MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#96626 Rudá záře nad Hradem!

2016-10-29 05:44

Ovar by mě od národa obdržet "řád rudých trenek"


Nepřihlášený uživatel

#96627

2016-10-29 05:45

Dle mého názoru byl jen jeden člověk větší ostudou pro úřad prezidenta, a to Klement Gottwald. M. Z. si počíná jako cynický despota, který necítí zodpovědnost a úctů vůči nikomu.

Nepřihlášený uživatel

#96628 Re: Rudá záře nad Hradem!

2016-10-29 06:17

#96626: - Rudá záře nad Hradem! 

 Včera večer na plnem Hradcanskem náměstí medaili dostal.

Toník z Tample

#96629 Re: Re:

2016-10-29 06:26

#450: poky - Re:  

 Svůj problém se studem můžeš snadno vyřešit, zůstaň v Rakousku , je to krásná země. Znám ji , pro mne má ale jednu vadu. Tak jak vidí Zemana vidí i většinu z nás a podle mého názoru jsi k tomu právě přispěl.   Přeji hodně štěstí v Tvém výběru Ihre Ehre, Your honor........

občanČR

#96630

2016-10-29 06:28

Každá akce vyvolává reakci.Bude to trvat asi několik desetiletí ale potom se místo slov bude vraždit,nikdy to nebylo a nebude jinak,dojde ke střetu kultur (nekultur).Dnešní teroristické útoky jsou proti tomu dětskou kopřivkou.Drtivá část obyvatel tady cizí kulturu nechce ale velká část z nich bude opět volit ty nevolitelné,umožní jim bez problémů dokončit dílo soc.demokratické EU a zaplevelit Evropu nájezdíky.Až když už bude pozdě uvědomí si z vlastních zkušeností že dělali chybu ale to už jinak než násilím nepůjde napravit.Bude to doba kdy naše policie,vojsko budou zatýkat,zasahovat proti nám a bránit utiskovaný milion vetřelců,to už tady šaria bude vedlejším zákonem a v parlamentu se bude překládat do arabštiny.

O nic jiného zde nejde prezident Zeman má být odstraněn protože má rozum,ten chybí vám pokud nedokážete domyslet následky pro Evropu a ČR.


Nepřihlášený uživatel

#96631 Re:

2016-10-29 06:58

#96630: občanČR -  

 Máte recht "občane" už by měl balit kufry.


Nepřihlášený uživatel

#96632 Re: Re:

2016-10-29 07:11

#96596: - Re:  

 Zvolit se dá jen tehdy, pokud jsou dodržována pravidla, Miloš Zeman tak nestoudně lhal, že Nejvyšší správní sud musel konstatovat, že porušoval volební zákon. 

 


Nepřihlášený uživatel

#96633 Re:

2016-10-29 07:13

#96630: občanČR -  

 Běž strašit Zemana. Co bude za deset let bude záviset na nás, pokud Zeman tuto zemi nezatáhne či již nezatáhl do rusákova. 


Nepřihlášený uživatel

#96634 Na plném Hradčanském náměstí se zpívala i .....

2016-10-29 07:14

.....slovenská část československé hymny.  


Nepřihlášený uživatel

#96635 Jak jinak, zase ty jeho debilní "citáty".....

2016-10-29 07:33

....někoho jiného. Je to hnus. 

Miloš Zeman tuto zemi masivně zadlužil, přivedl do ní bandu ruských a čínských zpravodajců a celý život je přisátý na daně občané této země, tedy Miloš Zeman by se měl ptát, co by mohl skutečně udělat pro tuto zemi. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-10-29 07:45


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-10-29 07:49



Nepřihlášený uživatel

#96638 Re:

2016-10-29 07:53

#96636: -  

Reakce na příspěvek, který byl smazá, je to škoda byl věcný. 

 Dohadovat se můžeme o tom, co je příčinou, ale on sám tvrdí, že si živě pamatuje, jak jej jeho matka fyzicky trestala. 

Miloš Zeman je nezpůsobilý k výkonu ustavní funkce a Sněmovna by o tom takto měla rozhodnout, důvodem jsou lidé, které si Zeman na Hrad přivedl a křeří nemají bezpečnostní prověrku státu, tudíž jim stát (my občané) nedůvěřujeme. 

