MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#96576 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-28 10:39

#96574: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jednoduché to připadá tobě, aniž bys cokoliv tušil a byl schopen to nějak zdůvodnit. 

Podstatné je také, najít nějakou lež v mých příspěvcích, případně lež v oněch organizacích, které Soros možná skutečně jako filantrop platí. Zatím se to nikomu nepodařilo, tedy to s tím koho filantrop Soros dotuje není tak špatné :-), já to ovšem nejsem. Stejně jako mi neplatí ambasáda USA ani nikdo další, je totiž povinností občana upozornit na to, co považuje ve veřejném prostoru za špatné. 

Co je ale bohužel děsivé, co popisuje BIS a jak tento popis koreluje s tím, co se děje na Hradě, co publikuje výkladní skříň ruské propagandy parlamentní listy. To je věc velmi vážná, proto logicky tedy lze považovat toho (tebe) který zpochybňuje demokracii za ruského trolla, neboť to koreluje s tím, jak ruská propagandy šíří lži i v češtině. Tedy stále dokola, přečti si kapitolu 2.3 výročních zpráv, je pravděpodobně o tobě. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#96577

2016-10-28 10:39

Jsem rád, že nemusím nikomu říkat "kníže" a dívat se do poloviny projevu než někdo usne! Máme p.Zemana a zato jsem rád. Přeji mu zdraví a nadále moc krásných pravdivích slov.


Nepřihlášený uživatel

#96578 Re:

2016-10-28 10:43

#96577: -  

 Ocituj Miloše Zemana, kdy mluvil pravdu a prosím tě také uveď jak jeho, dle tebe pravdivá, slova korelují s Ústavou.

Můžeš začít např. tím, jak pravidivé a v korelaci s právním řádem je "strategické partnerství" tedy dle slovníku MZV "aliance" s dosud totalitní zemí ČLR.  To si opravdu rád přečtu, kde je v našem právním řádu někde obsaženo, že ČR má "strategické partnerství" s ČLR. 

Můžeš zkusit třeba i jinou oblast - potvrdit pravdivost jeho tvrzení, že "má prostatu panice" a "plíce čisté jak nekuřák, právě proto, že kouří". Třeba to bude snažší. 

Případně může potvrdit pravdivost jeho "citace" pana Peroutky, přestože to spíše připomíná text pana Stránského, byť smysl jeho výroku byl hrubě zkreslen nepřesnou citací, ale třeba se ti to povede. 

Tady je Ústava České republiky, kterou se Miloš Zeman dobrovolně zavázal plnit:

http://www.psp.cz/docs/laws/constitution.html 


Nepřihlášený uživatel

#96579

2016-10-28 11:39

Stát je nutné opět bránit, masová migrace ohrožuje Evropu

 


Nepřihlášený uživatel

#96580 Re:

2016-10-28 12:16

#96579: -  

 Miloš Zeman se nějak zasloužil o vyřešení problému s migrací? Čím? 

Čím se zasloužil o vyřešení migrační krize Václav Klaus? Je naprosto zřejmé, že ten člověk je už naprosto mimo realitu. 

Je dobré připomenout, že pokud se rozhodnou statisíce lidí překročit hranice, zabránit se tomu nedá žádným způsobem (nelze je posřílet na hranicích a nelze je naházet do moře za hranicí výsostných vod EU), viz. příchod Rusů v roce 1968 kdy jich sem přes noc přiskákalo ze všech stran 500 000. Pro srovnání, Německo řešilo drtivou většinu příchozích a bylo jich loni přišlo 800 000 a dnes je jich řádově méně, tedy paní Merkelová to vyřešila čistě jen jednáním, českým komunistům se to v Rusku tehdy nepodařilo. 

Je také dobré říci, že eurostat eviduje migraci do EU dlouhodobě a pravidelně přichází každoročně 500 000 lidí a to bez "migrační krize", tito lidé pokrývají přirozený demografický úbytek obyvatel EU a platí i o ČR. 

Dnes Německo řeší to, kdo má či nemá nárok na azyl dle Všeobecné deklarace lidských práv, která je součástí i naší Ústavy a co s těmi, kteří nárok nemají. 

