MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#96301 Re:

2016-10-27 09:31

#96299: -  

 Americký radar Klvaňa.  :-))))


Nepřihlášený uživatel

#96302 Re:

2016-10-27 09:31

#96298: -  

 Kdy tedy pan Herman lhal? Na každou lež pana Hermana ti dodám tři doložené lži Miloše Zemana. 

Pavel

#96303 vlastizrádce Hermann - co od něj můžeme čekat

2016-10-27 09:32


Nepřihlášený uživatel

#96304 Právní řád neobsahuje "strategické partnerství" "alianci" s ČLR - Miloš Zeman spáchal velezradu.....

2016-10-27 09:32

Dokument první - obsahuje sousloví "strategické partnerství" tedy "alinaci" s ČLR, ale je otázka, jestli Miloš Zeman takovou věc vůbec mohl podepsat, neboť nemá v Ústavy moc obsahu dokumentu dostát, ústava mu takovou možnost nedává. Vláda ani Sněmovna dokument neprojednaly. 

Druhý dokument je neméně problematicý a stejně tak se může jednat o dokument neústavní, neboť např. ani jeden ze signatářů není za agendu z prvního dokumenty plně odpovědný a co více nemá žádný zákon, který by mu takovou agendu umožňoval plnit - tedy např. mezinárodní smlouvu obsahující onu agendu ratifikovanou parlamentem. "

Ústava zároveň nedovoluje vykonávat státní moc mimo zákon, neopak nařizuje přesný opak. 

Dokonce bych řekl, že ústavní sžížnosti na Sobotku, Hamáčka a Štěcha nejspíše již někdo pilně připravuje, neboť si na tom nějaký právník udělá velkou politickou kariéru a bude mu to přáno. 


Nepřihlášený uživatel

#96305 Re: vlastizrádce Hermann - co od něj můžeme čekat

2016-10-27 09:34

#96303: Pavel - vlastizrádce Hermann - co od něj můžeme čekat  

 70 let po válce řešíš takovou věc, v době kdy jsem členy EU a NATO, netvař se, že jsi ještě větším hlupákem než Miloš Zeman, navíc se jedná o velmi pochybný zdroj informace a je potřeba na něj jít jedině přes web archive. 

Julie z Prahy

#96307

2016-10-27 09:35

 

Herman byl usvědčen ze lži! Sobotka potvrdil, že seznam byl podepsán před několika týdny a Babiš, že na schůzce kde mělo dojít na vydírání k žádnému podmiňování ocenění za přijetí toho kokota v prostěradle nedošlo!

Media se snažila vyvolat v lůze ty nejprimitivnější emoce na základě lži. Pouze se ukázalo jak se lůza nechá lehce manipulovat na základě nepodlozebych pomluv a hrou na nejprimitivnejsi lidské emoce a vlastnosti jako je agresivita, závist, zášť, nenávist, lhani, pokrytectví.....tedy  vše co dělá havlistu havlistou a zároveň tím nejodpornějším odpadem.


Nepřihlášený uživatel

#96308 Re: Re:

2016-10-27 09:36

#96301: - Re:  

 Přečti si výroční zprávy BIS, to je důležíté. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#96309

2016-10-27 09:37

Nutno podotknout, že cejchem "ruská propaganda" je označeno cokoliv, co nesouzní s mainstreamovým mediálním proudem. Přesně v duchu zásady: "Kdo nejde s námi, jde proti nám."

 

Havloidní bolševici v praxi 


Nepřihlášený uživatel

#96310 Re:

2016-10-27 09:38

#96307: Julie z Prahy -  

 Nikoliv, pan Herman nikdy nebyl usvědčen ze lži. Napovídá tomu např. tvoje velmi vágní - seznam byl podepsán před několika týdny. 