Je tedy potřeba, aby vláda a Sněmovna převzaly odpovědnost za to, co se na Hradě děje, nejen proto, že BIS o tom opakovaně píše ve veřejné části její výroční zprávy. 

V roce 2015 se BIS častěji setkávala se skutečností, že společnosti s ruským kapitálem nedodržovaly pravidla a porušovaly zejména daňové a regulatorní předpisy i smluvní vztahy. Příčinu lze hledat zejména v propojení ruského kapitálu s tzv. šedou zónou ekonomiky pohybující se na pomezí legality. Toto propojení pak v situaci, kdy řada mateřských ruských společností nebo i fyzických osob měla potíže s financováním, vedlo k většímu sklonu překračovat zákonné nebo smluvní hranice. Nově se tyto případy objevovaly i ve společnostech, které částečně vlastní či nepřímo kontroluje ruská státní administrativa.

Proti uprchlíkům se stavělo různorodé spektrum osob a subjektů. Vedle pravicových extremistů se vůči nim vymezovaly různé populistické a další subjekty, které nelze a priori označit jako extremistické. Zástupci těchto skupin zastávali vůči pravicovým extremistům poměrně rozporuplné postoje. Na jednu stranu s nimi nechtěli být spojováni, aby se vyvarovali nálepky extremistického subjektu, na druhou stranu byla některá jejich vyjádření velmi blízká rétorice pravicových extremistů.

V roce 2015 v ČR nejvýrazněji působily zpravodajské služby Čínské lidové republiky a Ruské federace.

Čínské diplomatické, zpravodajské a ekonomické entity se soustředily na využití úspěchů z předchozího roku a intenzivně pokračovaly v rozšiřování a kultivaci (pro)čínské vlivové infrastruktury v české politice a ekonomice.

Ruskými prioritami pro rok 2015 byly operace vedené v rámci informační války v kontextu ukrajinské a syrské krize a dále politická, vědecko-technická a ekonomická rozvědka (zejména úsilí dostat se prostřednictvím nastrčených českých osob k českým a evropským dotacím).

V roce 2015 BIS z hlediska své působnosti nezaznamenala žádné významné aktivity zpravodajských služeb dalších zemí bývalého Sovětského svazu či svých partnerských zpravodajských služeb.

V roce 2015 dominovaly mezi zpravodajskými silami cizí moci, které působí v ČR, stejně jako v minulých letech, zpravodajské služby Ruské federace. Značná část ruských zpravodajských důstojníků působila pod diplomatickým krytím ruské diplomatické mise, která zůstávala početně stále velmi disproporční vůči ostatním diplomatickým zastoupením, včetně velmocí jako USA nebo ČLR. Také v diplomatických misích jiných států působili zpravodajci na diplomatických postech, avšak zdaleka nedosahovali početního stavu ruské mise. Ruští (a někteří další) zpravodajci se – na rozdíl od zpravodajských důstojníků spojeneckých států – BIS nepředstavovali a nedeklarovali svoji příslušnost ke zpravodajské službě. Utajování a zakrývání příslušnosti ke zpravodajské službě jednoznačně implikuje činnost, která ohrožuje bezpečnost a jiné oprávněné zájmy České republiky.

Navzdory trvající krizi na Ukrajině a napjatým vztahům mezi Ruskem na straně jedné a NATO a EU na straně druhé Rusko pokračovalo ve vlivových aktivitách zaměřených na udržení a posílení ruských pozic a perspektiv v české energetice. V roce 2015 také pokračovaly ruské aktivity na poli ekonomické a vědecko-technické rozvědky v ČR.

V kontextu ukrajinské a následně syrské krize kladlo Rusko obecně důraz na vlivové a informační operace v kontextu nelineární (hybridní, nejednoznačné, asymetrické či nekonvenční) války1.

