Občanská výzva pro Karla Schwarzenberga, aby přijal uprchlíky na svém panství na Orliku


Nepřihlášený uživatel

#26

2015-12-23 23:31

Pro Boha, kdy už ten dementní a zlý člověk se přestane mstít Čechům za nezvolení do prezidentské funkce, kdy už ten havlistický idiot odtáhne z mé země?

Nepřihlášený uživatel

#27 Změna petice

2015-12-24 08:29

Vzhledem k tomu, že uprchlíky v Evropě nechci, nemohu takto petici podepsat. Ale pokud by petice zněla: Kup si v Sýrii sídlo, tam se odstěhuj, nastěhuj si tam tu verbež a starej se o ně, pak podepisuji okamžitě.


Nepřihlášený uživatel

#28 Re: nesouhlasím

2015-12-26 15:59

#2: -  

 naprosto nesouhlasím v jižních čecách nemají muslimáci co pohledávat.spící kchárl ať si je živí třeba s ježibabou v Němcich ale ne v Česku!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#29 Re: Karle s čírem, přijmi běžence do svých zámků a paláců a živ je za své peníze, máš jich hromady

2015-12-28 18:18

#4: - Karle s čírem, přijmi běžence do svých zámků a paláců a živ je za své peníze, máš jich hromady 

 Karlíček půjde určitě do nebe, protože v pekle by takového tuplzmetka ani nechtěli.


Nepřihlášený uživatel

#30

2015-12-28 18:21

Jako adoptovaný kvůli majetku /odešel do Rakouska ke strýci/ může projevit svou solidaritu činem , mimo planých proslovů.
Jistě i D. Havlová svůj zděděný majetek / vysouzené peníze --Václavka, tajemník- přítel...zpráva v tisku/předá potřebným, v duchu myšlenky Havla

Nepřihlášený uživatel

#31 Přemluv dědu

2015-12-28 20:31

Kdybyste věděli, že můžete změnit osud své země tím, že navštívíte svého knížete, zajeli byste za ním? No jasně že jo! Teda pokud nejste úplně blbí. Jestli v naší zemi zvítězí laxnost a egoismus, tak za to můžou všemožní Schwarzenbergové a Kalouskové, protože ti jenom kecají, ale aby šli lidem příkladem, to ne. Starý lidi mají jen selektivní paměť, to znamená, že si pamatují jen ty sliby, které jim vyhovují, jak zvýší daně, zavedou školné nebo obnoví poplatky u doktorů, vše, co jim mimoděk namastí kapsy, ale už třeba úplně zapomněli na to, jak kázali solidaritu s nebohými uprchlíky. Schwarzenbergovci přinutili nejlepší lidi týhle země k emigraci, proto je třeba nahradit je imigranty. Já píšu Vám tenhle apel, abychom vás přesvědčili, že se máte prostě sebrat, koupit si lístek na vlak, nebo na autobus, nebo do auta a rozjet se za panem knížetem na venkov a přesvědčit jej, že má volit solidaritu. Podobné objekty jako jsou ty vaše, ctihodný kníže, používají po celém Německu k ubytování běženců. Když budete volit sobectví, tak budou ostatní lidé sobečtí k Vám! Pane kníže, často argumentujete tím, že volíte tenhle laxní postoj kvůli nám, vašim voličům. Je potřeba Vám dát jasně najevo, že kvůli nám se své solidarity rozhodně vzdávat nemáte. Naopak, volit sobectví je v přímém rozporu s přesvědčením Vašich voličů! Protože egoismus nadělá problémy a zatímco Vy umřete, my budeme v tomhle marasmu dále žít. A jestli volíte sobectví jen kvůli historické hodnotě vašich statků, dobře, ale je to třeba dost sobecký rozhodnutí, který třeba mě osobně jako vašeho voliče poškodí. Vy nechcete řešit svými činy tuhle imigrační krizi. Pokud převládne Vaše sobectví, tak na záchranu těchto nebohých běženců nebudou ve státní kase peníze a z čeho potom budeme navyšovat platy vaším partajníkům v TOP09? Kdo z Vás nebude mít nakradeno, ten na tom bude hodně špatně. A jelikož Vy jste strana počestná, korupci a úplatkům jako čert kříži se vyhýbající, právě Vás se to dotkne nejvíce! Ale to Vás nezajímá, protože Vy žijete dnes a ne za čtyřicet let. Vám podobní elitáři totiž rádi hlásáte, že to stejně nemá cenu, že imigranti stejně putují do Německa a o naši zemi nemají zájem a kapacity azylových center jsou dostačující, ale to je úplná blbost. Naopak. Naše azylové tábory jsou vyhlášené svojí nepohostinností a jedině Vaše zámky mohou motivovat ty inženýry a doktory, aby zde zůstali, jinak nám budou odcházet ti nejlepší imigranti do zahraničí. Když nezafunguje zdravej rozum, použijeme nátlak. Pro topáky jsou jejich voliči to nejdůležitější na světě. Takže když budete volit solidaritu, dostanete od nás v příštích volbách hlas. A když ne, tak doufejme, že bude vaše partaj ještě na živu, až se příště odhodlají Vás volit. S upřímným pozdravem Váš volič Jirka Mádl.


