Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira


Nepřihlášený uživatel

#476 SI NECHATE LIBIT OSTUDA

2015-06-16 20:23

Takže já osobně se nebojím kvót, ale bojím se českého salámu. Té metody pomalého ukrajování ze svobod, které máme, ale dobrovolně si pomalu a polehoučku necháváme někým nahoře tyto svobody odebírat a odkrajovat, pomalu, abychom se nebouřili, ve jménu našeho „dobra“ nebo pomoci uprchlíkům. Pamatujte ale na známé přísloví, že cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly. A my po té cestě nejdeme, my přímo zběsile utíkáme vstříc zkáze a vlastnímu zničení naší země (válka s Ruskem) a naší kultury (imigrace běženců a demografické překreslení našeho území). Vláda udělá, co jí elity v Bruselu nakážou. Notičky jsou rozeslány, není na co čekat. Občané se nebudou stačit ani divit, jak rychle nám do země naše vláda nasune desítky a posléze stovky tisíc islámistů. Už je dávno rozhodnuto. Demonstrace jsou fajn, ale nic neřeší o věcech, které elity rozhodly za nás bez nás.


Nepřihlášený uživatel

#477 STOP DULEŽITÉ!!!!ČESKA VLADA ((PORUŠILA USTAVU))

2015-06-16 23:26

Národní odpor sílí! Hrubou demonstraci síly doprovází porušování ústavy. Přidejte se k sobotnímu pochodu „Zastavme americké okupanty“

AE News přináší výzvu Národní Demokracie, kterou nám tato strana zaslala do naší redakce. Je to další z protestních akcí proti Dragounské jízdě americké armády.

Česká vláda ohnula ústavu, když schválila vstup amerických vojenských konvojů na české území. Podle ústavního zákona č. 300/2000 Sb. nejde o přesun, nýbrž o pobyt vojsk, protože se na našem území budou zdržovat déle než 48 hodin. Americké vojenské konvoje budou na našem území po dobu čtyř dnů, ve dnech 29. března až 1. dubna. Pobyt vojsk proto musí odsouhlasit nadpoloviční většina členů obou komor, což se v tomto případě nestalo, a došlo tím k závažnému porušení Ústavy České republiky.

Vláda samotná má právo rozhodnout o pobytu ozbrojených sil jiných států na našem území – a to nejdéle na dobu 60 dnů – pouze v případě, že by se jednalo o „plnění závazků mezinárodních smluv o společné obraně proti napadení“. O tento případ jednoznačně nejde, neboť Česká republika není nikým napadena a není ji tedy třeba bránit cizími vojsky. Tentokrát máme co do činění nikoli s prostým přesunem techniky, který mohl a měl (tak jako vždy) proběhnout po železnici do 48 hodin, ale s tupou demonstrací síly, s testováním „pružnosti“ českého právního řádu a trpělivosti našich občanů.

Zapomíná se i na to, že nad nimi pozemními jednotkami poletí vzdušný „ochranný“ doprovod v počtu několika desítek bojových helikoptér. Američtí soudruzi si z našich dálnic hodlají prostě udělat testovací polygon. Rozhodnutí vlády o povolení přesunu amerických konvojů je nezákonné, a tudíž neplatné. Bude se jednat o prachsprostý průnik cizích vojsk na naše území. Čeští občané proto mohou tento fakt chápat jako akt agrese a adekvátně na něj reagovat.

ODKAZ-Národní odpor sílí! Hrubou demonstraci síly doprovází porušování ústavy. Přidejte se k sobotnímu pochodu „Zastavme americké okupanty“


Nepřihlášený uživatel

#478

2015-06-17 07:28

Kolik zemí prolilo svoji krev, aby se udržel petrodolar, kolik lidí zahynulo v Afghánistánu, v Iráku a především v Libyi. Za nastalý chaos v mocenském vakuu a činy všech těch extrémistů, kteří se svržením diktátorů a nekritickou podporou opozice dostali k moci, nesou přímou odpovědnost váleční štváči z Pentagonu a jejich evropští nohsledi. Za všechny ty masakrované křesťanské menšiny v těchto vydrancovaných zemích, ať rukou al-kajdy nebo IS, nesou odpovědnost vypasená hamburgrožravá prasata, která se nechtěla vzdát své nadstandardní životní úrovně a proto podporují ekonomickou sílu svého impéria neustálými válkami. Kdyby každý tak nezodpovědně plýtval zdroji jako právě Američani, dávno by došly zdroje surovin a planetární ekosystém by dávno zkolaboval. Vychvalovati tento životní styl na úkor druhých může jen amorální hovado.