Cílem ruského informačního působení v českém prostoru v roce 2015 bylo zejména:
• oslabení informačního potenciálu země (utajená infiltrace českých médií, internetu a masivní produkce ruské státem řízené distribuce propagandy a dezinformací);
• posilování informační rezistence ruské společnosti (prefabrikované dezinformace z českých zdrojů pro ruské publikum);
• ovlivnění vnímavosti a myšlení českého publika a oslabení vůle společnosti k odporu či konfrontaci (informační a dezinformační zahlcení publika, relativizace pravdy a objektivity, prosazení motta „všichni lžou“);
• vyvolávání či přiživování vnitro-společenských a vnitropolitických tenzí v ČR (zakládání loutkových organizací, skrytá i otevřená podpora populistických či extremistických entit);
• narušování vnitřní soudržnosti a akceschopnosti NATO a EU (pokusy o subverzi česko-polských vztahů, dezinformace a poplašné informace očerňující USA a NATO, dezinformace vytvářející virtuální hrozbu války s Ruskem);
• poškození pověsti Ukrajiny a její mezinárodní izolace (zapojením českých občanů a organizací do Ruskem skrytě řízených vlivových operací na Ukrajině či proti ní).


Nepřihlášený uživatel

#96639 Je velmi zajímavé si pročíst kapitoly "Kontrarozvědná činnost"

2016-10-29 08:16

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy-historie.html

Ještě v roce 2011 Čína nepřestavovala riziko, zpráva z roku 2015 již popisuje situaci na Hradě. Takto 1998-1999 - Zeman ustavuje oposmluvní kupčení.

Činnost zpravodajských služeb SNS na území České republiky

Mezi zpravodajskými službami, působícími na našem území, je přikládána zvýšená pozornost působení zpravodajských služeb těch zemí, které v zahraniční a bezpečnostní politice České republiky a zejména v její integraci s euroatlantickými strukturami (NATO, EU) spatřují negativní proces pro své vlivy a jiné zájmy v naší zemi, nebo dokonce hrozbu své bezpečnosti.

 

K těmto zemím patří některé státy SNS. Mezi nimi zejména Ruská federace, která již i do svých veřejných oficiálních koncepčních dokumentů zařadila rozšíření NATO (rozuměj např. o ČR) mezi hrozby bezpečnosti Ruské federace.

 

Ruské zpravodajské služby (ZS) mají tradičně značnou podporu vedení svého státu a jsou jím považovány za významný nástroj sloužící k prosazování zahraniční politiky Ruska, kterou lze nadále charakterizovat snahami o zachování ruského vlivu ve většině států bývalého SSSR (blízké zahraničí) a v členských zemích bývalé Varšavské smlouvy. V souvislosti s upravenou bezpečnostní doktrínou Ruska lze i nadále předpokládat aktivní působení ruských ZS tímto směrem. Nadále trvá úsilí o získání či zachování ekonomického vlivu prostřednictvím surovinových, energetických a dalších hospodářských závislostí. Ruské ZS se po rozšíření NATO nové situaci pragmaticky přizpůsobily. Aktuální politická situace v Rusku se projevuje v posílení postavení ZS.

 

Bezpečnostní informační služba monitoruje působení zpravodajských služeb zemí SNS, odehrávající se jak pod legálním, tak pod netradičním krytím. Pozornost je věnována ekonomické činnosti ruských a dalších subjektů nebo subjektů s jejich účastí. Pozornost je věnována rovněž kontaktům ZS SNS do prostředí různých zájmových a extremistických skupin, národnostních menšin, trvale a dočasně usídlených cizinců z řad občanů bývalého SSSR, sledovány byly rovněž možnosti zneužití ruskojazyčných skupin organizovaného zločinu.

 

Získané poznatky svědčí o tom, že pozornost ZS SNS je věnována sledování otázek vnitropolitického života země, včetně legislativních kroků a plánovaného dění v této oblasti. Sledována je rovněž zahraniční politika, především vzhledem k integračnímu úsilí České republiky a k úkolům, které z těchto aspirací vyplývají (bezpečnostní problematika, ochrana utajovaných skutečností, apod.).

 

Dalším okruhem zájmu těchto zpravodajských služeb je ekonomická problematika, sledování aktuálního vývoje českého hospodářství, bankovního systému, sektoru soukromého podnikání, apod. Zájem je projevován i o nové či strategicky významné technologie a moderní počítačové systémy.