ČSR řešilo odchod 500 000 "ruských uprchlíků" s kalašnikovi do ČSR více jak 20 let, paní Merkelové to rozhodně tak dlouho tvrat nebude.

 

Klaus už zapomněl, nezná dokumenty soudu v Norimberku - příčinou II. světové války byl nacionalismus v té nejodpornější podobě. 

"Ničivá sociálně-inženýrská ideologie multikulturalismu hrozí rozložit nejen Evropskou unii, ale i poměry v jednotlivých členských zemích," dodal

"Namísto péče o celek se ideálem stal koncept společnosti jako seskupení menšin," poznamenal Klaus. Lidé by si to vše měli podle něj uvědomit, "aby - až si za dva roky budeme připomínat sté narozeniny našeho státu - bylo ještě co slavit".

 Klaus a rozvoj demokracie? To je přece protimluv. Od té doby, co vlez na Hrad se scházejí čeští KGBáci na ruském velvyslanectví. Byl to Klaus, kdo celých 10 let v pozici odmítal základní zákon demokracie - tedy zákon o státní službě. Byl to Klaus, kdo byl pohnán před Ústavní soud pro Klaus-Zemanovu makroamnestii. Český svaz bojojvíků za svodobu zjevně odlává nějaká velmi podivná parta komunistických zločinců, neboť komunismu se ničím neliší od nacismu, jak je správně součástí našeho právního řádu. 

"Na závěr shromáždění Klaus převzal Pamětní kříž Českého svazu bojovníků za svobodu za podporu vlastenectví a rozvoj demokracie."


Nepřihlášený uživatel

#96581 Miloš Zeman zešílel?

2016-10-28 12:32

Zemanova kancelář sehnala placený komparz do Vladislavského sálu. Volná místa obsadí hradní kustodky

Co když se poslanci a senátoři rozhodnout na poslední chvili přijít? Nikdo jim v tom nemůže zabránit, na to v ČR (demokraticii)  neexistuje žádný prostředek. Je to naprostý blázen. 

Zešíleli, to je jediná možnost:

"„Za naši účast dostaneme zaplaceno, bude to prý bráno jako tříhodinová směna," dodala. Kustodi byli také upozorněni, že večer pro ně může skončit i velmi rychle. Pokud se ukáže, že pozvaných hostů slavnostního aktu dorazil dostatek, budou posláni domů.

Že by Hrad platil za místa ve Vladislavském sále, však odmítá prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček. „Židle opravdu nejsou zpoplatněny jako v divadle a odměnu za usednutí na ně nezavádíme a zavádět nikdy nehodláme,“ tvrdí Ovčáček a dodává, že se kancelář prezidenta „plně soustředí na důstojný průběh oslav.“

Zemanův mluvčí zároveň řekl, že na Hradě večer budou i zaměstnanci kanceláře prezidenta a Správy pražského hradu. „A představte si, i tiskový mluvčí bude sedět ve Vladislavském sále. Tedy pokud mi to Aktuálně.cz dovolí,“ odpověděl Ovčáček na dotaz, zda může vyloučit účast kustodů na ceremonii."


Nepřihlášený uživatel

#96582

2016-10-28 12:43


takhle nějak to mohlo být!

https://www.youtube.com/watch?v=snZ5dyJySc0


Nepřihlášený uživatel

#96583 Re:

2016-10-28 12:47

#96582: -  

 Zeman je budižkničemu, na tom se přece v klidu shodneme. Nebo snad žiješ v tom, že člověk porušující volební zákon podobě jako Hitler, když získával moc, je člověk mravný, kulturní a je demokratem?

Nebo snad chceš popřít, že Miloš Zeman dle NSS porušoval volební zákon? 