Nepřihlášený uživatel

#479 NATO MUŽE ZA KVOTY

2015-06-17 15:59

Kdo v Evropě chce tisíce migrantů

Za všemi byrokratickými vysvětleními se skrývá jedna prostá věc. Migranty, a ještě v takovém množství, nikdo v Evropě nechce. A jen letos jich už přicestovalo do Itálie 170 000. Vloni bylo číslo podobné. Hlavním místem, odkud běženci do Evropy míří, je Libye, která se stala přístavem, odkud do Evropy vyplouvají běženci z celého afrického kontinentu.

Cílové země muslimských migrantů

„Chtěl bych jet za svým bratrem do Německa. Nebo do Norska, například, to by taky nemuselo být špatné“, přiznává migrant z Etiopie Džamala Ibrahim. „Já bych chtěl jet do Dánska, abych změnil svůj život k lepšímu“, říká další nelegální migrant.

Evropské modely řešení

Jak zastavit tento příval, na to neexistuje řešení. V Evropské unii nabízejí různé modely, od povinných kvót pro členské země až po ničení lodí u libyjského pobřeží, aby se migranti neměli na čem plavit. Jenže současný výsledek je, že strážní lodě jsou nuceny zachraňovat ty, kteří na moři riskují smrt a dopravovat je na břeh. Všichni se bojí, aby se neopakovala tragédie, kdy v potopené lodi zahynulo 800 běženců. Na břehu však nové sousedy nevidí rádi.

ODKAZ-Sjednocená Evropa se začíná rozpadat. Státy začínají bojovat samy za sebe a proti sobě. Důsledky vraždy Muammara Kaddáfího s podílem vojsk NATO

BIBLE NOVY ZAKON!!!

MATOUŠ 24 KAPITOLA-Povstane totiž národ proti národu a království proti království a budou hlady, mory a zemětřesení na různých místech.


Nepřihlášený uživatel

#480 USA NAS CHCE ZAS OKUPOVAT JAK ZA 2SV!!!!

2015-06-17 18:09

Zdroj z ČT: Nesmíme ani hlesnout o okupaci z 15. března 1939, dostali jsme generální zákaz seshora. Americká ambasáda chce ovlivňovat policii a státní zastupitelství v ČR skrze nový grant pro české neziskovky!

 

Redakce AE News přináší dvě bleskové zprávy. Kontaktoval nás zaměstnanec České Televize, aby nás informoval o poměrech, které teď vládnou na Kavčích Horách. V souvislosti s přesunem americké armády přes české území dostalo vedení České Televize již 3. března příkaz, aby nezařazovalo do vysílání historické filmové pásmo k výročí okupace českých zemí z 15. března 1939. Nežádoucí konotace by prý mohly ohrozit hladký průběh přesunu amerických vojsk plánovaný na konec tohoto měsíce. Příkaz pochází z Úřadu Vlády ČR. A druhá zpráva je ještě horší, která potvrzuje naše dřívější články, a je to doslova jobovka. Americká ambasáda totiž oznámila grant pro české neziskovky, aby ovlivňovaly státní zastupitelství a policii!

 

ODKAZ-Zdroj z ČT: Nesmíme ani hlesnout o okupaci z 15. března 1939, dostali jsme generální zákaz seshora. Americká ambasáda chce ovlivňovat policii a státní zastupitelství v ČR skrze nový grant pro české neziskovky!


