MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Je pravda, že stydět se nestačí. Kromě toho, ze se stydím, je potřeba proti tomu i vystoupit a neustále upozorňovat na to, že toto chování není normální a rozhodně není vhodné pro hlavu státu. Já tohoto člověka také nevolil. Respektoval jsem ale výsledek voleb a v koutku duše doufal, že se "po zisku trofeje" zklidní a alespoň se pokusí být prezidentem, který nebude dále rozdělovat a rozeštvávat naši společnost. Bohužel zde asi vice než kde jinde platí, že starého psa novým kouskům nenaučíš. Zajímalo by mě, kolik z těch 2,7 mil. lidí, kteří ho volili, ho stále podporují. Věřme, že poroste počet těch, kteří budou požadovat odstranění této ostudy z prezidentského úřadu.
Re:
věřím, že máš spíš 29 let (a ve tvém příspěvku jde o "úmyslný překlep").
jinak, máš-li 92 let, pak musíš pamatovat presidentů - hulvátů hromadu: třeba soudruh gottwald, to byla také pěkná kun-da, (slovy dnešího presidenta)! :-)
Souhlasím, dělá si co chce a nám jen hanbu
Jsem znechucen z vystoupení našeho prezidenta - třikrát a dost:
- viróóóóza ve stínu korunovačních klenotů
- vystoupení na zahraniční cestě
- rozhlasové vystoupení
Re: HA..HA..
co by dělali v ulicích?
mnozí už nemají ŽÁDNÉ KLÍČE, kterými by (opět) zvonili! :-DDDDD
Blaaaazni jste...!!!!!
Re:
Dobrý večer, již dlouho stojím za odstoupením prezidenda, nevolil jsem ho, volil jsem Pána, který má úroveň a skončil jako druhý čekatel na prezidenta. Bohužel.... Dnes jsem přijel do práce(pracuji v Rakousku a živím se poctivě rukama a tvrdou prací) a šéf měl ze mě děsnou prdel, proč našemu p.prezidentovi kouká sláma z holineka proč nezůstal zavřenej v noře na Vysočině???? Myslíte že se mi zítra chce jet do práce a poslouchat narážky jakého (nevím jak slušně nazvat) máme prezidenta?? Nechce... a stydím se za to že jsem Čech, z malinké země v srdci Evropy, těžce rozkradené, zkorumpované a kde vládnou jen peníze a moc.... Je mi z toho všeho opravdu moc, ale moc smutno..
Marcel Pokoba
Vrábče zastávka 124
37001
tel. 777995 178
| This discussion has been closed. |
Re:
#415: -
jak se můžeš stydět být češkou, když ve svém příspěvku máš VÍC VULGARIT než samotný president, (kterého zároveň za jeho vulgaritu kritizuješ)?!