MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#96276 Re: Rekonstrukce budov

2016-10-27 08:47

#96274: - Rekonstrukce budov 

 Obávám se, že Váš příspěvek sem nepatří


Nepřihlášený uživatel

#96277 Citace z veřejné části výroční zprávy BIS 2014

2016-10-27 08:49

V kontextu ukrajinské krize ruská moc a její sympatizanti předvedli celou škálu bílé, šedé i černé propagandy. Ruská vlivová opatření a propaganda se držely zejména konceptu osvědčeného již ze sovětských časů: utajování či zakrývání vlastních (ruských/sovětských) akcí a zdůrazňování či démonizace reakcí západních zemí1. Rusko dlouhodobě buduje v Česku vlivové a propagandistické struktury, jejichž cílem je prosazovat a chránit ruské ekonomické a politické zájmy na úkor zájmů Česka a potažmo NATO a EU. Po vypuknutí krize na Ukrajině měla proto ruská moc v ČR na co navázat a neměla potřebu budovat zde vlivové sítě „na zelené louce“. Spektrum nástrojů ruské propagandy v Česku začíná u ideologicky manipulovaných občanů, kteří nevědomě podporují ruské propagandistické úsilí a končí u profesionálů, kteří s Rusy spolupracují vědomě. Jak ukázala kauza památníku internacionalistům na pražských Olšanských hřbitovech (březen 2014), česká veřejnost je citlivá na přímé ruské (či jakékoliv jiné cizí) angažmá na českém území a Rusové si toho jsou vědomi. V kontextu ukrajinské krize proto neměla pro české prostředí zásadní význam propaganda ruskojazyčná či propaganda šířená přímo ruskými entitami (vládními i nevládními). Zásadní vliv na české publikum měly a mají české prorusky orientované organizace či jednotlivci a jejich webové projekty, které ruské názory a argumenty českému publiku přetlumočí či podsunou a následně potvrzují kruhem takovým způsobem, že se běžný občan může domnívat, že nepřijímá ruské ideje, nýbrž názory a přesvědčení českých spoluobčanů. České publikum, resp. jeho část, se tak na jedné straně dokáže vzbouřit proti pomníku sovětským okupantům - internacionalistům z roku 1968, avšak na druhé straně bude obhajovat ruské okupanty Krymu a ruské internacionalisty na východní Ukrajině.

 

Výsledný obraz informací o ruské a proruské propagandě (resp. jejích realizačních strukturách) v ČR a v dalších státech EU nevypovídá jen o tom, že Rusko provádí účinnou propagandu proti EU a NATO, resp. jejich integritě. Rusko podle názoru BIS buduje v Evropě strukturu ideologicky opřenou o expanzionistický Duginovský neo-eurasianismus2 (který je svým způsobem akceptovatelný pro celé evropské politické spektrum od extrémní levice přes populisty k extrémní pravici), kterou lze považovat za návrat ke konceptu Kominterny (alias Komunistické internacionály alias Třetí internacionály), kterou zřídil a využíval Sovětský svaz.

 


Nepřihlášený uživatel

#96278 herci, herečky, zpěváci zpěvačky a další umělci

2016-10-27 08:50

Většina z nás si vzpomene na Toma Cruise, Johna Travoltu či Kirstie Alley.

http://www.cotezajima.cz/tag/televizni-serial/


Nepřihlášený uživatel

#96279 Slovenská pohoří – Chočské vrchy

2016-10-27 08:51

 Chočské vrchy – se nacházejí na severu Slovenska v Žilinském kraji v okresech Ružomberok, Liptovský Mikuláš a Dolný Kubín. Pohoří patří do Fatransko-tatranské oblasti, která je součástí Vnitřních Západních Karpat / rozloha 117 km2 /. Chočské vrchy se rozprostírají na území Liptova a Oravy. Pohoří je dlouhé přes 24 km a široké přibližně 4 až 8 km. http://www.profi-pr.cz/tag/bratislava/


Nepřihlášený uživatel

#96280 Citace z veřejné části výroční části BIS 2015 - na co si to Zeman vlastně hraje?