Nepřihlášený uživatel

#481 ODHALENO NA UKRAJINE NENI ANI JEDEN RUSKY VOJAK JAK USA O TOM LŽE

2015-06-17 18:54

ODHALENO ZE USA LŽE NA UKRAJINE NENI ANI JEDEN RUSKY VOJAK!!!STRILEJ CIVILISTY A BOMBARDUJOU UKRAJINCI!!!!

ODKAZ-Česko a Slovensko se vydává maďarskou cestou. Reálpolitik na český způsob?

 CO MEDIA NEUKAZALA NA ČT H...

ODKAZ-Putin ohledne ruskych vojsk na Ukrajine: „Mate nejaky dukaz?


Nepřihlášený uživatel

#482 SLYŠ LIDE VAROVANI!!!

2015-06-18 12:27

soužení začne 29.brzna 2016 az 1.dubna 2016 vydejte se na utek v tych dnech a sobotu ctite jako stvoreni zeme nasim stvořitelem!!!nastalo to jak sem rikal drive nikdo neveril 

ODKAZ-Sjednocená Evropa se začíná rozpadat. Státy začínají bojovat samy za sebe a proti sobě. Důsledky vraždy Muammara Kaddáfího s podílem vojsk NATO

BIBLE NOVY ZAKON!!!

čti Matoušovo evangelium tam mas vse co se bude dit ty dny 29.Březen-1.Duben.2016

MATOUŠ 24 KAPITOLA-Povstane totiž národ proti národu a království proti království a budou hlady, mory a zemětřesení na různých místech.

Plus na Papeže spadne Kometa znici celou Jižní Evropu tam bude hlad,mor,zemetreseni,a dalši pohromy!!!KE ZNICENI ZEME NEDOJDE JAK PRAVIL PAPEŽ!!!!DOJDE K TRESTU JEHO!!!

Brzy dojde k odplate ktera naleži Papežu ze se vydava za Otce a ze zmenil Desatero bez svoleni našeho Pana Stvoritele!!!

ČINTE POKANÍ!!!!A ODPROSTE SE OD CHYB ALE NEMLUVTE U TOHO JAK TO DELAJ BOHANE JEJICH PROZBY NEJSOU VYSLYSENI!!!

JAK SEM RIKAL PREDTIM DEJE SE TO!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#483

2015-06-18 17:44

Libye: zákonné právo na bydlení i na lékařskou péči. Největší demonstrace v historii. Evropa mlčela, když USA popravovaly Kaddáfího, svět mlčel, když byl likvidován Chávez. Putin je dalším „diktátorem“ v pořadí a svět opět mlčí. Nestačí Evropě migranti, čeká na válku?

Země, které vlastní uhlíkové zdroje či jsou strategické pro jejich tranzit, mají smůlu – v jejich čele jsou vždy „diktátoři“. „ Naštěstí“ existují  USA, které  ve svém „bohulibém“ vnášení „svobody a demokracie“ takové země „osvobozují“.  A osvobozují je tak dlouho, dokud nedojde ke svržení „diktátora“ a dokud „diktátoři“ nejsou nahrazeni vládou natolik uvědomělou, aby pochopila, že veškeré přírodní zdroje na zeměkouli patří do vlastnictví USA a mohou být obchodovány pouze za americké dolary (jako například vrcholně „demokratická“  vláda Saudské Arábie, jediné země, kde např. dosud ženy nemají právo řídit auto). Přes Ukrajinu (tranzitní země plynu) je Rusko tlačeno do války a Putin označován za v pořadí dalšího „diktátora“ jen proto, že chce ruské zdroje využít pro ruský národ.Všechno stejný scénář, jako přes kopírák, ale Evropané se probouzejí, až s vlnou migrantů, a to nejen z Afriky, ale i z Ukrajiny, ač v dobách, kdy dění mohli ovlivnit, přitakávali a přitakávají zájmům USA a jejich služebníkovi EU a oslavují vojska NATO. Výsledkem akcí NATO v Africe jsou naštěstí jen migranti, ruský „diktátor“ Putin však není totéž, co Kaddáfí, Rusko se stejným snahám může postavit.  Což znamená, že tentokrát výsledkem nemusí být jen migranti, ale válka.

