Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira


Nepřihlášený uživatel

/ #438

2015-05-26 16:22

Kdo posílá naše vojáky na smrt?
Nečetl jsem dosud názor Jany Černochové z ODS, která ve sněmovně působí jako členka Výboru pro obranu a Výboru pro bezpečnost, které tyto žoldácké mise schvalují. Jmenuji ji proto, že je žena a předpokládám, že má děti. A tady jsou další:

Předseda – David Kádner – Úsvit

Místopředsedové – Alexander Černý – KSČM, Karel Černý – ČSSD, Ivan Gabal – KDU-ČSL, Bohuslav Chalupa – ANO.

Členové – Milan Brázdil – ANO, Jana Černochová – ODS, Josef Hájek – ANO, Igor Jakubčík – ČSSD, Václav Klučka – ČSSD, Stanislav Mackovík – KSČM, Antonín Seďa – ČSSD, Martin Sedlář – ANO, Jiří Skalický – TOP09 a Starostové, Marek Ženíšek – TOP09 a Starostové.

Tito lidé tedy posílají naše otce, syny, bratry, manžely, přátele a kamarády umírat do okupačních vojenských misí. Nedělají to zadarmo, kromě poslaneckého platu za to mají příplatky za členství (funkce) ve výborech, podvýborech, komisích a dalších orgánech sněmovny. A tito lidé pak pokrytecky pláčou, když naši blízcí v Afghánistánu nebo kdekoli jinde zemřou. A nutí nás plakat sborově s nimi. Jejich rodinní příslušníci to samozřejmě nejsou.ODKAZ-Zaslouží si čeští žoldáci smrt? Nezvyklá role okupantů přináší pro české vojáky v daleké cizině mnohá úskalí, smrt je součástí smlouvy s americkým ďáblem, nestěžujte si!




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...