Odvolat ministra Daniela Hermana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Odvolat ministra Daniela Hermana


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-23 13:52

#74: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Náhodou je docela chytrá. Ví, jak se proslavit v prostředí lumpenkavárny. Můžete být naprostý budižkničemu, nic neumět, neznat, nemyslet... Stačí jen začít veřejně napadat Zemana a patřičně nahlas to vytrubovat do světa. Zaprodaná média se už postarají o zbytek a z vás je v mžiku celebrita první třídy, byť jste do té doby byli neznámou nickou. Není nic snadnějšího, než si užít svých 5 minut pochybné slávy tímto způsobem. Proto je mezi zemanofoby tolik různých rychlokvašených celebrit, pseudoumělců, exhibicionistů, (porno)herců aj. "výkvětu lidstva." Sláva, jakkoliv pochybná, je omamná...   


Nepřihlášený uživatel

#77

2016-10-23 14:23

Nesouhlasím s Hermanovou podporou sudetoněmeckého landsmanšaftu a s přijetím dalajlámy na ministerstvu kultury. Pokud tato petice poslouží k jeho odvolání a nebo sám pan Herman podá demisi, bude to jen ku prospěchu našeho státu ! Děkuji za realizaci petice autorům a každému, kdo ji podepíše !

Nepřihlášený uživatel

#78 Re:

2016-10-23 14:35

#77: -  

 Také díky za Vaši podporu, moc pro nás znamená. Jen Váš podpis ovšem nestačí, je třeba nasbírat podpisů co nejvíc. Prosím Vás proto o jedno: šiřte petici mezi své známé, přátele, kolegy, přeposílejte odkaz e-mailem, prostřednictvím sociálních sítí a diskusních fór, atd., atd. Čím více pod petici nasbíráme podpisů, tím bude mít vyšší šanci na úspěch a bude o to vyšší šance, že bude úlisný Herman ze své funkce po právu "odejit". Nejsem sice přímo autorem petice, ale snad jsem to napsal i za něj. 


Nepřihlášený uživatel

#79

2016-10-23 15:18

Až na toho "váženého" pana premiéra souhlas. Premiér by zasloužil také odvolat.

Nepřihlášený uživatel

#80 Re: Re:

2016-10-23 15:31

#68: Nedejme se! - Re:  

 Jste se asi zbláznil


Nepřihlášený uživatel

#81

2016-10-23 15:50

Militantní klerikálové Hermanova ražení se snaží sekulárního intelektuála Zemana uštvat podobně, jako jejich předchůdci na Vánoce 1938 Čapka. Je to ostuda, Hermana je proto třeba neprodleně odvolat!  

fdfd223

#82 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-23 15:53

#74: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jo,vlastně je to nějaká adorovačka Václava Havla,takže takové z bláta do louže,to je téměř všechno u nás takové,na té naší politické scéně,všichni buď adorujou nesmyslné názory Miloše Zemana anebo ještě nesmyslnější názory Václava Havla


Nepřihlášený uživatel

#83

2016-10-23 16:11

Nemám rád černoprdelnické krysy. A toto je jedna obrovská a ošklivá. Svým jednáním rozdmýchává negativní vášně ve společnosti. A že se sešel s dalajlámou? Tím ukázal, jaký je chudák,že nezná dějiny Tibetu a co jsou zač všichni dalajlámové.

Nepřihlášený uživatel

#84

2016-10-23 16:12

Tyto cizácké šmejdy jako je Daniel Herman bychom už měli konečně vykopat z naší země. Jsou to potomci sudeťáckých nácků, kteří jsou nenávistní, protože se nemohou dostat k těm kozím chlívkům, které tu nechali. Frustrace je hrozná věc a Benešovy dekrety pořád platí, Schwarzenberg a Havel jsou v (_._), tak jsou z toho značně nervózní a zkouší všechno možné. To, co tenhle politováníhodný kašpar na svém postu předvádí, už přesahuje všechny únosné meze!


Nepřihlášený uživatel

#85

2016-10-23 16:35

Daniel Herman mi svou vlastizrádnou činností i klerikálním původem silně připomíná neblaze proslulého vůdce Slovenského štátu Jozefa Tisa


Nepřihlášený uživatel

#86

2016-10-23 17:08

Pan Daniel Herman je představitelem nové páté kolony u nás.