ODKAZ-Libye: zákonné právo na bydlení i na lékařskou péči. Největší demonstrace v historii. Evropa mlčela, když USA popravovaly Kaddáfího, svět mlčel, když byl likvidován Chávez. Putin je dalším „diktátorem“ v pořadí a svět opět mlčí. Nestačí Evropě migranti, čeká na válku?


Nepřihlášený uživatel

#484

2015-06-18 18:08

Celý svět se ocitl na pokraji pekelné propasti díky necitelné bezohledné a neomalené zahraniční politice USA . Je třeba definitivně skoncovat s americkým imperialismem a sionismem. Tak ať se příslušníci těchto proklatých pronárodů chytí láskyplně za ruce a odkráčí nenávratně v propadliště dějin. The whole world is on the verge of the abyss of hell because of reckless and callous blunt US foreign policy. It should finally put an end to American imperialism and Zionism. So let the members of those accursed nations caught lovingly hands and walked away forever in the abyss of history.

Nepřihlášený uživatel

#485 Re: Re: 9.5.2010

2015-06-19 14:56

#201: - Re: 9.5.2010 

 Zatímco Němci utíkali k hranicím, Američané nám z lásky k našemu národu rozbili Škodovku. Já si myslím, že tu dnes nepotřebujeme ani Američany, ani Rusy a už vůbec ne muslimy.

 


Nepřihlášený uživatel

#486

2015-06-19 15:45

Proč se všichni tak bojí Jade Helm? V USA se schyluje k monstróznímu cvičení nebo k falešné vlajce a vojenskému puči? Vypukne v zemi hybridní válka?

Možné scénáře

Téměř všechna pozorování „z terénu“ končí otázkou, co se skutečně chystá nebo co bude výsledkem Jade Helm. Existují teorie, které říkají, že Jade Helm je prováděn za účelem nastolení stanného práva nebo minimálně přípravy na něj. Více méně všechny tyto teorie se opírají důkazy z výše uvedených pozorování, některé jsou opodstatněné více či méně. Zde nabízím dvě.

Jedna tvrdí [19], že souběžně s Jade Helm bude „sehrán“ nějaký konflikt (false flag), který způsobí, že cvičení se přehoupne v reálný zásah vůči obyvatelům. Výsledkem má být využití FEMA kempů, do nichž bude na převýchovu přemístěna nepohodlná část povstalců. Nepokoje, které má toto počínání vyvolat budou ospravedlněním pro rozmístění vojáků po celém území USA a uvedení stanného práva, které bude doprovázeno řízenými výpadky elektřiny, internetu apod. A konfiskací zbraní.

Druhá teorie [20] je trochu konkrétnější a říká, že onen konflikt, který má způsobit nepokoje či chaos bude zinscenován využitím imigrantů z Mexika a Jižní Ameriky. Ti v posledních měsících do USA proudí mnohem více než kdy jindy, a to vše za státního dozoru [21]. Podle této teorie budou imigranti v konfliktu organizováni (explicitně se neříká kým) a dostanou za svou práci jednorázovou odměnu 4000 USD. Výsledkem mají být masové nepokoje a lidové konflikty, při kterých mají být Američané vyprovokováni k vzájemnému zabíjení, což potrvá tři roky. Průběžně má být ustanoveno stanné právo a zadržování povstalců. Teorie pokračuje a tvrdí, že proti obyvatelům bude použito nespecifikovaných frekvenčních a laserových zbraní, a také otrávená voda a potraviny. To vše za účelem masivního snížení populace. Prostředkem k dosažení těchto cílů je právě Jade Helm, který je vnímán jako počátek a test „všeho“.

ODKAZ-Proč se všichni tak bojí Jade Helm? V USA se schyluje k monstróznímu cvičení nebo k falešné vlajce a vojenskému puči? Vypukne v zemi hybridní válka?


Nepřihlášený uživatel

#487 Výzva pro všechny chlapy - konec Evropské civilizace?