2016-10-27 08:53

V roce 2015 v ČR nejvýrazněji působily zpravodajské služby Čínské lidové republiky a Ruské federace.

 

Čínské diplomatické, zpravodajské a ekonomické entity se soustředily na využití úspěchů z předchozího roku a intenzivně pokračovaly v rozšiřování a kultivaci (pro)čínské vlivové infrastruktury v české politice a ekonomice.

 

Ruskými prioritami pro rok 2015 byly operace vedené v rámci informační války v kontextu ukrajinské a syrské krize a dále politická, vědecko-technická a ekonomická rozvědka (zejména úsilí dostat se prostřednictvím nastrčených českých osob k českým a evropským dotacím).

 

V roce 2015 BIS z hlediska své působnosti nezaznamenala žádné významné aktivity zpravodajských služeb dalších zemí bývalého Sovětského svazu či svých partnerských zpravodajských služeb.

 

V roce 2015 dominovaly mezi zpravodajskými silami cizí moci, které působí v ČR, stejně jako v minulých letech, zpravodajské služby Ruské federace. Značná část ruských zpravodajských důstojníků působila pod diplomatickým krytím ruské diplomatické mise, která zůstávala početně stále velmi disproporční vůči ostatním diplomatickým zastoupením, včetně velmocí jako USA nebo ČLR. Také v diplomatických misích jiných států působili zpravodajci na diplomatických postech, avšak zdaleka nedosahovali početního stavu ruské mise. Ruští (a někteří další) zpravodajci se – na rozdíl od zpravodajských důstojníků spojeneckých států – BIS nepředstavovali a nedeklarovali svoji příslušnost ke zpravodajské službě. Utajování a zakrývání příslušnosti ke zpravodajské službě jednoznačně implikuje činnost, která ohrožuje bezpečnost a jiné oprávněné zájmy České republiky.

 

Cílem ruského informačního působení v českém prostoru v roce 2015 bylo zejména:

  • oslabení informačního potenciálu země (utajená infiltrace českých médií, internetu a masivní produkce ruské státem řízené distribuce propagandy a dezinformací);
  • posilování informační rezistence ruské společnosti (prefabrikované dezinformace z českých zdrojů pro ruské publikum);
  • ovlivnění vnímavosti a myšlení českého publika a oslabení vůle společnosti k odporu či konfrontaci (informační a dezinformační zahlcení publika, relativizace pravdy a objektivity, prosazení motta „všichni lžou“);
  • vyvolávání či přiživování vnitro-společenských a vnitropolitických tenzí v ČR (zakládání loutkových organizací, skrytá i otevřená podpora populistických či extremistických entit);
  • narušování vnitřní soudržnosti a akceschopnosti NATO a EU (pokusy o subverzi česko-polských vztahů, dezinformace a poplašné informace očerňující USA a NATO, dezinformace vytvářející virtuální hrozbu války s Ruskem);
  • poškození pověsti Ukrajiny a její mezinárodní izolace (zapojením českých občanů a organizací do Ruskem skrytě řízených vlivových operací na Ukrajině či proti ní).

 

Uvedené cíle nepředstavovaly hrozbu pro ČR, EU a NATO pouze v kontextu ukrajinské či syrské krize. Infrastruktura vybudovaná pro stávající účely nezmizí s koncem uvedených krizí, ale může být kdykoliv použita k destabilizaci či manipulaci české společnosti či politické scény, pokud to bude v zájmu Ruska.

 

V roce 2015 byla dominantní čínskou zpravodajskou silou v ČR vojenská rozvědka, jejíž činnost doplňovaly aktivity specifické čínské zpravodajské organizace, kterou je Odbor pro mezinárodní styky Komunistické strany Číny (KS Číny). Jedná se o agenturu, která spadá pod Ústřední výbor KS Číny a do jejíž gesce patří kromě zahraničních vztahů také zpravodajská činnost. Čínská diplomacie, byznys a zpravodajské služby v roce 2015 navázaly na úspěchy předchozího roku a pokračovaly v rozšiřování a prohlubování vlivové infiltrace české politiky a složek české státní moci.


