Petice za zrušení Azylu Naděje Pchery u Kladna
A tý sviňce by se měl soudně zakákat chov zvířat, nemá tam jen psy. Ať nemůže založit další koncentrák! :/
A tak se zase obrátí na NOVU a ty jí vychvalej až do nebes :(
Útulek by hlavně neměla mít osoba, která patří do Bohnic, takový člověk, jako p. Harigelová, by měl být hlavně zbaven svéprávnosti ... mít tam psy od štěněte, kteří se jí bojí a tudíž všech lidí, je fakt vrchol ... už aby byl tento "útulek" zrušen :(
Velice si vážím práce všech lidí i organizací, které pomáhají zvířatům ale pokud nejsou podmínky a útulek vypadá jako noční můra pro zvířata je třeba v jejich zájmu jednat rychle, nechápu KVS ta snad musí být slepá, pani by měla nést zodpovědnost.
Pokud je situace opravdu taková, ráda bych se připojila.
Prosím, je někde zdokumentováno co se tam děje?
Nemám informace, děkuji Martina
Re:
Dokumentace samozrejmě existuje,ale z vážných důvodů neni zveřejněna.
Zajimalo by mne kdo z tech co podpisuji znaji situaci osobne. Tento spor se tahne roky a ikdyz tam rozhodne neni vse idealni (ano penize tam chybi) tak jsem tam pri opakovanych navstevach tyrani zvirat nevidel a znam mnoho soukromych "utulku" jez jsou na tom mnohem hure.
Předmět
Narazila jsem na mnoho inzeratu z Kladna na prodej stenat, tohle je jedna z mnoha stranek, kde inzeruje jeden uzivatel pokazde pod jinym jmenem ale vzdy se stejnym telefonnim cislem zvirata.bazos.cz/inzerat/42018408/Parson-Russell-terier.php . nevite nekdo, zda to nejak nesouvisi s timto utulkem? Dekuji
Re:
Já jsem tam taky byla. Lidi byli příjemní, připadalo mi, že paní Harigelová má ráda zvířata. Ale bohužel se mi zdá, že to dlouhodobě nezvládá. Viděla jsem tam štěňata ze spojení, ze kterého bylo víc vrhů. Viděla jsem háravou fenku se psem v jednom kotci. Tak tohle prostě v útulku být nesmí! Taky jsem zaznamenala to, že pejsky nechtěla dávat do adopce, což je taky úplně špatně.
| This discussion has been closed. |