Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira


Nepřihlášený uživatel

#426 Re: Re: Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie!

2015-05-17 18:23

#378: - Re: Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie! 

 Jestli tu je někdo k smíchu, tak západní propagandou zblblí hlupáci tvého ražení. Ono za každou cenu podporovat USA v jejich válečném tažení světem není moc pěkná věc, když si uvědomíš, kolik už zabili lidí a kolik zemí zničili. Na to Rusko, myslím současné Rusko, ne CCCP, nemá ani náhodou. A z toho co se děje dnes může být skutečně 3. světová a pokud propukne, bude to i naše vina, protože se těchhle protiruských provokací aktivně účastníme.

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#427 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-05-18 13:02

Válka na dohled, v Rusku se chystají kryty CO

Vývoj posledních událostí v USA ale všechno změnil. Po volbách do Kongresu a Senátu se americká zahraniční politika velmi výrazně militarizuje. A podle všeho, ve věci ukrajinské otázky, nebudou republikáni žádné záminky pro útok na Rusko hledat. Stačí jim, že mediálně je již Rusko uznáno, že je viníkem všeho a může za všechno. Vladimír Putin ví, že v této situaci už nebude diplomacie a systém politické zdrženlivosti ze strany Moskvy stačit. Proto generál Šojgu připravuje Rusko na válku [5], protože dokud budou geopolitickou situaci v Evropě ovládat USA, válka bude nevyhnutelná. To potvrzuje i další skutečnost, Francie byla donucena ze strany USA nedodat Rusku postavenou a zaplacenou vrtulníkovou loď třídy Mistral, což je de facto situace, která předcházela vypuknutí II. sv. války poté, co Anglie odmítla 25. srpna 1939 předat Německu 12 lokomotiv pro tehdejší říšské dráhy. Do vypuknutí II. sv. války zbývalo jen několik málo dnů. Rusko narychlo začíná budovat kryty Civilní Obrany (CO) v masivním měřítku. Rusko je v horečné přípravě na nuklearní úder od USA.

ODKAZ-Summit G20 v Brisbane odstartoval novou studenou válku! Putin jednal 6 hodin s Merkelovou o paktu neútočení v případě vypuknutí válečného konfliktu kvůli Ukrajině. Rusko mobilizuje právě teď armádu i státní správu, Kreml zvažuje vypovězení smluv omezujících strategické zbraně. Americké tanky na hranicích s Ruskem. Vyloučení USA z NATO je jediná cesta k míru v Evropě?


Nepřihlášený uživatel

#428 Pryč od USA, dokud to jde!

2015-05-18 19:49

Západní svět žije v Orwellovském světě ovládaném malou, ale zatím stále ještě mocnou sektou. Obsah pojmů je obracen na ruby v jejím zájmu.


Nepřihlášený uživatel

#429

2015-05-21 08:55

Ať táhne k čertu ten americkej šašek !!!

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#430 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-05-21 16:17

Je neuvěřitelné, že naše země, která zažila Lidice a Ležáky, se politicky a brzy už i vojensky má účastnit genocidy na Donbasu. Že má podporovat kyjevskou juntu, která mává prapory s podobiznou Stěpana Bandery, toho Bandery, který terorizoval Československo po II. sv. válce. Nezbývá tak nic jiného, než nahlásit českým úřadům trvalý pobyt v KLDR nebo v Íránu, kam vás nikdo kvůli odvodu na vojnu hledat nepojede, anebo ti statečnější z vás se mohou vzdát státního občanství ČR a přijmout občanství v jiné zemi, na výběr jich je docela dost. Není-li vláda už vládou, která by si zasloužila respekt, musí občan vzít svůj život do svých rukou a musí umět říct ne. Protože ne je to slovo, které mnozí z nás ve vztahu ke státu se bojí vyslovit. Svoboda něco stojí, není zadarmo. Je vystavěna na odvaze dělat a říkat, co je správné a bojovat za vlast proti nepřátelům, i kdyby to byl vnitřní nepřítel, a že jich tato země má od listopadu 89 opravdu požehnaně, kolaborantů a pokrytců, kterým se hrne z úst demokracie, ale z rukou jim stéká cizí krev a špína od peněz, které si nakradli. Ne válce s Ruskem! Ne policejnímu státu a dozoru nad tím, kdo kde bydlí přes prázdniny nebo trvale. Do toho státu nic není! Za toto jsme v listopadu 1989 klíči necinkali. Mír národu, Evropě, světu a zejména našim dětem!