 

Ve vojenské problematice jsou ve středu pozornosti přirozeně údaje o stavu bojové připravenosti ozbrojených sil, vojenská cvičení, mírové mise, transfer, výzkum a vývoj zbraní, vojenská infrastruktura, využití vojenských prostorů a výcvikových zařízení, technická kompatibilita v oblasti výzbroje, velení, řízení a spojení, event. modernizace zbraňových systémů technologiemi ze států NATO, dále plány vojenského nasazení atd. ®ádány jsou rovněž informace o zacházení s radioaktivním odpadem, o vyspělých technologiích a výpočetní technice.

 

Zpravodajské služby některých asijských zemí

Na území České republiky byly zaznamenány aktivity zpravodajských služeb některých asijských zemí. BIS monitoruje snahy ze strany těchto zpravodajských služeb o získání jim nedostupných informací, zejména z oblasti vědecko- technické a vojenské.

 

Pozornost je věnována komunitám některých asijských zemí na našem území v souvislosti s problematikou organizovaného zločinu, zejména v oblasti nelegální migrace. Jsou monitorovány i ekonomické aktivity související s daňovými a celními podvody.


Nepřihlášený uživatel

#96640 Re: Je velmi zajímavé si pročíst kapitoly "Kontrarozvědná činnost"

2016-10-29 08:20

#96639: - Je velmi zajímavé si pročíst kapitoly "Kontrarozvědná činnost"  

 Takto v roce 2002

10.2.1.Činnost zpravodajských služeb SNS na území ČR

Zpravodajské a bezpečnostní služby Ruské federace

Ruské zpravodajské služby (mimo GRU) koordinované Radou bezpečnosti jsou nadále důležitou silovou složkou Ruské federace a neoficiálně uplatňují i obrovský vliv na proces politického rozhodování v této zemi. Speciální služby ovlivňují vnitřní i zahraniční ruskou politiku v důsledku systematického dosazování jejich příslušníků do ruských mocenských orgánů, do prezidentské administrativy, vlády i na ministerstva. Z počátku kariéry prezidenta Vladimíra Putina byli důstojníci speciálních služeb dosazováni na nižší pozice, takže navenek se personální situace v těchto strukturách neměnila. Postupně se však začalo jednat o funkce „viditelnější“ – náměstků ministrů, náčelníků správ a odborů či ředitelů významných státních společností a později i ministrů (Sergej Ivanov).

 

Působnost jednotlivých ruských speciálních služeb se v posledních letech nemění.

 

K ochraně vnitřní bezpečnosti Ruska slouží Federální bezpečnostní služba (FSB) a Federální agentura pro vládní komunikaci a informace (FAPSI), ochranu vedoucích představitelů Ruska zajišťují Federální služba ochrany (FSO) a v jejím rámci Služba bezpečnosti prezidenta a Hlavní správa speciálních programů prezidenta a Federální pohraniční služba (FPS).

 

Za zahraniční zpravodajství Ruské federace zodpovídají Zahraniční zpravodajská služba (SVR), Hlavní zpravodajská správa Generálního štábu Ministerstva obrany RF (GRU), Federální agentura pro vládní komunikaci a informace (FAPSI) a Zpravodajské ředitelství Federální pohraniční služby(GFSP).

 

BIS vyvíjí v souladu s § 5 odst.1 písm.b) zákona č. 153/1994 Sb., činnost proti aktivitám zahraničních zpravodajských služeb, které představují riziko nejen pro zájmy České republiky, ale i přátelských zahraničních mocí. Na území České republiky zpravodajsky působí důstojníci SVR a GRU.

 

Zahraniční zpravodajská služba (SVR)

SVR je federální instituce s výkonnými pravomocemi, která spadá do pravomoci ruského prezidenta. Služba má přímou komunikační linku s prezidentem. Hlavním úkolem SVR je shromažďovat politické, ekonomické, vojenské a vědecko-technické informace v zahraničí. SVR usiluje o obnovení svých pozic v Evropě a v USA.

 

Priority činnosti SVR odpovídají prioritám ruské zahraniční politiky. SVR se zapojuje do zahraničněpolitických aktivit Ruska, zaměřených na další rozšíření NATO a Evropské unie. V oblasti taktických úkolů klade důraz na boj proti terorismu.

