Petice za podporu Miloše Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za podporu Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1101

2014-11-21 19:42

Dobrý den,pan Zeman je "můj" president protože jsem ho volil na rozdíl od alkoholika Havla a sebestřednýho Klause.To že si nebere servítky a věci pojmenováva tak jak to většina národa cítí je mu jenom ke cti.Jenom falešní moralisté mají potřebu se nad tím pohoršovat.Nikdo neprotestoval když Václavové vyhlašovali amnestie, prolamovali se dekrety na zabavené majetky za kolaboraci s nacisty,ostuda s perem v Chile atd.Za ty se stydím já.Přeji panu presidentovi pevné nervy a Smrkovského heslo "jsme s Vámi buďte s námi".Znášik

Nepřihlášený uživatel

#1102

2014-11-21 19:53

Budem bojovat za neohrožené setrvání ve funkci prezidenta.Americe, Topce a těm zmanipulovaným blbcům s červenýma kartama se záměr nepodaří!!!!!Skoupý

Nepřihlášený uživatel

#1103

2014-11-21 19:54

Nedejte se pane prasidente!!! Milujeme Kundoše z Emana!!! AŤ žije Kundoš!!! Vy jste přeci chitrý a vsdělaný ))))) Spíš se chce říci - podělaný. Jak se vám žije za dva platy? Jeden prezidentský tady v Čechách a jeden zrádcovský z kremlu?

Jarva

#1104 podpora

2014-11-21 20:01

Pán prezident Zeman mluvi vulgárně, bohužel naše děti maji mnohem širši slovni zásobu ale to jsou naše děti.


Nepřihlášený uživatel

#1105

2014-11-21 20:33

Pane prezidente, nedejte se a nedejte nás!

Nepřihlášený uživatel

#1106

2014-11-21 21:48

Volil jsem svého prezidenta,nazývá události,tak jak jsou,
mám z toho radost a stojím za ním i nadále.

Nepřihlášený uživatel

#1107

2014-11-21 21:51

pan.president Zeman byl zvolen ve svobodných volbách a většinou hlasů lidu!!! Podporuji Miloše Zemana !!! Říká pravdu a to se někomu na západě nelíbí!!! Někdo v tom bude mít prsty a chce svrhnout presidenta jako na Ukrajině ! To se jim nesmí dovolit !!! PRAVDA JEDNOU VYJDE NAJEVO !!!
perla

#1108 Re:

2014-11-21 21:54

#1103: -  ... a vy se naučte češtinu,když něco píšete !!! Taky jeden placený provokatér???

 


Nepřihlášený uživatel

#1109 Re: Re:

2014-11-21 22:24

#218: - Re:  

 Jste odporný člověk!!!

milošjakeš

#1110 Re: Re: alkoholická demence není omluvou

2014-11-21 23:41

#220: Jana - Re: alkoholická demence není omluvou 

 Bohužel ho viděl nejen celý národ, ale proslavil se "virózou" i v zahraničí, jsme na něj právem hrdi.

milošjakeš

#1111 Re:

2014-11-21 23:46

#1090: -  

 To bych vzhledem k trvale zvýšené hladině alkoholu v jeho krvi netvrdil. Pořád je vás tu málo, snažte i rublíky od Putina možná budou.


Nepřihlášený uživatel

#1112

2014-11-21 23:59

Zeman je pašák.Bratia česi budte na neho hrdí
milošjakeš

#1113 Re:

2014-11-22 00:06

#954: koloběžka -  

 Ty jsi komik, Putin důstojník KGB a pobožný, celé mládí proti pravoslaví bojoval, ale teď se mu hodí do krámu, cynickému populistovi. A mužíci mu to baští!


Nepřihlášený uživatel

#1115

2014-11-22 07:20

Souhlasím s jeho názory na svět .