ODKAZ-USA zahájily rozmisťování svých vojsk na Ukrajině, ruští hackeři získali seznam vojenských instruktorů, mezi nimi jsou i dva Slováci. České odvody se urychlí! Džeržinského ohlašovací zákon o trvalém pobytu bude platit i v ČR!


Nepřihlášený uživatel

#431

2015-05-21 16:33

Fakta

Přestože má ČR od roku 2005 profesionální armádu, vždy platila a nadále platí branná povinnost. Týká se všech mužů i žen od 18 do 60 let. K výkonu vojenské služby je však občan povoláván až za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

Co je odvodní řízení?

Řízení, ve kterém se posuzuje zdravotní a osobnostní způsobilost občana k výkonu vojenské služby. Pro občana účast v tomto řízení znamená zejména vyplnit dotazníky, dostavit se před odvodní komisi a podrobit se zkoumání svého zdravotního stavu.

Koho by se odvody týkaly?

Každého občana, který by od účinnosti zákona dosáhl 18 let věku. Pamatuje se samozřejmě na výjimky v podobě těžce zdravotně postižených osob nebo těhotných žen, těch by se odvody netýkaly.

Může odvedený občan odmítnout v případě vyhlášení stavu ohrožení státu či válečného stavu službu v armádě?

Ano, do 15 dnů od vyhlášení těchto stavů, a to z důvodů svědomí nebo náboženského vyznání. V tom případě se na něj vztahuje zákonná pracovní povinnost.

 

ODKAZ-Novela branného zákona neobnovuje základní vojenskou službu ani nezavádí povinná cvičení


Nepřihlášený uživatel

#432

2015-05-23 10:37

FUCK OFF ANDREW SCHAPIRO !!


Nepřihlášený uživatel

#433

2015-05-23 11:56

Kdo má jiný názor, šíří ruskou propagandu. Šiřme proto naši vlastní anti-propagandu, vyzývá Brusel. Ruská propaganda z per českých disidentů? Děsivé odhalení?

ODKAZ-Kdo má jiný názor, šíří ruskou propagandu. Šiřme proto naši vlastní anti-propagandu, vyzývá Brusel. Ruská propaganda z per českých disidentů? Děsivé odhalení?


Nepřihlášený uživatel

#434

2015-05-23 12:16

Redakce AE News vyzývá své čtenáře, aby odkaz na tento článek zaslali svým zastupitelům, aby i oni viděli, co je to kyjevská junta, jak vypadá demokracie na Ukrajině v dnešní době a co Česká televize nikdy neukáže. Za upozornění na video děkujeme našemu spolupracovníkovi, panu Cvalínovi.

ODKAZ-Video: Ukrajinská milice oběsila v lese těhotnou ženu a jejího manžela. Prokuratura Luhanské republiky obvinila ukrajinský prapor Donbas


Nepřihlášený uživatel

#435 CO BY VAS MOHLO ZAJIMAT

2015-05-24 16:29

USA-RUSKO

4Ježíš jim odpověděl:Dávejte si pozor, aby vás někdo nesvedl. 5Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat:‚Já jsem Kristus, a svedou mnohé. 6Budete slýchat o válkách a uslyšíte válečné zvěsti. Dejte si pozor, neděste se. To všechno musí nastat, ale to ještě není konec.

7Povstane totiž národ proti národu a království proti království, budou hladomory azemětřesení na různých místech. 8Ale to všechno bude počátek porodních bolestí. 9Pak vás budou vydávat do soužení a budou vás zabíjet; a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno. 10A tehdy mnohým to bude kamenem úrazu, budou se navzájem zrazovat a jeden druhého nenávidět. 11Také povstanou mnozí lživí proroci a mnohé svedou. 12A protože vzroste bezzákonnost, ochladne láska mnohých. 13Ten však, kdo vytrvá do konce, bude zachráněn. 14Toto evangelium království bude vyhlášeno po celém světě na svědectví všem národům. A tehdy přijde konec.“