 

V rámci RF získali bývalí příslušníci SVR významné pozice, například čelní postavení ve společnosti Rosoboronexport (Ruský obranný export pod kontrolou státu) a na ministerstvu obrany i v oblasti, která je zodpovědná za mezinárodní vědecko-technickou spolupráci. SVR tak sehrává významnou roli i v zahraničních obchodních aktivitách, vystupuje v roli jakéhosi zprostředkovatele při uzavírání obchodních dohod i v civilním sektoru. Formou obchodních kontaktů může pozitivně ovlivňovat zájmy Ruska v zahraničí a současně přispívat do rozpočtu SVR.

 

Na základě přímého doporučení prezidenta Putina by se SVR také měla angažovat v zastavení nekontrolovatelného odlivu kapitálu z Ruska a v odhalování zdrojů a způsobů odlivu peněz.

 

Hlavní zpravodajská správa Generálního štábu Ministerstva obrany (GRU)

GRU je podřízena Generálnímu štábu Ministerstva obrany. Služba podává zprávy a je podřízena prezidentovi prostřednictvím ministra obrany. V oblasti komunikační špionáže GRU těsně spolupracuje s FAPSI.

 

GRU funguje jako struktura orientovaná především na práci v zahraničí a na řešení problémů souvisejících s obranou a zbraněmi. Jejím úkolem je získávat informace o zahraničních armádách, o činnosti a struktuře zahraničních ministerstev obrany, získávat vědecko-technické informace a poskytovat informační podporu ruskému zbrojnímu obchodu. Od tohoto úkolování je odvozeno i rozmístění pracovníků GRU na zastupitelských úřadech v zahraničí. Pracují buď jako vojáci pod krytím vojenských přidělenců, nebo v civilu na obchodních a konzulárních odděleních nebo na úseku vědecko-technické spolupráce.

 

Politika prezidenta Putina je zaměřena na rekonstrukci obranného průmyslu a podporu exportu zbraní. Pro rekonstrukci obranného sektoru a podporu vývozu zbraní, je získáváni informací o nejpokrokovějších zbrojních technologiích a mezinárodních odbytištích pro zbrojní vývoz rozhodující.

 

GRU vyvíjí intenzivní rozvědnou činnost zejména v členských státech NATO a EU, stejně jako v zemích kandidujících na vstup do těchto integračních struktur.

 

10.2.2.Zpravodajské služby některých dalších zemí

 

Zpravodajské služby KLDR

Zpravodajská činnost BIS byla v roce 2002 namířena i na monitorování aktivit zpravodajských služeb některých asijských zemí, zejména KLDR. Ze strany zpravodajských služeb KLDR jde o to, že se zaměřují na stálou snahu získávat vojenský a zbrojní materiál.

 

Zpravodajské služby Iráku

V roce 2002 byly aktivity iráckých ZS na našem území úzce spjaty s vývojem mezinárodní situace v prostoru Blízkého východu, zejména s proklamovaným prohlášením ze strany USA o nutnosti útoku na Irák a svržení režimu Saddáma Husajna.

 

Na ZÚ Iráku v ČR došlo k celkové výměně a navýšení počtu pracovníků diplomatického sboru. Zároveň se zvyšuje napětí mezi jednotlivými diplomaty, neboť většina z nich má své zájmy po pádu Saddáma Husajna.

 

Okruhy hlavního zájmu iráckých ZS na území ČR se v uplynulém období roku 2002 soustředily do těchto oblastí: monitoring objektu RFE/RL a muslimské komunity v souvislosti s případným útokem na Irák.

V ČR jsou aktivní politická hnutí, která sdružují členy zahraniční irácké opozice. Jedná se o uskupení pod názvem Irácký klub a neoficiální kancelář Iráckého národního kongresu (INC), která vykazuje značnou aktivitu směrem k některým osobnostem z české politické scény.

 

Z celkového vývoje v roce 2002 vyplývá, že pokud by došlo k vojenské operaci vůči iráckému režimu, může se zvětšit bezpečnostní riziko ve vztahu k objektům a osobám podporující zájmy USA, Izraele a členských zemí NATO. Současně vzroste bezpečnostní riziko teroristického útoku na osoby, jež na území ČR veřejně vystupují jako členové irácké opozice (např. zástupci neoficiální kanceláře INC).