2015-06-20 11:16


Nepřihlášený uživatel

#488

2015-06-20 11:24

EU PRIZNALA ZE MUZOU ZA MIGRANTY DO EVROPY

ODKAZ-NIGEL FARAGE ZA NÁPOR UTEČENCOV EU PRIZNALA ŽE MUŽOU ZA MIGRANTY


Nepřihlášený uživatel

#489

2015-06-20 14:19

Jsem jednoznačně pro vyhoštění Schapira, jelikož se vměšuje do vnitrostátních věcí suverénního státu, manipuluje z neziskovkami a vměšuje se do naší, sic bolšivikem prohnilé, ale naší justice! Schapiro odejdi sám!
Milan Litvik st.

Nepřihlášený uživatel

#490 BRATISLAVA DEMONSTRACE PROTI KVOTAM A ISLAMU 20.6.2015 A MEDIA MLČÍ

2015-06-20 18:16

BRATISLAVA DEMONSTRACE PROTI KVOTAM A ISLAMU 20.6.2015 A MEDIA MLČÍ

ODKAZ-Co MEDIA NEUKÁŽÍ-Bratislava Demonstrace proti Islamu 20.6.2015


Nepřihlášený uživatel

#491 MIGRACE A JAK TO JE

2015-06-20 19:57

Migrace jako poslední tečka „Světové marxistické revoluce“ a finále globalizace? Co také zaznělo v „Občane, máte slovo“. Stalinismus překazil marxismus! Nejlepší opozice je vlastní opozice?

Od doby, kdy se objevilo volání Karla Janečka k zopakování listopadu v roce 2012 a jeho slova „Když to správně zmanažujeme, tak ta vláda padne a budou nové  volby“,  jsem byla přesvědčená, že ODS a Nečas skončí, což se stalo, dokonce včetně těch nových voleb. Psala jsem o tom v článku, kde jsem nemohla nevložit i video z přátelského posezení u piva Zavadila s Kalouskem. Také jsem tam tehdy nemohla nevložit zdravici knížete Karla Schwarzenberga na kongresu ODS, ve které řekl to hlavní, o co novým listopadem mělo jít: o konec dělení politiků na levicové a pravicové. Přesněji tím řekl to, o čem je celá politika Evropské unie – že na pravici už se totiž nehraje, protože jde jen a jen o levici! V nových volbách zvítězila levicová ČSSD (což byl trend v celé Evropě) a s ní Hnutí ANO (slovy Janečka: „V nových volbách půjde o to, aby bylo do čela vyneseno co nejvíce schopných lidí“).

Že Nečas si nad sebou vynesl ortel i svým příklonem k Rusku, to nyní nehraje roli, protože to podstatné, o co pádem vlády a novými volbami mělo jít, byl 1) nástup levice a 2) nástup člověka oligarchického typu. Podobný proces je dlouho patrný ve všem zemích Evropy a výsledkem jsou levicové vlády s výraznou, ekonomicky úspěšnou dominantní osobností. Ty společným dílem naplňují základní směrování Evropské unie – nový socialismus, který bude mít centrum v Bruselu a bude veden těmi „nejschopnějšími“. Ne náhodou má EU na vlajce pěticípou hvězdu a znak srpu a kladiva jako dominantní.

ODKAZ-Migrace jako poslední tečka „Světové marxistické revoluce“ a finále globalizace? Co také zaznělo v „Občane, máte slovo“. Stalinismus překazil marxismus! Nejlepší opozice je vlastní opozice?


Nepřihlášený uživatel

#492 Petice proti schválení novely branného zákona (z. č. 585/2004 Sb., o branné povinnosti a jejím zajiš

2015-06-21 15:44

AGROSOR NENI RUSKO!!!!

ALE USA A NATO A EU NA VŠE SOU DUKAZY PLUS TO PRIZALO EU 

ODKAZ-Petice proti schválení novely branného zákona (z. č. 585/2004 Sb., o branné povinnosti a jejím zajišťování).


Nepřihlášený uživatel

#493 Vyvolání války v Evropě je způsobem, jak si USA upevní pozici světového hegemona.

