliardář Soros spojena s anti-Trump protesty - WikiLeaks

2016-12-19 15:53

TEN ZMR..... DUTUJE AJ PODVODNOU UPRCHLICKOU KRIZI JIM NIC NEHROZI A NAŠI POLITICI OD NEJ BEROU PENIZKY KDYŽ JICH VEZMOU SEM DOST TAM MAJ 120MILIONU A VICE OD SOROSE

VICE-Miliardář Soros spojena s anti-Trump protesty - WikiLeaks

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT


Nepřihlášený uživatel

#12346 ČR A EVROPSKÉ NEZISKOVKY A MEDIA G.SOROSE MAJ MANIPULOVAT VEŘEJNOST

2016-12-19 16:05

ČR A EVROPSKÉ NEZISKOVKY A MEDIA G.SOROSE MAJ MANIPULOVAT VEŘEJNOST ZA 500,000 USD!!!PAK SE DIVÍME PROČ NAŠE MEDIA VYSÍLAJI TAKOVÉ HOVNA LŽI A HNUJ O RUSKU ATD

Uniknuté dokumenty ukazujú, ako George Soros rozvracia Európu Jeho ľudia majú manipulovať aj na Slo

VICE-Uniknuté dokumenty ukazujú, ako George Soros rozvracia Európu Jeho ľudia majú manipulovať aj na Slo

VICE-Seznam Sórošovo neziskovek je venku! Rozvracejí zevnitř i Česko a Slovensko. Magnát si „zaplatil“ i Transparency International!

  • Evropská integrace
  • Podpora migrace
  • Podpora LGBT a homosexuality

Všechny tyto tři oblasti jsou součástí globalistického konceptu NWO, které Soros a jeho Open Society Fund podporuje. Ze seznamu jsem se pokusil udělat výtah a tady je seznam neziskovek, které v dokumentech uvádí sféru svojí působnosti v České republice a na Slovensku. Vybral jsem jen ty, které mají jmenovité zaměření na ČR a SR, ale velmi mnoho dalších uvádí jako sféru své působnosti celou EU, takže je to prašť jako uhoď.

  • AEGEE Europe
  • ALTER-EU
  • EUObserver
  • European Alternatives
  • European Cultural Foundation
  • European Youth Forum
  • EUROPEUM – Institute for European Policy
  • ILGA Europe
  • Kieskompas
  • OSF Bratislava
  • ProDemos
  • Transparency International

Seznam pochází z roku 2014, kdy probíhaly volby do Evropského parlamentu a OSF pro své neziskovky rozeslala uvedeným jednatelům příspěvky na podporu propagace „evropských hodnot“. Nejde o nijak malé částky vzhledem k tomu, že šlo o jednorázovou promo-akci. Představte si, že by takhle někdo třeba z Ruska poslal peníze nějaké české neziskovce před volbami do parlamentu ČR. To by bylo řevu.

 

PODVOD UPRCHLICÍ DIVADLO KOMEDIE

#12347 PODVOD STOLETI UPRCHLICI PLACENI SOROSEM DO EVROPY AT SI JE VEZME USA KDYŽ TO PLATI

2016-12-19 16:20

PODVOD STOLETI UPRCHLICI PLACENI SOROSEM DO EVROPY AT SI JE VEZME USA KDYŽ TO PLATI

FAKTA

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několikpřekvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti.Soros byl dříve vyloučen pro tahání politických řetězců na Ukrajině , ale jako jedna poznámka odhalený v masivních DCLeaks mezipaměti je patrné, že globalistická rovněž usilovat o přímou manipulaci západních médií sladit s tímto politické agendy.S názvem " Ukrajina Media Projekt ," autoři Memorandum má přiznat, že"To není správné nezávislé žurnalistiky a my se mohou poškodit naši důvěryhodnost s novináři," ale že "novináři mohou vznikat příběhy, které nemají význam pro vyprávění se snažíme informovat nebo příběhy, které jsou kontraproduktivní (prosazování příběhy fašismu, atd.) "VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" byla zmanipulované od začátku do konce


