Petice za zrušení Azylu Naděje Pchery u Kladna


Nepřihlášený uživatel

#26

2014-12-07 16:13

Je nutne zrusit tento koncentrak a te dementce zakazat chov uplne!!!

Nepřihlášený uživatel

#27 Re:

2014-12-07 17:13

#22: Ladislav Tejml - Tchor -  

 Ladislave, tak pokud nepovažujete za závadné to, že psi nemají očkování, že tam není žádná hygiena, že psi tam mají kožní nemoce, nádory atp., což se nijak neřeší, že adoptovat tam odtud psa je nadlidský výkon, že se rodí štěňata v útulku a že paní Harigelová obchoduje se psy a desítky dalších věcí, tak asi máte prostě jiná měřítka na to, jak má útulek fungovat. A poslední kapka je, když  útulku řádí parvovirus a další nemoci a paní Harigelová si vesele ořijímá nové psy a nijak situaci neřeší.....každý asi máme jiná měřítka co a jak je správně a otázka peněz to jistě není...


Nepřihlášený uživatel

#28

2014-12-07 17:33

Hlavně, že zvíře není věc! Nic se nezměnilo, stát se vesele dál nezajímá a tyhle zrůdy mohou nadále ,,podnikat" :(

Nepřihlášený uživatel

#29

2014-12-07 17:34

Čím dříve bude tento azyl zrušen, tím lépe pro zvířata. A doufejme, ze paní Harigelové a jejímu manželovi bude navždy podobná aktivita zakázána.

Nepřihlášený uživatel

#30

2014-12-07 18:14

Azyl Naděje Pchery zachází se zvířaty bezohledně.


Nepřihlášený uživatel

#31

2014-12-07 18:30

Vlastní zkušenost s útulkem: trestuhodná nekompetentní činnost, podle mne týrání zvířat psychické i fyzické. Rozšiřování infekčních chorob nulovou karanténou, neléčením veterinářem příznaků nemoci (což vede i k úmrtnosti zvířat) a v této situaci dokonce přijímání nových zvířat do azylu, kterým jde tím pádem o život. Střílení psům potkanů pod nhami (bez vyvedení z klece, a to i velmi bázlivým psům), psi si i potkany zakusují (mám foto s krví v kotci), po roce několika osobních návštěv ve Pcherách jsem přesvědčená, že je potřeba učinit vše, aby další činnost byla znemožněna!

Nepřihlášený uživatel

#32

2014-12-07 18:38

Konec tyrani zvirat

Nepřihlášený uživatel

#33

2014-12-07 19:15

Všichni pejsci si zaslouží za lásku, kterou nám dávají nezištně jen vynikající zacházení. Kdo toto porušuje, není hoden ani plyšového psa.

Nepřihlášený uživatel

#34

2014-12-07 19:51

Týrání preci musi skončit. Snad to vyjde a zavrou ten psi koncetrak.

Nepřihlášený uživatel

#35

2014-12-07 20:21

V Pcherách jsem se krátce pohybovala po roce 2006. Již tehdy byla situace strašná, psi neočkovaní, štěňata umírala na parvu, za bílého dne pobíhali mezi kotci potkani. Psi byli v kotci klidně bez ohledu na pohlaví, takže háravá fena a pes. Jak jsem se dozvěděla, byla to běžná praxe majitelky útulku jít pradávno, ještě dříve než přišli do Pcher. Azyl Rita, jak se tehdy jmenoval a Azyl Naděje Pchery, jak se jmenuje dnes, není ani útulek, ani azyl pro psy v nouzi, je to pro ně rozsudek buď nadoživotí - protože psi se odtamtud téměř nevydávají, a nebo přímo rozsudek smrti, to když se opakovaně rozšíří nějaká infekce. Pokud dojde skutečně ke zrušení tohoto zařízení, bude to pro psy v nouzi, kteří by se tam měli dostat jen dobře.
mariastof
Nepřihlášený uživatel

#36 Petice

2014-12-07 22:13

Souhlasím aby všechna zvířata byla těmto lidem odebrána a pod kontrolou aby už nikdy žádného psa nevlastnili.