Nepřihlášený uživatel

#87

2016-10-23 17:41

Pan Herman má blízko k Sudetským Němcům, je to bijce sociálně smýšlejícího lidu a přes 26 let od roku 1989 špiní komunisty jako celek a založil si na tom svoji živnost. Pošlete ho do hutí nebo do dolů, ať pozná jak těžce vydělávají peníze na obživu dělníci a bude mluvit jinak. Nemá ve vládě co dělat. Jde proti zájmům vlády a tím i naší zahraniční politiky s Čínou.

Nepřihlášený uživatel

#88

2016-10-23 17:42

Dělal si,co chtěl . Herman je potupa tohoto národa ! Za zády vlády uráží občany Česka - Čechy, Moravany, Slezany !!! A premiér ani slovo výtky a upozornění, že se bude chovat jako člen vlády - a ne podle a zákeřně ! )))) Chyba premiéra - špatný výběr koaličního partnera - který mu přerostl v podobě drzouna Hermana přes hlavu !!! )))
Svatý Havel Bombardák

#89

2016-10-23 17:49

U nás na Slovensku  sme Havloidnú lúzu odstránili a máme pokoj.  Ak po nech ostal zápach tak sme ju vydenzifikovali Savom aby po nej čo najmenší smrad neostal.  Havloidi su zmes samolubich narcisov .Herman je vypasené kléro - fašistické prasa. Nadbieha sudetákom  ktorí ako prví po nastupe Hitlera vyhanali Čechov z pohraničia. Keby existovala Velkonemecká tretia ríša isto by bol Herman aktívny esesman v koncentráku.   Je na prezintovi Zemenovi komu dá vyznamamenanie. To opät využila Havloidná žumpa aby sa trapne zviditelnila. Smejem sa tomu ake žabomišie vojny kvôli nevymenovaniu akehosi Bradyho prepukaju v Čechách.   Pre Havloidnu lúzu učel svätí prostriedky. 


Nepřihlášený uživatel

#90 Re:

2016-10-23 17:54

#88: -  

 Naprostý souhlas. Vybrat si za koaličního partnera lidovce byla největší chyba, které se Sobotka s Babišem dopustili. Teď se jim to (především Sobotkovi, Babiš "já nic, já muzikant" dovedně předstírá "opozici uvnitř koalice") na plné čáře vymstilo. Měli jít do vlády buď s Úsvitem (tehdy ještě jednotným pod vedením Okamury), nebo s komunisty, to by ovšem napřed museli socdemáci zrušit škodlivé Bohumínské usnesení, zapovídající spolupráci s KSČM na vládní úrovni. Nemusíme mít Úsvit (dnes separátní SPD + Úsvit NK) ani KSČM rádi, je však jisté, že jedni i druzí by přinejmenším v oblasti zahraniční politiky tlačili koalici k hájení národních zájmů, narozdíl od lidovců, kteří jsou vyhlášenými eurohujery, islamofilními sluníčkáři (s výjimkou Čunka) a hysterickými rusofoby. Lidovci ve vládě představují bezpečnostní riziko, nejvíc pak exponent sudetoněmeckého landsmanšaftu Herman, jehož odvolání je cílem této petice.  