Nepřihlášený uživatel

#96281

2016-10-27 08:53

Stabilizace společnosti podle čínského vzoru, diví se Herman neodvysílání pořadu s Bradym


Nepřihlášený uživatel

#96282 Hollywoodské hvězdy

2016-10-27 08:54

http://jtop.tk/4L   Anne Archer (narozená 24 srpna 1947) je přední americká filmová herečka. Je dcerou herců Johna Archera a Marjorie Lordové, kteří vystupovali v druhořadých filmech. Navštěvovala Marlborough School a poté studovala dramatické umění na Claremont College, kde se účastnila školních divadelních produkcí.


Nepřihlášený uživatel

#96283 Hollywoodské hvězdy

2016-10-27 08:55

http://jtop.tk/VS  Tato služba je užitečná v případě, kdy potřebujete sdílet dlouhé webové odkazy, jako jsou např. vyhledávání zboží, polohy v mapách apod. V tabulce výše můžete snadno sledovat, kolik lidí kliklo na váš zkrácený odkaz.


Nepřihlášený uživatel

#96284 Re: Slovenská pohoří – Chočské vrchy

2016-10-27 08:55

#96279: - Slovenská pohoří – Chočské vrchy 

 Neucpávejte nám to tady příspěvky, které sem vůbec nepatří.


Nepřihlášený uživatel

#96285 Re:

2016-10-27 08:56

#96281: -  

 Výroční zpráva BIS pro rok 2015 už její veřejná část jasně říká, co se v této zemi děje a co Miloše Zeman provádí s touto zemí. 

 

2.3. Kontrarozvědná činnost

O Miloši Zemanovi? 

"Proti uprchlíkům se stavělo různorodé spektrum osob a subjektů. Vedle pravicových extremistů se vůči nim vymezovaly různé populistické a další subjekty, které nelze a priori označit jako extremistické. Zástupci těchto skupin zastávali vůči pravicovým extremistům poměrně rozporuplné postoje. Na jednu stranu s nimi nechtěli být spojováni, aby se vyvarovali nálepky extremistického subjektu, na druhou stranu byla některá jejich vyjádření velmi blízká rétorice pravicových extremistů."

Opět o Miloši Zemanovi a lidech, kteřé přitáhl na Hrad? 

"V roce 2015 se BIS častěji setkávala se skutečností, že společnosti s ruským kapitálem nedodržovaly pravidla a porušovaly zejména daňové a regulatorní předpisy i smluvní vztahy. Příčinu lze hledat zejména v propojení ruského kapitálu s tzv. šedou zónou ekonomiky pohybující se na pomezí legality. Toto propojení pak v situaci, kdy řada mateřských ruských společností nebo i fyzických osob měla potíže s financováním, vedlo k většímu sklonu překračovat zákonné nebo smluvní hranice. Nově se tyto případy objevovaly i ve společnostech, které částečně vlastní či nepřímo kontroluje ruská státní administrativa."


Nepřihlášený uživatel

#96286

2016-10-27 09:01

Kytarista Roman Helcl, který doprovází v kapele Annu K., uvedl na svém facebookovém účtu, že by společnost už měla něco udělat. „Včera jsem měl intenzivní pocit, že navazuji na svého otce, který bojoval proti komunismu a v Hranicích vedl po listopadových událostech Občanské fórum. Společně se zakladateli Občanského fóra a dalšími osobnostmi jako jsou Jan Ruml, David Ondříček, Dan Bárta, Jiřina Šiklová, Helena Třeštíková, Pavel Liška, Táňa Fišerová nebo Michael Žantovský jsme se v úvodu Show Jana Krause (kde jsem byl s Annou K.), vyjádřili k pátečnímu státnímu svátku a udělování státních vyznamenání. Kromě toho jsme podpořili první hosty pořadu Jiřího Bradyho a Daniela Hermana. TV Prima celý díl stáhla a vysílá reprízu jiného. Je to hrubý zásah do svobody projevu, která zapadá do „nové“ plíživé normalizace, která nás zachvacuje. Není čas už s tím konečně něco udělat?“ napsal na svůj profil.