Od stejného autora :-) Jirka se určitě "včas uzdraví" :-). Jistě také souhlasíš, že to tak s Ovčáčkem je :-) a hlavně Miloš tak ten opravdu "za nic nemůže" :-). 

https://www.youtube.com/watch?v=-Xr2qezWDoo

V italštině je to super :-)

https://www.youtube.com/watch?v=MfogpDIzo1o

 


Nepřihlášený uživatel

#96584 SLOVA PANA ŽANTOVSKÉHO

2016-10-28 13:18

Jediná cesta

Vinou nejvyššího ústavního činitele se pověst České republiky začíná blížit Severní Koreji. Po hanebném prohlášení čtyř nejvyšších ústavních činitelů o neochvějné věrnosti strategickému partnertství s Čínskou lidovou republiku, které zpochybnilo zahraničně-politickou orientaci České republiky a důvěryhodnost našich evropských a atlantických spojeneckých svazků, přichází malicherná pomsta Miloše Zemana vůči více než 90-letému muži, který přežil holokaust, kvůli tomu, že jeho synovec přijal tibetského dalajlámu. Tyto dva incidenty definitivně dokazují - pokud o tom ještě někdo pochyboval - že muž na Hradě je kvůli své moci, zlobě a nenávisti schopen brát si za rukojmí stejně tak mrtvé, kteří se nemohou bránit, jako bezbranné starce i celý český národ. Před odpovědností se nestatečně skrývá za snůškou lží a pseudoprávní rétoriky, kterou šíří s pomocí svých podřízených.

Za této situace je pochopitelné, že mnozí z těch, kteří měli být letos při příležitosti státního svátku oceněni, vyznamenání odmítnou a řada osobností pozvaných ten den na Hrad se slavnostní recepce odmítne zúčastnit. Lidé, kteří se nemohou smířit s touto veřejnou potupou české státnosti, zorganizují paralelní oslavy státního svátku v Podhradí.

Pro mnohé z pozvaných a oceněných to však bude znamenat neřešitelné dilema. Těžko vyčítat lidem, často pokročilého věku, kteří se chystají s dobrým svědomím převzít ocenění za celoživotní práci či mimořádný výkon, že se na toto zadostiučinění těšili. Nyní jim však hrozí, že budou valnou částí tohoto národa považováni za spolupodílníky na něčem nečestném a nízkém. Ať už vyznamenání přijmou nebo nepřijmou, slavnostní den se jim změní v hořkou vzpomínku.

Vyzývat muže, který zřejmě ztratil poslední stopy soudnosti a svědomí, aby svůj přečin napravil, je zbytečné. Existuje jediné řešení. Za činnost prezidenta je odpovědná vláda. Podle článku 63, odst. (3) Ústavy České republiky vyžaduje rozhodnutí prezidenta o udělení státního vyznamenání ke své platnosti spolupodpis předsedy vlády nebo jím pověřeného člena vlády. Vyzývám proto premiéra Bohuslava Sobotku, aby nekontrasignoval rozhodnutí o udělení státních vyznamenání při příležitosti letošního státního svátku, anebo, pokud tak již učinil, svoji kontrasignaci revokoval. Jedině tak lze vrátit České republice čest a dobré jméno. Atmosféra národní hanby není k vyznamenávání vhodnou chvílí.


Nepřihlášený uživatel

#96585 O nezpůsobilosti Zemana skutečně Sněmovna může rozhodnout prostou většinou....

2016-10-28 13:21

Článek 66


Uvolní-li se úřad prezidenta republiky a nový prezident republiky ještě není zvolen nebo nesložil slib, rovněž nemůže-li prezident republiky svůj úřad ze závažných důvodů vykonávat a usnese-li se na tom Poslanecká sněmovna a Senát, přísluší výkon funkcí podle čl. 63 odst. 1 písm. a) až e) a h) až k) a čl. 63 odst. 2 předsedovi vlády. Předsedovi Poslanecké sněmovny přísluší v době, kdy předseda vlády vykonává vymezené funkce prezidenta republiky výkon funkcí prezidenta republiky podle čl. 62 písm. a) až e) a k) a dále čl. 63 odst. 1 písm. f), jde-li o vyhlášení voleb do Senátu; uvolní-li se úřad prezidenta republiky v době, kdy je Poslanecká sněmovna rozpuštěna, přísluší výkon těchto funkcí předsedovi Senátu, kterému též přísluší v době, kdy předseda vlády vykonává vymezené funkce prezidenta republiky, výkon funkce prezidenta republiky podle čl. 63 odst. 1 písm. f), jde-li o vyhlášení voleb do Poslanecké sněmovny.