2015-06-22 12:45

Vyvolání války v Evropě je způsobem, jak si USA upevní pozici světového hegemona. Aneb jak se na mezinárodní situaci dívají obyčejní Poláci. NATO jako fikce!

Tento článek je polský pohled na válku, kterou se v Evropě snaží rozpoutat USA.

„Stále více evropských politiků upozorňuje na to, že v zájmu USA je rozpoutání války v Evropě. Vlastně se už to povedlo, protože válka na Ukrajině trvá a můžeme jen s obavami čekat chvíli, kdy se rozšíří i do naší země.

Je třeba si přiznat, že v naší části světa se všechno vyvíjí směrem, jako kdyby někomu velmi záleželo na rozpoutání války. Už jen nevyléčitelní optimisté věří v to, že se nám informační zdroje brzy neprozradí, že naše země se znovu stala válečným terénem.

Krátký pohled do historie

Abychom pochopili, co se děje, je třeba se podívat do historie. Stejně jako dnes, tak před a po druhé světové válce, bylo s Polskem jednáno jako s méněcennou zemí. Připomeňme si, že Polsko zradili naši západní spojenci, jen aby na chvíli uspokojily Hitlerovy (a později Stalinovy) požadavky. Bylo to jen kupování času, protože během několika měsíců se válka rozšířila na téměř všechny evropské státy.

ODKAZ-Vyvolání války v Evropě je způsobem, jak si USA upevní pozici světového hegemona. Aneb jak se na mezinárodní situaci dívají obyčejní Poláci. NATO jako fikce!

unym

#494

2015-06-22 20:39

at už jede

 


Nepřihlášený uživatel

#495

2015-06-23 12:16

Ukrajinský generál přešel k separatistům. Dezertérů je už 10.000

Bývalý náměstek ministra obrany Ukrajiny, generál-major Alexander Kolomjec a několik důstojníků ukrajinské armády přešli na stranu Doněcké lidové republiky. Kolomjec to řekl na tiskové konferenci v Doněcku.  Poznamenal, že mnozí jeho bývalí kolegové také chtějí přejít k. „Byl jsem poradcem ministra obrany Ukrajiny a hlavním vojenským analytikem 19 let jsem působil jako regionální vojenský komisař v Doněcké oblasti.Dále uvedl, že chce pracovat pro dobro ukrajinské republiky a doplnil, že během bojů Kyjeva přešly na stranu DLR stovky vojáků a důstojníků. (zdroj)

ODKAZ-Ukrajinský generál přešel k separatistům. Dezertérů je už 10.000

SAMI VEDI KDE JE DOBRO PROTO PRECHAZEJ K RUSKU :)

LIDE TOHLE NAM V TV NEUKAŽI PROBUDENI GENERALA


Nepřihlášený uživatel

#496 STOP USA ARMY v CR STOP USA TERORIS VE SVETE STOP MANIPULACE LIDI MEDII A VLADOU

2015-06-24 09:20

Zachrání Rusko Evropu? Mnozí Poláci si (ne)uvědomují nebezpečí, do něhož je ženou jejich proamerické vlády. Nenechme se rozeštvat se sousedním blízkým národem

Amerika chce přežít. Ale nechce přežít jako rovný s ostatními, kdepak. USA chtějí přežít jako hegemon, jako největší vládce planety, jako nenahraditelný národ. Protože jen to zaručuje USA blahobyt a klid ve společnosti, když vyčerpali suroviny a zůstalo jim jen tištění dolarů.

Tiskárny jedou na plný výkon a množství zelených papírků s nápisem „In God We Trust“ zaplavuje planetu. Je nutné přinutit celý svět, aby obchodoval v amerických dolarech, aby kupoval americké obligace a jiné bezcenné papíry. Proč? Aby v Americe nebyla revoluce a aby se židoanglosasové nemuseli obávat úpadku.

ODKAZ-Zachrání Rusko Evropu? Mnozí Poláci si (ne)uvědomují nebezpečí, do něhož je ženou jejich proamerické vlády. Nenechme se rozeštvat se sousedním blízkým národem

Nenechme se rozeštvat!