Zjevení 14,6-7 - “Tu jsem uviděl jiného anděla, majícího věčné evangelium, jak letí prostředkem nebe, aby je zvěstoval těm, kteří přebývají na zemi, každému národu, kmenu, jazyku a lidu. Volal mocným hlasem: „Bojte se Boha a vzdejte mu slávu, neboť přišla hodina jeho soudu; pokloňte se tomu, který učinil nebe, zemi, moře i prameny vod.“

Zjevení 14,8 - “A jiný, druhý anděl ho následoval a volal: „Padl, padl veliký Babylon, který napájel všechny národy vášnivým vínem svého smilstva.“

Zjevení 14,9-12 - A jiný, třetí anděl je následoval a volal mocným hlasem: „Kdo se klaní šelmě a jejímu obrazu a přijímá cejch na čelo či na ruku, bude také pít z vína Božího rozhorlení, které je nalito neředěné v číši jeho hněvu; a bude mučen v ohni a síře před svatými anděly a před Beránkem. Dým jejich muk vystupuje na věky věků a dnem i nocí nemají odpočinutí ti, kdo se klanějí šelmě a jejímu obrazu, a ti, kdo přijímají cejch jejího jména.“ Zde je vytrvalost svatých, kteří zachovávají Boží přikázání a Ježíšovu víru.

VICE TU-Matouš 24 - Znamení Ježíšova příchodu se přesně naplňují!


Nepřihlášený uživatel

#436

2015-05-25 13:01

Píšeme o tom na AE News už velmi dlouho, nyní je to potvrzené i písemně odtajněným dokumentem amerického ministerstva obrany (Pentagonu) a DIA (Defense Intelligence Agency – Vojenská rozvědka USA). V dokumentu z roku 2012 je předpovězeno doslova do puntíku, co se stane v prostoru Sýrie a Iráku v nejbližší době, a co se opravdu nakonec stalo. Informaci přinesl Levant Report [1]. Dokument namísto toho, aby vykreslil možný vznik saláfistického hnutí a státu jako hrozbu pro region, vykresluje Islámský stát jako americký a obecně západní vojenský asset, tedy využitelný nástroj k odstranění režimu Bašára Assada v Sýrii. V dokumentu je s hrozivou přesností „předpovězeno“ vše, co se nakonec opravdu stalo.

ODKAZ-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!


Nepřihlášený uživatel

#437 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-05-26 15:56

Přes Ukrajinu se dnes hraje o osud celé Evropy.  A jak nedávno řekl Vojtěch Filip z KSČM, 500 milionů Evropanů pomáhá 300 milionům Američanů „ubránit se“ 150 milionovému Rusku. Smůla je, že 500 milionů Evropanů bylo jen jako ovce zmanipulováno a uvěřilo malému procentu svých lídrů a jejich médiím, že Rusko je zlo, před kterým je třeba se bránit. Česká republika v tom hraje zvláštní roli – nejdříve USA velebená pro Havla, nyní kritizována, protože údajně proruská kvůli postojům prezidenta Zemana. V dnešním díle pořadu čt 24 „Politické spektrum“ na téma české zahraniční politiky Džamila Stehlíková až rostla vzteky nad Zemanem a Putinem a i další účastníci do diváků „objektivně“ lili „pravdu“ o rozpínavosti Ruska – k vidění (zde).

A aby nebylo málo, Česká republika je iniciátorem výzvy všem lidem zemí NATO : „Více než 10.000 lidí podpořilo mezinárodní výzvu prezidentům a předsedům vlád států NATO, Evropy a Austrálie, aby adekvátně reagovali na agresivní politiku Ruska. Apel nazvaný Odvahu a vůli! vznikl v Česku a svůj podpis pod něj připojil například neoficiální vůdce krymských Tatarů Mustafa Džemilev, europoslanci a řada českých osobností. Organizátoři akce plánují v příštích dnech poslat výzvu prostřednictvím ambasád příslušným politikům – viz (zde).

COZE-ODKAZObama podepsal energetický zákon pro Ukrajinu a Ukrajina se chystá zprivatizovat všech svých 35 uhelných dolů. Česko je iniciátorem výzvy zemím NATO proti Rusku


Nepřihlášený uživatel

#438

2015-05-26 16:22

Kdo posílá naše vojáky na smrt?
Nečetl jsem dosud názor Jany Černochové z ODS, která ve sněmovně působí jako členka Výboru pro obranu a Výboru pro bezpečnost, které tyto žoldácké mise schvalují. Jmenuji ji proto, že je žena a předpokládám, že má děti. A tady jsou další:

Předseda – David Kádner – Úsvit

Místopředsedové – Alexander Černý – KSČM, Karel Černý – ČSSD, Ivan Gabal – KDU-ČSL, Bohuslav Chalupa – ANO.

