Občanská výzva pro Karla Schwarzenberga, aby přijal uprchlíky na svém panství na Orliku
Výborně, jsem rozhodně pro. Byla do ringu vhozena rukavice. Pan Schwarzenberg by měl ukázat, že není srab a tlachající bába a zvednout ji.
ac je v tomhle tematu za sebevetsiho trotla, Orlik je krasny zamek, takze nesouhlasim
Karle s čírem, přijmi běžence do svých zámků a paláců a živ je za své peníze, máš jich hromady
Ó veliké to kníže, co má k lidu blíže, apeluji na tvé katolické přesvědčení, přijmi do svých domů, hradů, paláců takové dva tisíce běženců z Afriky. Ty, o veliké kníže, ctiteli odkazu Václava Havla to snadno zvládneš. Máš peněz dost. Ulevíš svému svědomí. Spíše proleze velbloud uchem jehly, nežli se dostane bohatec jako ty do nebe. Tak udělej skutky křesťanského milosrdenství a dokaž, že jsi hoden Ježíše Krista.Mysli na své dobro a spásu, nevíš, kdy skončíš pozemskou pouť.
Souhlasím s peticí. Každý příznivec přijímání imigrantů si může pár vzít k sobě domů na vlastní náklady. Příklady táhnou.
Re: Karle s čírem, přijmi běžence do svých zámků a paláců a živ je za své peníze, máš jich hromady
#4: - Karle s čírem, přijmi běžence do svých zámků a paláců a živ je za své peníze, máš jich hromady
krasne napsane,,,, proc tato petice ,ci zbožnr prani nebyla publikovana na FCB? skoda ,ze ma tak malou publicitu přeskoda
Re: Karle s čírem, přijmi běžence do svých zámků a paláců a živ je za své peníze, máš jich hromady
pane AUTORE ,, stale čtu dokola Vás nadherny komment,, uz jsem na FCB sdilela ,,a podpisy budou,,,, Vas krasny komentar si prečte dost chytrych a moudrych žen... přidejkte se k nam marie
Příklady táhnou, pokud to udělá, určitě se přidá Dientsbier, Pelikán, Sobotka, Šabatová, Kohout a takhle bych mohla jmenovat dlouho. Když vezmu v potaz kolik mají tito "vlastenci" následovníků - slunek,
tak máme kvóty splněné.
Kolektiv těch inženýrů, doktorů, právníků, vědeckých kapacit, filosofů, vynálezců a dalších špiček prestižních oborů, které se sem dle vyjádření našich akademických představitelů hrnou, bude jistě panu knížeti prospěšný a na podzim svého života se konečně dočká satisfakce za jeho léta usilovné práce pro český lid. Kdo ví, třeba si na Orlíku založí i pobočku menzy.
Apel na Schwarzieho
Karle, tolik lidí stojí při tobě, tak to nevzdej a dotáhni svůj boj za práva uprchlíků do zdárného konce. Tvoji voliči ti věří, tak proč tak otálíš?
Knížepán by měl jít příkladem občanům a dokázat tgak, že jeho řeči o solidaritě nebyly jen planým tlacháním.
A když nebude mít k uživení tolika hladových krků dostatečné personální kapacity, pan "profesor" Kohout mu jistě jako asistent pomůže, ten jich zvládne zaopatřit klidně i milion.
.
Že se necháš tak dlouho pobízet, Karle. Tolik lidí ti fandí. Jdi do toho, máš na to, jsi jednička. Zachraň jich kolik můžeš, nenech se přemlouvat! Držíme ti palce!
Dobrý den, tato petice je velmi dobrá a především výstižná. Velmi rád bych ji podepsal, kdyby její iniciátor uvedl své jméno a nikoli "ded". Mylně jsem se domníval, že jako první bude uvedeno jeho jméno, ale toto bylo skryto. Má na to samozřejmě právo, ale nebudí to ve mě dobrý dojem a raději podepíši jinou zde uváděnou petici k jejímuž podepsání mě navedla tato stránka www.pravdaozrude.cz/.
| This discussion has been closed. |
To se mi jeví jako moc dobrý nápad. Kníže by konečně mohl přejít od pokryteckých řečí ke skutečným činům. Pár desítek běženců jistě vezme pod svá křídla i prof. Kohout, jistě se přičiní i Dienstbier se Šabatovou. Ani Pehe, Uhl, Kropáček, Liška a další demagogové nemohou zůstat pozadu. Platy mají dost vysoké na pokrytí životních nákladů několika běženců, tak nechť přestanou býti hamižnými xenofoby a konečně přiloží ruce k dílu. Celá Evropa napjatě čeká na jejich upřímnou solidaritu, tak co se tak zdráhají. Přece nebudou tak sobečtí jako ti náckové, na něž stále poukazují. Teď nemyslím nácky z Majdanu, to jsou ti hodní. Myslím tím ty běžné lidi, rodiny s dětmi, uvědomělé matky a otce, důchodce, prostě všechny, kteří podepsali petici proti kvótám, zúčastnili se řady protiislámských demonstrací a odmítají zaplevelit naši vlast kulturně rizikovými nepřizpůsobivými imigranty.