Zeman bez nejmenších pochybností nemůže úřad vykovánat, neboť je obklopen zločinci, které není schopen zvládat, když BIS o nich píše dokonce ve veřejné části jejich výroční zprávy. 


Nepřihlášený uživatel

#96586 Re: SLOVA PANA ŽANTOVSKÉHO

2016-10-28 13:26

#96584: - SLOVA PANA ŽANTOVSKÉHO 

 Havloid Žantovský. :-))))


Nepřihlášený uživatel

#96587 Re: Re: SLOVA PANA ŽANTOVSKÉHO

2016-10-28 13:39

#96586: - Re: SLOVA PANA ŽANTOVSKÉHO 

 Porušoval snad někdy pan Žantovský Ústavu či jiné zákony této země např. zákon volební? 

Miloš Zeman nejen porušoval odporným lhaním Volební zákona, ale porušuje také Ústavu a přesto pana Žantovského se snažíč čímsi častovat? 

Je to tím, že jako volič Miloše Zemana nemyslíš, protože ani nevíš, proč jsi Zemana volil? 


Nepřihlášený uživatel

#96588 Kolaborant Peroutka byl fascinován Hitlerem!

2016-10-28 13:40

Hrad se podle Nejvyššího soudu nemusí omluvit za Peroutku


Nepřihlášený uživatel

#96589

2016-10-28 15:00

Protože se stydím za tohoto prezidenta. Stydím se.
maxim

#96590 Zeman je nejhorší prezident všech dob

2016-10-28 15:01

Stydím se za tohoto prezidenta. Normálně jako Čech se stydím.


Nepřihlášený uživatel

#96591 Re: Re:

2016-10-28 15:41

#96580: - Re:  

  I vypnutá automatická pračka má vyšší IQ než ty.

občanČR

#96592

2016-10-28 15:42

No do těch 2700000 vám chybí opravdu dost,musíte ještě víc agitovat

 


Nepřihlášený uživatel

#96593

2016-10-28 15:54

Stydím se za toho to prezidenta, nechci aby zastupoval naši zemi. Je ostuda pro naši zemi..

Nepřihlášený uživatel

#96594

2016-10-28 16:21

Velmi ráda tuto petici podepisuji jako zakladatelka Nových odborů po roce 1989 s madátem Jihomoravského kraje pro kulturní zařízení, knihovny, muzea, Dále pak členka zakládající Konfederace odborových svazů, účastnice obou Odborových sjezdů v Praze, v současné době majitelka malé galerie ve Valticích.Posílám pozdravení autorům Petice a přeji ZLOMTE VAZ . Z Lednicko-Valtického areálu zdraví Jarmila Kratochvílová


Nepřihlášený uživatel

#96595

2016-10-28 17:07

Tuhle petici založil člen TOP09. :-))))


Nepřihlášený uživatel

#96596 Re:

2016-10-28 17:09

#12: Vlastamb -  

 Tak je chápána Demokracie. Většina občanů zvolila svého prezidenta a menšina, které to nevyšlo, bude dělat defenestraci. Plná ústa demokracie, ale jen pokud je po mém, jinak vyhazovat z oken.

 


Nepřihlášený uživatel

#96597 Re:

2016-10-28 17:22

#96594: -  

 a přeji ZLOMTE VAZ . Z Lednicko-Valtického areálu zdraví Jarmila Kratochvílová- Ptám se vážená dámo, to myslíte doopravdy? Sice nějakou nepohodu bych protivníkovi přál, ale hned tak krutě?


Nepřihlášený uživatel

#96598 Re:

2016-10-28 17:28

#2: -  

 Jel tu jsem taky podepisovala a za rok zjistila,že vše je jinak!!!Je rok 2016 a už to šmejdi zase zkoušejí


Nepřihlášený uživatel

#96599

2016-10-28 17:37

Vzít kámen a srazit pána s koně!!!
slávek

#96600 Re:

2016-10-28 17:39

#96577: -  

 ty ubohý debile odjeď k Putinovi ať je od tebe pokoj a ven ssebou toho senilního debila!!!!