Členové – Milan Brázdil – ANO, Jana Černochová – ODS, Josef Hájek – ANO, Igor Jakubčík – ČSSD, Václav Klučka – ČSSD, Stanislav Mackovík – KSČM, Antonín Seďa – ČSSD, Martin Sedlář – ANO, Jiří Skalický – TOP09 a Starostové, Marek Ženíšek – TOP09 a Starostové.

Tito lidé tedy posílají naše otce, syny, bratry, manžely, přátele a kamarády umírat do okupačních vojenských misí. Nedělají to zadarmo, kromě poslaneckého platu za to mají příplatky za členství (funkce) ve výborech, podvýborech, komisích a dalších orgánech sněmovny. A tito lidé pak pokrytecky pláčou, když naši blízcí v Afghánistánu nebo kdekoli jinde zemřou. A nutí nás plakat sborově s nimi. Jejich rodinní příslušníci to samozřejmě nejsou.ODKAZ-Zaslouží si čeští žoldáci smrt? Nezvyklá role okupantů přináší pro české vojáky v daleké cizině mnohá úskalí, smrt je součástí smlouvy s americkým ďáblem, nestěžujte si!


Nepřihlášený uživatel

#439

2015-05-26 17:58

USA VS ČINA VS RUSKO USA CHCE DVE VALKY NAJEDNOU TERORISTI

Není nutné být génius, aby si člověk představil, že tady by mohl vzniknout Tonkinský incident č. 2 velice snadno a rychle. Američané se možná cítí na válku nejen s Ruskem, ale i s Čínou. Z jejich chování to přinejmenším vyzařuje, jejich představa o své nadřazenosti je zcela zjevná.

ODKAZ-Video: Čína staví v Jihočínském moři umělé ostrovy, Peking varuje Bílý dům, že narušení vzdušného prostoru rozpoutá válku mezi Čínou a USA!


Nepřihlášený uživatel

#440

2015-05-27 11:22

NEVIDIM DUVOD VERIT NA AGRESU RUSKA!!!!!ZATIM AGRESU PREDVADI USA A NATO!!!!!TAK AT SI TY LZI O AGRESI RUSKA NECHAJ

Česká společnost není otrokem západní propagandy. Nenechá se omámit zkazkami o nebohé Ukrajině, kterou chce ruský medvěd roztrhat na kousky. Situace na Ukrajině není černobílá: nelze popřít skutečnost, že v Kyjevě v krvavém boji s ochránci zákona zvítězily fašizující síly, že Viktor Janukovyč byl sesazen a za štěkavých zvuků kulometných dávek vyhnán ze země, a že republiku ze zákulisí ovládají oligarchové.

Kritika Ruska, které zcela legitimně chrání své občany – občany ruského světa – před diskriminací a násilím, je z úst západních, ale i českých politiků pokrytecká. Spojené státy za asistence Evropské unie rozsévaly a rozsévají smrt od Balkánu po Hindúkuš, přitom bez sebemenšího náznaku studu nazývají Moskvu agresorem. Západ zbaběle zamlčuje, že si pomoc Krymu nevyžádala ani kapku krve. Což nelze říct o „humanitárních zásazích“ v Afghánistánu, Iráku nebo Jemenu.

Češi ale mají svědomí a jen tak lehce se na vařené nudli mainstreamové propagandy nenechají utáhnout. Na internetu vznikají iniciativy, které prokazují zdravý smysl pro realitu a aktivně vyjadřují podporu ruské záchraně Krymu a politice Vladimira Putina.

ODKAZ-Češi nevěří médiím a jejich bajkám o ruské agresi na Ukrajině. Stále aktivněji vyjadřují podporu Moskvě a její suverénní politice, která zahnala Západ do kouta.