Nepřihlášený uživatel

#37

2014-12-07 22:56

Opustena zviratka nemaji a nesmi byt vyuzivana k zadnym financnim, vyzkumnym ani jinym ucelum. Pracovat s nimi se musi na 100% a celym srdcem, jinak je to jen sprosty hyenismus. Proto se k petici pripojuji.

Nepřihlášený uživatel

#38 Lenka Hoffmanová

2014-12-08 06:15

Lidé by měli začít používat mozek a hlavně-srdce....Pak by byl svět hned veselejší a krásnější...I zvířátka mají duši a srdíčko,i když nemluví...


Nepřihlášený uživatel

#39 Re:

2014-12-08 06:59

#13: -  

 Mě zase mrzí, že do ČR, kde jsou přeplněné útulky, ještě dováží "záchranářky" psy ze zahraničí, aniž by pro něj měly zajištěnou adopci.


Nepřihlášený uživatel

#40

2014-12-08 07:46

Doufám že to dopadne dobře.

Nepřihlášený uživatel

#41

2014-12-08 09:04

Útulky,azyly a jiná zařízení ,mají pomáhat a chránit potřebná zvířata a ne jim ještě utrpeni způsobovat.,
77

#42 Re: Re:

2014-12-08 09:45

#39: - Re:  

 Tak to mě taky mrzí .. nedivím se že jej nikdo normální nevzal .. je tu dost českých pitbulů které nikdo nechce a tak se tu po čase utratí .. vozit sem další je .. :-( 


Nepřihlášený uživatel

#43

2014-12-08 10:09

Podepisujte tuto petici, ať je co nejvíce podpisů, tento azyl je přece nutné zrušit, zvířátka tam trpí a umírají zbytečně, takové azyly nejsou zapotřebí

Nepřihlášený uživatel

#44

2014-12-08 10:35

Mám fenu podenca z tohoto ůtulku, nejdřív jsem tam pracovala jako dobrovolnice. Potkani už tam byli před 4lety,když jsem tam začala chodit,psi měli od nich okousané uši,sama jsem jim to ošetřovala. Množení tam již tenkrát také probíhalo- fena malamuta a ovčáka měli nekontrolovatelně štěňata, byli spolu v kotci. Špína a nepořádek, to je slabé slovo. kdykoli jsem žádala majitelku,aby se to tam udržovalo v čistotě, tak mě poslala "někam"!Klidně nechávala prázdné konzervy v kotcích,psi měli pořezané čenichy...Moje budoucí fenka se bavila tím,že zabíjela potkany,kteří běhali u ní v kotci.Spoustu psů bylo zablešených tak,že měli opravdu stovky blech,v azylu není voda,tu dováží od hřbitova nebo z domova.Mou fenu jsem si vzala,a už jsem neměla sílu tam chodit.Tenkrát mi i vet.který tam chodil, řekl,že když by se azyl zrušil, nikdo si ty psy nevezme a budou to adepti na poslední injekci.Nedavno proběhla report.v tv, že je Harigelová obviněná z množení,male nijak se to podle mne nehnlo. Kdo si vezme psy z útulku,kde je parva?Ještě něco k nabízení psů z tohoto útulku, majitelka nerada psy někomu dává, myslí si,že je jim tam dobře! bože,NENÍ! Myslím, že je už psychicky nemocná, je to množitelka a která se o psy nestará,přesto si myslí opak.Já jsem v kotcích uklízela a venčila psy,ona tam měla v tu dobu i ovce a kozy. Kotce byly tak plné výkalů, že když jsem se pokoušela z jednoho kotce odstranit vrstvu výkalů, tak jsem se dostala krumpáčem do hloubky 30cm a stále to byla jen hovna a mezi tím díry od potkanů a mrtví potkani. Hnus, na to fakt nemám. Navíc je majitelka velká lhářka, která snad svým lžím i věří. Tvrdila, že tam fenu co mám od ní, nikdy neměla. Já byla tak naivní, že jsem ji všechno věřila, myslela jsem si bláhově, že tohle dělají jen lidé, co mají srdce pro zvířata. Dlouho mi trvalo, než jsem prohlédla!v tu dobu tam měla asi 76psů.Petici proto podepisuji, zvířata si tento koncentrák nezaslouží. Další věcí je, že si vždy pořídila nové štěně, např.měla jako jedna z prvních v Čechách, Lancery, měla dva, nejdřív posteloví miláčci, pak kotec a špína, stejné to bylo i s Mozartem- bernardýn. Tomu nerozumím a opravdu si myslím, že je psychicky nemocná.