 

Zpravodajské služby ÍRÁNU

BIS získala poznatky o zvýšení aktivit pracovníků diplomatického sboru Íránu působícího na území České republiky V ČR se íránští diplomaté zaměřují zejména na problematiku vojenskou, politickou, kulturní, obchodní a na monitoring perské komunity.

 

V obchodní oblasti se soustřeďují na obnovu kdysi vysoké hladiny obchodní spolupráce, získávání technologií a případně i tvorbu analýz trhu pro případnou spolupráci.

 

V oblasti kulturní a politické monitorují politickou situaci a vývoj v ČR, zvláště v souvislosti s členstvím ČR v NATO a s chystaným vstupem do EU.


Nepřihlášený uživatel

#96641 Brněnská výzva na podporu prezidenta Miloše Zemana

2016-10-29 08:41

Podepište Brněnskou vývu na podporu prezidenta Miloše Zemana:

http://www.petice24.com/brnnska_vyzva


Nepřihlášený uživatel

#96642 Miloš Zeman nemůže ze závažných důvodů vykonávat úřad....

2016-10-29 08:43

....ohrožuje bezpečnost tohoto státu, neboť kolem sebe shromáždil lidi, kterým tento stát nedůvěřuju, nemají bezpečnostní prověku státu. Druhou věci je, jak se dostal k moci. Nejvyšší správní soud konstatuje, že to bylo za pomocí lhaní a porušování Volebního zákona, kdy Miloš Zeman se dál pohybuje na hraně či za hranou zákonů a Ústavy.  

Podpisy pod Prohlášením prezidentů ČLR a ČR, kde dokument užívá pojem "strategické partnerství" tedy "alinci" s ČLR je věc, která se pohybuje plně mimo Ústavu a právní rámec ČR - neboť o dokumentu nejednala vláda, natož parlament. 

Podobné je to s druhým dokumentem, který spolupodepsali Hamaček, Štěch a Sobotka. 

Sněmovna by měla jeho nezpůsobilost odhlasovat, Miloš Zeman ohrožuje bezpečnost každého občana tohoto státu, přičemž základní úlohou státu je právě zajistit bezpečnost občanů. 

Článek 65


(1) Prezidenta republiky nelze po dobu výkonu jeho funkce zadržet, trestně stíhat ani stíhat pro přestupek nebo jiný správní delikt.
(2) Senát může se souhlasem Poslanecké sněmovny podat ústavní žalobu proti prezidentu republiky k Ústavnímu soudu, a to pro velezradu nebo pro hrubé porušení Ústavy nebo jiné součásti ústavního pořádku; velezradou se rozumí jednání prezidenta republiky směřující proti svrchovanosti a celistvosti republiky, jakož i proti jejímu demokratickému řádu. Ústavní soud může na základě ústavní žaloby Senátu rozhodnout o tom, že prezident republiky ztrácí prezidentský úřad a způsobilost jej znovu nabýt.
(3) K přijetí návrhu ústavní žaloby Senátem je třeba souhlasu třípětinové většiny přítomných senátorů. K přijetí souhlasu Poslanecké sněmovny s podáním ústavní žaloby je třeba souhlasu třípětinové většiny všech poslanců; nevysloví-li Poslanecká sněmovna souhlas do tří měsíců ode dne, kdy o něj Senát požádal, platí, že souhlas nebyl dán.

 

Článek 66


Uvolní-li se úřad prezidenta republiky a nový prezident republiky ještě není zvolen nebo nesložil slib, rovněž nemůže-li prezident republiky svůj úřad ze závažných důvodů vykonávat a usnese-li se na tom Poslanecká sněmovna a Senát, přísluší výkon funkcí podle čl. 63 odst. 1 písm. a) až e) a h) až k) a čl. 63 odst. 2 předsedovi vlády. Předsedovi Poslanecké sněmovny přísluší v době, kdy předseda vlády vykonává vymezené funkce prezidenta republiky výkon funkcí prezidenta republiky podle čl. 62 písm. a) až e) a k) a dále čl. 63 odst. 1 písm. f), jde-li o vyhlášení voleb do Senátu; uvolní-li se úřad prezidenta republiky v době, kdy je Poslanecká sněmovna rozpuštěna, přísluší výkon těchto funkcí předsedovi Senátu, kterému též přísluší v době, kdy předseda vlády vykonává vymezené funkce prezidenta republiky, výkon funkce prezidenta republiky podle čl. 63 odst. 1 písm. f), jde-li o vyhlášení voleb do Poslanecké sněmovny.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96643 Re: Miloš Zeman nemůže ze závažných důvodů vykonávat úřad....