Nepřihlášený uživatel

#91

2016-10-23 18:48

Herman je typický zákulisní vyjednavač a intrikán.... nejen že vyměnil též - zradil židovskou víru za katolickou, protože tam mu kynula těhotná naděje - dostát si vedle kardinála Duky povýšení, ale i další naděje, jenž se splnila , že po jeho laicizování - zesvětštění z klerika na občana a na člena KDU-ČSL, protože tam mu kynul taky prospěch a ten se také naplnil, jeho volením ovečkami katolické církve, ... - že se stane zástupce lidu na zemi, když před tím byl zástupcem i Boha na Zemi... Až dosáhl oooo, díky Všemohoucí...postu ministra za židovskou tzv . katolickou herezi.... Raketový vzlet a nečitelnost úlisného zákulisního praktika. To je Herman...Úlisník sudetským Němcům , jeho projev mu měl přinést na jejich šaftu pověst lidumila...komik ! Jeho židovský příbuzný ovšem stojí za vyznamenání a je mravně mnohem výše než pan Herman... neboť Pan Jiri Brady nemá dlouho nic splolečného s Hermanem a ten ho zneužívá ke svému šplhu vzhůru jako dýmovou clonu. Hanba Hermane ! Styď se...podej demisi ...Podle mne vyznamenání bude....mělo by být. Starý pán je příbuzným Hermanem zneužit stejně jako celá katolická církev, pan kardinál Duka a další...Pan Jiri Brady jezdí do Nového Města často, není to žádná cesta trpení Hermane.. liško podšitá ! nyní už záleží jen na dvou věcech, zda se v rodině dohodne na něčem jiném ( s Jirim Brady.)..a nebo zda president vyznamená či nevyznamená Jiriho Brady...
Měl by... protože tím ucpe hubu i pr. otvor celému Himl Hergotovi.
(Ps: Jiriho Brady na vyznamenání navrhl sám - Herman - a protože vždy měl Herman vše dopředu vymyšleno, zdá se, že zneužil jako katolík svého židovského strýce, přestože sám býval Žid ) Pokud se v rodině, širší rodině Hermana něco upeklo, to už neposoudíme....může to negativně padnout i na Zemana...těžko dokazatelná pravdo-lež, fungující jako strategie proti Zemanovi ? - třeba...Herman je hrozně úlisná kreatura. Ze Žida katolík, z katolíka kněz, z kněze občan z občana politik, z politika až na vrch - ministrem. Ten to má zatraceně dobře promyšleno. Třeba Vás to napadne také. že vinen je ten třetí..

Nepřihlášený uživatel

#92 Re:

2016-10-23 18:59

#91: -  

 „Protož já vyznávám svú zlú žádost, že když jsem byl žáčkem, tehdy měl sem mysl, abych brzo byl knězem, abych tak měl dobré bydlo a rúcho a byl lidem vzácen.“

 "Nešťastným bohatstvím, v němž církev tone zjedovatělo, a otráveno je téměř všechno křesťanstvo. Psi se o kost hrýžou. Vezmi kost a přestanou." 

Přes šest století stará slova, při pohledu na dnešní vykutálené mnohoobročníky Hermanova ražení však stále mrazivě aktuální. Kdože ta slova před staletími vyřkl? Jan Hus. Jak se s ním tehdejší Hermanové na kostnickém koncilu vypořádali, je všeobecně známo...   


Nepřihlášený uživatel

#93

2016-10-23 18:59

Nesnáším lži a licoměrnost. Pan Herman buď lže a nebo si to všechno vyložil jinak a rozpoutal mediální válku.Politik a chová se jako pavlačová bojovnice.A většina mu to papá.

Nepřihlášený uživatel

#94

2016-10-23 19:19

Daniel Herman je škůdce
Zeman není můj prezident

#95

2016-10-23 19:26

Další duševní mrzák a podporovatel toho vulgárního alkoholika Zemana


Nepřihlášený uživatel

#96 Re:

2016-10-23 19:27

#95: Zeman není můj prezident -  

 Další "duchaplný" argument pražské kavárny. To jste tam opravdu všichni takoví primitivové? Není divu, že vás obyčejní lidé pro vaši arogantní zupnost a humpoláckou sprostotu nesnáší a stojí za svým prezidentem. 


Nepřihlášený uživatel

#97 Re: Re:

2016-10-23 19:29

#96: - Re:  

 Vše co jsem napsal je pravda a to vy Zemanovci neradi slyšíte a nejvíce vám vadí, že s tím nic udělat nemůžete. Zeman s ovci lžou kde chodí a vám to vůbec nevadí. To něco vypovída o tvé inteligenci


Nepřihlášený uživatel

#98 Re: Re:

2016-10-23 19:30

#96: - Re:  jj obyčejny to pravdu jsi , hlavně myšlením a hulváctvím


Nepřihlášený uživatel

#99 Re: Re: Re:

2016-10-23 19:33

#98: - Re: Re:  

 "Hlubokomyslná" a "nehulvátská" pražská kavárna promluvila. Co slovo, to perla.  

kuoanpu

#100

2016-10-23 19:34

My pracujýcá lid Chíny, souhlasíme s popravou bakaného mynystra Herrmana i jeho stríce... 

Aď žyje Zeman!!!