Petice za podporu Miloše Zemana
i tady
podepište si i tady: http://www.branmeprezidenta.cz/ Bohužel se podpisy štěpí a chtělo by to, aby se podepisovalo na jednu nebo obě o:)))))))
Re:
Měli bychom napsat stížnost na radu pro rozhlasové a TV vysílání,jako ti, co demonstrovali, údajně kvúli sprostým slovúm.
Re:
Tak tyhle pusinky chce zveřejnit i na jiných webech.Já to neumím,ale díky .
Re: Re: Za to mu nahlas tleskám !!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Putin je jako Hitler, zastavte ho, než bude pozdě, vyzval Západ Kasparov
Bylo mu pouhých 25 let, když ho běloruský režim odsoudil k otroctví v pracovním táboře. Nucená práce ho okradla o šest let života, přesto boj proti totalitě nevzdává. Domluvit se s Putinem či Lukašenkem? Diktátory, kteří vraždí své vlastní lidi? Otevřete oči, vzkazuje Evropě v rozhovoru se serverem Lidovky.cz běloruský disident Zmicer Daškevič.
Re:
Udělej prozemanovskou frontu a nebul tady, hňupe! Zárodek tu už je: komunistická prodejná děvka Ovčáček, takto exredaktor Haló novin (za prachy bude oblbovat koho chceš), a Veleba, komunistický grázl, bývalý tajemník OV KSČ, s oblbováním druhých má velikou praxi. Přidej se k těmto grázlům a zkuste také někoho bez životních zkušeností oblbnout. Už se těším na ty úspěchy!
Když sečteš nula a nic, dostaneš zas jen nulu, soudružko Ivko
Nějak nám to nepřibývá, co? Inu, blbci asi došli, a kdo jiný by Ovara podporoval. Já tak leda vajíčkem.
Re: Máš pravdu, vážená Evo, i když tato pravda není a ani nemůže být vyčerpávajícím způsobem obsažná
Zemanovy zásluhy se nedají taxativně vypsat do této obsahově omezené kolonky, takže stručně dodávám, že Zeman se vyprofiloval jako nejlepší polistopadový prezident, který je programově dehonestován svými zavilými nepřáteli typu Putny, Kocába, Bursíka či Kalouska.
Prezident byl volen lidem a proto ho podporuji !!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
Myslíš ten slavný názor "...kunda ´sem!" (A kdo je víc!) Také si asi k*nda, když vyjádřil názor i za tebe. Svůj k svému!
Re: Re:
Sjednoťte se podle hesla "K*ndy všech zemí spojte se!" Podpoří vás i soudruh Putin!
Re:
Nedát se odradit od pražského " odpadu ". Moc našemu panu prezidentovi fandím, ať se nedá a vydrží.
Re: Vivat Zeman!
Rozšiřuji řady a jdu s Vámi do boje. Prezidenta nezradíme.
Re: Re: Máš pravdu, vážená Evo, i když tato pravda není a ani nemůže být vyčerpávajícím způsobem obs
Voliči Ovara I. se rekrutují hlavně ze čtenářů Blesku a diváků TV Nova. Soudem usvědčeného lháře Zemana volili převážně lidé jednodušší, kterým jeho chování nevadí, naopak jim imponuje. Jestli si myslíte že Zeman štve jen voliče KS, tak se opravdu hluboce, ale hluboce mýlíte. Nadávat do pitmců si můžem na těchto anonymních stránkách do sytosti, pokud to někoho baví. M.Zeman překonává i ty nejhorší představy, které jsme měli při jeho nástupu do funkce. Vy možná věříte, že opilecké extempore u klenotů byla "viróza", ale proti tomu co dělá teď to byla sranda. Asi netušíte, že nás má všechny na háku, včetně svých příznivců, třeba Vám to jednou dojde. Za vše můžou západní imperialisté, kde jsou ty časy co jsme to slýchali, někomu se po tom stýská, já to nejsem. Je vás tu stále trapně málo, čím to asi bude?
| This discussion has been closed. |
Re:
#1048: -
mi=mně, dativ singuláru, tady píšeme opravdu "i"