Nepřihlášený uživatel

#1116

2014-11-22 07:26

Vždy podpořím prezidenta, který je pro 10 milionů občanů této země. Pane prezidente vydržte! Jsme s Vámi, buďte s námi. Kovařík

Nepřihlášený uživatel

#1117

2014-11-22 07:49

Kurva, ten Zeman!
Četl jsem některé rozbory Hovorů z Lán, které až „kurevsky“ umně obhajovaly nedávné „kurevské“ interview českého presidenta, a ptal jsem se, když jsem ty obhajoby louskal: Proč? Nač? Není očividné, že pregnantnost obhajobu nepotřebuje?
I Havlíček by stál totiž dnes oddaně za Zemanem, nebo (a lépe řečeno) jemu po boku jako bratr. Ani Karel Havlíček by necítil potřebu příliš vysvětlovat. Anebo snad není, čtenáři, očividné, že náš president vnímá a odhaluje podobně jako onen statečný, který vykřikl, že je císař nahý?
Vančura nebo Karel Čapek by dnes byli taky Zemanovými přáteli a ten druhý by navázal na své hovory s Masarykem. A moudrý byl Karel Čapek i na to, aby ignoroval lůzokracii, která nesnáší pravdu, ba nepřipouští si ji. Ba hrubě pravdu nenávidí. I tu, již právě president nutkavě vyslovuje. Nutkavě proto, že je už takový.
A že zároveň lišákem? Jistě, to postřehl i dobrý Zdeněk Svěrák, ale lišákem nelze nebýt, když je to - bohužel – vždy menšina, kdo MÁ pravdu. Zeman přitom panuje uprostřed oné menšiny, a kdyby nebyl lišákem, nepanoval by. Nedostal by se nikdy na Hrad, kde by teď žil Karel Schwarzenberg, což si neumím představit, nebo radši nechci. Považoval bych to ne snad za tragédii, ale za trapas a slepou kolej.
A že Zeman rozdělil národ? Jaký nesmysl. Národ rozdělen byl už předtím. Někdo si prostě lže do kapsy a někdo nelže. Tak byl rozdělen. Někdo to umí (lhát si) a jiný ne, a pokud chce většina tohoto národa zůstat slepá (vsedě u televize a rozhlasu plných jen polovičních pravd) a pokud hodlá zůstat bez relevantních informací, musí se přece aspoň několik osobností dívat. Ne? A právě u prvého z mužů státu je to na místě rozhodně, tedy pokud Zeman nechce být v oné roli jen loutkou či šmejdem. Což nechce.
Zemanovou podstatou je naopak se vyhranit a čestně to provádí. Vyhraňuje se při vyslovování často přímočarých pravd, avšak zůstaňme nohama na zemi a buďme rádi, že taky naštěstí chápe, nakolik stojí s těmi pravdami proti demagogii. Kur..., ten Zeman! Tfuj! A ne, vůbec, ani vzdáleně nepopírám, že ho obdivuji.
Asi i proto, že bych se choval stejně. Zbla nerozumím, co na něm opakovaně tak vadí některým i dosti inteligentním jeho oponentům, a tak je snad pochopitelně podezírám z obrovského pokrytectví. A občas i z podlosti. Nečastěji ovšem prostě z ubohosti. A nejsou snad takoví? Jsou. Lžou si do kapsy. A obávám se, že nefungují - ve své horlivosti - pod dostatečným tlakem reality, aby vůbec vnímali tu skutečnou pravdu okolo nás - a aby si ji připustili! To je vše. Kartágo nemusí být zničeno, ale proč atakuje někoho tak schopného jako Zeman?
Shrnu už jen pár nejčastějších výtek vůči Milošovým postojům, ale nebudu se obírat nesmyslnostmi typu, že prý je mstivý, sprostý, protiženský, hloupý anebo dokonce alkoholik.
1. Zeman je proruský.
Přece však i přiměřeně proněmecký, ne?
2. Zve sem Putina.