Nepřihlášený uživatel

#441 USA ZAS MANIPULUJE LZIVE

2015-05-27 15:31

Hitem prosincových zpráv všech prozápadních médií je oslava slabého rublu. Nízké ceny ropy a sankce zabraly a USA za zdatné podpory Evropy dostávají Rusko tam, kde ho chtějí mít – na kolena. Přemýšlím, jak by se situace vyvíjela, kdyby Janukovyč  asociační dohodu Ukrajiny s EU podepsal. Zřejmě by USA „jen“ rozestavěly základny NATO  na ukrajinsko-ruských hranicích a další proces cíleného oslabování Ruska by pokračoval „mírnější“ cestou – nějakými klasickými barevnými revolucemi k odstranění Putina (tato snaha pořád běží a oslabený rubl plní i tento účel). Ale Janukovyč nepodepsal a byl spuštěn Majdan a akce „Ukrajina“ proběhla velmi krvavou cestou. Dnes nikoho v USA ani v EU nezajímá, že Ukrajina je před bankrotem, dokonce není zájem ani o její vstup do NATO, protože o Ukrajinu nikdy nešlo. Ukrajina jen plnila účel: oddělit Rusko od Evropy. Znemožnit mu obchodování v evropských zemích, ale především – zbavit Evropu energetické závislosti na Rusku. A jak uvidíme dál, to byl ten nejdůležitější účel. A protože toho mělo být dosaženo za jakoukoliv cenu (a jak jinak, než přes kohoutky na ukrajinském území), Ukrajina by na svou strategickou polohu doplatila ať po dobrém nebo po zlém. „Doplatila“ říkám proto, že vstupem do EU si žádná země nepomohla a nepomůže a Ukrajina obzvláště ne (stačí si připomenout text asociační dohody, nemluvě o tom, že se má stát územím, kam mají být sestěhováni všichni Romové).

Ale akce Majdan nakonec posloužila víc, než kdyby Janukovyč podepsal. Z Majdanu se udělalo trumfové eso v rukou USA a EU, ostatní už zařídila média. A svět uvěřil, že Rusko je zlo a Putin je Hitler a proto je třeba se mu včas bránit a kvapem od něj utíkat. K protiruským sankcím byl „důvod“ (jistil to i sestřelený Boeing) a za rok od Majdanu jsme tam, kde jsme – Rusko je od Evropy téměř odděleno, ropu prodává za pakatel a jeho měna padá. Díky tomu americký dolar právě dostává pár kapek živé vody a vidouc, jak se plány daří naplňovat, i optimismus do žil. Ale ještě není čas slavit, ještě je třeba ujít kus cesty. Ale to musíme k jiným zprávám. Bude se zdát, že jsou z jiného soudku, ale nejsou – ono pořád jde jen a jen o ten umírající americký dolar.

ODKAZ-Sedm zemí do pěti let a americký dolar vstává z mrtvých. Ukrajina splnila účel, ISIL dobývá Irák a Sýrii, právě dobývá strategickou Kobani. Turecko dělá mrtvého brouka, Kurdistán se raduje. Ještě musí padnout Asad, pak přijde na řadu Irán a projekt „Nový Střední východ“ bude hotový a dolar zachráněný. Aneb – odstavené Rusko, závislá Čína a dolar pořád petrodolarem. Tak jednoduché!


Nepřihlášený uživatel

#442 A JE TO VENKU AGRESOR JE USA A RUSKO SI JEN CHRANI ZAJMY!!!!

2015-05-29 14:10

A JE TO VENKU AGRESOR JE USA A RUSKO SI JEN CHRANI ZAJMY JAK BY TO DELAL KAZDY STAT

Je to sice víc jak nepravděpodobné, jenže i kdyby se tak stalo, všichni ti vypatlaní politici, jako Langšádlová, Ženíšek, Laudát, Kalousek a další, co těmto možnostem tak fandí, by šli do kopru dřív, než by si vůbec uvědomili, že válka začala. Protože na rozdíl od těch, co o válku usilují a chtějí ji vyprovokovat, tedy ti v té Americe, by možná vzato hypoteticky, přesto s velkou nepravděpodobnosti třeba přežili, ale oni by zůstali v Česku, kde by „otrčili kopyta“. Ovšem dost možná by, kromě jim dnes nepředstavitelného lidského utrpení a bolestí, umírali s vědomím, za předpokladu, že na to budou mít čas, že umírají pro dobrou věc. Už je vidím, jak se nad touto možností rozplývají!