2016-10-29 09:01

#96642: - Miloš Zeman nemůže ze závažných důvodů vykonávat úřad.... 

 prezident republiky ale svůj úřad může vykonávat, hňupe!


Nepřihlášený uživatel

#96644 Miloš Zeman ocenil Petra Robejška, který je spíše ruským trollem, než čímkoliv jiným.....

2016-10-29 09:01

.....tedy jako vždy, k tomu se přidává oceněný komunistický poslanec, Zemanovec Hůlka. 


Nepřihlášený uživatel

#96645 Re: Re: Miloš Zeman nemůže ze závažných důvodů vykonávat úřad....

2016-10-29 09:07

#96643: - Re: Miloš Zeman nemůže ze závažných důvodů vykonávat úřad.... 

 To je věc názoru. Já jsme přesvědčen, že jej vykonávat nemůže, neboť se nedokáže zbavit lidí, kteří tomuto státu evidentně škodí a jsou bezpečnostním rizikem. Proto i Zemana je potřeba považovat za bezpečnostní riziko, jak nakonec BIS dlouhodobě uvádí i ve veřejné části výročních zpráv. 

V takové situaci skutečně Miloš Zeman není schopen vykonávat úřad, to je realita, neboť to není on, kdo ovládá dění v ústavní pozici, ale jsou to zločinci kolem něj, které si Zeman na Hrad přivedl a křeří jej ovládají. Miloš Zeman není schopen rozhodnout o tom, jestli je jeho jednání ústavní či neústavní, jak předvedl nejen popisy dokumentů, které zmiňuji. 

Tobě snad podpisy pod těmi dokumenty připadají v souladu s právním řádem ČR a Ústavou ČR? Tak to neváhej a dohledej, kde náš právní řád připouští či dokonce definuje "strategické partnerství" "alianci" s ČLR. 

Pokud toho nejsi schopen, změń názor. 

Sobotní chvilka poezie
Nepřihlášený uživatel

#96646

2016-10-29 09:19

Danův strejda Brady nevěděl si rady,

byl by velmi rád, kdyby dostal řád.

To je přece jasná věc, zařídí to synovec.

Ministroval zamlada, ministruje dnes,

intriky on ovládá, k tomu dávno kles.

 

Pak však zjistil, že snad není na seznamu jmen,

vyzval všechny reky slavné z pražských kaváren,

aby řádů více bylo, vymysleli lest.

Zjistili, co všem je milo: zabrnkat na čest.

 

České zemi dárek dali, prezidenta poplivali,

na svátek si nepočkali, řádů plno posbírali.

Kolik oslů, tolik řádů, medailí a cen.

Nečekal jich tolik strejda, sám byl překvapen.

 

Dobrá práce, strejdo Jirko, synovec se tlemí,

Je to radost, rozeštvati tuhle českou zemi!


Nepřihlášený uživatel

#96647 Re:

2016-10-29 09:25

#96646: -  

 Prostuduji si alespoň kapitoly kontrašpionážní činnost, Miloš Zeman je bezpečnostním rizikem pro tuto zemi, tedy je nezpůsobilý spravovat úřad prezidenta republiky. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy-historie.html

 


Nepřihlášený uživatel

#96648 Kchárl není na Hradě?

2016-10-29 09:28

Tuhle petici založil člen TOP09. :-))))


Nepřihlášený uživatel

#96649 Re: Kchárl není na Hradě?

2016-10-29 09:45

#96648: - Kchárl není na Hradě?  

 Skutečně souvisí zločinnost Miloše Zemana s tím, že nebyl zvolen Karel Schwarzenberg? 

To je velmi smutné, když to volič Miloše Zemana ví a přesto jej podporuje. 


Nepřihlášený uživatel

#96650

2016-10-29 09:49

Kdo seje vítr, sklízí větry.