Polsko je náš sousední národ, jazykově i historicky velmi blízký. Neměli bychom se i my nechávat rozeštvat vlastníky mainstreamových médií, managementem havlistické veřejnoprávní televize ani politiky, kteří nekopou a nikdy nekopali za nás. To nás jen oslabuje.

BRZY SE NAPLNÍ EVANGELIUM MATOUŠE S KAPITOLE 24!!!NOVÝ ZAKON!!!


Nepřihlášený uživatel

#497

2015-06-24 09:43

Za vlasteneckou píseň zablokovaný účet na YouTube. Cenzura interview, které dal bývalý prezident Janukovyč BBC.

 

„BBC“ v anglické jazykové verzi rozhovoru s prezidentem Viktorem Janukovyčem vystřihla část o referendu na Krymu, když v místě originálního ruského textu vystřihla a změnila tato slova“: „A lidé, hlavní věc, 90% krymské populace hlasovalo o vystoupení z Ukrajiny. Domnívám se, že je to velmi špatné. Ale to je důsledek toho, co způsobil „Majdan“. To je vzhledem k radikálnímu nacionalistickému hnutí, které znepokojilo obyvatelé Krymu, kteří jsou tradičně pro-ruští “ V anglické jazykové verzi bylo napsáno, že Janukovyč označil Krym za „tragédii“, která by se nestala, kdyby zůstal u moci. (zdroj).

ODKAZ-Za vlasteneckou píseň zablokovaný účet na YouTube. Cenzura interview, které dal bývalý prezident Janukovyč BBC.


Nepřihlášený uživatel

#498 CO NAM MASMEDIA NEREKLA A ZE RUSKO JE POD VODOU A RADI TAM URAGANY UMELE VYVOLANE

2015-06-29 15:21

Arménie – další země v zájmech NATO a nový Majdan? Videa.  A V.V.Pjakin z 22.6. 2015

K situaci v Arménii cituji z českého tisku: Arménské protesty vede hnutí „Ne krádeži“, které ale nemá mít spojitost s politickou opozicí v zemi. Hlavním požadavkem protestů je zrušení „nezákonného zvýšení cen “ a protesty mají mírný charakter. Neformálnost a spontánnost protestů podtrhuje i fakt, že nemají žádné lídry. Kritizované tarify mají stoupnout od 1. srpna o 16 %, což bude mít další ekonomické důsledky včetně zvýšení cen na základní životní potřeby v zemi. Nejde o první zvýšení cen, ale zdaleka o nejvyšší během série zvyšování cen v posledních letech. V zemi, kde je každý šestý obyvatel chudý a která se potýká s ekonomickými problémy a nezaměstnaností, nejde o žádnou maličkost.

Sociální charakter protestů má širší souvislosti, které ale musejí dělat vrásky Jerevanu, Moskvě a koneckonců i Bruselu, který stejně jako Washington vyjádřil svoje „znepokojení“. Nicméně mluvit o nové „barevné revoluci“ se zdá být v daný moment předčasné. Rusko kontroluje 80 % energetického průmyslu, takže zdražování v zemi padá na hlavy ruských firem. Tato situace, stejně jako „přestěhování“ ruské ekonomické krize do Arménie, staví do špatného světla eurasijský integrační projekt, jehož součástí se Arménie stala, aniž by se ale vzdala další spolupráce s EU. V zemi jsou častější hlasy, které spojují zhoršující se ekonomickou situaci země s eurasijskou integrací a (ne)výhodami, které má Arménii přinést.

ODKAZ-Arménie – další země v zájmech NATO a nový Majdan? Videa. A V.V.Pjakin z 22.6. 2015


Nepřihlášený uživatel

#499 DULEŽITÉ!!!1. tábor lidu – DEMONSTRACE PROTI IMIGRACI! PROTI KVÓTÁM! ZA VYSTOUPENÍ Z EU!

2015-06-30 09:35

JE TO TADY! Voláme všechny Čechy! Všechny syny a dcery české země! Všechny české rodiny! Všechny, kterým skutečně záleží na této zemi a našich dětech! MÁME TOHO DOST!