Nic tového není pravda, neboť:

Sobotka: Seznam kandidátů na vyznamenání jsem podepsal den po Hermanově setkání s dalajlamou

 

Karel

#96311

2016-10-27 09:41

U nás jsou všechna hlavní média v držení havloidů. Tudíž ruská propaganda prakticky neexistuje, na rozdíl od USSácké propagandy. Bohužel pro Havloidy, US propagandě už lidé po 25 letech nevěří, jako nevěřili komunistické po 25 letech.

Za ruskou propagandu je hlavně označována  pravda a místo toho toho jsou lidem cpany do hlav euroamericke lži obhajoba teroristů a banderovcu..

Proto se snaží totalitaři cenzurovat a kriminalizovat. Ti se pravdy bojí. :-))) 

 


Nepřihlášený uživatel

#96312 Re:

2016-10-27 09:41

#96309: -  

 Nikoliv ruská propaganda ve velmi dobře oddělitelná, od skutečného informování o událostech. Možná by se mohlo stát snad to, že např. někteří jsou bezděčně ruskými propagandisty - např. loni vyznamenaný Petránek, který skutečně mluvil mimo realitu, když mluvil o ruských zbraních a možnostech v Sýrií. 

Zprávy BIS popisují mechanismus ruské propagandy poměrně pečlivě. 

 

Humanitný bomber

#96313

2016-10-27 09:43

#89

2016-10-23 18:49

U nás na Slovensku  sme Havloidnú lúzu odstránili a máme pokoj.  Ak po nech ostal zápach tak sme ju vydenzifikovali Savom aby po nej čo najmenší smrad neostal.  Havloidi su zmes samolubich narcisov .Herman je vypasené kléro - fašistické prasa. Nadbieha sudetákom  ktorí ako prví po nastupe Hitlera vyhanali Čechov z pohraničia. Keby existovala Velkonemecká tretia ríša isto by bol Herman aktívny esesman v koncentráku.   Je na prezintovi Zemenovi komu dá vyznamamenanie. To opät využila Havloidná žumpa aby sa trapne zviditelnila. Smejem sa tomu ake žabomišie vojny kvôli nevymenovaniu akehosi Bradyho prepukaju v Čechách.   Pre Havloidnu lúzu učel svätí prostriedky. 


Nepřihlášený uživatel

#96314 Re:

2016-10-27 09:43

#96311: Karel -  

 To, že si vymyslíte se Zemanem pojem a pak do něj kdykoliv strčíte cokoliv co vás napadne, ještě neznamená, že je to realita, obzvláště, když se Zeman nikdy neodvážil říci jediné jméno, identifikovat jedinou osobu, která by tam měla patřit. 

Přečti si raději výroční zprávy BIS, identifikují hrozby, mechanismy těchto hrozeb poměrně pečlivě. Je tam nejspíš i o tobě. 


Nepřihlášený uživatel

#96315

2016-10-27 09:44

Herman je typický zákulisní vyjednavač a intrikán.... nejen že vyměnil též - zradil židovskou víru za katolickou, protože tam mu kynula těhotná naděje - dostát si vedle kardinála Duky povýšení, ale i další naděje, jenž se splnila , že po jeho laicizování - zesvětštění z klerika na občana a na člena KDU-ČSL, protože tam mu kynul taky prospěch a ten se také naplnil, jeho volením ovečkami katolické církve, ... - že se stane zástupce lidu na zemi, když před tím byl zástupcem i Boha na Zemi... Až dosáhl oooo, díky Všemohoucí...postu ministra za židovskou tzv . katolickou herezi.... Raketový vzlet a nečitelnost úlisného zákulisního praktika. To je Herman...Úlisník sudetským Němcům , jeho projev mu měl přinést na jejich šaftu pověst lidumila...komik ! Jeho židovský příbuzný ovšem stojí za vyznamenání a je mravně mnohem výše než pan Herman... neboť Pan Jiri Brady nemá dlouho nic splolečného s Hermanem a ten ho zneužívá ke svému šplhu vzhůru jako dýmovou clonu. Hanba Hermane ! Styď se...podej demisi ...Podle mne vyznamenání bude....mělo by být. Starý pán je příbuzným Hermanem zneužit stejně jako celá katolická církev, pan kardinál Duka a další...Pan Jiri Brady jezdí do Nového Města často, není to žádná cesta trpení Hermane.. liško podšitá ! nyní už záleží jen na dvou věcech, zda se v rodině dohodne na něčem jiném ( s Jirim Brady.)..a nebo zda president vyznamená či nevyznamená Jiriho Brady...
Měl by... protože tím ucpe hubu i pr. otvor celému Himl Hergotovi.
(Ps: Jiriho Brady na vyznamenání navrhl sám - Herman - a protože vždy měl Herman vše dopředu vymyšleno, zdá se, že zneužil jako katolík svého židovského strýce, přestože sám býval Žid ) Pokud se v rodině, širší rodině Hermana něco upeklo, to už neposoudíme....může to negativně padnout i na Zemana...těžko dokazatelná pravdo-lež, fungující jako strategie proti Zemanovi ? - třeba...Herman je hrozně úlisná kreatura. Ze Žida katolík, z katolíka kněz, z kněze občan z občana politik, z politika až na vrch - ministrem. Ten to má zatraceně dobře promyšleno. Třeba Vás to napadne také. že vinen je ten třetí..