     Nabízí se ovšem ještě jedna možnost, že výše jmenovaní, resp. všichni, kteří o potřebě či možnosti války s Ruskem z dnešního pohledu ne jiné, než jaderné, mluví či usilují, to používají jako politickou taktiku pravicové opozice,, čímž naplňují jistá politická zadání západu a sami žijí nadějí, že k ničemu takovému nedojde. Pak je to jen hra nervů, provokace, vyvolávání napětí, strachu a vyhrožování, aby byly důvody k větším rozpočtům na vyzbrojování armády NATO, což je vlastně především byznis pro zbrojařské firmy.

ODKAZ-Ukrajinský Nostradamus kontra český generál

CO NAM ČT NEUKÁŽE!!!!!

ODKAZ-Šokující odpověď Putina na otázku reportéra BBC


Nepřihlášený uživatel

#443 USA TERORISTE PRYC S ČR A Z NAŠICH EVROPSKYCH KONTINENTU!!!

2015-05-30 08:58

Gen. tajemníkovi NATO vadí hlídkové lety ruských strategických bombardérů v Evropě… ale ty samé přelety amerických B52 v blízkosti ruských hranic, které probíhají nepřetržitě od 50. let minulého století až dosud, ty mu jaksi už nevadí. Dobře o tomto pokrytectví hovoří prezident Putin ve videu zde.

Kdo preferuje mírovou cestu Ukrajiny od vypuknutí občanském války v této zemi? Kdo neustále nabádá znesvářené strany, aby zasedly k jednacímu stolu? Evropská unie? Spojené státy americké? Ne, podnět k mírovému řešení vždy pochází z Ruské federace. Na rozdíl od Evropské unie a USA, které občanskou válku na Ukrajině spíše podporují.

ODKAZ-Generální tajemník NATO opět varoval před Ruskem, občany EU to už unavuje


Nepřihlášený uživatel

#444 EU VYPROVOKOVALA KRIZI NA UKRAJINĚ ABY SI PŘILEPŠILA

2015-05-30 09:14

JE TO VENKU EU VYPROVOKOVALA KRIZI NA UKRAJINĚ DUVOD ABY SI PŘILEPŠILA!!!


Nepřihlášený uživatel

#445 JAK NAS TOP09 VTAHUJE DO VALKY PROTI RUSKU

2015-06-01 09:24

Persona non grata

   Než se dostanu k podstatě věci, resp. jmenovitě k samotným personám celé věci, uvedu na jejich adresu několik citátů:

Lidé (resp. politici) v sobě nesou cítění králů: Chtějí, aby proti druhým mohli vše, ale ti druzí proti nim nic“!

„Demokracie se lehce může stát vládou darebáků“!

„Chci mír, proto chystám válku!“

   Tři citáty které, kdo bude chtít, snadno pochopí souvislost a proč jsou poplatné pro čtyři české, silně vyhraněné, protiruskou fóbií těžce postižené, vůči Rusku nenávist šířící a válku vyvolávající politiky, kteří se objevili na sankčním seznamu zakazujícím vstup („persona non grata“)  na území Ruska spolu s 85 evropskými politiky a diplomaty. Jsem potěšen skutečností, že stejně jako já (a jistě nebudu jediný) se i politici v Moskvě shodli zrovna na čtyřech jménech, tedy Schwarzenbergovi Štětinovi, Ženíškovi a Fülem, které zcela oprávněně dnes považují v Rusku jako „persony non grata“! Jak z titulku vyplývá, já v této souvislosti tyto pány, kromě jejich politické protiruské angažovanosti, považuji za totální pitomce!

ODKAZ-Jak nás TOP09 taha do valky


Nepřihlášený uživatel

#446

2015-06-04 10:31

Hlavní váleční štváči – TOP09

Poslankyně za TOP09 Helena Langšádlová pronesla historickou větu, že jaderná válka proti Rusku by byla naší povinností a bojem i za naši svobodu [2]. Předseda Vojenského výboru NATO generál Pavel sdělil, že by měl západ budovat vojenské základny v Pobaltí pro případ, kdyby je Rusko chtělo napadnout. Nikde přitom nejsou ani náznaky, že by se Rusko chystalo země v Pobaltí či kdekoli jinde obsadit. Seznam všech amerických vojenských základen ve světě je uveden v obrazové příloze.