Nepřihlášený uživatel

#32

2015-12-28 22:44

Pane Schwarzenbergu, laskavě si je vemte pod svá křídla a nemelte nesmysly, které nikdo nechce poslouchat...vemte si je a mlčte, uvidíte, jaký pořádek vám tam udělají...vy takzvaný samozvaný kníže kašpárku...je mi z vás zle....:)


Nepřihlášený uživatel

#33

2015-12-29 21:45

pan Karel "odejde" a oni tady zbydou i s jeho nám odebranými majetky.
Ten, kdo nemůže být jmenován

#34

2015-12-31 21:19

Vždy když se ptám Karlíta, jak to bude s tou jeho osobní pomocí uprchlíkům, tak usne a nebo šišlá, že mu není rozumět. Tak nevím, zda-li je to záměr, nebo stařecká neschopnost? Každopádně ho nechme dožít, z toho už nic nebude, o migroše by se mohl postarat Kalousek. Třeba toho notorika muslimští hosti konečně odnaučí chlastat.

MY-JSME-RADY-DOMA-!!!

#35 ZAVŘÍT-HRANICE

2016-01-17 09:49

Je to recese na toho fašistickýho havloidního blbouna - švýcara z vídně, ale jsem to NEpodepsal.

 

Šwarcenberk je nevypočitatelně zákeřná a nebezpečná svině. Podej čertu prst, . . . . a za pár let by tady mohlo být od Orlíku několikamilionové černo (y) =D

Zásadně jsem pro to, aby do ČESKOSLOVENSKA nevnikl ani jeden SEMGRANT.

ZAVŘÍT HRANICE ČESKOSLOVENSKA dvojitým deset metrů vysokým plotem,

a všechny neziskovky se SMRŤÁKA Sobotky fašistickou havloidní vlastizrádnou vládou,

vypráskat do zemí semgrantů, ať tam jim pomáhají !!! (y)
Do Česka ani jednoho imigranta !!!

#36

2016-01-18 00:26

Tuto výzvu jsem nepodepsala a nikdy nepodepíšu z jednoho prostého důvodu: V Česku nechci jediného imigranta, ať je to kdekoliv. Zámek Orlík je krásná památka, i když ji bohužel vlastní ten blb Šláfenberg.

Medvěd 09

#37

2016-01-18 08:33

Karle Huhlenbergu, šíleně ospalý princi, jak dlouho se ještě budeš nechat přemlouvaT? Kazí ti to imič lidumila! Merkelová má jeden přebytečný autobus běženců a neví co s nimi. Jako vzorový humanista už js iměl žhavit linku a své germánské kolegyni od nich odpomoci. Je to od tebe děsně sobecké! Pevně věřím, že své rozhodnutí pomáhat neprotahuješ schválně, ale že jsi jenom opět usnul a co nevidět se zase probudíš a učiníš přítrž všem pochybám o tvém lidství! Protože jinak by jsi nás, tvé voliče, děsně zklamal!!


Nepřihlášený uživatel

#38

2016-01-19 10:10

Měl by nám jít příkladem a ne jen na nás apelovat a sám si zaleze do svého doupěte a žije si svůj život. Ať to zkusí s nimi žít.....
Karel

#39 Ale kde je vzít?

2016-01-21 14:33

Chovancovi ostří hoši je sem nepustí, v Bělé a spol. je míň než stovka lidí, o přijetí pár desítek křesťanů ze Sýrie vláda jednala několik měsíců ...

 

A především: Udělal by to sám od sebe

 

Martinek

#40

2016-01-29 16:34

Jen bych dodal, aby je pan Šláfenberg nejen ubytoval a zajistil ,ale hlavne aby vsem temto individuim zamezil pohyb mimo jeho panstvi ....


Nepřihlášený uživatel

#41

2016-01-30 07:39

je to odporný zrádce,rakušák,který tady nemá co dělat a huhňat nám tady...má chrápat a vyměňovat si plenky na svém hradě,tam je jeho místo...a k jeho štěstí určitě pomůže poslat mu tam k obohacení imigranty!!!!
Váš chnýše Khárl