1. tábor lidu – DEMONSTRACE PROTI IMIGRACI! PROTI KVÓTÁM! ZA VYSTOUPENÍ Z EU! Středa 1. července 2015. PRAHA Můstek (Václavák) 17:00 hod. s následným pochodem před Úřad vlády. Svolává a organizuje: Národní demokracie.

Na akci vystoupí Tomio Okamura (Hnutí svoboda a přímá demokracie – SPD).

Akci dále podporují nebo na ní vystoupí:
Národní demokracie – ND (Adam B. Bartoš)
Akce D.O.S.T. (Petr Bahník)
Národní prosperita – NP (Zbyněk Štěpán)
Republikán. strana Čech, Moravy a Slezska – RSČMS (J. Dufek)
Česká strana národně socialistická – ČSNS 2005 (Karel Janko)
Monarchistické občanské sdružení – MONOS (David Hibsch)
České hnutí za národní jednotu – ČHNJ (Jan Skácel)
Národní sjednocení z.s. – NS (Ladislav Malý)
Strana zdravého rozumu – SRZ (Petr Hannig)
Vlastenecká fronta – VF (Martin Kadlečík)
a NWOO – (Jan Korál).

Mediální partneři: Revue Fragmenty, Zvědavec, Czech Free Press, Národní tisková agentura.

Bleskurychlé rozšíření této informace je klíčové. SDÍLEJTE ji prosím se VŠEMI vašimi přáteli a známými! A především PŘIJĎTE! Píše se historie nové 6. republiky!


Nepřihlášený uživatel

#500

2015-07-02 13:27

Co na to americký dolar?

Všechno dohromady to pro americký dolar jsou špatné zprávy. Jsem přesvědčená, že Euro vzniklo jako náhrada za krachující americký dolar (resp. za jeho řízený krach, až budou USA hozeny přes palubu) a jako měna, sloužící k propojení Evropy s Euroázií.  Nepřestanu opakovat důležitost zprávy ze začátku krize 2008 po pádu Lehman Brothers, kdy tato byla ihned druhý den odkoupena britskou bankou Barcleys – více  a kdy zanedlouho na to Rotshild a Rockefeler ohlásili své spojení – více a učinili tak přes francouzskou Societe Generale. Nebylo to snad obojí opouštěním dolaru a přechodem na evropské měny?

Řecko zřejmě je čárou přes rozpočet, neboť Euro je součástí vyšších plánů, ale – nemůže to nakonec být i tak, že Řecko je řízenou rozbuškou k opuštění dolaru a k přechodu na jinou světovou měnu? Bez ohledu na dění v Řecku Evropa přece intenzivně jedná s Čínou a Evropská banka stejně jako MMF se hlásí k AIIB… Myslím si ale, že Řecko bude opět před bankrotem zachráněno, neboť je to více politický než hospodářský projekt. (A také tam mocní mají, podobně jako v Kosovu, své ekonomické zájmy, jako např. rodina Clintonových zde)

Kdo je v celém dění globálním a kdo regionálním hráčem, to ukáže čas. Nic to nemění na situaci, že Evropa se dnes diví, co se to s ní děje – na jedné straně imigranti, na druhé hrozba krachu Eura a celého projektu EU. A co stojí obzvláště za pozornost – nediví se jen obyčejný lid, diví se i ti, co se nechali vodit jako loutky v přesvědčení, že slouží Evropě.  Napadají mě dávná slova z diskuse na jednom „konspiračním“ serveru: „Lidi, vy nevíte, kdo proti vám stojí – jsou to banky a média. A tady pomůže jen osobnost typu Krista anebo Putina“. Evropo, dobré ráno!

ODKAZ-Čína, Rusko a Indie v hlavní roli – AIIB zahájila činnost, Evropa chce spolupráci. V Bruselu probíhá summit EU a Číny. Bankrotem Řecka ZTRATÍ NĚMECKO 80 miliard Euro. Kolik vším ztratí dolar?




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...