ODKAZ-Langšádlová: Jaderná válka s Ruskem by byla bojem za svobodu! O válce a lidech, o zbraních a humanitárním vraždění v novém tisíciletí


Nepřihlášený uživatel

#447

2015-06-05 10:29

V Donbasu se schyluje k novým bojům – Porošenko varuje před Ruskem (zde), píše o tom i idnes). Podněstří se údajně má stát součástí Ruska a Ruská rada se připravuje na mimořádné zasedání. Ukrajina si právě schválila zákon o pozvání a vstupu armády NATO na své území (zde). Jak bude Západ reagovat na další „ruskou agresivní expanzi“ je vidět už nyní, kdy je Rusko nově provokováno i přes „černý seznam“ a fotbalové MS 2018. Otázka je, kdo tady skutečně expanduje a kdo se jen brání….  A jestli se právě neschyluje k válce o Krym, především ale k válce, kterou upadající Západ tolik potřebuje.

ODKAZ-Mimořádné zasedání Ruské rady. Bude Podněstří následovat Krym? Ukrajina si schválila vstup vojsk NATO, Porošenko varuje před Ruskem. Válka na spadnutí?


Nepřihlášený uživatel

#448

2015-06-05 18:27

Pentagon chce v Evropě rozmístit balistické rakety proti Rusku! Dočkáme se éry nových Pershingů? Kdy vyjdou nad Českem dvě slunce?

Schyluje se k válce. Varovali jsme na AE News veřejnost už před téměř rokem a netrvalo dlouho, politické špičky v USA už si řekli, že není důvod nic tajit, stejně by se to provalilo, tak to vytáhneme na světlo rovnou a ještě na tom vytřískáme politický kapitál. Stalo se, čeho jsme se báli. Mysleli jsme si, že odzbrojovací dohody mezi USA a SSSR, které byly postupně uzavírány od poloviny 60. let až do sklonku 80. let, natrvalo zbavily náš svět nebezpečí nukleární války. Tehdy, z pohledu občanů ČSSR, na naší zemi mířily ze sousedního NSR balistické rakety středního doletu MGM-31 Pershing [1] v několika variantách, ve verzi 1A, později 1B a naposledy ve verzi II.

Americké Pershingy byly zacílené v 80. letech minulého století na celkem tři úseky, kde NATO předpokládalo rozvinutí pozemních sil nepřítele, tedy Varšavské smlouvy, před zahájením útoku na západní Evropu. První oblast zaměření raket bylo území české kotliny. Zaměřena byla města Mělník, Plzeň, České Budějovice, Pardubice. V těchto oblastech NATO předpokládalo rozvinutí tankových svazů ČSLA a dalších armád Varšavské smlouvy. Druhá oblast zacílení raket Pershing bylo území NDR a třetím bylo území Polska, kde NATO předpokládalo týlové zabezpečení Varšavské smlouvy.

ODKAZ-Pentagon chce v Evropě rozmístit balistické rakety proti Rusku! Dočkáme se éry nových Pershingů? Kdy vyjdou nad Českem dvě slunce?


Nepřihlášený uživatel

#449 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-06-08 19:42

Dalším důležitým momentem, který je třeba zmínit, je odvržení protiněmeckého postoje. Se slovanským hnutím byl až dosud více či méně silně spojen, což jistě mělo své historické opodstatnění. V současnosti je však vyhraňování se vůči germánskému světu, či dokonce nepřátelství k němu přežitkem. Rozhodně to nejsou Němci, kdo usiluje o ovládnutí slovanského prostoru. V dnešní situaci musíme naopak společně oponovat bruselskému a americkému impériu. Pod jeho jhem trpí všechny evropské národy. Slovanství do Evropy patří a stejně tak do ní patří germánský a románský svět. Usilujme společnými silami o to, abychom opět osvobodili své národy, své země.

ODKAZ-Poselství do Moskvy: Je třeba zničit EU i NATO a zlomit moc nadnárodní oligarchie


Nepřihlášený uživatel

#450 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-06-09 16:58

UZ NAM TY TERORISTY S USA CPOU AJI DO TV DO (SHOW JANA KRAUSE)

TENHLE TERORISTA BUDE TAM TAKY A.Schapira




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...