#42

2016-02-04 10:55

Das ist šáde. Tho je škoda, še fyhrál ten gházl Veman. Mohli ste mít na chradě chníšete, teď tam sedí obhyšejný semán a eště ch tomu phorusácký pacholek. Chdybych fyhrál já, to by byla jiná. To bysme s nejlepším ministrem finansí Mirdou Chalouskem sfíšili daně, vše sprifatisofali a sa tušný úplathek srestituovali sírkfím, srušili Benešofy techrety a fšeschó frátili hrdým sudetoněmeschým brathům, jaja dojšlant íb ales, safedli nofý daně na fšeschó, sfíšili sdrafotní poplatky aspoň na pětichilo, chtomu safedli šcholný abychom se mohli pořadně napachovat na fás hloupích šechášsích, fše by skokově strašilo a přibilo by besdomofsů. Sikhánů a stofky tysíc imichrantů (absme my šeský plebs ulechšili hrdým Němsům od břímě so na sebe vsali) by se to netýkalo, těm by sme rfali furt horem spodem, stejně jako na léšení násků s majdanu nebo na syrský úprchliký, musíte se vy šeší uskhomnit, tady teď safládl tfrdý khapitalismůs! A eště sem chtěl říst že chrrrrrrrrrrrr


Nepřihlášený uživatel

#43

2016-05-18 08:33

A spolu s vámi také ostatní imigraci naklonění politici a herci, jistě najdou ve svých domovech dostatek místa pro ty, kteří tu již jsou.


Nepřihlášený uživatel

#44

2016-05-18 16:09

Chci vidět humanní pomoc migrantů v sídle Karla Schwarzenberga ,musí jít příkladem naroda !!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#45 Re:

2016-05-19 05:42

#44: -  

 Já nerozumět kvíkání tvého stáda :-(


Nepřihlášený uživatel

#46

2016-05-19 09:48

O panu Schwarzenbergovi vím, že v Rakousku podporuje humanitární dění. Ale nerozumím, co tento, pardon, starý, pán má co společného s Českou republikou, kdy mu kavárenský povaleč Václav Havel připsal na úkor ČR jeho hmotné statky.
A pokud pan Schwarzenberg hlásá do světa pomáhat uprchlíkům, a to nebezpečným,zůstává otázkou, proč si je nevezme na své zámky, kde by mohl převychovat jejich kulturu.
Z toho má pan Schwarzenberg ale strach a obavy a proto jenom "mluví" pokud není ospalý, o multikulturismu, slovu zavedenémjeho kamarádem, pardon "ožralou" Havlem.
bebicek21

#47 Re:

2016-05-19 09:54

#26: -  

 

#46

2016-05-19 10:48

O panu Schwarzenbergovi vím, že v Rakousku podporuje humanitární dění. Ale nerozumím, co tento, pardon, starý, pán má co společného s Českou republikou, kdy mu kavárenský povaleč Václav Havel připsal na úkor ČR jeho hmotné statky.
A pokud pan Schwarzenberg hlásá do světa pomáhat uprchlíkům, a to nebezpečným,zůstává otázkou, proč si je nevezme na své zámky, kde by mohl převychovat jejich kulturu.
Z toho má pan Schwarzenberg ale strach a obavy a proto jenom "mluví" pokud není ospalý, o multikulturismu, slovu zavedenémjeho kamarádem, pardon "ožralou" Havlem.

 

bebicek21

#48 Re:

2016-05-19 10:07

#1: Tomáš -  

 

O panu Schwarzenbergovi vím, že v Rakousku podporuje humanitární dění. Ale nerozumím, co tento, pardon, starý, pán má co společného s Českou republikou, kdy mu kavárenský povaleč Václav Havel připsal na úkor ČR jeho hmotné statky.
A pokud pan Schwarzenberg hlásá do světa pomáhat uprchlíkům, a to nebezpečným,zůstává otázkou, proč si je nevezme na své zámky, kde by mohl převychovat jejich kulturu.
Z toho má pan Schwarzenberg ale strach a obavy a proto jenom "mluví" pokud není ospalý, o multikulturismu, slovu zavedenémjeho kamarádem, pardon "ožralou" Havlem.

 

 

 

růže

#49 Re:

2016-05-19 10:08

#34: Ten, kdo nemůže být jmenován -  

 

O panu Schwarzenbergovi vím, že v Rakousku podporuje humanitární dění. Ale nerozumím, co tento, pardon, starý, pán má co společného s Českou republikou, kdy mu kavárenský povaleč Václav Havel připsal na úkor ČR jeho hmotné statky.
A pokud pan Schwarzenberg hlásá do světa pomáhat uprchlíkům, a to nebezpečným,zůstává otázkou, proč si je nevezme na své zámky, kde by mohl převychovat jejich kulturu.
Z toho má pan Schwarzenberg ale strach a obavy a proto jenom "mluví" pokud není ospalý, o multikulturismu, slovu zavedenémjeho kamarádem, pardon "ožralou" Havlem.

 

 

růže a bebíček21

#50 Re: Re:

2016-05-19 10:10

#49: růže - Re:  

 konec s Evropou, už se nedá zachránit. Možná  ČR, kdyby rychle vystoupila z tohoto bruselského a merklovského otrokářství.