 

Jiřka

#45 Rozšířit petici

2014-12-08 13:43

Myslím, že zrušit azyl ve Pcherách nestačí, majitelka se usídlí jinde a začne vše nanovo. Jako když skončila v Líbeznici a usadila se zde. Přidala bych podměty pro zákaz činnosti ať již nemůže škodit nikde. 

Tomáš P., Praha

#46 ....na pravou míru!

2014-12-08 20:09

DO útulku za manžely Harigelovými jsem roky jezdil, kdo může napsat, že podnikají a vydělávají na tom, to může jen opravdový imbecil, nebo člověk, co je nezná. Pro ty psy dělají vše co mohou, dávají veškeré peníze, oba po infakrtu tam denne tvrdě dřou, v létě, v zimě. KDO Z VÁS PSÍCH MILOVNÍKŮ BY NĚCO TAKOVÉHO DĚLAL?!  Kam myslíte že ti psi půjdou, když ten útulek zrušíte? oni berou psy, které by jinak utratili apod. Já narozdíl od většiny nemám jen internetovou zkušenost, dlouhodobě tam pomáhám, a opravdu nevíte o čem mluvíte. Je pravda že tam naleznete psi někdy špinavé, někdy neočkované, nemají na to peníze, ale jestli má ten pejsek žít neočkovany, nebo má dostat raději poslední ijnekci, co by si asi vybral? Kdybyste je raději podpořil a přijeli jim pomoct, místo vysedávání u počítače a hašteření, udělali byste líp.


Nepřihlášený uživatel

#47 Re: ....na pravou míru!

2014-12-08 20:33

#46: Tomáš P., Praha - ....na pravou míru! 

 No...víte že simyslím, že to myslíte upřímně a co tady píšete, že tomu i věříte? Bohužel realita je jiná. Psi jsou shromažďováni, být to na Harigelech, tak 90% psů ńenajde domov, protože je nechtějí vydat, množí štěňata,psi nemají v naprosto nehygienických podmínkách ani očkování, mimo vztekliny a i o tom se dá pochybovat....pokud mají nějaký problém, tak se neřeší...vždyť psi rozškrábaní do krve na to neumřou, psi s nádory apod....to, že každý pes tam odtud si veze asi milion blech, červů apod...o tom ani  nemluvím....a že je to otázka peněz a že zvete ostatní, aby pomohli? Tak vážený pane, moc dobře víte, že by tam nikdo nebyl ani náhodou vpuštěn, natož aby si tam třeba nedejbože chtěl vyfotit nějakého psa....takže tu nemelte kraviny.....:-/

 


Nepřihlášený uživatel

#48

2014-12-08 20:51

Mám osobní,zkušenost ,

Nepřihlášený uživatel

#49

2014-12-08 21:31

Doufám, že je to tak, jak je napsáno. Sama mám pejsky z ne právě dobrých pdminek a je mi líto každého dalšího. Lítost však sama o sobě nestačí, naše zákony v tomto směru (i jiném) nestojí za nic. Život zvířete je u nás stále bagatelizován a společnost není vychovávaná k cítění s přírodou, mnoho lidí si neuvědomuje , že bez přírody tu nebudeme ani my. Jak se lidstvo chová i k těm, které učinil svými životními souputníky, škoda mluvit. Mám obavy, pokud by útulek nestál na obecním pozemku, tak drtivé většině to bude jedno. Ale musíme každý začínat sám u sebe.

Nepřihlášený uživatel

#50

2014-12-08 22:27

Pozatvarat tych ludi ktory to maju na svedomi