Nepřihlášený uživatel

#96316 Re:

2016-10-27 09:45

#96313: Humanitný bomber -  

 Tvůj příspěvek:

"U nás na Slovensku  sme Havloidnú lúzu odstránili a máme pokoj.  Ak po nech ostal zápach tak sme ju vydenzifikovali Savom aby po nej čo najmenší smrad neostal.  Havloidi su zmes samolubich narcisov .Herman je vypasené kléro - fašistické prasa. Nadbieha sudetákom  ktorí ako prví po nastupe Hitlera vyhanali Čechov z pohraničia. Keby existovala Velkonemecká tretia ríša isto by bol Herman aktívny esesman v koncentráku.   Je na prezintovi Zemenovi komu dá vyznamamenanie. To opät využila Havloidná žumpa aby sa trapne zviditelnila. Smejem sa tomu ake žabomišie vojny kvôli nevymenovaniu akehosi Bradyho prepukaju v Čechách.   Pre Havloidnu lúzu učel svätí prostriedky. "

Moje reakce:

Že si se rovnou ráno nestavil na státním zastupitelství a nepřednesl si jim to tam. Je to velká škoda. 


Nepřihlášený uživatel

#96317 Hermann lhal a je ze lži usvědčen !!!

2016-10-27 09:46

Herman se ve svém tvrzení odvolával i na slovenského velvyslance, zde je jeho odpověď:

"Slovenský velvyslanec Peter Weiss při zářijové recepci na ambasádě nebyl svědkem žádného rozhovoru mezi prezidentem Milošem Zemanem a ministrem kultury Danielem Hermanem (KDU-ČSL) o dalajlámovi ani o státních vyznamenáních. V pondělí to sdělilo slovenské velvyslanectví. "V době recepce jsem nebyl svědkem žádného rozhovoru na téma přijetí dalajlámy a udělování státních vyznamenání," uvedl Weiss v tiskovém prohlášení. Ambasáda také uvedla, že si nepřeje být zatahována do českých vnitropolitických sporů a že nebude záležitost dál komentovat."

Další kamínek do mozaiky, která vykresluje falešný a podlý charakter lidovce Hermana

 

Jedná se pouze a další tradiční run na prezidenta od vlastizrádné pražské kavárny. 


Nepřihlášený uživatel

#96318 Re:

2016-10-27 09:46

#96315: -  

 Výroční zpráva BIS i tvůj způsob psaní příspěvků popisuje velmi přesně. 


Nepřihlášený uživatel

#96319 Re: Hermann lhal a je ze lži usvědčen !!!

2016-10-27 09:47

#96317: - Hermann lhal a je ze lži usvědčen !!! 

 Herman se nikdy na nikoho neodvolával. Nikdy on sám neuvedl, jaké osoby rozhovoru byly přítomny. 