Nepřihlášený uživatel

#12348 šak v usa je volno v celém new mexicu tam mužou nahrnout hordy podvodné migrace

2016-12-19 16:54

USA JE DOST MISTA NEW MEXICO,A DALŠI NEOBYDLENÉ ČÁSTI AJO TAM VLASTENĚ ŽIJI CIZINCI HYBRIDI CO MAJ V SOBE UFO GEN A ŽIJOU OD CIVILIZACE DÁL ALE POBLIŽ DULCE BASS

šak v usa je volno v celém new mexicu tam mužou nahrnout hordy podvodné migrace a ještě platit mediam 500,000 USD aby nám cpali h..... do hlav jak jim jde o život a nic vic to sou jen lži o nic jim nejde a s teroristu v Aleppo co RF a Syrska armáda likviduje řikate civilisti že sou na uteku takové pohadky si nechte pro neandrtalce vlastne oni tu nikdy nežili Evoluce byla podvod tak si to nechte pro své vymakované paličky Redaktoři medii a necpěte takové h....... lidem potplacené k..... Sorosovi


Nepřihlášený uživatel

#12349 DALŠI POKUS O VYVOLANI 3 SV POMOCI PROVOKACE

2016-12-19 17:19

DALŠI POKUS O VYVOLANI 3 SV POMOCI PROVOKACE STÍHAČKA NESTAČILA 

V Turecku zastřelili ruského velvyslance

Ruského velvyslance Andreje Karlova postřelili v pondělí v Turecku. Zasažen byl na vernisáži výstavy fotografií v Ankaře, uvedl list Hürriyet. Podle posledních informací agentury RIA Novosti velvyslanec zemřel.NA H.... NETŘEBA ODKAZ TYHLE MEDIA PODPORUJI TERORISTY NOVINKY

TURECKÉ Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto

Natáčecí skupina RT, která pracovala na dokumentárním vyšetřování, se nacházela na služební cestě v syrském Kurdistánu od 27. února do 15. března ve městech Šaddádí, Rumilan, Kámišlí a Tell Abiad a natáčela film o tom, jak Islámský stát obchoduje s ropou a o jeho možných vztazích s Tureckem.

Natáčecí skupina RT, která pracovala na dokumentárním vyšetřování, se nacházela na služební cestě v syrském Kurdistánu od 27. února do 15. března ve městech Šaddádí, Rumilan, Kámišlí a Tell Abiad a natáčela film o tom, jak Islámský stát obchoduje s ropou a o jeho možných vztazích s Tureckem.

Dokument s dodacími listy na prodej neočištěné ropy v tunách z vrtu Rižura. Cena $70/tuna, celkově 19,18 tuny, celkem $1342.60. 23. leden 2016.

Číst dál: Turecky obchod s IS ohledně Ropy kradené se suverenich státu

VICE-Seznamte se muž, který fondů ISIS - Bilal Erdogana, Syn prezidenta Turecka

KURDOVÉ PROSTEST PROTI ERDOGANOVÉ PODPOŘE ISLAMSKÉMU STÁTU

VICE-Kurdové protest proti Turecku: Ankara obviněn ze skryté podpory pro islámský stát bojovníky

Nepřihlášený uživatel

#12350 PROČ JE POLÁCI NEOBESÍ JSOU V PRÁVU POKUD PROTI SOBE PUJDOU VLASTENCI TAK SOU UPLNĚ BL

2016-12-19 17:28

PROČ JE POLÁCI NEOBESÍ JSOU V PRÁVU POKUD PROTI SOBE PUJDOU VLASTENCI TAK SOU UPLNĚ BL.... O TO JIM JDE ABY NARODY SLY PROTI SOBE!!!ABY NEMUSELI VÁLČIT ABY SE NARODY MEZI SEBOU POZABIJELI ZKRS LŽIVOU MANIPULACI LOUTKOVICH VLÁD A MEDII G.SOROSE!!!!

Můžeme v Polsku očekávat občanskou válku? Komentář předsedy Národního hnutí

Číst dál: Můžeme v Polsku očekávat občanskou válku? Komentář předsedy Národního hnutí

VICE-Místem války Evropa ?