I já bych se s Vladimírem setkal – a rád. Nejlépe v klidu západočeských lázní. Ano, ve Varech. V Rusku Putin takřka nemá nepřátel, ve Varech také ne a rozhodně není persona non grata, se kterou bych se odmítl bavit. Ba co víc, já mám i za to, že by si Vladimír zasloužil (i po Baracku Obamovi) Nobelovu cenu míru. I když... Pokud jen možno, prosím, ve stejném roce, kdy ji konečně dají i Umbertu Ecovi a Paulu Johnsonovi (i kdyby těm jen za literaturu).
3. Zeman je populista a příliš lidový.
Nesmysl. Vezměte si hezký oblek místo Voskovcových/Werichových hadrů, sejděte mezi lid a pochopíte velice svižně propast mezi lůzou, lidem a Zemanem.
4. Je megaloman.
Jistě, je. Avšak právě ta vlastnost je vlastností každého velkého státníka a není na ní naprosto nic špatného, ba naopak. Je obdivuhodná. Svět se točí okolo mě, vsugerovává si možná někdy Miloš Zeman, a to i v Lánech, ale je to dobře. Megalomanie je dokonce, řekl bych, nutná. Proč? Abychom dosáhli aspoň nějakých cílů, je místné směřovat nejvýš.
5. Zeman je levičák. A který slušný člověk nesmýšlí dnes už zase levicově?
A to i se zkušenostmi? A to i k stáru, pěkně prosím, natož pak se stále mladým, bušícím, upřímně ohnivým srdcem. I kdyby tajně. Smýšlí tak všichni slušní, nicméně nepřehánějme zas tak moc a raději bez rétoriky konstatujme, že se „zaváté“ pojmy levice/pravice vyprázdnily. Včera? Ne. Už před lety.
Levicová je vlastně Unie. Levicovou je zčásti i Amerika. A jistě: Zeman JE i demagogem, ba intrikán, ale... Co zbývá?
Pokud existujete s mozkem v hlavě, a(le) obklopeni demagogií, často i hlupstvím, nelze hlásat pravdu bez berliček jako to udělal Mistr Jan před koncilem kostnickým, a pokud snad máte za to, že to možné je, skončíte v plamenech. A tak ano a do toho, vždyť intrika je potřebná.
A nejen potřebná, jak chápal už starý dobrý Richelieu, Nutná. Asi jako zbraní každé slušné ženy bývá faleš, více i méně maskovaná, přičemž si my právě takovou ženu rádi bereme. Já tedy klidně. Ne, intrika není elixír císaře Rudolfa, ale jest víc než místná, neboť vězte, že dávno již začali intrikovat proti vám. A pokud jste včerejší a máte snad za to, že ještě s intrikami nezačali, a to jen vy jste paranoidní, věru to neznamená, že po vás již nejdou, abych parafrázoval Woody Allena.
Miloš Zeman je tím nejlepším panovníkem, jakého jsme kdy měli, a jedničkou přesně podle mého vkusu. Všechno se dnes blbě relativizuje, přitom však tady není proč relativizovat. Zemanovi se - možná - vyrovná Masaryk, ale i tak se ptám: Měl snad Tatíček mezi zastánci i Bělohradského, měl Koháka nebo Kellera, mě (což žertuji) i Václava Klause? Ne. I Karel IV. - s celou svou výstavbou hradů a zdí - byl proti Zemanovi, řekl bych, nula. Ano, ano, tam na Hradě svítívalo srdéčko, ale možná tam tluče opravdicky teprve dnes.
Teprve Zeman je i presidentem srdce a vůdcem, na kterého český národ bude vzpomínat ještě po staletích, tedy pokud bude jako národ existovat.
P. S
Otázka v obecné rovině stojí možná i tak: Má právo president žít dle hesla spisovatelů (a O. Wilda) "lidi musíte buď šokovat nebo bavit"? Zeman je totiž tak intuitivně nastaven. Jako (racionální) "šokmistr". Pro bonmot by někdy...
• Ne náhodou je Zeman kamarádem Františka Čecha. I ten žil (dodejme, že půl života za socialismu) podle hesla "co není zakázáno, je dovoleno". Je otázka, zda však podle toho hesla nežijí i mnozí z těch, kteří to pokrytecky zastírají, a zda to heslo nestojí (i třeba podle paní Randové) v základu kapitalistického přístupu ke světu.


