MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Dokonalý hnus české zločinné bandy humanitárních bombardérů a prolhaných pravdoláskařů, agentů a řiťoalpinistů amerického imperialismu. Ať žije vlastenec Miloš Zeman.
Re: Monarchie by snad byla lepší
#2903: Born - Monarchie by snad byla lepší
Dobrá, hlásím se jako první za krále!
Re: Re:
Také souhlasím s tímto článkem,je na čase se opravdu začít zamýšlet nad zásadními změnami systému.
Re: Re:
Tak jsi asi na tom podobně blbě jako on. Zeman už přes dvacet let opakuje ty samé špatné vtipy a nic nikdy nevyřešil... Maximálně zkazil...
Re:
Je kupodivu, že Vám nevadí skuteční rozvraceči národa a burcují Vás nepatřčné vulgární výroky prezidenta, za které ho odsuzuji také, ale tato petice je evidentně koupená tím / těmi, kteří neunesou, že hrají druhé housle. Sledujte pana poslance ing. Kalouska a bude Vám jasno.
Vážím si pana prezidenta
Respektuji svobodný názor k vyjádření na každé téma. Každopádně už ani já jsem to nevydržel a musím napsat jen tohle: Je absolutně ubohé, trapné a a až neuvěřitelné, kolik je lidí, kteří dokáží propůjčit svůj podpis pod tuhle blbost. Já si pana prezidenta vážím, a to proto, že je upřímný, na nic si nehraje, má vlastní názor a nenechá ze vtáhnout do politických her fungujících v žoldu Kalouska a jeho posluhovače Trautenberka, házejícího špínu z pražských kaváren. Naštěstí mě uklidňuje jedna věc, a tou je to, že při posledním průzkumu má pan prezident důvěru 64% lidí. Proč vy, verbeže, kteří mají zde svůj podpis, nikdo s vás neprotestoval proti Havlovské demokraci, proti zlodějinám ODSky a a politikům, kteří tento stát devastují. Je mi z vás zle, stydťe se.
Re:
Abuelo odfrč do svého ráje Mumulandu,kde se nemusí makat,kde se jenom chlastá,souloží a konzumuje-toť tvůj ráj,tvá vysněná země včele s božským vůdcem Ovarem
Re: NOVÝ DOMOV
#2952: Milan Skoupý,Ostrava - NOVÝ DOMOV
Za jaký klub kopete? Chybí Vám ten, který musí být první v pořadí a Vy dobře víte, kdo je na tom hůř.
Pro ty, co tady mluvi o polovine naroda
Vazeni, ti kteri tady propaguji, ze Zemana volila pulka naroda. Prosim pozor! Jestli byla cca 50% ucast v druhem kole a Zeman z toho dostal neco nad 50%, tak Zemana volilo jen cca neco nad 25% z celkovych volicu.
To znamena ze 50% volicu byly volby ... no víte kde, prostě lide neprisli. No a dalsich 50% slo a volilo jednoho z tech 2 moznosti.
Takze predpokladam, ze v lasce Zemana nema vice jak 75% lidi. Problem je ten, ze 50%, co neprislo k volbam, to stejne resit nechteji.
Suma sumarum. Zeman neni oblibeny u vice jak pulky naroda, ale hold lidi jsou lini to zmenit.
A tak je to se vsim.
Na vojne jsem se naucil jedne veci. Bylo nas 100 na rote a jen 5 velitelu. Stacilo by aby klidne 20 by se vzbourilo a byl by klid. Je to pravelice slozity ukol, pohnout masou lidi k nejakemu ukonu.
Proto Hitler musel byt v necem velice vyjimecny.
Nicmene dekuji tem, kteri to zvladli 17.listopadu 1989. Je videt, ze to jde. Jen je potreba to ve spravny cas spustit. Predpokladam, ze socialni site a v dobe Internetu by to melo byt lehci.
Uvidime ....
Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#2951: - Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
... Nechceme, a je reprezentantem cca 2.7 mil lidí co ho zvolili ( národ má 10 mil lidí ), z toho minimálně tak polovina lituje, že mu dala hlas, takže reálně má podporu asi tak 13% populace !!!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#1211: - Re: Re: Podporuji pana prezidenta
No za prvé bych chtěl poukázat na to, že jsme svobodný stát a názor může mít kdo chce jaký chce. Neříkám, že podporuji chování našeho prezidenta, ale za názor se nemá urážet ani odsuzovat (tím bych chtěl odpovědět všem tady v tomhle příspěvku.
Co se týče toho, že náš prezident chlastá a nadává, tak vlastně kopíruje chování POLOVINY našeho národa, není to nic, čím by vyčníval nad povrch. Tím pádem vlastně reprezentuje svůj lid... Už i dítě v první třídě zná a používá tyto nadávky. Ale rozhodně by neměl... MYslím si, že je Miloš skvělý reprezentační vzorek co se týče chování, ale otázka je, zda chceme tento reprezentační vzorek jako hlavu státu...