 


Nepřihlášený uživatel

#96287

2016-10-27 09:03


Nepřihlášený uživatel

#96288 Je velká chyba, že u toho nebyla celá vláda.....

2016-10-27 09:06

Brady dostal od Sobotky medaili Karla Kramáře. Premiér se pustil do prezidenta


Nepřihlášený uživatel

#96289

2016-10-27 09:16

Není co dodat.Jestli p. Zeman reprezentuje tuto zemi tak amen s námi.

Nepřihlášený uživatel

#96290 Re:

2016-10-27 09:19

#96289: -  

 Ámen s vámi bude brzy, to máte recht, havloidi.


Nepřihlášený uživatel

#96291 Re: "Co tady čumíte, jděte si někam......"

2016-10-27 09:22

#96173: - "Co tady čumíte, jděte si někam......" 

  To co provedli je naprostá šílenost. Pokud se k tomu vyjádřil i Rychetský, který je jinak zdrženlivý, avizuje jim, aby se rychle vzpamatovali, než je někdo - může to udělat kdokoliv - přivede k Ústavnímu soudu. 


Nepřihlášený uživatel

#96292

2016-10-27 09:23

 Katolický prosudeťácký antisemitský aktivista Hermann je lhář 

 

3 lidé mu měli jeho verzi ve sporu potvrdit a nepotvrdil mu ji ani jeden. 

Takže máte, pražská kavárno, smůlu. :o))))))

 

PS:

lži Trautenberga vám nevadily. Jeho podplacení soudce při prolomení benešových dekretů, prodávání nakažených ryb, 120 000 000 milionů neoprávněných Kalouskových dotací na rybníky, podvodné privatizace, mezinárodní ostuda v případě Ukrajiny a Blízkého Východu, kdy se s ním nikdo nebavil, nebo skandál na ministerstvu, kdy nechal své lidivolně rozkrádat cca 1 20 000 000 000Kč...

To se omluví všechno. Je totiž z vašeho hnízda!  


Nepřihlášený uživatel

#96293 Re: Re:

2016-10-27 09:23

#96290: - Re:  

 Přečti si raději výroční zprávu BIS 2015, je tam i o tobě. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#96294 Re:

2016-10-27 09:25

#96292: -  

 Pan Herman nikdy neřekl, že mu jí mají potvrdit, dokonce ani nikdy neuvedl, kdo byl rozhovoru přítomen. To, že nebylo problém to zjistit a že nejspíš existuje i záznam novinářů, kteří na akci byli a nejspíš také natáčeli, je velmi pravděpodobné. 


Nepřihlášený uživatel

#96295 Tedy další a další lži. Najednou už nebyl pořad dodán pozdě.....

2016-10-27 09:27


Nepřihlášený uživatel

#96296 Re:

2016-10-27 09:28

#96247: -  

 Havloidi si chtěli vzít do Primy spacáky a ona jim kupodivu nepatří, jako ČT. :-))))


Nepřihlášený uživatel

#96297 Re:

2016-10-27 09:28

#96292: -  

 Tvoje zbytečná energie, Ovar si to tentokrát už pořádně zpečetil


Nepřihlášený uživatel

#96298

2016-10-27 09:29

Jedná se o umělou kampaň vyvolanou pražskou kavárnou jako každý rok.  Každá záminka dobrá. 

Bohužel pro kavárnu se ukazuje, že Herrmann je lhář. 


Nepřihlášený uživatel

#96299

2016-10-27 09:30

 

Svět se zbláznil, na Hradě máme Minitrumpa, zneužívá strachu lidí ke svému vzestupu, říká Klvaňa

 

Kdyby to alespoň nepotrvzovaly výroční zprávy BIS, snad by se pak dalo uvožovat, že Miloš Zeman není primárním zločincem. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

 

Jana

#96300

2016-10-27 09:30

Je zajímavé, že pražská kavárna nadává a uráží. Proč jsou ti lidé tak sprostí? O něčem o nich to svědčí....