Nepřihlášený uživatel

#1118

2014-11-22 09:04

Zeman je president naší republiky a patří mu úcta bez ohledu na to zda jsem jej volil nebo ne.
Roman Skácel
Hodonín

#1119 Re: Re:

2014-11-22 09:30

#1072: Micka - Re:  

To, co ho ještě čeká by nevydržel nikdo, ani s ještě tlustší hroší kůží, než má Zeman. 

Roman Skácel
Hodonín

#1120 Re:

2014-11-22 09:48

#1117: -  

ad P.S.:

"Žít a škovat" mohou v této zemi úplně všichni lidé, jejich činy nemají vliv na pohled světa na naši zemi, šokovat z pozice nejvyššího ústavního činitele s sebou nese každopádně otázku, co jsou ti Češi vlastně zač, když musí mít v čele státu lidi, jako je Klaus a Zeman, aby vzápětí ulítlo "Ach jo" a hlavou prolétla skutečnost, že když už jsou v srdci Evropy, jen stěží je bude možní ignorovat a nevnímat i do budoucna, spojenci s nimi taky být Evropané musí a pomáhat jim v jejich estrádách taky, minimálně jako platící evropské obecenstvo.

P.S. Proč u nás lidé znají tak málo skandinávských politiků, jestli vůbec nějaké? Proč, když už je i známe, jsou spojeni pouze se skutečností, že jde i z mezinárodního hlediska o dokonalé státníky nejméně evropského formátu?

Proč se mohu domnívat, že umírněná a racionální politika v těchto zemích přináší politickou stabilitu a s ní spojenou ekonomickou prosperitu? Proč politická nestabilita s sebou přináší potíže i ekonomické?

Proč je nezbytné rozdělovat extrémně a usilovně občanskou společnost i z pozice prezidenta ČR? Tedy s pozice, která je politicky myšlena tak neutrálně, že to víc už ani nejde?

Ba ne, na pražském Hradě máme problém a ten bude nutné řešit, zatím jde jen o pár lidí, kteří na něj poukazují, časem je možno očekávat i odpor politiků českých i zahraničních a pan Zeman zůstaně jako ten "Kůl v plotě" sám se svým přihlouplým destrukčním dílem, což ovšem přinese úplnou ztrátu jeho autority a dokonalé odcizení se národu, jako celku, s výjimkou lidí, kteří by podporovali i návrat Pekla na tuto Zemi v čele se Satanem, kdyby mělo přijít...


Nepřihlášený uživatel

#1121

2014-11-22 10:41

ještě by měla proběhnout petice za zrušení veřejno právní České televize.Takovéto štvaní proti presidentovi republiky,nota bene, zvoleného drtivou většinou národa a naopak podporovat zvrhlou pornografickou skupinu ve veřejnprávní televizi,je na podání trestního oznámení za podporu pornografie

Nepřihlášený uživatel

#1122 Re: Re:

2014-11-22 12:01

#731: - Re:  

 A co vás k tomu vede?


Nepřihlášený uživatel

#1123

2014-11-22 13:02

je to hon na Zemana.. Pri honitbe se preci nebude rikat,,ze nema nakradeno,,a ze dava cast sveho platu na statni dluh---- jestli se stydim,,tak za ty lidi,kteri mlceli pri tunelovani,korupci .. a ted angazovane vřiskaji

Nepřihlášený uživatel

#1124

2014-11-22 13:55

Leninská "pravice",dnes v žoldu amerického sionismu,si musí uvědomit,že heslo jejich neokomunistických předků,se v jejich případě naplní:Kdo seje vítr sklízí bouři!!!

Nepřihlášený uživatel

#1125

2014-11-22 13:55

Podporuji prezidenta Zemana. To, co se kolem něj děje, vypadá jako hon na čarodějnice. J. Mazáčová