To si vyloženě vymýšlíš a proto je i tvůj příspěvek velmi dobře obecně popsán ve výročních zprávách BIS. 


Nepřihlášený uživatel

#96320

2016-10-27 09:47

V SMS je důležitá formulace „diskutovaný návrh“. Herman předložil návrh, o kterém bylo diskutováno, a nakonec nebyl přijat. Nikoli tedy, že by Zeman potvrdil vyznamenání Bradyho, pak si to rozmyslel a ze seznamu ho vyškrtnul.

Herman zároveň zveřejnil dopis, který mu přišel od hradního kancléře Vratislava Mynáře, kde potvzuje, že Hrad dostal ministrův návrh na udělení ocenění pro Jiřího Bradyho a bude se jím zabývat. Celý dopis ukázal ministr kultury médiím. Jenže to není potvrzení vůbec ničeho. Dopisů přesně v tomto doslovném znění rozesílá prezidentská kancelář desítky, možná stovky a reaguje tak na veškeré návrhy na vyznamenání, které na Hrad lidé pošlou. Jde o lehce ověřitelnou záležitost.

 

------------------------

Takový lhář jako je pan ministr Herman ve vládě nemá vůbec co dělat.Nechápu ho že si vynucuje vyznamenání pro rodinného příslušníka.Jak by to dopadlo kdyby to dělal každý ministr?Navíc ještě nám nijak nedoložil že v návrhu na udělení opravdu byl.Je to ze strany pana Hermana čistá spekulace a snaha poškodit pana prezidenta Zemana před prezidentskými volbami.


Nepřihlášený uživatel

#96321 Re: Re:

2016-10-27 09:47


Nepřihlášený uživatel

#96322

2016-10-27 09:48

Je zvláštní,že když se pan Herman omlouvá sudetským Němcům a má knim tak vřelý vztah,že to nevadí panu Bradymu.Pokud byl pan Brady,jako Žid vězněn,pronásledován a týrán fášisty, pak je v těchto souvislostech jejich vztah poněkud podivný..


Nepřihlášený uživatel

#96323

2016-10-27 09:50

www.lajkit.cz/zpravy/item/245-sokujici-pravda-o-tibetu-kterou-media-z-dobreho-duvodu-taji


Nepřihlášený uživatel

#96324

2016-10-27 09:51

Souhlasím s tím, že pan Hermann našemu národu škodí, a to systematicky, dlouhodobě a záměrně (začalo to církevním tunelem). Je jasné, že on a další kavárenští povaleči, hlavně pan Kalousek, Halík, Štětina, Gazdík, Šláfenberg - strany TOP-09, ODS, KDU-ČSL, Starostové a Zelení - teď i část ČSSD a ANO - plus celá zkorumpovaná kulturní a pavědecká "elita" pracuje na zničení našeho národa ve jménu islámu a v zájmu cizích mocností. Tomu se odjakživa říkalo VLASTIZRADA - no ne?


Nepřihlášený uživatel

#96325 Re: Právní řád neobsahuje "strategické partnerství" "alianci" s ČLR - Miloš Zeman spáchal velezradu.

2016-10-27 09:52

#96304: - Právní řád neobsahuje "strategické partnerství" "alianci" s ČLR - Miloš Zeman spáchal velezradu..... 

 Podstatné pro zhodnocení situace jsou ony dva dokument:

Prohlášení prezidentů ČR a ČLR, následný dokument podepsaný Hamáčkem, Štěchem, Sobotkou a Zemanem, kdy oba dokumenty se odvolávají na pojem "strategické partnerství" ve slovníku MZV "alinci" s ČLR.

Nic takového neexistuje a ani z Ústavy existovat nemůže. Parlament nic takového nikdy neschválil, tudíž je používání takové terminologie při výkonu státní moci (např. podpis dokumentů ústavními činiteli je výkon státní moci) je mimo zákon a Ústavu ČR. 

Velmi s tímto korelují veřejné výroční zprávy BIS.

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html